icon

Prečo ma bývalý partner stále sleduje?

katka996
19. feb 2026

Dobrý deň,je to už 6-7 rokov čo nie sme spolu..ale pracovala som v CBA bol tam 3-5 x za deň.. teraz robím v Hoteli ako čašníčka chodí sa tam najesť..sem tam sa má spýta, či má hodí domov alebo do mesta na zastávku ale nechcem ... snažím sa mu vyhýbať lebo to čo bolo...bolo chcem na to zabudnúť..ani raz som mu nepovedala kde som čo som ,kde pracujem.. všade prišiel náhodne a keď ma tam videl chodí tam pravidelne...neviem už čo mám ísť kam... vždy sa mi prihovorí, pozdraví usmeje...ale neviem o čo mu ide..on priateľku má..

Strana
z2
katka996
autor
19. feb 2026
@anonym_f71324

Povedz dedovi, vyrieši

@anonym_f71324 nič som a sedím nespominala

katka996
autor
19. feb 2026
@katka996

@anonym_f71324 nič som a sedím nespominala

@katka996 s dedom

katka996
autor
19. feb 2026
@doriiis

Ešte ste nepochopili, že táto žena je troll?

@doriiis prečo by som mala byť?

anonym_cbf193
19. feb 2026

Sleduje, alebo vyhladava, preco ste sa rozisli, asi to lutuje😅

luccys
19. feb 2026
@enmery

Veď to povedz tomu svojmu 60ročnému priateľovi, on to vyrieši😉

@enmery Dalsia stalica🙄 aj ked nova foto ma trochu pomylila.

anonym_c5a839
19. feb 2026
@enmery

@morpheuss Aj pekný som, aj múdry som😂

Si mi pripomenula tento:
Sedí stary bača před krásnou blondýnou a vraví jej:
"Jééj aká krásna si, krásna si, pekné oci, dlhé vlásky....
Ona na to: "Bača! To co je? Ty ma chceš jebat?!"
Bača odvetí: "Nooo, aj múdra si, aj múdra si..."

ivicatolic
19. feb 2026

@katka996 kurňa...ty si ale žiadaná ♥️💋♥️💋♥️

earlgrey
19. feb 2026
@morpheuss

@katka996 ale veď ja vám dvom práveže fandím... tiež som už senior a tiež skvelý šukač.. tie mladé uchá sa na nás starších nechytajú.. výdrž + empatia + sebavedomie = skvelý sex...
Mladí nemajú nič z toho...

@morpheuss Senior 🤣🤣🤣 ty budeš senior, keď budeš svoje prvé vnúča kočíkovať 🤣🤣🤣 a to ešte niekoľko rokov potrvá...niekoľko veľa rokov 😁

anonym_f02946
19. feb 2026

Kým je to také že ťa neohrozuje nejako nespravis stým nič lebo je to verejne miesto a tam môže ísť kto chce .Keby je to už o vyhrazani atď môžeš dať zákaz priblíženia len to by si musela niekoľko krát volať policajtovi a mať dokazi napríklad sms

katarinka963
19. feb 2026
@enmery

Veď to povedz tomu svojmu 60ročnému priateľovi, on to vyrieši😉

@enmery omg

anonym_60d883
20. feb 2026
@doriiis

Ešte ste nepochopili, že táto žena je troll?

@doriiis bohvie komu ukradla tie fotky akoze jej

anonym_fa9323
20. feb 2026
@anonym_60d883

@anonym_60d883 aj dalsiu temu ma o vojakovi co ju podvadza. Co maju ludia z vymyslenych tem? Sa nudia?

katarinka963
20. feb 2026
@anonym_fa9323

@anonym_60d883 aj dalsiu temu ma o vojakovi co ju podvadza. Co maju ludia z vymyslenych tem? Sa nudia?

@anonym_fa9323 vies, môže to byť zabava, keďže tu iste damy komentuju , aleze vsetky prispevky na forach

mizoko
20. feb 2026
@morpheuss

@katka996 ale veď ja vám dvom práveže fandím... tiež som už senior a tiež skvelý šukač.. tie mladé uchá sa na nás starších nechytajú.. výdrž + empatia + sebavedomie = skvelý sex...
Mladí nemajú nič z toho...

@morpheuss 😏😌

anonym_fa9323
20. feb 2026
@katarinka963

@anonym_fa9323 vies, môže to byť zabava, keďže tu iste damy komentuju , aleze vsetky prispevky na forach

@katarinka963 jaj akoze sa niekto zabava na tom, ze sa tu opakuje najcastejsie xy zien? Tak nech sa pobavi no😂

mizoko
20. feb 2026
@anonym_fa9323

@anonym_fa9323 to je ona? 😂😂😂

anonym_fa9323
20. feb 2026
@mizoko

@anonym_fa9323 to je ona? 😂😂😂

@mizoko na 100%😂

anonym_095b75
Autor odpoveď zmazal
anonym_f2ab2b
20. feb 2026
@katka996

@morpheuss pokiaľ viem tu som nič nespomínala za 60tnika..bude sa to tuším so mnou vliecť do hrobu len preto, že som bola dlhšie sama

@katka996 ach až mi je už zle z tohto MK v poslednej dobe. Je mi ľúto že ti tu píšu niektoré slepice mimo témy. Nič si z toho nerob, určite sú samé zo sebou neni ok.. mimochodom tiež som mala otravného ex, nebolo to úplne stalkovanie, ale furt sa mi mal potrebu pripomínať, vtierať..pomohlo len ignorovať a časom mu asi doplo, že teda bez šance a sám sa odstrihol

katka996
autor
21. feb 2026
@anonym_f2ab2b

@katka996 ach až mi je už zle z tohto MK v poslednej dobe. Je mi ľúto že ti tu píšu niektoré slepice mimo témy. Nič si z toho nerob, určite sú samé zo sebou neni ok.. mimochodom tiež som mala otravného ex, nebolo to úplne stalkovanie, ale furt sa mi mal potrebu pripomínať, vtierať..pomohlo len ignorovať a časom mu asi doplo, že teda bez šance a sám sa odstrihol

@anonym_f2ab2b ďakujem no ono to trvá už dlho tak snáď dostane rozum a nechá má ísť svojou cestou 🙂

katka996
autor
21. feb 2026
@anonym_60d883

@anonym_60d883
@anonym_60d883 to sú moje fotky ty puča... začni sa o seba starať a nebudeš musieť závidieť , že niekto dobre vyzerá... strašidlo do maku

katka996
autor
21. feb 2026
@anonym_f2ab2b

@anonym_f2ab2b ďakujem pekne... majú nejaké komplexy zo seba tak musia si to na niekom vyvršiť

katka996
autor
21. feb 2026
@anonym_60d883

@anonym_60d883 to sú moje fotky nepotrebujem kradnúť fotky nikomu som so sebou spokojná vieš fitko ,strava robia divy skús to ak ty a nebudeš musieť závidieť

katka996
autor
22. feb 2026
@anonym_60d883

@anonym_60d883 ak chceš môžme si zavolať cez chat a uvidíš, že som to naozaj ja ty hrdinka.
.. trepeš dve na tri

ankare
22. feb 2026

@katka996 Bav sa s ním len o nevyhnutnych veciach ako s bežným zákazníkom. Inak ho ignoruj.

katka996
autor
23. feb 2026
@anonym_60d883

@anonym_60d883 tak nezaviď chudinka

anonym_945533
24. feb 2026

@katka996 ďalšia agresívna čo sa hrá na chudinku 😌

katka996
autor
24. feb 2026
@anonym_945533

@katka996 ďalšia agresívna čo sa hrá na chudinku 😌

@anonym_945533 šak ale prečo by som ja mala kradnúť fotky niekomu..radšej už je ticho

anonym_d0efe1
25. feb 2026

@katka996 O čo mu ide? Chce mať nad tebou neustálu kontrolu a prehľad.Si pre neho " objekt" ktorý on " vlastnil" a odmieta ťa úplne pustiť z dohľadu.Svojím akože milým správaním,relativizuje,čo sa stalo v minulosti.Tým,.že je milý, v tebe to vyvoláva neistotu a zmätok.
A on veľmi dobre vie,že ti je to nepríjemné.To,že sa stále vracia k tebe, narúša tvoj pracovný komfort a dodáva mu pocit moci.On sa doslova tou tvojou neistotou kŕmi.Že je čudný,to je jasné ,otázka je tvoja bezpečnosť. Tie akože "náhody" sú ako vieš - výhovorky.
Musíš mu raz a navždy povedať: Neprajem si ,aby si ma tu vyhľadával.
Tvoje návštevy mi prekážajú v práci.Tvoje ponuky na odvoz ma obťažujú.
Prosím ťa rešpektuj moje súkromie a už ma neoslovuj. potrebuje jasnú STOPku.

Ak veľmi pravdepodobne ti aj nadalej nedá pokoj,potrebuješ si zobrať na pomoc "tretiu stranu" .Nejakých svedkov,tým sa to pre neho všetko zmení a rozsype sa jeho ilúzia o moci nad tebou.

Keď by tvoj kolega alebo vedúci povedal dotyčnému : pane,vidíme vás tu podozrivo často a vieme ,že ste bývalý partner našej kolegyne.Ak ju budete naďalej obťažovať ponukami na odvoz,budeme to riešiť. Ako možno kolegovia a vedúci nebudú až takýto ústretoví.Ale niekto iný možno áno.Ide o ten princíp tretej osoby. Ide o to aby stratil masku " náhodného zákazníka". Hanba takýchto ľudí silno brzdí.

Ak by boli kolegovia ochotní,možu ťa "kryť".Pôjdu k stolu dotyčného namiesto teba,alebo ťa odprevadia k autobusu.Verím tomu,že nájdeš aspoň jedného chápajúceho človeka,ktorý ťa podporí.

Strana
z2