Prečo ma kamarát odsunul bokom pre iného?
Poznám sa ním už 2 roky sme takí lepší "kamaráti" jak sa hovorí ale niesme spolu. No a raz sa stalo že sa prestal baviť so svojim najlepším kamarátom. Nahovoril mi o ňom (poznám ho aj ja prišiel mi fajn) že je falošný a že je gay a ide po ňom že mu nechce dať pokoj že ho sleduje a vydiera o peniaze ktoré mu ževraj dlží. Čudovala som sa najprv som mu neverila on sa s ním prestal aj baviť. No prešiel nejaký ten týždeň neviem presne ale nie dlhá doba a on sa s ním zrazu baví ako keby nič. Mňa odusnul bokom a zrázu mu nevadí s ním tráviť každý večer. Nechcem sa ho nato pýtať čo sa stalo že sú zas spolu ako jedna noha ale fakt ma mrzí že mne sa prestal venovať skoro úplne. Musím sa mu pripomínať a už ma to nebaví. Teraz vlastne neviem kto je horší a kto je tu vlastne falošný. Miestami mám počítač že ma zaňho doslova už vymenil. Čo by ste robili na mojom mieste? Nechať to tak alebo mu dať patrične najavo že niesom hovno a keď to chce teda so mnou ukončiť tak nech nato aspoň pozbiera gule??
@rozculena on mentálne určite áno to máš pravdu
Akoze ma ukoncit kamaratstvo a mat na to gule? ci nechapem 🤷♀️ no tak sa za nieco pohadali, potom sa udobrili a vybavene
Veď vy nemáte vzťah. Sama si pristúpila na túto hru. Po ďalšie, človek, ktorý kydá na niekoho iného a potom sa s ním baví akoby nič, tak isto niekde kydá na Teba.
kto pochopil pointu?
Nielen on, ale aj ty.😀 Tento mentálny výplach... Tak vidíš, že je falošný, tak sa s ním nebav. Či potrebuješ urobiť drámu najprv? Tie urážky ohľadom gay.. Ani nekomentujem je to naozaj na úrovni ZŠ.😀 Ak niekto nemá "gule" si to tu ty, keďže namiesto riešenia konfliktu, vypisuješ sem. No vzťahy na ZŠ sú vždy takéto ze chalani vždy si vyberú chalana pred dievčaťom za kamošku 🙂
To vážne toto vám príde úplne v poriadku na 30 ročného muža 😀 že sa vôbec pýtam vás
@viestta to sa nedá pochopiť 😀
Mne nepride v poriadku, ze sa toto pytas.
a kto ti tu napísal,že to je v poriadku? Všetci traja ste mimo
@viestta a čo si mám ako žena ktorá s ním niečo má o tom myslieť
veď ty s nimi nič nemáš...či čo akože máš s nimi
a s ktorym vlastne nieco mas?
@rozculena prečo by som mala ja byť mimo?
Načo niečo komentujete keď neviete čítať s porozumením ženy
Hm mozno je chyba vo vysielaci a nie prijimaci.
Co ti vadi, ze chlap, s ktorym spis uprednostuje kamarata, na ktoreho pred tym kydal? 🤷♀️ no tak to je blbe...asi treba lepsie vyberat nabuduce
Chyba je medzi tvojou stolikou a klavesnicou, nie u nas
Takze - "lepsi kamarati" ale nie sme spolu - znamena ze s nim spavas? No tak si v podstate prenho matrac. Taky kamaratsky. Neviem co si mysliet o takom chlapovi, ale bez urazky, myslim si o nom to co aj o Tebe + ze riesis blbosti. A to ako zijes a na co je toto dobre, to uz Tvoja vec.
jakože....nie sme spoul si písala a potom,že spolu niečo máte...tak sa rozhodni
Uz ho prestal bavit sex s tebou tak zacal chrapat s nim. Tak sa mu nevtieraj
Inac strasne sa mi pacia otazky typu "Co si mam o tom mysliet". Mna priam fascinuje, ze niekto potrebuje navod aj na to co si ma mysliet, nevie ani vlastnu myslienku vyprodukovat bez pomoci...
Ak 10-15 ľudí nerozumie čo si tým chcela napísať, žiaľ asi nebude chyba vo všetkých ostatných.😀 K teme, musíš byť asi aj ty jednoduchšia ak nevieš sa odstrihnut od niekoho kto o teba nemá žiaden záujem a iba ta má na občasné stretnutie.😀
tak bud mu vratil peniaze a ako odmenu mu aj dal alebo mu nedal jedno ci druhe..alebo si to proste vyrozpravali pri pive.. alebo alebo alebo .. ved sa ho spytaj .. ked s nim vies drichmat mala by si sa vediet aj opytat ak ta to zaujima.. alebo to proste nechaj tak ..je to medzi vami .. ty si sa nikdy s kamaratkou nedohadala a za par dni nebola ok ?
Takže rekapitulácia. Máš kamaráta, ktorý ma aj iných kamarátov a ty žiarliš, keď sa im viac venuje?
Ale to si musíte vydiskutovať. Napríklad: Počuj Ignác, prečo si ma nahradil Františkom? Chýbaš mi, trápi ma, že ma ignoruješ.
Inak bola tu niekde podobná téma :D kde Ignác išiel niekam (koncert to bol? Alebo divadlo?) s Františkom a kamošku vynechali. Skús pohľadať, určite tam nájdeš cenné rady.
Predpokladam, ze spolu nieco mali-maju a ze nie je fajnovy a paci sa mu oboje...len ta od neho drzal dalej, aby ti o tom neporozpraval...
Ty vieš ako máte nastavené pravidlá tohto kamarátstva s výhodami a ako o týchto veciach komunikujete... podľa toho čo píšeš, by som hádala, že ste si to nikdy poriadne neodkomunikovali a proste to prežívaš nejak... keď ti to už nevyhovuje ukonči to, ale keďže je to medzi vami nezáväzné, nemáš mu prečo čistiť žalúdok a dávať mu niečo patrične najavo, keďže ti predpokladám nič nesľúbil a nemá dôvod ti čokoľvek vysvetľovať... ty mu môžeš povedať akurát tak, že s tým chceš skončiť, tiež mu nemáš dôvod vysvetľovať svoje dôvody
Vykasli sa na neho.
Tieto dramaqueen scenare su pre divakov, co nevedia, co so zivotom. Normalneho cloveka otravuju a nudia. Hned prudke ochladenie vztahov, hned o dva tyzdne naspat najlepsi kamosi.
Nudny kolobeh.
Dala by som mu zbohom ja. Aby mi bekradol vzacny cas pokoja a pohody svojimi potrebami ohybat svet okolo seba.
Autorka, proste si len matrac pre svojho bisexuálneho kamaráta, keď sa poháda so svojím milencom. No a keďže sú teraz práve asi za dobre, tak ťa nepotrebuje.
možno s nim začal spavať a už ťa nepotrebuje

čo máte 15?