Prečo má manžel zrazu hladké nohy? Klame mi?
Prosím nesmejte sa mi . Manžel máva hrozne suché nohy päty. Napadlo ma že mu to orajbem a on dal ponožky dolu a on ich má hladké a povedal že nebol nikde že sa to samé strebalo. Má má za sprostu keď mi klame alebo má ozaj podvádza. Lebo ukázal že bol ... 👌👉Naozaj mal problémove nohy a žltú kožu a odrazu jemne úplne nohy . Čo. Si mám myslieť? Lebo neverím žeby odrazu to po rokoch zmizlo úplne že do hladka
Druhy krat precitane - nula krat pochopene.
@anonym_603db2 to mi je ľúto
Tak orajbal mu niekto iný nohy ale to neznamená, že ťa podvádza
Samé sa to nestrebe,ak to mal moc
No rozved sa. Aspoň sa sudca zasmeje
Bol u pedikerky…ako pochybujem, ze nejaka pricetna frajerka alebo milenka, by mu rajbala paty😀😀😀😀 k milenkam sa chodi inak nastajlovany a nie s hnilymi nohami😀😀 sa max hanbil priznat…
Tak orajbal mu niekto iný nohy ale to neznamená, že ťa podvádza
Samé sa to nestrebe,ak to mal moc
@anonym_05811e tak ale prečo mi klame do očí že to sa samé urobilo
@anonym_autor a on ti ukazal to gesto....👌👉?
@anonym_autor lebo nechce, aby si patrala dalej. S tebou sexuje s plesnivymi nohami a pred novou cicou sa chce ukazat jak svihak
Wtf
@anonym_autor lebo nechce, aby si patrala dalej. S tebou sexuje s plesnivymi nohami a pred novou cicou sa chce ukazat jak svihak
@anonym_d2ebfd tiež si myslím
Bol u pedikerky…ako pochybujem, ze nejaka pricetna frajerka alebo milenka, by mu rajbala paty😀😀😀😀 k milenkam sa chodi inak nastajlovany a nie s hnilymi nohami😀😀 sa max hanbil priznat…
@denisa_deniska neviem či to je
@jeennyv to by vysvetľovalo že aj vtáka oholil
No nič nebavím sa pokiaľ sa neprizná že bol niekde s nohami. Lebo toto klamanie je dokonalé. A nie raz viem že vie úžasné klamať až klame seba . Však počkaj
@anonym_autor a on ti ukazal to gesto....👌👉?
@anonym_05811e áno ukazal
Prečo chlapom začína hrabať po 20r manželstva?
lebo sa za to hanbi, že chlap a pedikúra ?? pričom je to normálne
@nikoleta999 no nieje on nechodí na také veci .. a treba mi povedať lebo ja som kúpila Scholl strojček ale nemala som čas na to ale pánko poza chrbát
A ďalšia vec je hnusný namňa hlada chyby namne všetko osomre. Akoby mal inú
@nikoleta999 no nieje on nechodí na také veci .. a treba mi povedať lebo ja som kúpila Scholl strojček ale nemala som čas na to ale pánko poza chrbát
@anonym_autor
Asi sa ta prejedol po 20 rokoch, tak skúša inde s čistými nohami.
jop, isto ťa podvádza s pedikérkou 🙂 promiň..
@denisa_deniska vtipná si ale nikdy nevieš
@anonym_autor
Asi sa ta prejedol po 20 rokoch, tak skúša inde s čistými nohami.
@anonym_0e1a44 jasné čisté ale smrdieť budú tak či tak
@anonym_0e1a44 jasné čisté ale smrdieť budú tak či tak
@anonym_autor Prečo by mali smrdieť?
Ked ma novú cicu tak sa da určite do pucu to len pri tebe to ma na haku
Akože si myslíš že chodí niekam, kde mu "rajbú" nohy? Tak to je psycho....
@martinka13 ide o to že vie dokonale klamať do očí chápeš ?
Fuj, naco ti je taky muz??Posli ho do .... - klamara s plesnivymi patami
@anonym_autor nemala si s nim ani zacinat, ked ma smradlave a hrozne nohy a teraz by si to nemusela riesit.
@anonym_603db2 Me too
Tak to je zaujímavé 😂 nehanbí sa len priznať že bol na pedikure?ja mám suché päty roky a nie a nie sa toho zbaviť a môžem si dávať masky, krémy, rôzne rajbáče 🤣používať a o chvíľu je to to isté