Prečo ma môj bývalý stále kontaktuje?
Je normálne ak mi ex, ktorý už má inú známosť, od novembra, neviem či je to frajerka alebo čo, ma stále kontaktuje s kravinami? Napr. ja pečiem koláč, a dám to na svoj profil s pečením a on či si nemoze prist pre kusok a podobne. Ja mam dosť dobrý vzťah s jeho rodinou, hlavne sestrou, blokovať ho nechcem ale udivuje ma to. Robí to kazdý mesiac, niekedy reagujem niekedy nie. Ja som single😄
Odpísala by som mu, že kľudne, aj pre frajerku, mam toho dosť
A ja by som mu...nech sa opýta frajerky,či môže dôjsť na koláčik? 😁
šak nech dojde aj s frajerkou
najlepšie je nereagovať...hádam mu dôjde že to prestrelil...
lebo mu odpisujes a davas pozonost ktoru chce.
Ved ho blokuj akoze na co cakas? Za mna je to otrava zivota, nema ti co vypisovat
Pretože mu to dovolíš.
Drží si ťa v zálohe, aby si naňho náhodou nezabudla. Prečo ho nezablokujes? Veď so sestrou sa baviť môžeš.
Ja tiež som zvykol stále písať SMS bývalej a aj keď si za zablokovala na Instagrame aj na messengeri, dlho som jej spamoval a potom ma to prešlo a hlavne keď som mal vypité, vtedy som jej písal aj nadávky a potom keď som ju videl tak cca v polovici januára, povedal som jej , že mám priateľku a už som ju prestal kontaktovať , no ale nikoho nemám , chcel som len vedieť jej reakciu, no rozišli sme sa hneď po Vianociach

Tak ja tiež , ale občas , nie každý deň ani každý týždeň , keď vidím napríklad dobre jedlo , ktoré niekto navaril , sám sa s tým trápil , rada poteším tiež podobným komentárom , že aj ja si prosím , alebo kolegyniam , že mňam dones zajtra do roboty a naozaj nič špeciálne tým nesledujem ani neočakávam rande či podobne 🤣 nemusí to mať naozaj nejaký “hlbší” zmysel , možno tá chcel naozaj len pochváliť 🙂