icon

Prečo ma môj bývalý stále kontaktuje?

2. mar 2025

Je normálne ak mi ex, ktorý už má inú známosť, od novembra, neviem či je to frajerka alebo čo, ma stále kontaktuje s kravinami? Napr. ja pečiem koláč, a dám to na svoj profil s pečením a on či si nemoze prist pre kusok a podobne. Ja mam dosť dobrý vzťah s jeho rodinou, hlavne sestrou, blokovať ho nechcem ale udivuje ma to. Robí to kazdý mesiac, niekedy reagujem niekedy nie. Ja som single😄

nika11103
2. mar 2025

Tak ja tiež , ale občas , nie každý deň ani každý týždeň , keď vidím napríklad dobre jedlo , ktoré niekto navaril , sám sa s tým trápil , rada poteším tiež podobným komentárom , že aj ja si prosím , alebo kolegyniam , že mňam dones zajtra do roboty a naozaj nič špeciálne tým nesledujem ani neočakávam rande či podobne 🤣 nemusí to mať naozaj nejaký “hlbší” zmysel , možno tá chcel naozaj len pochváliť 🙂

kavasmliekom
2. mar 2025

Odpísala by som mu, že kľudne, aj pre frajerku, mam toho dosť

zuzanita1609
2. mar 2025

A ja by som mu...nech sa opýta frajerky,či môže dôjsť na koláčik? 😁

rozculena
2. mar 2025

šak nech dojde aj s frajerkou

deti95060810
3. mar 2025

najlepšie je nereagovať...hádam mu dôjde že to prestrelil...

bg92
3. mar 2025

lebo mu odpisujes a davas pozonost ktoru chce.

taktotedanie
3. mar 2025

Ved ho blokuj akoze na co cakas? Za mna je to otrava zivota, nema ti co vypisovat

ovaaa
3. mar 2025

Pretože mu to dovolíš.

janickacrazy
3. mar 2025

Drží si ťa v zálohe, aby si naňho náhodou nezabudla. Prečo ho nezablokujes? Veď so sestrou sa baviť môžeš.

zralok28
3. mar 2025

Ja tiež som zvykol stále písať SMS bývalej a aj keď si za zablokovala na Instagrame aj na messengeri, dlho som jej spamoval a potom ma to prešlo a hlavne keď som mal vypité, vtedy som jej písal aj nadávky a potom keď som ju videl tak cca v polovici januára, povedal som jej , že mám priateľku a už som ju prestal kontaktovať , no ale nikoho nemám , chcel som len vedieť jej reakciu, no rozišli sme sa hneď po Vianociach