Prečo má priateľ divné reakcie na telefonáty?
Ahojte.. chcela by som len zdielat svoje pocity, som smutna od rana... pisala som ráno priatelovi, ci mu mozem zavolat, pretoze som potrebovala nieco prediskutovat a on ze ano. Ma takú prácu, ze vie si najst cas na telefonovanie, cize to problem nebol. Co ma zarazilo bolo, ze nedvihal tak som zavolala este raz a on udajne volal cez whatsapp s niekym, mne sa to neukazovalo ani nic a potom mi volal nas5 a celkom ostro ci som nepocula ze vola s niekym a ja ze prepac ale nie nevedela som, pretoze si povedal, ze ti mozem brnknut a mas cas.. a celkovo ma ta jeho reakcia zamrzela.. potom mi povedat ze musi ist ze ma stretko a neskor sa ozve.. neviem celkovo ma ta jeho reakcia zamrzela.. neviem co si mam o tom mysliet, pretoze su dni kedy mava taketo reakcie a ja nechapem a potom ine dni je uplne ok.. ale vzdy sa citim ako obarena..
Je v práci, tak asi nemá čas na diskusie
@anonym_autor tebe nanapadlo, ze medzi tym ako ti napisal a ty si mu zavolala mu mohol volat niekto iny? Vyrabas problem tam kde ziaden nie je
obcas tiez reagujem podrazdenejsie, nez by som mala, ale je to ok, stava sa to. z tohto by som prilis velku dramu nerobila, ved o nic nejde. a suhlasim s tym vyssie - nevyrabaj zbytocne problemy tam, kde ziadne nie su. ♥
Ak je v práci netreba volať opakovane kým nejde o život. Veď uvidí zmeškaný hovor a zavolá ti späť keď bude môcť telefonovať.
Vazne? Je v praci a volal s niekym a ty si ho dalej otravovala aku reakciu od neho si chcela? Toto mi pride ako tinedzerske fnukanie.
Ak je v práci netreba volať opakovane kým nejde o život. Veď uvidí zmeškaný hovor a zavolá ti späť keď bude môcť telefonovať.
@anonym_b049b5 on je majitel firmy, bezne cez den volame a sam mi volava.. a vie si veci zariadit preto som sa pytala ci ma pracu
No tak ho mozno niekto predtym rozculil + mal toho vela, tak zareagoval ostrejsie, je tam toho 🙄 a mozno si este aj chcela prediskutovat vec co pokladal za blbost - to uz my nevieme. Odporucam ale nereagovat takto na blbosti (z Tvojej strany, ze si z toho zlozena az pises temu na forum), pretoze pridu aj vaznejsie veci.
@anonym_b049b5 on je majitel firmy, bezne cez den volame a sam mi volava.. a vie si veci zariadit preto som sa pytala ci ma pracu
@anonym_autor keď je majiteľ firmy tak sa musí viac obracať, nemôže si odskakovať telefonovať ako zamestnanec a v práci má prioritu zákazník
čo keď riešil akútny problém a bol z toho vystresovaný
keď si mu písala tak si mala tak aby ti on zavolal ak bude mať kľud v práci a nie že či mu môžeš zavolať, lebo v práci sa situácia môže náhle zmeniť
Aj ked je majiteľ firmy,tak by som respektovala jeho prácu a nechala na ňom ten čas kedy môže
Boze nechaj ho dýchať aspoň v praci, ešte aj tam ho sekiruješ?🤦🏻♀️
Boze nechaj ho dýchať aspoň v praci, ešte aj tam ho sekiruješ?🤦🏻♀️
@anonym_8eb2dc mna by celkom zaujimalo co take dolezite na prediskutovanie to bolo, za by to nemohlo pockat do vecera, kym pride chlap z roboty.
@anonym_autor veď je v práci.....určite nemôže volať počas celej pracovnej doby, stačí že príde klient alebo šéf....nerieš....ty zrejme ale asi nepracuješ keď máš takúto reakciu...v páci sa môže zmeniť situácia z minuty na minutu.....
Tu to zaváňa PMS
Presne také reakcie že som ostala ako obarena som zažívala s ex .Na normálnu otázku alebo na niečo normálne čo som urobila zrazu na mňa skrikol s nadavkov a tak ma to prekvapilo zakaždým že som zamrzla že to čo je .Už vtedy mi v hlave blikala kontrolka
@anonym_autor ano, nemusel byt ostry, ty si mu zas nemusela vyvolavat. Ved zmeskany si nasiel, zavolal by naspat. Ved mu mozno prislo do toho nieco akutne. Bez ohladu na to, ci je len bezmy zamestnanec alebo majitel a hlavne majitel casto musi riesit akutne situacie. Tak kluuudddd.
Mne muz isiel volat z prace ale ja som ho predbehla.U nas je taketo prepojenie dost caste,az chuda nechapal.A takto mi ale nikdy nezdviha,a aj ja viem,ked nezdvihne bud nepocuje,alebo nemoze ale hned ako moze zavola spät.
Tak bude aspon poucena,ze staci raz a ozve sa aj sam spät.
@anonym_autor co take dolezite si chcela prediskutovat? On je o dost starsi ze? A ty nepracujes vsak?
asi ho casto otravujes s prkotinami, ide mu to na nervy
@anonym_autor
Som si ista ze riesis chujoviny cez pracovnu dobu na dennom poriadku a ty nerobis
Napíš mu vždy len stručne čo chceš, nech ti zavolá keď bude mať čas. Nechaj to na neho a nebudeš sklamaná.
Nas5.... už som videla všetko...
@anonym_autor No,je to len taká úvaha,ale možno tým, že je majiteľ firmy má pocit, že je " viac ".( Samozrejme, môže byť na seba hrdý,nie je ľahké podnikať). A jemu " pánovi tvorstva" sa" odvážila" zavolať jeho priateľka. Pripadá mi to ako taký menší prejav arogancie ,ako keby celkom nehral fér,ako keby ťa nemal na prvom mieste.A ty to intuitívne vycitis - to je to obarenie.
Komcoročné vysvedčenie si už dostala? Tipujem max 15 rokov... Keď niekomu volám a nedvíha, tak počkám, kým zavolá späť a nevolám opäť. Tiež máme v rodine takého dilina, čo ešte aj počuje obsadzujúci tón, ale drží hovor. Alebo telefonujem cez watsap , messenger a tak rušim hovor a on opakovane volá. Čo si umierala? Na to je čislo 112.
Muž keď je v práci, tak mu napíšem , zavolaj mi, keď budeš môcť a nevyvolávam mu, keď viem, že môže volat pracovne.

Maš 15?