Prečo ma trápi minulosť partnerov?
Vždy keď sa zoznamim s nejakým chlapom a on povie že spal s nejakou kamarátkou na nejakej tak mi nejak skruti žalúdok. A ono mám pocit že to skoro každý druhý. lenze ja nejak mám v hlave že to není správne asi kvôli môjmu otcovi, on vždy hovoril že to nieje správne a pokiaľ viem tak mal len moju mamu....to už fakt nikto nieje zásadový v takýchto veciach ? Nehovorím že to není správne všeobecne ale pre mňa osobne není, to nenájdem už podobne zmýšľajúcich ľudí.
Raz v živote som spoznala jedného čo mal dve partnerky 30 rokoch. A okrem toho snikym len tak nespal. Proste pre mňa to bol poklad. Až sa z neho vyklul psychopat ktorý má chcel manipulovať žiarlil na mňa a nakoniec si vybral inú. Takže ja už nechápem fakt.
@misiak7777 no vidíš a ja sa práve toho bojím že keď mu ukážem zraniteľnosť a vykľuje sa z neho debil tak sa to môže otočiť proti mne. Presne ako pri predošlých niektorých keď som sa im zverila s rodičmi že mám zle vzťahy a pri hádke mi vykrical jeden že už chápe prečo mám zle vzťahy s rodičmi :D .
Prečo zraniteľnosť berieš ako slabosť? To ako to on vezme, že ti to vytkne? Prosím ťa, ale to je jeho problém, že nie je dosť inteligentne emocne zrelý, že potrebuje vyťahovať veci. Ja som si zažila fakt srcky.😀 A tiež som mala tu tendenciu, vieš čo? Mohla som chlapa preklepnuť hocijako, keď chcel spravil to aj tak. Dôležité pre mňa bolo či sa ma to dotkne a nedotklo, lebo som mala u seba veci vysporiadane a z teba priam kričí zufalosť, nestabilita a strach. To sú všetky atribúty toho prečo neísť do vzťahu.
A na margo, bola som podvedena a zažila si ťažké veci, no napriek tomu som nedovolila aby niekto mi dokázal tým ublížiť. Ale vravím. Začni od seba. Lebo takto nedojdes nikam.
Najdi si kresťana katolíka veriaceho a mas po probleme. A nie klamára psychopata co ti naklamal o dvoch partnerkach,a ty si mu to zozrala aj s navijakom.
Mala som priatela a mal paralelne popri mne ricny vzťah 😏. Ani ma nenapadlo viesť s ďalšími chlapmi diskusie ako ty na "spoznanie". Kto chce, dokáže ta tak zblbnut, ze ti povie co chces počuť.
Mnohokrat spoznáš človeka až po rokoch! Takyto štýl debaty - čau kamo- som s ex viedla uz ked som vedela, ze vztah je v haji. A pri takomto štýle rozhovoru sa so mnou bavil ako s kamošom. Povedal mi dist presne kedy s ktorou ešte pomimo mna a tej ďalšej... . Mna uz to vtedy nebolelo. Ale riešiť toto u každého jedného chlapa?? To mas skutočne na diagnózu!
Kto chce, podvedie ta a pokial to aj vie skryť, nikdy mu na to neprídeš.
Poznáš cibuľová princíp? Tvoj problém je uplne iny ako ten ex. Keby si postupne patrila, zistíš co je tvoj reálny problém. Ako keď lupes vrstvy cibule - 4 vrstvy pekne dobre a pod nimi hniloba = problém.
Možno príčina tvojho nastavenia spočíva zrovna v zlom vzťahu s rodičmi.
Fakt pokial si to v hlave neupravené, šťastná nebudeš ani normalneho chlapa nestretneme. Ja by som od teba ušla. Co ked ti chlap vymaluje seba ako konzervatívneho, nevera pre neho je hnus a nikdy by neodmietol- a opak bude pravdou??
Nikomu nedáš guľu na nohu aby si ho mala pod kontrolou!
A inak to co ti ten chlap povedal o kolegovi - ved ten nehlada vztah, ma ta len napíš ten pokec inak by ti toto nikdy nezahlasil! Loviš v blbych vodách.
@svetlonos nechcem mať nikoho pod kontrolou, chcem človeku veriť. Ok takže mám brať že je to teda okay že niekto spal len tak s kamoskou možno s kamoškami lebo neverím že 37 ročný človek ktorý mal v živote 1 ročný vzťah že spal len s jednou. Tak mám teda brat že je to okay. ? Pretože keď si predstavím že ja by som sa mala vyspať s kamarátom nejakým proste len tak bez lásky tak by som sa cítila dosť zle. Ze ma tak doma nevychovali na také niečo . A keď už začnem brat že je to okay tak to ako keby som uznávala sex na zábavu a to sú pre mňa povrchné veci keďže hľadám niečo hlbšie, nie len muža na založenie rodiny ale aj aby som ho naozaj milovala. A ako mám mám účtu a rešpekt k dakomu kto sa len tak vyspal s niekoľkými? Ako si ho mám vážiť.... ? Ja nehovorím že chcem Panica to nechcem. Ale je nenormálne že dom chcela muža ktorý mal sex len vo vzťahu ? A áno beriem aj to že keby sa mu stalo že sa vyspal s nejakou kamoškou a potom by mal z toho výčitky alebo by to bral jak chybu tak to tiež beriem. Neberiem to že niekto to berie ako zábavu len tak pre potešenie a este s kamoškou ktorá keď sa opije tak da každému.
@autorka tvoj posledný príspevok... Ty si tak dokonalá, že sa z teba všetci "poseru" najprv som si myslela, že sa len prezentujus pred mužmi nie práve normálnym spôsobom. Uvedom si, že život je aj o chybách, ak niekto ošukal ožratú babu, neznamená že je zlý muž. Hotová panna orealnska bez chyby je z teba.
@misiak7777 a čo som napísala preboha ? 😅 Však som napísala že keby to bral ako chybu tak to beriem !!! Ale on to bral v pohode bez výčitiek a nemá stým problém
My sme svoji prvý navzájom. Sme spolu 13 rokov. Ale ja som mala 16 on 19. V 30 keby nikoho nemal by musel byť vadný. 😀
Áno aj chlap/zena, ktorí mali srm tam jednorazovku vedia byť skvelí milujuci partneri a otcovia matky! Je to pre teba novinka, však? Mala som spolužiačku, ktorá na každej disko spala s iným chlapom. Raz sa pred nami opitá rozplakala, ze ona to tak nechce a nevie prečo to robi. Je matkou dnes už dospelej dcery, žiadna k..va.
Muži, ktorí mali zopar jednorazoviek, su fajn manželia a otcovia a nemajú chuť podvádzať. V minulosti na party sa obcas stalo. Ok, nespadaju do kategórie kresťan katolík ale su normálni! Bola to minulost! Kremnici su inak kapitola, o tej nepisem
A niečo v tej vašej rodine napriek takymto zásadám muselo byt riadne na figu. To nič v zlom, každý niečo ma v rodine. Ale vaši taki tvrdo zasadili a napriek tomu mate nedobre vztahy. To nejde moc dokopy. Tu nejde o to aby bolo za ok, ked niekto xxx prvú ligu. Ale aj ti, ktorí mali nezáväzný sex ucelovo, vedia mat hlboký plnohodnotny vzťah bez nevery!
Vitaj v realite. Samozrejme je šľachtenia, pokial ma niekto silne zásady a hodnoty, nerobi to z neho však poloboha ani lepšieho od tých druhých.
A rozumný človek nehodnotí iných ako horších od seba a keď on vie mat cely zivot jednu partnerku a len s láskou a ten druhý mal kedysi jednorazovky. Nehodnotí ho, lebo vie, ze každý ma iný ruksak a nesue si iné zivotne skúsenosti. To dokážu len múdri a zrelý ľudia.
Ty pokojne môžeš mať svoje zásady a "vychovu" ale hneď si to napis do profilu v zozname a zožeň niekoho, kto je jasnovidny aby ti vedel zhodnotiť potencionálne partnera. Alebo nemusíš, su dnes na to aj iné metódy, kedy ľudia podľa fotky vedia vyhodnotiť, aký charakter, pripadne psychoporuchy dotyčná osoba má.
@svetlonos Spomenula som si ako to stvalo moju mamu keď som počula z jej úst vyjsť že ku*vy sa majú najlepsie, že celú mladosť kamarátka presexovala a teraz má dobrého muža.
Moja mama zase nikdy nič také nerobila a vlastne nevydala sa veľmi dobre, 😀 nemali sme nikdy peniaze, otec snou nespal v jednej posteli , kričal nanu , v podstate ju deptal .
A ja neodsudzujem človeka ktorý mal jednorazovky napr z dôvodu, smútok, žiaľ , alebo že mal obdobie že sa chcel hrať na niečo čo nieje, alebo z pomsty( čo je dosť úbohé ale príklad) , alebo chcel skúsiť keďže nemál dlho vzťah a zistil že to nieje preňho. Také dokážem akceptovať.
Ale keď mi chlap bez výčitiek v pohode povie že sa vyspal s tou a stou, ešte povie že ta jeho kamoška je taká že keď si vypije tak nevie čo robí a s každým chce spať, a on s ňou spal a nie raz, ale niekoľko krát tak mi to príde proste nechutne. A to viem len o nej, lebo nanu došla téma, o ďalších neviem :D
@svetlonos a nehovorím že sa povysujem nad ľudí ktorí preferujú také veci, mam aj kamošky nejaké ktoré sú s takými vecami ok je to ich vec. Len proste pri partnerovi by mi také niečo vadilo .
To čo tvrdila tvoja mama stoji len na tom, že bola zakomplexovana a ty to opakuješ. Tie "ku.vy" boli ženy, ktoré vedeli čo chcú a čo nechcú, takže samozrejme, že si našli dobrého chlapa keďže vedeli zdravo sebavedomo si vybrať a nerobiť zo seba obeť. Lebo to koho si tvoja mama vzala bola len a len jej vina. Nech to znie akokoľvek drzo, je to fakt. Neviem čo je stále zle na tom, že niekto sex neberie ako plodenie deti. Si panna či už si mala sex? Lebo tieto zvasty o romantike sú často od žien, ktoré nikdy nič pri chlapovi nedosiahli ani orgazmus a berú výhru, že chlap im dá pusu počas toho ako on si to užije...
Napríklad ja som nemala iba jedného partnera a nie úplne vedome, na začiatku som šla do toho, že jedného a navždy. Ale to by som bola teraz vydata za narcistu a rodila mu deti namiesto cestovania a žitia si svojho života.
Takto som zistila čo chcem, čo nechcem. Oproti kamoskam čo vzali prvého čo bolo po ruke a teraz sa chlacholia citatmi na fb.😀
@mimka1402 viem mne to začína postupne dopinat. Ja sama by som si nedovolila na inú povedať že je ku*va
Ale mama moja si brala otca z lásky. Nepozerala na peniaze atď. A myslela si že keď ju bude mať rád tak sa teda bude aj snažiť tie peniaze zarobiť. Ale tak sa nestalo :D jej kamoška zase pozerala dosť na peniaze aby sa mala dobre aby mohli založiť veľku rodinu. A ja vlastne doteraz neviem z koho si brať príklad alebo podľa čoho si muža hľadať.
A dosť ma to štve že takého chlapa beriem ako diamant, čo nemal veľa partneriek a nemal sex len pre zábavu. A takí čo majú čo to za sebou si nedokážem vážiť. A neviem kde je problem
Niesom panna. Ale sex som brala tak že patrí do vzťahu. Raz sa stalo aj mne že som mala niečo s kamarátom lenže ten kamarát ma skôr využil keď som mala vypite :D potom som mala výčitky. Neviem proste vo vzťahu mám sex bez výčitiek a keď nemám vzťah a by som mala mať sex by som to brala tak že si nevážim samu seba
Presne toto som si myslela! Uplne do bodky! Tatíķ chumaj obecny, jlavnecze mal "hodnoty". A ty narušená dvoma vážnymi rodičmi - ako nie v zlom na teba. Vies co? Nasi ked sa rozviedli, podľa mojej mamy boli vseeetky otcove priateoky kxvy 😁 No neboli, lebo sme ich poznali. Až táto najposlednejsia nie je.... Tiez uz je to cez 20 rokov po rozvode ale trvalo to!
Nevieš z koho si brat priklad?
No radšej z tých, podla tvojej mamy, kxriev! Lebo to sú normalne zeny, ktoré aj keď si užili mozno len sex maju teraz pohodovehovmuza a nie blbca ako tvoja mama. Ta im závidím aj nos medzi očami a nikdy nebude mať lasku po akej túžila.
Ty nemôžeš brat tento exemplár kretena s ktorým so píšeš ako príklad všetkých mužov. Ten kto zahlásil, ze kolega nečudujem podvádzať levo zena mu na to prišla je vol. Hlavne ak tam je presný ton. Toho sekektuj a daj si hlavu do poriadku. Ved po svete je kopec chlapov, aj napriek sexu mimo vztah.
Ake pokial si neupravené v hlave aj s pomocou odborníka psychologa (len nie rychlokvašky s polročných kurzom psychológie!), tak vždy budeš stretávať takýchto kretenov.
Ale vedz, že sú aj normálni muži.

@autorka buď žena a nech je on muž 🙂 ja som PRESNE týmto štýlom písala a vždy sklamaná 🤷 preto tuším akým spôsobom komunikujes 🙂 si ako ja, žena so zásadami a sebavedomím. A jedného dňa som nechala vyplávať city a zraniteľnosť zo seba, áno stretla som blbov. A teraz v 41prvy krát zasnúbená a chlap s ktorým si sedím a sa milujeme a vážime 🙂