icon

Prečo ma trápi minulosť partnerov?

6. jan 2025

Vždy keď sa zoznamim s nejakým chlapom a on povie že spal s nejakou kamarátkou na nejakej tak mi nejak skruti žalúdok. A ono mám pocit že to skoro každý druhý. lenze ja nejak mám v hlave že to není správne asi kvôli môjmu otcovi, on vždy hovoril že to nieje správne a pokiaľ viem tak mal len moju mamu....to už fakt nikto nieje zásadový v takýchto veciach ? Nehovorím že to není správne všeobecne ale pre mňa osobne není, to nenájdem už podobne zmýšľajúcich ľudí.
Raz v živote som spoznala jedného čo mal dve partnerky 30 rokoch. A okrem toho snikym len tak nespal. Proste pre mňa to bol poklad. Až sa z neho vyklul psychopat ktorý má chcel manipulovať žiarlil na mňa a nakoniec si vybral inú. Takže ja už nechápem fakt.

mimka1402
6. jan 2025

Inak len tak, dobrá je terapeutka Dr. Lipova, na instagrame si ju nájdeš kúpila som si pred rokmi od nej pár programov a pomohlo mi to. Lebo keď nezapracuješ na sebe, budeš mať stále rovnaké typy mužov...

kavasmliekom
6. jan 2025

Vieš, keby si mu napísala hneď, že ťa nezaujímajú jeho jednorazový s opitý i ženami, možno by si ho spoznala viac. Teraz si myslí, že ti to imponuje, možno si mu zdvihla ego, lebo je kanec 😂😂
Aj keď sa ti z neho už dvíha žalúdok.

maranco
6. jan 2025

Takže pre pánka obrazne povedané kradnúť nie je nemorálne, ale chytiť sa pri krádeži je debilné.

misiak7777
6. jan 2025

@autorka čiže keďže sa hneď dávaš na úroveň kamarátky, tak nehľadas vzťah. Či máš predstavu, že muž ťa postupom času z kategórie - tá na kecy z netu dá na kategóriu žena ktorú túžim spoznať a robiť všetko možné aby ma chcela? 😃 Ale no taaaaaaak 😃😃

zuzanita1609
6. jan 2025

Čiže ty ho už od začiatku klameš a manipuluješ,aby si si ho preklepla? A čo čakáš,že ti mladý chalan odpíše na otázku napr. Čo si myslíš o jednorazovom sexe? Mňa klepne 🤦. To on má plus,že je úprimný už na začiatku 😉.

lenkakravcova
6. jan 2025

Ja ti neviem..ale sex riešiť pri takomto kamaratskom spoznávaní sa?
My sme riešili asi všetky možné témy, od rodiny, náboženstva, po politiku ale sex sme začali rozoberať až potom.
Keď začínaš od konca, tak ti normálni utečú a tí čo s nimi nechceš nič budú vypisovať takéto kraviny..

autor
6. jan 2025

@misiak7777 no vie že hľadám vzťah. On taktiež

autor
6. jan 2025

@lenkakravcova nikde som nepovedala že jediná téma je sex

melanta
6. jan 2025

Ty si celkom chorá podľa mňa. Najprv píšeš akoby ti vadilo, že chlap 30+ má sexuálne skúsenosti. Potom to upravíš, že vadí ti ak mal chlap v minulosti sex bez lásky. Potom je z toho to, že niekto konkrétny využíva opité ženy. A nakoniec sa priznáš, že vlastne ty tie diskusie s chlapom na začiatku úmyselne vedieš tak, aby si ťahala informácie o jeho sexuálnom živote a tváriš sa, že ti to nevadí, aby si z neho vytiahla čo najviac. Nuž, ani sa nečudujem, ak ťa normálni chlapi nechcú. Pretože tí chcú normálne ženy a toto čo robíš ty, normálne ženy nerobia.

autor
6. jan 2025

@zuzanita1609 nazvi to ako chces :D ty evidentne pôjdeš do vzťahu s hocikým , ja nie

autor
6. jan 2025

@melanta ejha tak ty si mudra :D vidíš tvoj uhol pohľadu nie to čo reálne píšem :D

misiak7777
6. jan 2025

@autorka lenže ty sa sama dávaš štýlom komunikácie do roviny kamoška z baru, chápeš? Sex, vernosť treba prebrať samozrejme, ale nie hneď. Akonáhle začne žena rozprávať na začiatku o sexe, je v drvivej väčšine kategória nič vážne...

lenkakravcova
6. jan 2025

Nechceš si normálne napísať na zoznamku, že si panna a hľadáš muža, ktorý to má rovnako a nemal pred tebou inú?
Ušetrila by si si hodiny dopisovania s tými, o ktorých nemáš záujem. A tému sexu by ste logicky mohli potom riešiť až neskôr, po pár týždňoch, mesiacoch keď si budete vo zvyšku vyhovovať.

mimka1402
6. jan 2025

@melanta Nie nadarmo sa vraví "čo odrážaš, to priťahuješ". A tu to sedí do bodky...

zuzanita1609
6. jan 2025

Tiež si myslím,že si divná. A chlapi to asi vycítia,preto nemáš šťastie. Rozoberať už v začiatkoch tému sex...potom sa nečuduj,že akurát takí sa na teba nalepia. Aj keď si stále myslím,že chalan má plus za úprimnosť a vôbec chuť rozoberať tému sex s tebou, ako keby to bol raketový výskum 😁.

autor
6. jan 2025

@misiak7777 áno však toto je pravda. Ale myslíš že normálny chlap budeš brat ženu na sex, proste si robiť nanu zálusk v tomto, myslíš že normálny chlap by spal len tak s kamaratkami?
A ďalej, to tu si ženy prekrutili že hovorím o sexe len. To ale nieje pravda. My sme sa snim bavili o práci a náhodou došlo na tému Teambuilding, to som z neho ani nič nemusela ťahať. A toto čo spal s kamoškou , tak to bolo ohľadom toho že sme sa bavili o alkohole či pijeme alebo nie , že ja piť nemôžem že mi to nerobí dobre. A on že aha že čakal horšie, že jeho kamoška keď si vypije tak sa po každom capa :D no a to som nemusela z neho nič ťahať ani manipulovať :D zámerne o sexe nepíšem skôr dávam všeobecné témy v rámci slušnosti napr ako ten Teambuilding, alkohol a pod. Samozrejme to neboli jedine témy, ale nacala som aj také témy aby som zistila presne to čo som dúfala že nezistim 😀

autor
6. jan 2025

@misiak7777 ja rozumiem čo mi chces povedať ale okay. Viem sa dať do roviny ,o ktorej píšeš ale čo mám z toho keď potom nič nezistim ? :D si povie že aha tak tejto nemôžem hovoriť také veci lebo je zasadovejsia a ešte si niečo o mne pomyslí
A čo mám z toho keď si potom bude upravovať pravdu podľa seba.

tiezjedna
6. jan 2025

@autorka ty to máš celé popletené, škoda debaty... A odporučila by som ti brať aj otcove slová s rezervou.

misiak7777
6. jan 2025

@autorka však zistíš, ale postupom času. Lenže on začne o kamoske ktorá opitá rozťahuje nohy a ty hneď skocis ako jastrab na to, či ju pretiahol? 😃 Respektíve zvrtnes na sex? 🙂 Muži nie sú tupí, vidia že buď sonduješ ako pomaly stíhačka alebo si myslia že si nymfa 😃😃😃

autor
6. jan 2025

@misiak7777 však povedal že ju pretiahol. Sám od seba bez nejakých mojich otázok :D

misiak7777
6. jan 2025

@autorka ver, že muž ktorý chce vážne zapôsobiť na ženu jej toto hneď nezavesi na nos 😉 nedávaj sa fakt do roviny v komunikácii s mužmi ako teraz.. chápem že máš nároky a zásady, ale postupne spoznávaj muža ako on musí postupne spoznať teba

svetlonos
6. jan 2025

Autorka,
ja tu síce nestavia nikoho na piedesal z mk pisateliek. No napriklad Melánia nema v hlave zrovna vákuum. Napísala ti to veľmi akurát, presne a trefne. Ale ty si stále ideš to svoje a nie si schopna pochopit, co ti píše. Za tímu riadkami sa skrýva oveľa viac faktov a informácií. Ty ich bé vidíš, pritom je to jasne. Aj iné ženy ti tu rozumne píšu, a ty stale tvoj kolotoč biedny.
Takto nikdy normalneho muza nenájdeš.
Ja som s mojim prehodila asi tak 5 viet o minulosti co sa vzťahov týka. On tiež. Mal snúbenica, malú sa brat bola tehotná tešili sa. Mala autonehodu... Potom bol dlho bez vztahu. Mal jeden kratky.
Až keď sme sa zobrali mi pri srandovnych príležitostiach povedal obcas nejakú tú info. Teda ze odhadol mi postavu pod krokom lebo ich už pár videl takto. Žili sme tam, kde sa kroje nosili. A vies co? Zasmiala som sa. Nie je žiadny kúrenie a za pár jednorazovek ho snáď nezabije. Hlavne keď bol roky sam. Dôležité je aký je muz a otec. A aj ked ma vie parádne kolkokrat vytočiť, ani by ma nenapadlo riešiť takéto kraviviny z minulosti! To nie bezpodmienečne vypovedá o človeku, aký bude partner ci otec.
Ty mas traumu v hlave a tu ti treba upratať. Inak uženies žiarlivosťou každého fajn muza.

autor
6. jan 2025

@svetlonos len som sa snažila uviesť veci ako su. Pýtala som sa skôr na to či je to Okey čo mi píše. Že spal s opitou kamoškou a potom sa smial že kolega nevie podvádzať že mu na to hneď dosla zena

autor
6. jan 2025

@misiak7777 tak mi daj teda príklad ako sa baviť s mužom ? ;D

autor
6. jan 2025

@svetlonos noved rozumiem že ženy sa mi snažia tu povedať že keď sa s chlapom budem baviť na štýl čau brácho tak že sa tiež tak bude somnou baviť .. ale keby sa na ten štýl čau brácho bavím s chlapom s hodnotami nejakými tak si myslím že z neho nevyleti to že spal s opitou kamoškou a podobne kecy.
Mám proste skúsenosť v tom že keď sa s chlapom bavim nie úplne otvorene ale na ten štýl aby vedel že nemôže si dovoliť somnou hovoriť o takých veciach tak som sa nedozvedela nikdy nič a ešte zatlklali.
Teraz som sa robila že nič pohodička že mi to nevadí. Aby sa mi otvoril ne ?
Možno by som také veci nerobila keby väčšina chlapov nemysleli tým čo majú medzi nohami

solange7
6. jan 2025

Tak ale z tvojho stylu komunikacie zasa vyplyva, ze jedine na co myslis, je co robili s tym co maju medzi nohami. To tiez nieje najlepsia vizitka.

autor
6. jan 2025

@solange7 keby si už bola podvádzana niekým tak možno tiež by si mala tendeciu už takto zamýšľať 🙂

solange7
6. jan 2025

Ani nahodou. To je zaklad zdraveho rozumu. Nemozes predsa kazdeho neznameho chlapa podozrievat a preklepavat. Uprimne ta lutujem, lebo takymto stylom budes stale rozmyslat kde robis chybu v komunikacii s muzmi. Ziaden ta nebude brat vazne.

autor
6. jan 2025

@solange7 nikde som nepisala že ho preklepavam a podozrievam. Ale že spoznávam. A o ľútosť nestojím dik 😀

solange7
6. jan 2025

To nie je spoznavanie. To je vypisovanie si na urovni pokecu. Taketo dotazy by som bud hned blokla alebo mozno ako ten chlap, pohonil ego a isla dalej.