Prečo ma ženy nemilujú?
Ženy povedzte mi prečo ma nelúbite, a čo je 100% záruka na to aby ma ženy lúbili? Čo funguje zaručene ale že úplne zaručene. A jak sa to dá nadobudnúť.
A ja sa bavím o zárukách. Lebo je vela tém kde radia luďom takéto veci, ako aj odzbeli, že venuj sa niečomu a rozvíjaj to a ostatné príde, lenže ja hovorím o zárukách. Teraz si predstavte že niekto schudne, začne cvičiť vyseká sa, nájde si lepšie platenú robotu, kúpi auto, vymení šatník a potom zistí že mu to bolo na nič. Lebo takéto zvyknú radit. Lenže ja chcem záruky že napr. povedia obliekaj sa tak a tak, a potom sa zaručene do teba zalúbi. Nieže sprav toto tamto hento, a potom MOŽNO sa zalúbi. Nie. Ja chcem istoty. Lebo ak nemám 100% istotu tak nemám dôvod to robiť keď mám neistý výsledok. Ja chcem zaručené veci so zaručeným výsledkom.
@nepodarok takto vztahy nefunguju, tam nie su nikdy zaruky. Ak chces zarucenu vec tak mozes vykopat jamu v zemi. Tam mas zarucene ze po namahe bude ocakavany vysledok.
@nepodarok bud chlap a nebud sracka v prvom rade. Ak nechapes: mentalne a fyzicky silny, slusny a prijemny k zenam. Vediet poflirtovat ale s mierou, arogantne spravanie ma u vacsiny opacny efekt.
@sergejj počul som taký vtip že ide James Bond v Rusku na diskotéku a biletárovi pred dverami povie: I am Bond, James Bond. A biletár povie: I am Gej, Sergej. 😂
@nepodarok takto vztahy nefunguju, tam nie su nikdy zaruky. Ak chces zarucenu vec tak mozes vykopat jamu v zemi. Tam mas zarucene ze po namahe bude ocakavany vysledok.
@citronove_koliesko však presne o tom hovorím, že keď idem vykopať jamu, tak viem že tá jama bude. Ale nie jak hento že schudni, zmeň šatník, zamestnanie… Porobil by som to všetko, a márne. Preto potrebujem niečo zaručené, tak ako pri tej jame že ak urobím TO tak sa žena do mňa zalúbi.
Inák teba si dávam do nápoja často.
@la_dolce_vita práve o to “záruky nečakaj” ide
@nepodarok kto sa boji, nech nechodi do lesa...sa hovori. Laska nie je povinna. Ocakavas zaruky a atraktivnu zenu. Pochop, ze je to nerealne. Tie zaruky nema nikto z nas.
@citronove_koliesko však presne o tom hovorím, že keď idem vykopať jamu, tak viem že tá jama bude. Ale nie jak hento že schudni, zmeň šatník, zamestnanie… Porobil by som to všetko, a márne. Preto potrebujem niečo zaručené, tak ako pri tej jame že ak urobím TO tak sa žena do mňa zalúbi.
@nepodarok nic take nie je. Jedinu zaruku mas v tom, ze ak nic neurobis, tak sa ani nic v tvojom zivote nezmenis. Tym si mozes byt isty.
@nepodarok Chápem, takže si si sem prišiel len pre ďalšie dôvody, aby si nemusel meniť nič.
@nepodarok zase ber to tak ze ak na sebe popracujes tak si s kazdym vylepsenim zvysis sance na uspech. Nebudes mat 100% istotu ale % pravdepodobnosti bude ovela vyssie lebo budes mat viac toho co mozes zene ponuknut.
@anonym_650d2c očúvaj ma sem, ak by som odstránil všetko menované tak mi to dáva 100% záruku že ma budú ženy lúbiť? Lebo pokial to nieje zaručené tak načo to budem meniť? Ja potrebujem záruku že keď to zmením tak mi to na 100% zaručí že ma budu lúbiť. Aby som vedel že sa mi to oplatí.
@nepodarok už len táto tvoja sedlácka komunikácia v štýle "očúvaj ma sem" je pre mnohé ženy red flag. Ty si typický príklad toho, že čo len otvorí hubu, tak už sa odpíše hneď na začiatku. Ženy chcú a vyžadujú nejakú úroveň, ktorá by sa nechala zhadzovať prítomnosťou takého prízemného ozembucha ako si ty? Ženy by sa pri tebe na verejnosti cítili neskutočne trápne. Preto každá od teba uteká len čo ťa uvidí.
Ja ti poradim, nieco si nasetri a chod na dovolenku na filipiny, tam je sanca, ze najdes nejaku, ktora ta bude "lubit" ked jej nakecas, ze dobre zarabas
Na mna zarucene funguhe v prvom rade ked sa muz nelutuje. Pride mi taketo spravanie odpudive celkovo pri ludoch.
@nepodarok A teraz mi povedz, čo by si dokázal takej žene ponúknuť ty? Prečo by ťa mala ľúbiť?
@anonym_44ae13 toto sa pýtajú na všetkých slovenských fórach za posledných 20 rokov, kde sa tento nepodarok vyskytol. A 20 rokov nevie pochopiť, že obézny vyberač kontajnerov čo vystriedal 50-60 zamestnaní za celý život, ktorý prežíva z mesiaca na mesiac fakt nemá čo žene ponúknuť. Ale on by rád prachatú inžinierku ku ktorej by sa mohol nasáčkovať do bytu aby ho živila. @nepodarok však je to tak?
Nezvyknem pisat negativne komentare ani demotivovat, prave naopak, neda mi ale inak, podla stylu tvojej komunikacie sa obavam, ze aj ked by si zmenil vsetko, co sa da zmenit navonok, tak je mozne, ze zostanes sam, lebo ty len dopytujes, mam zoznam kriterii dlhsi ako matricna kniha ale ponukas...velke nic - lasku? No tak na tu sa teda neviem, ktora zena s priemerne vysokym IQ a priemernymi narokmi "chyti", kazda rozumna zena vie, ze laska je taky klise argument, "moja lasku ti dam lasku, lubit ta jak kona budem"....chces radu, uprac si to navonok aj vo vnutri? A ak to nepojde, skus byt aspon bohaty, ked nic ine, na majetok, dovolenky a drahe auta, sa isto nejaka chyti a bude ta UPRIMNE LUBIT.
A ja sa bavím o zárukách. Lebo je vela tém kde radia luďom takéto veci, ako aj odzbeli, že venuj sa niečomu a rozvíjaj to a ostatné príde, lenže ja hovorím o zárukách. Teraz si predstavte že niekto schudne, začne cvičiť vyseká sa, nájde si lepšie platenú robotu, kúpi auto, vymení šatník a potom zistí že mu to bolo na nič. Lebo takéto zvyknú radit. Lenže ja chcem záruky že napr. povedia obliekaj sa tak a tak, a potom sa zaručene do teba zalúbi. Nieže sprav toto tamto hento, a potom MOŽNO sa zalúbi. Nie. Ja chcem istoty. Lebo ak nemám 100% istotu tak nemám dôvod to robiť keď mám neistý výsledok. Ja chcem zaručené veci so zaručeným výsledkom.
@nepodarok vsetci sme najskor museli vyvinut snahu, aby sme boli tymi kym sme - teda studovali sme, pracovali sme, aby sme si zarobili na byvanie, stravu, hygienu, zdravie, estetiku, cvicili sme (ak sme chceli aj partnera dobrej a vysportovanej postavy), zdravo sa stravovali, aby sme si zachovali aspon ake take zdravie, mali konicky, aby sme neboli nudni a potom nam do zivota prisiel niekto, kto splnal zase nase kriteria a obdivovali sme ho a zalubili sa. Zena musi chlapa obdivovat, u zien ide laska najskor cez obdiv, aspon u mnohych, nie cez lutost - ze aha tento je chudacik, tohto zachranim. Napr ja obdivujem skvelych profesionalov v tom, co robia, ci je to lekar, ci IT, ci obkladac, ci zahradnik - proste chlap, co sa vyzna. Najskor musis ty prejst tu cestu a ani potom nemas zaruku, ale mas aspon sancu, ze sa niekomu zapacis na zaklade toho, aky si. Nemozes cakat, ze sa do teba zaluby zena s VS, ak ty vyberas kontajneri. Neviem ake mas vzdelanie, ale zacni makat na tomto, zaradit sa normalne do spolocnosti, vzdelanie, normalna praca a potom mozes cakat, ze sa do teba niekto zalubi.
@anonym_44ae13 toto sa pýtajú na všetkých slovenských fórach za posledných 20 rokov, kde sa tento nepodarok vyskytol. A 20 rokov nevie pochopiť, že obézny vyberač kontajnerov čo vystriedal 50-60 zamestnaní za celý život, ktorý prežíva z mesiaca na mesiac fakt nemá čo žene ponúknuť. Ale on by rád prachatú inžinierku ku ktorej by sa mohol nasáčkovať do bytu aby ho živila. @nepodarok však je to tak?
@anonym_22ca19 este si zabudla ze je autista.
@nepodarok vsetci sme najskor museli vyvinut snahu, aby sme boli tymi kym sme - teda studovali sme, pracovali sme, aby sme si zarobili na byvanie, stravu, hygienu, zdravie, estetiku, cvicili sme (ak sme chceli aj partnera dobrej a vysportovanej postavy), zdravo sa stravovali, aby sme si zachovali aspon ake take zdravie, mali konicky, aby sme neboli nudni a potom nam do zivota prisiel niekto, kto splnal zase nase kriteria a obdivovali sme ho a zalubili sa. Zena musi chlapa obdivovat, u zien ide laska najskor cez obdiv, aspon u mnohych, nie cez lutost - ze aha tento je chudacik, tohto zachranim. Napr ja obdivujem skvelych profesionalov v tom, co robia, ci je to lekar, ci IT, ci obkladac, ci zahradnik - proste chlap, co sa vyzna. Najskor musis ty prejst tu cestu a ani potom nemas zaruku, ale mas aspon sancu, ze sa niekomu zapacis na zaklade toho, aky si. Nemozes cakat, ze sa do teba zaluby zena s VS, ak ty vyberas kontajneri. Neviem ake mas vzdelanie, ale zacni makat na tomto, zaradit sa normalne do spolocnosti, vzdelanie, normalna praca a potom mozes cakat, ze sa do teba niekto zalubi.
@zuzana76 zalubi , kontajnery - oprava
Ja si myslim,ze nas vsetkych vodi za nos.Tym ze sa na tom zabava,je urcita diagnoza,ale urcite nieje retard a blby.Co vy si nevsimate ako vie poskladat vety,ako sa vyjadruje?To nedokazu jednoduchsi ludia a nie to este taki ako mu mnohi pripisujete,resp.tak ako sa on snazi prezentovat.
ženy v progresívnom slovensku sú zadané
@nepodarok máš smolu. Ak nie si vysoký, nemáš vlastný byt/ dom, lukratívnu prácu tak smola. 🤷♀️
@nepodarok máš smolu. Ak nie si vysoký, nemáš vlastný byt/ dom, lukratívnu prácu tak smola. 🤷♀️
@anonym_b489f9 dalsi mk zufalec?
@nepodarok takto to nefunguje.
Okrem toho, ak nejaku zenu zaujmes, tak ona si ta uz “oblecie” (teda ti pomoze obmenit satnik, ak mas nejaku zanedbanu modu a jej sa to nepaci).
Vzhlad sice rozsiri moznosti zoznamenia, ale ked otvoris pusu a budes hovorit hluposti, tak vzhlad nepomoze. Da ti iba prvych pat minut vyhody.
Poviem ti to na priklade mojich deti, ked boli nestastne, ze v prvom rocniku sa im zle navazuju vztahy. Poradila som im, nech sa venuju tomu, co ich bavi. To pritiahne tych, ktori maju podobne zaujmy. A pojde to jedno s druhym. A tak bolo.
Jedno si zacalo, namiesto snahy zapajat sa v triede tam, kde ho odmietaju, samo kreslit v lavici obrazky vesmiru. To zaujalo tych, co ich bavil vesmir, rakety, sci-fi. Zistili, ze si na intelektualnej urovni rozumeju, lebo maju spolocne v tychto sferach sirsi rozhlad a maju sa o com bavit. A dodnes su kamosi. Uz sa nebavia len o vesmire, ale zdielaju kadeco, no nasli sa takto.
Ty ako dospely akurat nebudes kreslit obrazky (alebo mozes). Ale robit nieco ine. V tvojom pripade mozno manualna zrucnost v niecom, v com sa budes snazit vzdelavat a vypracovat.
Ked mas prinos, uz mas ponuku. Otvafa ti to dvere k zoznameniu sa s ludmi. Tym padom i so zenami, ktore ti ludia poznaju. Mas dobre meno. Mas nalepku sikovny, schopny, pracovity, vo svojom obore jeden z najlepsich. To ti pomaha mat “auru”. A zvysuje zaujem.
Ked to spojis potom aj s akou-takou starostlivostou o vzhlad, zacnes byt ovela pritazlivejsi.
Ale tie zaruky typu: urob toto a mas 100% istotu, ze najdes zenu, ktoru si tym dozivotne poistis - tak toto nemaju ani miliardari a topmodelky. Aj im partneri/partnerky odchadzaju.
asi preto ze si gay, kedze si na MK. Normalny hetero chlap sem nepride a neprispieva do diskusie..

Nie je nijaká záruka, že ak sa zmeníš, tak si nájdeš ženu. Naopak ale je stopercentne zaručené, že ak sa nezmeníš, tak ju nenájdeš.
@ivka225 a práve o to ide že nieje žiadna záruka a to je demotivujúce.