icon

Prečo ma ženy stále prehliadajú?

unbeholfen
19. okt 2025

Spravíme trošká taký prieskum, podebatujeme, a skúsíme pozisťovať prečo to tak je. Mám nejaké teórie aj nejaký feedback od ženy. To si povieme neskôr.

Opíšem reálne situácie ako sa diali. Aj dnes som došiel z tanečnej zábavy, a zase to isté čo aj pred tým. Ženy ma stále berú ako také pozadie, a vždy sa im páčia moji kamaráti, nie ja. Napríklad dnes sme boli na zábave s dvomi kamošmi. Boli tam dve baby ktoré spoznali na minulej zábave kde som ja nebol. Ale ja som nevedel že sa poznajú. Kamoš ma poslal za nimi nech sa im prihovorím. Ja som sa im prihovoril, potom sa kamoš pridal a už sme boli partia, kecali sme, tancovali, a vždy keď ideme zo zábavy tak v aute preberáme čo sa udialo. Vraj jedna z tých žien (práve tá čo sa mi páčila) vraj kamošovi povedala že prečo poslal mňa, že ona čakala že ich osloví on. A potom aj ďalej klasický scenár že kamošovi v pohode dala rovno číslo, mne nechcela dať ani len kontakt na messenger. Nejako to zahovorila. Potom keď sme pili víno, tak vraj balila kamoša ale on ju nechcel. Ten druhý kamoš medzi tým bol s ďalšou ženou z inej partie ktorú som ja chcel ešte na dávnejšej zábave, a odmietla ma, somnou nechcela nič, ale druhý kamoš mi hovoril že s ňou tancoval slaďák a že ju držal za zadok a ona nebola proti, a ževraj mu ona posúvala ruku bližššie k prsiam. A vraj na ešte dávnejšej zábave vtedy som ja nebol, vraj tá baba ktorá balila prvého kamoša tam mala nejakú kamošku ktorá balila oboch kamošov a že tiež mu dávala ruku na prsia. Keď som im v aute hovoril že o nich sa ženy zaaujímajú a o mňa nie, tak ten kamoš č.2 dodal že jeho ženy po zoznámení volajú na kávu, ďalšia ho volala na wellnes, ďalšia na výlet... Somnou si len zatancujú, pokecajú, ale ďalej nič neriešia. Ešte dávnejšie s iným kamošom sme boli na diskotéke tak že sme šli on, ja a jeho frajerka, s tým že tam bude jeho kamoška. Ja som sa zase tešil že budeme taká 4ka že 2 ženy 2 muži, on s frajerkou a ja zbalím tú jeho kamošku. Ale tá kamoška aj napriek tomu že kamoš tam bol s frajerkou ho volala na byt, a ja som pre ňu bol len taký niekto kto prišiel s jej kamošom, že proste nijako špeci sa o mňa nezaujímala. Pritom kamoš ju odmietol že je zadaný. Ten istý kamoš mi ešte dávnejšie prebral babu tak, že ja som ju riešil, ona mala priatela ale nežili dobre, uvažovala o rozchode. Ja som s ňou mesiac behal, spoznával sa, ona tak stále váhala že možno sa s ním rozíde ale ešte nevie... Išli sme spolu von ja, ona, ten kamoš. Oni sa videli prvýkrát v ten deň, a už večer na diskotéke, aj v aute domov už hrkútali, ešte v tú noc sa aj vyspala s ním, ráno mu už vypisovala že ho chce vidieť, či by nezašli na kávu a tak. Keď kamoš jej pripomenul že nech si najprv porieši toho priatela, tak v jeho prípade sa s ním okamžite rozišla. Ďalší kamoš ešte pred tým dávnejšie mi rovno 2x prebral babu. Obe prípady kopírovali ten predošlý že ja som sa zoznámil, ja som mesiac-dva dvoril, a keď baba spoznala kamoša tak sa do neho hneď zalúbila a bolo. Chápete že iní muži OK idú po nich ženy, lahko ich získajú, alebo ich aj odmietnu, a ja čo by som chcel, snažím sa, a ajtak ich nezaujímam. Akože pokecajú, zabavia sa, ale niesom pre ne ten, s kým sa chcú vidieť aj nabudúce, niesom ten s kým radi vymenia kontakt, s kým by zašli na kávu. Akože keď som tam OK pokecajú, posrandujú, ale inák som im lahostajný, že proste furt ich zaujímajú moji kamaráti.

anonym_abd7c1
22. okt 2025
@unbeholfen

Mentálna porucha aj porucha osobnosti tam je tiež. Lieky beriem. Som nefajčiar a neopíjam sa do opilosti. Dáme si tak bežne ako na bále že štrngneme si. Ženy sa dávajú aj s oveľa horšími, čo ich týrajú, unesú a kadečo. Vravíte že z lásky sa žiť nedá... A s hentakými sa zrazu dá žiť? Od ktorých ženy museli ísť do krízového centra? Oni čo vedia dať do života? Predsa s nimi žili. To je len a len o chémii. S tým sa treba narodiť. Buď to máš v sebe alebo nie.

@unbeholfen Stále si nám nevysvetlil prečo obťažuješ ženy, ktoré nemajú autizmus a poruchy osobnosti a mentálne sú v poriadku . Alebo prečo sa nezameriaš na zberačky šrotu-spoločné záujmy. To tieto argumenty a závisť voči darebákom, ktorí sa oženili ti bude navždy stačiť ? Tvoja pravda ti ženu nenájde. Tí darebáci mali niečo, čo ty nemáš. Napr. sexepíl , boli niečím zábavní -prirodzene vtipní, alebo boli mentálne na úrovni dospelého človeka a nie decka ako ty. Na tebe je na prvú šupu vidno, že nie si v poriadku. Žiadna nechce debila -doslova.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
unbeholfen
autor
22. okt 2025
@anonym_abd7c1

@unbeholfen Stále si nám nevysvetlil prečo obťažuješ ženy, ktoré nemajú autizmus a poruchy osobnosti a mentálne sú v poriadku . Alebo prečo sa nezameriaš na zberačky šrotu-spoločné záujmy. To tieto argumenty a závisť voči darebákom, ktorí sa oženili ti bude navždy stačiť ? Tvoja pravda ti ženu nenájde. Tí darebáci mali niečo, čo ty nemáš. Napr. sexepíl , boli niečím zábavní -prirodzene vtipní, alebo boli mentálne na úrovni dospelého človeka a nie decka ako ty. Na tebe je na prvú šupu vidno, že nie si v poriadku. Žiadna nechce debila -doslova.

@anonym_abd7c1 lebo netreba to tak nazívať že obťažuješ. Ja si hladám lásku ako každý človek. Dokonca v téme o zoznamke niekto napísal že muž nemá byť na zoznamke ale má ženu osloviť.

unbeholfen
autor
22. okt 2025
@karolinakr
Odpoveď bola zmazaná

@karolinakr presne tak priatelka, parťáčka, proste objatie, nebyť sám, mať niekoho do života. Veď na tom nič zlé neni. Však túžim po láske ako každý človek.
Keď kamoši môžu mať tak ja prečo nie? Však mi volali kamoši a ideme zase do iného mesta na muziku. A že pomôžu mi so ženami.

anonym_e97653
22. okt 2025
@unbeholfen

@karolinakr presne tak priatelka, parťáčka, proste objatie, nebyť sám, mať niekoho do života. Veď na tom nič zlé neni. Však túžim po láske ako každý človek.
Keď kamoši môžu mať tak ja prečo nie? Však mi volali kamoši a ideme zase do iného mesta na muziku. A že pomôžu mi so ženami.

@unbeholfen vysvetli mi, ty v rokom roku žiješ? Chodíš na muziku? Na bály? Na zábavy. Vieš ako vyzerá bál? A ty vo svojich 44 rokoch vymetáš kultúrne domy s dedinskými zábavami? Ja mám tiež tvoj vek, ale určite by som muža nikde v kulturáku na "dedinskej muzike" nechcela stretnúť. V realite oslov ženu, na prechádzke, v obchode, v kníhkupectve, v cukrárni.

unbeholfen
autor
22. okt 2025
@anonym_e97653

@unbeholfen vysvetli mi, ty v rokom roku žiješ? Chodíš na muziku? Na bály? Na zábavy. Vieš ako vyzerá bál? A ty vo svojich 44 rokoch vymetáš kultúrne domy s dedinskými zábavami? Ja mám tiež tvoj vek, ale určite by som muža nikde v kulturáku na "dedinskej muzike" nechcela stretnúť. V realite oslov ženu, na prechádzke, v obchode, v kníhkupectve, v cukrárni.

@anonym_e97653 však aj to robím, problém neni že ja by som nebol aktívny v zoznamovaní, len to nikdy neni obojsmerné. Stále je záujem len z mojej strany. Ostatní kamši majú aspoň odozvu aj zo strany žien.

anonym_48feef
22. okt 2025
@unbeholfen

@anonym_e97653 však aj to robím, problém neni že ja by som nebol aktívny v zoznamovaní, len to nikdy neni obojsmerné. Stále je záujem len z mojej strany. Ostatní kamši majú aspoň odozvu aj zo strany žien.

@unbeholfen a už nám aj vysvetlíš, prečo si nehľadáš seberovnú ale trváš na žene z bežnej relatívne zdravej populácie?

unbeholfen
autor
22. okt 2025

Čítal som viaceré diskusie kde rieša že sú introverti a boja sa osloviť atď. Ale ani byť extrovertom vám nepomôže. Čo z toho mám že oslovím keď je z toho furt len small talk, a nikam ďalej to nevedie. Ak ženy nemajú zaújem tak nepomôže nič.

anonym_48feef
22. okt 2025
@unbeholfen

Čítal som viaceré diskusie kde rieša že sú introverti a boja sa osloviť atď. Ale ani byť extrovertom vám nepomôže. Čo z toho mám že oslovím keď je z toho furt len small talk, a nikam ďalej to nevedie. Ak ženy nemajú zaújem tak nepomôže nič.

@unbeholfen aké ženy oslovuješ? Prečo neoslovíš nejakú kamošku s károu ťahajúcu kovošrot? Tam by pokec bol plynulejší.

unbeholfen
autor
22. okt 2025
@anonym_48feef

@unbeholfen a už nám aj vysvetlíš, prečo si nehľadáš seberovnú ale trváš na žene z bežnej relatívne zdravej populácie?

@anonym_48feef ja hladám na každej úrovni, aj medzi postihnutými kam chodím do tých stacionárov. Ja neriešim z akej je kasty ja skúšam všade.

unbeholfen
autor
22. okt 2025
@anonym_48feef

@unbeholfen aké ženy oslovuješ? Prečo neoslovíš nejakú kamošku s károu ťahajúcu kovošrot? Tam by pokec bol plynulejší.

@anonym_48feef veď sa bavím aj s takými čo chodia s kárami, robia tie verejnoprospešné práce aby dostali dávky. Ale sú zadané.

anonym_48feef
22. okt 2025
@unbeholfen

@anonym_48feef ja hladám na každej úrovni, aj medzi postihnutými kam chodím do tých stacionárov. Ja neriešim z akej je kasty ja skúšam všade.

@unbeholfen no tak tym zadaným povedz, nech ti dohodia nejakú nezadanú kamošku, sestru.

sova7
22. okt 2025
@anonym_48feef

@anonym_48feef mam pocit že toto nie je reálny človek ale že si tu niekto urobil falošný účet a zabava sa.

unbeholfen
autor
22. okt 2025

Je tu niekto z Galanty? Alebo kto chodí pravidelne po meste? Je taká Angelika čo aj Nota Bene zvykla predávať, sedáva s cigánmi na zastávke pri kaplnke. Tá sa mi páči, ale furt sú pri nej muži. Ona chodila s tým Šeblem čo žobrával pred Jednotou. Potom sa mi páči aj Lenka z kajalu, vraj žije vo velkej chudobe, robí v technických službách, furt taký nízky chalan je pri nej. Každý deň je v meste v ranžovej veste taká vysoká blondýna. A kamoš mi raz dojednal rande s chudobnou ženu zo Sládkovičova ale tá ma nechcela.

unbeholfen
autor
22. okt 2025
@sova7

@anonym_48feef mam pocit že toto nie je reálny človek ale že si tu niekto urobil falošný účet a zabava sa.

@sova7 ide o existujúcu osobu. Tu je môj youtube kanál: https://m.youtube.com/@toilette-television

sova7
22. okt 2025
@unbeholfen

@sova7 ide o existujúcu osobu. Tu je môj youtube kanál: https://m.youtube.com/@toilette-television

@unbeholfen potom fakt radšej ešte k psychiatrovi pridať sedenia u psychológa bolo by to lepšie alebo si nájsť denný stacionár prípadne sa dohodnúť s mamou ak máš mamu alebo nejakú rodinu aby sa ti viac venovali

sova7
22. okt 2025
@unbeholfen

@unbeholfen lebo ak si fakt takýto potrebuješ pomoc a ak to en hráš tak to je tiež vážna porucha

unbeholfen
autor
22. okt 2025
@sova7

@unbeholfen lebo ak si fakt takýto potrebuješ pomoc a ak to en hráš tak to je tiež vážna porucha

@sova7 ja som taký že povedali o mne: Teba by sa nedalo ani vymyslieť. Áno som liečený u psychiatra. Už som sa narodil retardovaný. Ako decko som bol viackrát hospitalizovaný na psychiatrii. Prognózy boli aj horšie keď som bol batolatom že možno nebudem vedieť ani hovoriť. Už ako batola som mal vraj neobvyklé správanie. Neskoršie som sa naučil chodiť aj rozprávať. Už v škôlke boli poruchy správania a mentálna zaostalosť. Odporúčali ma dať do pomocnej školy, ale mama nechcela, tak mi nejako vybavila aby som začal na normálnej základke ale tolko bolo somnou problémov že ma nakoniec do pomocnej preradili.

anonym_abd7c1
22. okt 2025
@unbeholfen

@sova7 ja som taký že povedali o mne: Teba by sa nedalo ani vymyslieť. Áno som liečený u psychiatra. Už som sa narodil retardovaný. Ako decko som bol viackrát hospitalizovaný na psychiatrii. Prognózy boli aj horšie keď som bol batolatom že možno nebudem vedieť ani hovoriť. Už ako batola som mal vraj neobvyklé správanie. Neskoršie som sa naučil chodiť aj rozprávať. Už v škôlke boli poruchy správania a mentálna zaostalosť. Odporúčali ma dať do pomocnej školy, ale mama nechcela, tak mi nejako vybavila aby som začal na normálnej základke ale tolko bolo somnou problémov že ma nakoniec do pomocnej preradili.

@unbeholfen Si mentálne zaostalý a preto si treba hľadať mentálne zaostalú.Normálna žena si s tebou naozaj nikdy nezačne.Ty nie si zlý človek,ale chorý.

unbeholfen
autor
22. okt 2025
@sova7

@sova7 stále som bol šikanovaný, neviem jednať v takých situáciách, a to sa somnou viezlo od základnej, cez strednú až po dospelosť a ešte aj v tomto veku zažívam šikanu hneď ako sa v spoločnosti objavím majú ma za trtka do ktorého si môžu kopnúť, zosmiešniť, uťahovať si, ja neviem na tie situácie reagovať a potom sú z toho depresie, šokové stavy, úzkosti, až to vyústi do záchvatu. V dospelosti som bol často obeťou trestných činov, že ma zastarašovali, vydierali, onrali ma o všetko, dali mi podpisovať pôžčky, písali autá, sinkarty, na moje meno, zakladali bankové účty... Lekári už v detstve odporúčali odobrať svojprávnosť lebo asi predpokladalu ako to dopadne a predpokladalu dobre. Naši nechceli mať zo mňa retarda, bagatelizovali to, mysleli si že z toho vyrastiem, že otec to zo mňa vytlčie, takže ak som mal problémy tak namkesto pomoci ma čakal výprask, a v dospelosti zase výčitky.

karolinakr
22. okt 2025
@anonym_48feef

@anonym_48feef 🙂

karolinakr
22. okt 2025
@unbeholfen

@sova7 stále som bol šikanovaný, neviem jednať v takých situáciách, a to sa somnou viezlo od základnej, cez strednú až po dospelosť a ešte aj v tomto veku zažívam šikanu hneď ako sa v spoločnosti objavím majú ma za trtka do ktorého si môžu kopnúť, zosmiešniť, uťahovať si, ja neviem na tie situácie reagovať a potom sú z toho depresie, šokové stavy, úzkosti, až to vyústi do záchvatu. V dospelosti som bol často obeťou trestných činov, že ma zastarašovali, vydierali, onrali ma o všetko, dali mi podpisovať pôžčky, písali autá, sinkarty, na moje meno, zakladali bankové účty... Lekári už v detstve odporúčali odobrať svojprávnosť lebo asi predpokladalu ako to dopadne a predpokladalu dobre. Naši nechceli mať zo mňa retarda, bagatelizovali to, mysleli si že z toho vyrastiem, že otec to zo mňa vytlčie, takže ak som mal problémy tak namkesto pomoci ma čakal výprask, a v dospelosti zase výčitky.

@unbeholfen to si robiš prdel? vlastny rodičia ta nepodržali? a čo hovoria na to, že si obeť trestnych činov? preto teraz tahaš karu, lebo si veĺa dlhov splacal? inak to je hrozne, že i chorych ludi využijú.. prihlas sa na karate a kick box, ked zas niekto pojde na teba

sova7
22. okt 2025
@unbeholfen

@unbeholfen určite to zbavenie svojprávnosti na právne úkony lebo keď narobis dlhy mama bude nat zbytočne problémy a ešte si nájsť psychologa a skupiny stacionar nejaký ústav kde budeš cez týždeň. Určite pre teba nie je vhodné chodiť na takéto sociálne siete kde len narobis problémy a kde ťa budú zbytočne šikanovať a nalepia sa na teba ľudia čo ťa zneužijú. Ak si nájsť priateľku tak podobnú ako ty. Zdravé ženy by s tebou mali problémy

anonym_c832c7
22. okt 2025
@unbeholfen

@unbeholfen Veľmi smutne čo i len čítať, je mi ťa ľúto.Formuluješ a vety skladáš dobre, aj gramatiku máš dobrú, čo som prekvapená.Možno keby sa ti rodicia venovali, mohol si mať iný život.A čo oni na to, na tvoj životný štýl hovoria? Vedia o tom, že chodíš po smetiakoch?Aj ti nejako pomáhajú?

emuska30
22. okt 2025

Toto ak sfilmujú, Forest Gump je prepadák

unbeholfen
autor
22. okt 2025
@karolinakr

@unbeholfen to si robiš prdel? vlastny rodičia ta nepodržali? a čo hovoria na to, že si obeť trestnych činov? preto teraz tahaš karu, lebo si veĺa dlhov splacal? inak to je hrozne, že i chorych ludi využijú.. prihlas sa na karate a kick box, ked zas niekto pojde na teba

@karolinakr ako na jednej strane podržia, lebo som už mohol byť dávno vyhodený na ulicu a s Angelikou predávať Nota Bene. Otec to myslel tak že to zo mňa vytlčie. Keď mi niečo agresori zobrali, tak doma výprask za to že on nemukluje na to aby som rozdával... V dospelosti zase výčitky že aký som hlupák, a takto skončím zle... K depke z udalostí mi len pridali. Ale zdraví ludia si vždy myslia že to z decka vytlčú a hotovo. Ich rozčulovalo že sú somnou sústavne problémy. V 80-90 rokoch ešte nebola taká osveta o autizme, neboli kadejaké IP-čká a pod. Tak len aby ste vedeli s kým máte tú česť. Nikto si z vás srandu nerobí.

unbeholfen
autor
22. okt 2025
@anonym_c832c7

@unbeholfen Veľmi smutne čo i len čítať, je mi ťa ľúto.Formuluješ a vety skladáš dobre, aj gramatiku máš dobrú, čo som prekvapená.Možno keby sa ti rodicia venovali, mohol si mať iný život.A čo oni na to, na tvoj životný štýl hovoria? Vedia o tom, že chodíš po smetiakoch?Aj ti nejako pomáhajú?

@anonym_c832c7 vedia, hanbia sa za to, hovoria nech to nerobím. Z istého uhla mi rodina pomáha viac než dosť, len sú to laici ktorí sa s postihnutiami nikdy nestretli, nevedia ako zaobchádzať s autistom. Jediné čo viem je to písanie aj komunikáciu mám dobrú, kým niesom ohrozený, aj ma chvália že sa somnou dá. Ale jakmile dojde na takéto že psychický nátlak, šikana, vyhrážky, vydieranie, tak neviem vôbec jednať v tých situáciách.

misiak7777
22. okt 2025
@unbeholfen

@lenkasarka so vakeres čaje? Jaj naker manca? Dívča dobre vyprává. Na Luníku 9 nikto nemá frajárku či ako? More @anonym_8d3244 na tebja vyprávjám šunes more, tak je. Kolkí nemají robotu a majú ženy. Bárjakí hajtráci, a majú ženy. Tak čo vypráváš šun? Ze mňa nejde to žárení, to je celé. Najradšej bych si ženy nevšímal ale to sa nedá. O to ide že túžim po nich. Jaaaj nebudzte kašuko more.

@unbeholfen hľadaj v osade.. tam nájdeš seberovnu

lenkasarka
22. okt 2025
@simona_racz

@lenkasarka keby som napísala príklady ktoré som videla na vlastné oči, tak by mi neverili. Dievča zo slušnej rodiny, ukončené gymnázium, kurizovali jej spolužiaci (zhruba na jej úrovni) to nechcela, viacerých odmietala, skončila s rómom z neďalekej osady. Síce pracoval, lebo sa spoznali v zamestnaní ale boli takí chudobní že bývali v chatrči, bez vody, plynu. Ešte ju aj nabúchal. Jej rodina bola celý čas proti a ona ajtak. Čím ju chalan tak ohúril? Ja sama som rómka, ale do toho by som nešla určite. Ďalší baba vysokoškoláčka z bohatšej rodiny a vláčila sa s feťákmi, pankáčmi, alkoholikmi a podobne. Aj ju vydedili, a rodičia sa hanbia, lebo sú to podnikatelia, tam to nieje jedno. Čím tú ženu ohúrili hentakí? Jedine že chémia. Kto ma poznáte, viete že ja poviem veci vždy tak ako sú. To proste logicky inák ani nevychádza.

@simona_racz z akého dôvodu mi píšeš po cigánsky? Nerozumiem ani slovo.