Prečo ma ženy stále prehliadajú?
Spravíme trošká taký prieskum, podebatujeme, a skúsíme pozisťovať prečo to tak je. Mám nejaké teórie aj nejaký feedback od ženy. To si povieme neskôr.
Opíšem reálne situácie ako sa diali. Aj dnes som došiel z tanečnej zábavy, a zase to isté čo aj pred tým. Ženy ma stále berú ako také pozadie, a vždy sa im páčia moji kamaráti, nie ja. Napríklad dnes sme boli na zábave s dvomi kamošmi. Boli tam dve baby ktoré spoznali na minulej zábave kde som ja nebol. Ale ja som nevedel že sa poznajú. Kamoš ma poslal za nimi nech sa im prihovorím. Ja som sa im prihovoril, potom sa kamoš pridal a už sme boli partia, kecali sme, tancovali, a vždy keď ideme zo zábavy tak v aute preberáme čo sa udialo. Vraj jedna z tých žien (práve tá čo sa mi páčila) vraj kamošovi povedala že prečo poslal mňa, že ona čakala že ich osloví on. A potom aj ďalej klasický scenár že kamošovi v pohode dala rovno číslo, mne nechcela dať ani len kontakt na messenger. Nejako to zahovorila. Potom keď sme pili víno, tak vraj balila kamoša ale on ju nechcel. Ten druhý kamoš medzi tým bol s ďalšou ženou z inej partie ktorú som ja chcel ešte na dávnejšej zábave, a odmietla ma, somnou nechcela nič, ale druhý kamoš mi hovoril že s ňou tancoval slaďák a že ju držal za zadok a ona nebola proti, a ževraj mu ona posúvala ruku bližššie k prsiam. A vraj na ešte dávnejšej zábave vtedy som ja nebol, vraj tá baba ktorá balila prvého kamoša tam mala nejakú kamošku ktorá balila oboch kamošov a že tiež mu dávala ruku na prsia. Keď som im v aute hovoril že o nich sa ženy zaaujímajú a o mňa nie, tak ten kamoš č.2 dodal že jeho ženy po zoznámení volajú na kávu, ďalšia ho volala na wellnes, ďalšia na výlet... Somnou si len zatancujú, pokecajú, ale ďalej nič neriešia. Ešte dávnejšie s iným kamošom sme boli na diskotéke tak že sme šli on, ja a jeho frajerka, s tým že tam bude jeho kamoška. Ja som sa zase tešil že budeme taká 4ka že 2 ženy 2 muži, on s frajerkou a ja zbalím tú jeho kamošku. Ale tá kamoška aj napriek tomu že kamoš tam bol s frajerkou ho volala na byt, a ja som pre ňu bol len taký niekto kto prišiel s jej kamošom, že proste nijako špeci sa o mňa nezaujímala. Pritom kamoš ju odmietol že je zadaný. Ten istý kamoš mi ešte dávnejšie prebral babu tak, že ja som ju riešil, ona mala priatela ale nežili dobre, uvažovala o rozchode. Ja som s ňou mesiac behal, spoznával sa, ona tak stále váhala že možno sa s ním rozíde ale ešte nevie... Išli sme spolu von ja, ona, ten kamoš. Oni sa videli prvýkrát v ten deň, a už večer na diskotéke, aj v aute domov už hrkútali, ešte v tú noc sa aj vyspala s ním, ráno mu už vypisovala že ho chce vidieť, či by nezašli na kávu a tak. Keď kamoš jej pripomenul že nech si najprv porieši toho priatela, tak v jeho prípade sa s ním okamžite rozišla. Ďalší kamoš ešte pred tým dávnejšie mi rovno 2x prebral babu. Obe prípady kopírovali ten predošlý že ja som sa zoznámil, ja som mesiac-dva dvoril, a keď baba spoznala kamoša tak sa do neho hneď zalúbila a bolo. Chápete že iní muži OK idú po nich ženy, lahko ich získajú, alebo ich aj odmietnu, a ja čo by som chcel, snažím sa, a ajtak ich nezaujímam. Akože pokecajú, zabavia sa, ale niesom pre ne ten, s kým sa chcú vidieť aj nabudúce, niesom ten s kým radi vymenia kontakt, s kým by zašli na kávu. Akože keď som tam OK pokecajú, posrandujú, ale inák som im lahostajný, že proste furt ich zaujímajú moji kamaráti.
No aké sú novinky vo svete cosmopolitanu? 😂 Na futbale si bol? Ja už mám nervy z toho Liverpoolu dnes. Otras čo robia.
Ííííí velké nervy to boli, nielen ja ale aj foter sme tak nadávali. To bol úplne na nervy zápas. Jak keby ich vymenili. Na DAC som nebol ale vyhrali. Naši tiež vyhrali vonku, na tom sme boli. Jaaaaj takí gramblaví boli tí vioňáci ištenem jak mohli tí hrať ligu? Čajočky neboli more samí dôchodca len more.
Ahoj. Pozerala som nejake videa na tvojom yt kanali. Ponukli mi zaujimavy pohlad na zivot ludi v tazkej ekonomickej situacii v kombinacii s podlomenym mentalnym zdravim. Moje pozorovania ohladom otazky, preco sa o teba zeny na urovni nezaujimaju:
1. nadvaha
2. typ prace (cest kazdej, skvele, ako si sa s tym vozikom vynasiel, ale ak chces zenu, ktora tuzi po detoch tak smola. musis v nejakej praci vydrzat - v takej kde su ferove podmienky a nie ocividna sikana.)
3. psychicke problemy, poruchy (na youtube spominas ako ta sikanovali v praci, co mi je velmi luto. ale mas problem s hnevom a nevyrovnanostou a sam spominas nejaku poruchu.)
4. nadvazujuc na treti bod, chyba ti flexibilita v zmyslani, co sa preukazuje aj tu v diskusii. hoci si podla mna inteligentny a aj ma mrzi, ze sa s tvojou inteligenciou a nadhladom musis pohybovat v nizsich kruhoch. chyba ti vsak nadhlad v zalezitostiach, ktore sa ta emocionalne dotykaju, napriklad tema vztahy. ked ti zeny napisu, v com moze byt problem, tak namiesto snahu o riesenie to rovno zabalis a vytvoris temu, ako ignorovat tuzbu po vztahu. robis unahlene skratkovite zavery. asi dajaky syndrom z detstva. vzdavas sa. a svoju interpretaciu slov, faktov vnimas ako realitu.
5. ludia zeny v tvojom okoli vedia o horeuvedenom
Zmen bod 4, skus zacat zmyslat inak. rozober si nejaku trivialnu situaciu z kazdej strany, napriklad nejaky maly konflikt s kamosom. zacni navnimavat vnimanie druhych ludi. prestan zmyslat tak negativne. povedz si, ze to dokazes. pomaly si pln sny. pomaly men svoje vnimanie k lepsiemu. aj po psychickej stranke sa ti polepsi. priznaky choroby zlepsia. vyries svoj hnev. zniz naroky na zeny, ale nie uplne. a ked ziskas zenu, nerozmyslaj nad zakladanim rodiny. najprv musis poriesit svoje psychicke zdravie a financnu situaciu. a tazko ocakavat zaujem normalnej baby, ked ta asi polka mesta z videnia pozna a baby vedia, ze nie si uplne ok a nemas poriadny job. je len prirodzene ocakavat, ze to psychicky zdravu zenu odradi. bud fakt spravis razny pokrok vo vnimani sveta a seba, a (ak to je mozne) budes sa poriadne liecit a zlepsia sa ti priznaky psych.poruchy, alebo si musis najst tebe podobnu babu. prepac ze tak tvrdo a na rovinu…
Na ženy (vzťahy) kašlat teraz, keď to nejde tak to nejde. Ale čo hovoríte na to že keď sa človek ocitne v takej situácii, keď je niekto absolventom pomocnej školy + má diagnózy, viac ako k lopate alebo pásu sa nedostane, a na týchto pracovných pozíciách je tá najhoršia verbež, a potom z toho vznikajú problémy. Tí ludia sa nezmenia, a takí slušnejší zas nepracujú na takých pozíciách. Čo s tým?
Na ženy (vzťahy) kašlat teraz, keď to nejde tak to nejde. Ale čo hovoríte na to že keď sa človek ocitne v takej situácii, keď je niekto absolventom pomocnej školy + má diagnózy, viac ako k lopate alebo pásu sa nedostane, a na týchto pracovných pozíciách je tá najhoršia verbež, a potom z toho vznikajú problémy. Tí ludia sa nezmenia, a takí slušnejší zas nepracujú na takých pozíciách. Čo s tým?
@unbeholfen Čo s tým? Odrobím si čo mám a ostatných si nevšímam,ak máš pocit,že každý do teba rýpe.Ono,občas by sa mal človek zamyslieť,či nie je chyba v ňom a nie vo všetkých naokolo.Oni ti účty neplatia.Mnohí ĺudia robia aj s nepríjemným kolegom, prísnym šéfom, majú ťažkú prácu s ĺuďmi,kde ťa zákazník naserie 100x za deň a ty nemôžeš po ňom ziapať,ani ho nakopať,iba byť slušný a milo sa usmievať,aj keď ti je do plaču.Lebo niekto tie účty a hypotéku zaplatiť musí.Tak rob,čo robíš na 100% ,nehľadaj chyby v okolí a sústreď sa na dôvod,prečo si v práci.
Keby to bolo v rovine že stačí ignorovať tak milerád, ale keď šikana prebieha tak že už je to fyzické tak sa to ignorovať nedá. Napríklad v Samsungu sme robili za pásom a tak sa kolegovia zabávali že jeden sa zo zadu prikradol a stiahol mi nohavice, a všetci sa rehotali. Kto z vás by toto strpel? V Leare mi vypínali stroj čím mi bránili pracovať, lebo na tom sa zabávali že, som sa čudoval že prečo mi nefunguje náradie. Hladal som príčinu a pre nich to bola ohromná zábava. Lenže sranda je to len raz. Keď som zistil že mi to oni vypínajú tak by mali prestať, lenže oni to robili aj naďalej aj keď som už vedel že mi to vypínajú a ja som si to stále zapínal. Na tom už čo je srandovné? Na vrátnici zase prišiel ku mne kolega chytil ma za líce a začal so mnou kmásať. Kto z vás by toto strpel? Nevedia mi zabezpečiť bezpečné pracovné prostredie, vedenie nechce riešiť lebo pre nich sú to "žabomyšie vojny" tak čo mám robiť?
Niektorí ludia robia z obete vinníka, za všetko môže obeť, atď. Ale keď som to riešil na miestach ako nezábudka, IPčko, všade mne dali za pravdu. Dokonca aj ošetrujúci psychiater potvrdil že ja za to nemôžem že tí ludia majú sadistické sklony, a ja by som mal pracovať v chránenej dielni.
@unbeholfen je mi ľúto, ako sa k tebe správali v práci. Myslela som si, že aspoň muži sú k sebe normálni. Lebo ženský kolektív des.
Čo sa týka vzťahov, stojím si za svojím - jednoducho nie každý má na to mať vzťah. Nie je to pre každého. Neexistuje vec, ktorú môže mať každý. Tu na MK koľko ľudí by chcelo mať deti a podstupujú rôzne zákroky a nezadari sa. To je jednoducho život. Ja tiež nemôžem mať vzťah, ja mám príliš veľa komplexov vďaka čomu som extrémne žiarliva, no hrozné. Ja som sa toho dobrovoľne vzdala lebo som si uvedomila ako veľmi som tým každému ubližovala. A zmeniť to nedokážem a ani už nechcem. Zvykla som si a je mi takto dobre. Zisťujem, že sa netrápim. Nájdi si niečo, čo ťa bude napĺňať a možno keď budeš najmenej hľadať, tak to príde. No príprav sa na to, že nemusí
"Lebo ženský kolektív des" z posledného zamestnania ma vytlačili. Postarali sa o to aby ma vyhodili keď som im nesadol. Také veci robili že nemal som šancu. Síce nie tak primitívne ako muži, ale rafinovane.
@unbeholfen je mi ľúto, ako sa k tebe správali v práci. Myslela som si, že aspoň muži sú k sebe normálni. Lebo ženský kolektív des.
Čo sa týka vzťahov, stojím si za svojím - jednoducho nie každý má na to mať vzťah. Nie je to pre každého. Neexistuje vec, ktorú môže mať každý. Tu na MK koľko ľudí by chcelo mať deti a podstupujú rôzne zákroky a nezadari sa. To je jednoducho život. Ja tiež nemôžem mať vzťah, ja mám príliš veľa komplexov vďaka čomu som extrémne žiarliva, no hrozné. Ja som sa toho dobrovoľne vzdala lebo som si uvedomila ako veľmi som tým každému ubližovala. A zmeniť to nedokážem a ani už nechcem. Zvykla som si a je mi takto dobre. Zisťujem, že sa netrápim. Nájdi si niečo, čo ťa bude napĺňať a možno keď budeš najmenej hľadať, tak to príde. No príprav sa na to, že nemusí
@anonym_5d70a2 v podstate keď sa mi to celý život nepodarilo tak už je načase to vzdať. Ja by som sa k žiarlivej hodil lebo ja som na ženy ako repelent. Ja by som nevedel podvádzať aj keby som chel. O mňa sa ženy absolútne nezaujímajú, vyhýbajú sa mi. Tak na mňa by sa ani žiarliť nedalo ja len pozriem na ženu a už je zhunesaná zo mňa.
"Lebo ženský kolektív des" z posledného zamestnania ma vytlačili. Postarali sa o to aby ma vyhodili keď som im nesadol. Také veci robili že nemal som šancu. Síce nie tak primitívne ako muži, ale rafinovane.
@unbeholfen dokonca dve také zamestnania som mal že čisto ženský kolektív a len 1-2 muži. Z oboch ma vysabotovali.
Ja ani neobviňujem všetkých naokolo. Je to 50 na 50 lebo keby somnou nerobili to čo robili, mohol som tam ostať, ale na druhej strane že asi aj vo mne bude chyba keď stále ja som ich obeťou... Nie asi ale určite. Mám psychiatrickú diagnózu, neviem jednať s ľuďmi, neviem reagovať na situácie, na slovné útoky, na šikanu, autisti v týchto situáciách nevedia čo majú robiť. My vieme pracovať keď máme kľud, bezpečné prostredie atď.
Stala sa mi taká historka že pri Tescu Lamač v Bratislave som potreboval na toaletu a vošiel do McDonalds že tam sa vyštím. Smerom k toaletám bola blondína vo firemnom oblečení a utierala zem. Ja som na ňu pozrel lebo sa mi páčila, a ona ako zamestnankyňa zákazníkovi sa automaticky pozdravila a čakala že sa opýtam niečo. A tak narýchlo ma nenapadlo čo spraviť, tak som jej povedal že je pekná. Ona sa zasmiala a poďakovala. Keď som prišiel z WC a sadol k stolu a ona chodila okolo snažil som sa jej zakývať ale zámerne sa mi vyhýbala a nepozerala mojim smerom. Takže opäť sa mi potvrdilo že ženy ma ignorujú a nezaujímam ich. Ako robia druhí muži že ich vedia zaujať? Lebo ich tak neignorujú.
Výzor, charizma, vystupovanie, čaro, chémia… Niečo som zabudla?
Stala sa mi taká historka že pri Tescu Lamač v Bratislave som potreboval na toaletu a vošiel do McDonalds že tam sa vyštím. Smerom k toaletám bola blondína vo firemnom oblečení a utierala zem. Ja som na ňu pozrel lebo sa mi páčila, a ona ako zamestnankyňa zákazníkovi sa automaticky pozdravila a čakala že sa opýtam niečo. A tak narýchlo ma nenapadlo čo spraviť, tak som jej povedal že je pekná. Ona sa zasmiala a poďakovala. Keď som prišiel z WC a sadol k stolu a ona chodila okolo snažil som sa jej zakývať ale zámerne sa mi vyhýbala a nepozerala mojim smerom. Takže opäť sa mi potvrdilo že ženy ma ignorujú a nezaujímam ich. Ako robia druhí muži že ich vedia zaujať? Lebo ich tak neignorujú.
@unbeholfen hoď sem aktuálnu foto..ty vieš pochopit, že aj vyzor hra rolu? to je to, na základe čoho sa za niekým obzrieš..že ta priťahuje fyzicky
ak nevlastniš fyzicke prednosti, potom musiš mat duševne, a ked ani to nie, tak peniaze a postavenie
čo na tom nechápeš
@unbeholfen blondina ma mozno doma frajera, muza, deti, nema zaujem kontaktovat sa s hocijakym chlapom, len kvoli tomu, ze on ma zaujem a povie jej, ze je pekna.
Toto nebol dobry priklad.
Nič v zlom, ale aj keby si bol vymakaný svalnáč a krásavec, tak zo spôsobu, ako rozprávaš by som tú zaostalosť vnímala a tiež by som sa ti vyhýbala. Vyhýbať sa ti nebudú ženy s podobnými psych.problémami a diag.
@unbeholfen a hlavne musiš mat hrdosť a sebavedomie, to ženy priťahuje
doterný a clingy veĺa vody nenamútiš
Výzor, charizma, vystupovanie, čaro, chémia… Niečo som zabudla?
@simona_racz A mne to všetko chýba a sebavedomie nestačí, lebo mnoho iných sa hanbí urobiť tento krok... však aj na tých plesoch kamoši sa hanbia, vždy ja som ten akčný, ja urobím prvý krok, oslovím som komunikatívny, ale darmo keď nemám "to vymenované" a kamoši zase keď už ja načnem, oni sa len pridajú vezú sa na mojej práci lebo oni zase majú "to vymenované" a tým pádom oni profitujú z toho že ja som neni hanblivý.
@unbeholfen hoď sem aktuálnu foto..ty vieš pochopit, že aj vyzor hra rolu? to je to, na základe čoho sa za niekým obzrieš..že ta priťahuje fyzicky
ak nevlastniš fyzicke prednosti, potom musiš mat duševne, a ked ani to nie, tak peniaze a postavenie
čo na tom nechápeš
@karolinakr už to Simča vymenovala. Práve to som chcel odpísať že mne by sa viac hodilo byť tým hanblivým introvertom ktorý nikdy ženu neosloví, lebo odvaha nestačí. Počkaj mám niečo lepšie. Rovno video:
@karolinakr už to Simča vymenovala. Práve to som chcel odpísať že mne by sa viac hodilo byť tým hanblivým introvertom ktorý nikdy ženu neosloví, lebo odvaha nestačí. Počkaj mám niečo lepšie. Rovno video:
@unbeholfen super, akurát bez hlavy
@unbeholfen už vidím
@unbeholfen Tak ja by som sa spravala podobne ako ta blondyna. A zaujem by som neprejavila, ani keby si mi bol sympaticky. Vies preco? Lebo som zadana. A potom, aj ked som bola slobodna, som mala filter na muzov, ktory nemusel suvisiet so vztahovou hodnotou toho-ktoreho muza, lebo slo o moje specificke preferencie. A su zeny, ktore vztah nehladaju alebo maju prave obdobie po tazkom rozchode. Takze z 90% odmietnuti si nic nerob (mate to muzi v tomto tazke). Oslovovanim si zvysujes sance x-nasobne, a ked to nevyjde aspon nejakej zene zlepsis den. Ale musis na sebe aj zapracovat, ja som autorom toho dlhsieho prispevku.
@karolinakr Aj bez hlavy vidno, že je to taký jednoduchý dobráčisko, máme takých v meste v Červenom kríži celú skupinu,chodia spolu na prechádzky,tvoria kadečo v dennom stacionári. Tu snáď vidíš,že problém je v hlave a to sa z časopisov nenaučíš a nezmeníš.Nemôže za to, ale normálnu ženu nikdy v živote nezbalì.
Nič v zlom, ale aj keby si bol vymakaný svalnáč a krásavec, tak zo spôsobu, ako rozprávaš by som tú zaostalosť vnímala a tiež by som sa ti vyhýbala. Vyhýbať sa ti nebudú ženy s podobnými psych.problémami a diag.
@anonym_abd7c1 toto ma zaujíma. Na rozprávaní alebo hlase ti pripadám zaostalo? To ma zaujíma lebo ako chodím na tie projekty pre postihnutých tak ten ich psychológ sa ma pýtal že prečo som podla ludí zaostalí, že čo na mne také vidia? Tí ludia mi to nikdy presne nevysvetlili že prečo ma pomenovali retardom, drbkom, ťuťmákom, alebo že synovec keď mal len pár rokov povedal že strýko je čudný, a deti sú úprimné, nevnímajú ešte morálne veci... takže nielen kvôli ženám ale všeobecne ma to zaujíma lebo aj tá čudnosť-zaostalosť môže byť aj príčinou prečo ma vždy kolektív vyštve keď sa zamestnám.
@unbeholfen a hlavne musiš mat hrdosť a sebavedomie, to ženy priťahuje
doterný a clingy veĺa vody nenamútiš
@karolinakr kde sú hranice medzi flirtovaním a doternosťou? Ja z praxe vidím že ak sa žene muž páči nazýva to "ulovil ma" či "zbalil ma" a ak sa jej muž nepáči, nazýva to "otravuje ma" či "obťažuje ma"

@unbeholfen tie, čo si spomenul , tak ťa odradilo, že vždy boli okolo aj nejakí muži. Mohli to byť bratia, bratranci, kamaráti. Keby aj nie, čo ti bráni sa s nimi skamarátiť-to sú ľudia, čo majú aj 10 súrodencov podaktorí, mohli by ťa s nejakou príbuznou zoznámiť. Stále tu točíš, ako na bál a taneč. zábavu dačo poriešiť ideš s kamarátmi. Tam sú tie postihnuté dievčatá, vyberačky kontajnerov a socky? Tie budú v denných stacinároch, na ulici , pod mostom a pod. Nie na báloch. Princeznička na bále, potratila korále.
@anonym_abd7c1 ja mám rozhodené siete všade. Bavím sa aj s nimi. Raz som chcel zbaliť tú čo predáva nota bene v bratislave na stanici. Nemala záujem.