Prečo mal môj priateľ potrebu klamať?
Asi si budete mysliet ze som domyslava. No ked sa nad tym viac zamyslim, nedava to zmysel. V sobotu sme sa bavili s priatelom ze v nedelu sa posuva cas. Povedala som mu este ja ze o 3. Vcera siel robit fusku, ja som bola u kamosky. Poobede sme si pisali kedy prideme domov a zrazu sa na hodinu odmlcal, co nezvykne robit ani ked prave robi nieco. A na to mi napisal ze uplne zabudol na posun casu a ze to zistil az ked pozrel na mobil a zmenil sa mu cas..tvrdil mi to ako fakt, ze sa mu poobede posunul cas na mobile. Som mu len povedala, ze cas sa posuval rano a nie poobede. A on ze urcite nie, az poobede sa posuval. Neriesila som to dalej. Prislo mi to ako kravina. No teraz mi to vrta v hlave, preco mal potrebu klamat v takejto veci? Neviem co si mam mysliet
Je to blbosť, defaultne ma mobil nastavene brať čas a datum od operatora, takže sa to zmeni automaticky. Jedine, že by si vypol synchronizaciu a uvedomil si zmenu času až poobede a sám si to prestavil.
Ale aj tak neviem, aký zmysel má váš vzťah, keď si musíte klamať už aj pri zmene času :D
o mozno to ma ako vlaky - ked sa meni cas tak na hodinu zmrzne uplne bez pohybu a o hodinu sa rozbehne akoby sa nic nestalo a ani si to nevsimne. ( otazne je co robi na jar)
My tiez nevieme, co si mas mysliet. Ale kravina to je. Ak ti budu vrtat v hlave zakazdym take kraviny, tak dlho to nevydrzi. A po 30tke nemas ani nahodou, zrele zeny take kraviny neriesia. Typujem mas polovicu z 30, teda 15.
Asi nechápem. Aj keby mal nejaký starý mobil, kde si ten čas musel zmeniť, akú súvislosť to má s tým hodinovým odmlčaním?
@gab1sol ze sa odmlcal prave vtedy ked sa mal akoze menit cas a ze si to neuvedomil ani lebo sa mu posunul cas na mobile. Nedava to cele zmysel
@oli18 dobre tak na mojom mieste co by si si myslela, keby ti priatel tvrdi ze sa mu posunul cas v mobile a nebolo by to tak. A este sa vyhovaral ze sa hodinu neozval lebo ho pomylila zmena casu? To som zvedava naozaj
On sa ti moze ozyvat iba v konkretnom case po presne danej dobe? Boze robi z teba kravu
A ty predpokladas, ze tu hodinu daco vystrajal, a potom to schoval za posun casu?
Este je tu moznost, ze si zmenu casu naozaj vsimol na mobile az poobede a je tak hlupy, ze si mysli, ze sa vtedy posuval. Ale to uz musis ty vediet aku ma inteligencnu vybavu. Lebo mudry dospely clovek po 30tke,ktory prezil uz x zmien casu ti nemoze tvrdit, ze sa menil cas v nedelu poobede....
Môj otec ma starý tlacitkovy telefón a čas sa zmenil sam ráno ako na ostatných inteligentných telefónoch. Zmenu si možno všimol poobede, ale nechápem prečo ta presviedča ze čas sa menil poobede
@really8 ide o to ze sme si pisali o tom kedy skonci a ci pride po mna, chcela som sa s nim dohodnut a zrazu sa odmlcal a nezvykne to robit proste, ked sa dohadujeme na niecom. To je cele
@alex49 neviem fakt neviem co si mam mysliet. Je to banalita no nieco sa mi nezda na tom. A vies aka je zenska intuicia..
@moonlight1210 no nemam z toho dobry pocit, ked mi tvrdi ako sa mu posunul cas a neni to pravda. Urcite si ten posun vsimol skor, kedze aj v aute ma hodiny a tie si musel sam prestavit
@martinmmartin ak ma aferu tak doteraz som na nic neprisla..az teraz mi to zacalo vrtat v hlave, ako mi zaklamal. Keby chcel, moznosti ma aj inokedy. No nikdy mi nic take nenapadlo..az doteraz vlastne
Partner asi zažil zmenu času po prvý raz 🙄. V opačnom prípade si asi mysli (i) bud, že tieto jeho priblble argumenty mu u teba prejdú lebo si (v jeho očiach) z tých jednoduchsich, alebo (ii) ten chlap bude nejaké teliatko ktoré nechápe, že mu nezoženieš každú lož… Jedna alternatíva lepšia ako druha. Nebola u vás aj iná situácia kde ti takto trepal?
Ak máš na to náladu, počkaj na ďalšiu byzardnosť a potom ho kopni do riti. Akože, ako môže niekto o takejto blbosti klamať.
Nemuselo to znamenať nič, možno mal veľa práce a preto sa odmlčal,že bol niekto z tej práci pri ňom,a ozval sa približne za hodinu,a s tým časom to len ti napisal ,že sa zmenil čas ,lebo on sám si ho neuvedomoval že sa zmenil ,asi netvrdil že práve vtedy sa zmenil
1. čas sa posúval v noci zo soboty na nedeľu, takže áno, klamal ti
2. čomu viac nechápem, je to, aký súvis má jeho ,,prechod" času s tým, že ti nezavolal, čo mu hodinu nefungoval telefón?

kolko mate rokov.