icon

Prečo mal môj priateľ potrebu klamať?

28. okt 2024

Asi si budete mysliet ze som domyslava. No ked sa nad tym viac zamyslim, nedava to zmysel. V sobotu sme sa bavili s priatelom ze v nedelu sa posuva cas. Povedala som mu este ja ze o 3. Vcera siel robit fusku, ja som bola u kamosky. Poobede sme si pisali kedy prideme domov a zrazu sa na hodinu odmlcal, co nezvykne robit ani ked prave robi nieco. A na to mi napisal ze uplne zabudol na posun casu a ze to zistil az ked pozrel na mobil a zmenil sa mu cas..tvrdil mi to ako fakt, ze sa mu poobede posunul cas na mobile. Som mu len povedala, ze cas sa posuval rano a nie poobede. A on ze urcite nie, az poobede sa posuval. Neriesila som to dalej. Prislo mi to ako kravina. No teraz mi to vrta v hlave, preco mal potrebu klamat v takejto veci? Neviem co si mam mysliet

Strana
z2
bublinka1426
28. okt 2024

toto je zas vymyslena tema?

gab1sol
28. okt 2024

A to akože aj keby sa mu posunul čas, tak ostal stáť niekde vo vzduchoprázdne? Však to je len čas, on tú hodinu snáď normálne fungoval. Buď si on strieľa z teba, alebo ty z nás.

danica2711
28. okt 2024

Panebože! Ty nie si "domýšľavá", ty nemyslíš vôbec (keď, tak veľmi zvláštnym spôsobom) a ten tvoj tiež pôsobí ako mentálna subnorma... Ak fakt nemáte iné problémy, ste šťastní ľudia

ada_alica
28. okt 2024

Urobil si z teba srandu 🤣🤣🤣 , lebo aj moja 9 ročná dcéra vie ako funguje posun času 🙈

ivik4
28. okt 2024

Vy ste niektore strasne furie 🤣
Vas mat doma tak utekam kade lahsie

autor
28. okt 2024

@gab1sol z nikoho si nestrielam a nie je to vymyslena tema. Mozno fakt len blba zhoda nahod alebo neviem o co mu islo

autor
28. okt 2024

@ada_alica no on nevie..

katarinaba
28. okt 2024

Tiez mam dojem, ze autorka je proste furia. Stale ho kontroluje, on sa chudak musi ozyvat, asi okamzite ako dostane sms. Ja sa chlapovi neozvem aj 3 hodiny, ked mam robotu, nepocujem telefon, idem na wc a nepozriem, ci niekto volal, pisal. Ani on mne. Ak je nieco surne, tak zavolam, ked nereaguje. Proste robil, s niekym sa rozpraval aj chcel volat ale zabudol, a aby nemal opat doma problemy, tak vymyslel prvu sprostost, co mu napadla.
Ak by potreboval hodinu na pitchoviny, tak si to dopredu poriadne premysli. Toto je presne ako ten vtip: Google maps ukazuje, ze tvoja cesta z roboty domov trva 25 minut. Prisiel si za 30 minut. Co si kua robil tych 5 minut?

januska12323
28. okt 2024

Ja som sa stratila kde je problém. On šiel na fušku a mal sa ti stále hlásiť? Hodinu sa neozval tak si vymyslel, že je to posunom času aby si konečne neotravovala?

jana_eyre_2
28. okt 2024

Čo by som si myslela ja? Že si to proste neuvedomil- poplietol a povedal blbost.. ako ja som tiež človek domyslavy, ale toto by ma fakt netankovalo a nenapadlo ho upodozrievať z nevery alebo z čoho ho vlastne upodozrievas.. proste si zle pozrel čas, neuvedomil si a potom povedal blbost.. a že hodinu sa neozval - no ja neviem mne toto príde úplne bežné neriešiť mobil každu chvíľu.. mne práveže príde smutné, že ľudia už považujú za úplne normálne že človek sa od mobilu nehne a komunikuje cez neho akoby sme sedeli za jedným stolom - okamzite a hneď.. a ak tak neurobí tak už je to podozrivé.. a teda podotýkam, ja som fakt niekedy samonaser ale v tomto vážne nevidím tie konšpirácie čo tu padli...

mk1111111111
28. okt 2024

Ja celkom nerozumiem o com tocis. Co ma posun na hodinach v telefone s realnou hodinou casu? Neozval sa Ti, lebo prave nechcel. Hodiny na telefone sa mu posunuli uz v noci, ako vsetkym ostatnym. Takze niekde bok a hodinu sibutrel pre seba s hlupou vyhovorkou. Asi mu dychas velmi na krk a nevedel, ako sa Ti vyhovorit a ina blbost ho nenapadla.

elli333
28. okt 2024

Ja neviem co si mas mysliet ty o nom, ale zato presne viem, ze ja si o tebe myslim, ze si stihacka a preto ti aj klamal 😀

tinqua
28. okt 2024

Treba vážne napísať na Európsku komisiu...že toto posúvanie času začalo už okrem biorytmu rozdrbavať aj vzťahy. Mňa zaujalo to, že ste neustále v kontakte a stačí hodina nekontaktu a ty zakladáš témy. No neviem čo by som robila...ja by som si ani nevšimla, že je off, mám aj svoj život. Uber trochu, škodíš si.

autor
28. okt 2024

@katarinaba nie som furia ani ho nekontrolujem to skor on mne stale hovori ze mu odpisujem neskoro 🙈

autor
28. okt 2024

@elli333 ako myslis..

autor
28. okt 2024

@mk1111111111 nejde o to ze sa neozval proste sme riesili ci a kedy pride pisali sme si navazne a nahle sa odmlcal. Keby sa mi normalne neozval hodinu neriesim. To skor on je na nervy ked mu neodpisem alebo nedvihnem telefon nahodou. Uz som si uvedomila ze je to blbost vysvetlili sme si to normalne a je to okej

nikita1109
28. okt 2024

A precital si to počas konverzácie a potom neodpisoval? Alebo si to nestihol prečítať až potom

victoriab
28. okt 2024

@januska12323 ja tiez nerozumiem, 2x som to citala, aj komenty, ale nechapem

zuzanita1609
28. okt 2024

A v čom je teda problém? 😄 Tiež som sa stratila. Čiže keď sa neozval,lebo posun,už bol tu hodinu niekde s niekým? Či o čo ide? 😁

princeznaayla
Odpoveď bola odstránená
princeznaayla
Odpoveď bola odstránená
nikushka8
28. okt 2024

Sekunda googlenia kedy sa meni cas 😄 ty si poznas priatela,ci je az taky natvrdly

rozculena
28. okt 2024

on tú hodinu bol v inej galaxii?

mondolina
28. okt 2024

podľa mňa si z nej robil srandu

vikiki29
28. okt 2024

No mňa tiež riadne naštve ak zo mňa niekto robí blbca. On si z teba normálne urobil blbca. Ako ste si to nakoniec vysvetlili?

autor
29. okt 2024

Tak ze mal pocit ze mu praca trva dlho a neuvedomoval si kolko casu preslo a ze si len myslel ze sa ten cas posunul poobede. No je to divne ze nevedel kedy sa cas posuva ale on vacsinou nevie ani poriadne aky je datum a den kedze robi takmer kazdy jeden den. To viem ze s tym ma problem. No nechala som to tak a uvidime casom co bude

Strana
z2