Prečo mamičky zazerajú na upravené ženy?
Napíšem moju situáciu a dajte mi váš názor , chodím každý deň von kocikovat svoje dieťa ale nikdy nevyzeram ako bezdomovec , vždy sa ráno umyjem, učešem , spravím veľmi rychle 3 minútové líčenie (bronzer,špirála,ruz) , nikdy nejdem vo vyťahaných škaredých veciach dám si niečo čo aspoň ako tak vyzerá , a vidím tie pohľady ako na mna pozerajú a ako ma tak hnusne zdravia , zo slušnosti sa pozdravíme s každým ale počujem ten tón hlasu taký hnusný .
Ja nie som zlý človek zato že sa aspoň trochu upravím aby som sa cítila lepšie , nie som namyslena , prečo tie mamičky v tých vyťahaných teplákoch a s mastným drdlom na hlave tak zazerajú? Tiež mám zlé dieťa ktoré veľa plače a nemám žiadnu pomoc nemám tu žiadne babky , ale veď preboha to mi trvá už aj s rannou hygienou dokopy maximálne 15 minút už aj s vyzehlenymi vlasmi 🙈 myslite ženy aj na svojich manželov snažte sa aj vy aspoň sa učesať a nezazerajte na maminky ktoré sa trosku upravia.
Ty kokos zase? Juhu žena proti mastným drdolom je späť 😂😂
Ale ako pobavila si nas takto na vecer 😂 zajtra ked pojdem kocikovat a stretnem inu mamicku hned si na teba spomeniem 😂
Krásne sú maminy, ktoré sa pekne upravia a idú so sveta kočíkovať. Radosť sa na také pozrieť.
Ale tiež si nemyslím, že je to dôvod iných na zazeranie. Možno pôsobíš namyslene alebo majú pred tebou komplex, keď si proti nim kočka. Neviem.
Skús sa pristaviť, prihovoriť a keď uvidia, že si úplne v pohode baba, tak ich možno k tomu estetičnu aj inšpiruješ a bude vás chodiť po uliciach viac takých.
Citujem 'Tiež mám zlé dieťa ktoré veľa plače'... Každé dieťa je výnimočne, potreubuje starostlivosť, určite aj za to plače, ale kvôli tomu, nebudem volať zle dieťa, a ešte 'ja mám'. Potom (ja) nemám žiadnu pomoc. (Ja) sa upravím. Ja, ja ja. Vela ega je tam cítiť. A to sa može odrážat na okolie. Možno kvôli tomu ostatné mamky reagujú. A to nemá vela spoločne s oblečením a hygienu, cíti sa to. Človek vyžaruje radosť alebo nie... Hlavne keď pochopí že všetci sme nejak spojené a prišli sme na Zem sa naučít ľúbiť sebe aj ostatní. Vtedy veci typu ako vyzerám, čo si ten druhy myslí o mne, a ako s kým sa porovnám úplne stratia zmysel.
ano, tema o mastnom drdole tu uz davno nebola.
vies co, moje dieta sa budilo a plakalo v noci kazdu hodinu, niekedy som napocitala, ze som bola hore 10 krat, rano som bola rada, ze som dokazala vobec vyjst von s mastnym drdolom, ale nikdy som nepovedala na svoje dieta, ze je zle a teda som si ani nevsimla, ze by niekto po mne zazeral, a keby aj, tak by mi to bolo ale ze uplne fuk.
Problém nebude v úprave.
presťahuj sa z rómskej periférie do civilizácie👍
Máš pocit, že všetky mamičky vyzerajú ako bezdomovec?🤨
Hmm, ty si sem nepřišla plakat, že na teba zle zazeraju, ty si sa prišla pochváliť, aká princezná si pri kocikovani. Predstav si, že aj ja sa umývam, aj upravujem, a predsa mi nevadia ani tie mastné hlavy a vytahane gate.
Skôr ty si o sebe myslíš veľa.
Ja ani neviem, aká žena, muž prejde okolo mňa, kým ma niečo nevyrusi (pozdrav, krik....) kto sa pozdraví, odzdravím, niekedy zamyslene (nie namyslene), niekedy s úsmevom, niekedy vôbec si nevšimne ze sa niekto pozdravil.
tiez po mne tak pozerali .. zdvihlo mi to sebavedomie.. a potom som sa zbadala v zrkadle-dcera pred odchodom z domu ma pohladkala ,ale na rukach mala glitre .. samozrejme som si to v zhone nevsimla a leskla som sa ako diskogula... 😀 no co ti poviem - nie vzdy je ten pohlad o tom,ze ti to sekne,,a nie vzdy patri tebe .. ;) namiesto vsimania si poladov druhych si vsimaj svoje dieta
tiez po mne tak pozerali .. zdvihlo mi to sebavedomie.. a potom som sa zbadala v zrkadle-dcera pred odchodom z domu ma pohladkala ,ale na rukach mala glitre .. samozrejme som si to v zhone nevsimla a leskla som sa ako diskogula... 😀 no co ti poviem - nie vzdy je ten pohlad o tom,ze ti to sekne,,a nie vzdy patri tebe .. ;) namiesto vsimania si poladov druhych si vsimaj svoje dieta
@ukgirls 🤣🤣
Hmm, ty si sem nepřišla plakat, že na teba zle zazeraju, ty si sa prišla pochváliť, aká princezná si pri kocikovani. Predstav si, že aj ja sa umývam, aj upravujem, a predsa mi nevadia ani tie mastné hlavy a vytahane gate.
Skôr ty si o sebe myslíš veľa.
Ja ani neviem, aká žena, muž prejde okolo mňa, kým ma niečo nevyrusi (pozdrav, krik....) kto sa pozdraví, odzdravím, niekedy zamyslene (nie namyslene), niekedy s úsmevom, niekedy vôbec si nevšimne ze sa niekto pozdravil.
@kavasmliekom tiež pozerám, že sa aj umýva..Lebo všetky chodíme špinavé a smradľavé 😅
@kavasmliekom tiež pozerám, že sa aj umýva..Lebo všetky chodíme špinavé a smradľavé 😅
@lesiiaoldi 🫣
@ukgirls bože, ma toto poznám skvelý vtip!
mozno zazeraju, lebo si to prave ty, co na nich cumis. 🙂
Ehm... Nie, tie ženy ti fakt nezávidia. A zrejme ani nezazerajú. Podľa toho, čo opisuješ na tebe nie je nič, pre čo by si ťa mal cudzí človek na ulici všímať či už v negatívnom alebo pozitívnom zmysle. 🤷 Skôr sa sústreď na to, aby si o svojom dieťati nezamýšľala, že je zlé.
Ja nechápem tie kofy čo sa zmaluju aj do bazéna na baby plávaní 🤷♀️ neviem či majú tak nízke sebavedomie že sa boja bez makeupu vystrcit aj nos…ale ja som šťastná keď sa nemusím maľovať, keď si môžem dať pohodlne oblečenie a tenisky 😁
Nikdy som nevidela vysuchtanu ci umastenu zenu s kocikom, kazda vyzera normalne. Neviem ci pouzivaju bronzer. De zijes,? To bude nejake vidlakovo.
Ďalšia, čo si myslí, že je stred vesmíru a všetci sa pozerajú len na ňu😂
To je nejaké divne, keď píšeš, že máš zlé dieťa.
Ženy na ulici sú zle, tvoje dieťa je zle, všetci sú zlí, len ty si eroplán.
Ale ak nad kočíkom napr fajčíš, tak beriem, zaberajú, aj ja by som, hanba mi.
No a úplne bez smerovky si odbočila od témy na konci. Od spiknutia omastenych bosoriek rovno k cudzím manželom. Ešteže na nich myslíš ty, keď uz nie tie ich zanedbané ženy. Tie majú len teba v hlave 😅👍
ak ta to upokoji, tak ja napriklad zazeram na vsetky mamicky na ihrisku bez ohladu na to ako vyzeraju.
Autorka udelujem ti ocenenie za najlepšie zakrytý komplex zo seba tohto týždňa. Liečiť sa dá aj inak. PS: na mňa mamičky nezazeraju či som vymódená či vo vyťahaných teplákoch. Ale keby som namyslená puchra možno by zazerali
V akom meste byvas? Lebo doba neupravenych mamiciek zrovna “nefici”. Aspon ja teda stretavam neupravenu mamicku len u nas doma (seba) kym sa nevychystam napr. na prechadzku a pod.
@autor
„Prečo chodia niektoré ženy neupravené?
Lebo každé ráno prežili escape room s dieťaťom… a nevyhrali.
O 6:00 im zazvoní budík, ale zobudí ich výkrik: „MAMA! Soplík!“
Namiesto špirály držia lyžičku s kašou, ktorú niekto odmieta, aj keď ju chcel ešte včera.
Móda? Vyťahané tričko, na ktorom je zmes mlieka, slín a minulosti.
Niektoré mamy si stihnú dať bronzer – iné stihnú aspoň dýchať.
A niektoré? Tie sa na seba pozrú do zrkadla, pokrčia plecami a povedia:
„No, aspoň mám obe deti a všetky nervy… zatiaľ.“
Takže, keď vidíš maminu v teplákoch, drdole a s pohľadom „ešte jedno slovo a odídem bývať do Ikey“ –
neodsudzuj ju. Možno prežila Apokalypsu v detskej izbe.
A ak nie… tak má len fakt dobrý dôvod. Alebo zlý deň. Alebo zlú noc. Alebo všetko naraz.“
„Každá mama je queen. Len niekedy má korunu z keksíkov a vlasy ako po boji s vetrom. Ale stále je to koruna.“
No Ty si neskutočne na seba zameraná ... ver, že nikoho netrápi, či máš urobený trojminútový make-up ... ja som chodila kočíkovať aj za dámu, aj za trosku ... a bolo mi absolútne jedno, kto ako na mňa pozerá, kto ako ma zdraví/odzdraví ... ľudia majú iné problémy, možno ich čosi bolí, možno sa zle vyspali, rodinné problémy atď. ... zrovna pri Tebe sa budú tváriť ako "zo škatuľky", lebo si nalíčená ... och Bože, daj mi silu.
Fúha, paranoja ako sviňa spolu so schopnosťou čítať myšlienky všetkých mamičiek, ktoré okolo Teba prejdú. Vyhrávaš dnešné internety. Ďakujem za pobavenie😄

Kriste pane 😂 to co musis mat v hlave aby si toto zo seba vyprodukovala 😂 ja kazdy den kocikujem a absolutne nikdy som sa ani len nepozrela na to ako vyzera ina mamicka nakolko mi je to totalne ukradnute 😂 a som presvedcena ze aj tym inym mamickam si totalne ukradnuta a ich lahostajnost si si pomylila so zazeranim nakolko sa asi citis krasna a mas potrebu to rozoberat 😂