Prečo mamičky zazerajú na upravené ženy?
Napíšem moju situáciu a dajte mi váš názor , chodím každý deň von kocikovat svoje dieťa ale nikdy nevyzeram ako bezdomovec , vždy sa ráno umyjem, učešem , spravím veľmi rychle 3 minútové líčenie (bronzer,špirála,ruz) , nikdy nejdem vo vyťahaných škaredých veciach dám si niečo čo aspoň ako tak vyzerá , a vidím tie pohľady ako na mna pozerajú a ako ma tak hnusne zdravia , zo slušnosti sa pozdravíme s každým ale počujem ten tón hlasu taký hnusný .
Ja nie som zlý človek zato že sa aspoň trochu upravím aby som sa cítila lepšie , nie som namyslena , prečo tie mamičky v tých vyťahaných teplákoch a s mastným drdlom na hlave tak zazerajú? Tiež mám zlé dieťa ktoré veľa plače a nemám žiadnu pomoc nemám tu žiadne babky , ale veď preboha to mi trvá už aj s rannou hygienou dokopy maximálne 15 minút už aj s vyzehlenymi vlasmi 🙈 myslite ženy aj na svojich manželov snažte sa aj vy aspoň sa učesať a nezazerajte na maminky ktoré sa trosku upravia.
Závisť. Kasli na nich, čokoľvek spravíš nie všetkym vyhovieš.
Ako tie príspevky, že z kade to vieš, namyslas si atď.
Tak človek vidí a cíti.
Nájdi si normálnu kamošku a ich ignoruj, sú to pre teba cudzí ľudia, ktorí do tvojho života nepatria keď ich nevpustiš.
Ja som zažila aj také, že dvaja susedia-chlapi...z inej brány, ktorých som vôbec nepoznala mi závideli služobné auto. Normálne som pozerala na nenávistné pohľady.
@mantilka Áno, keď niekto píše dookola, že VŠETKY na ňu zazerajú a všetky sú neupravené, tak určite to nie je v jej hlave. Všetci sú zlí, len ona je lietadlo.
Ja sama si nedovolím povedať, že všetky ženy okolo mňa, ktoré stretnem, na mňa zazerajú a vyhodnotím to ako závisť, lebo určite to nie sú všetky.
Takže buď je to troll alebo...
Od cias, co som kocikovala, ubehlo uz vyse 17 rokov, ale teda ja chodievala so synom na korcule (on v kociku, ja korcule na nohach a ficali sme) 10km tam a 10 s5; kazdy den ked neprsalo a bolo viac ako 10stupnov. Bola som teda spotena jak 🐷 mala som crop top (v chladnejsom pocku mikinu) a teplakove kratase a chranice kolien. Asi som bola jedna ta neupravena mamicka z ktorej kvapkal pot, bola som cervena jak paradajka. Ale fajne som sa uvolnila synovi sa pacilo, ze ficime jak strely (krasne po tom vylete spal aj 4h) zastavili sme sa aj na ihrisku kde som si dala kofolu on sa hral v piesku. Nik na mna nezazeral. Teda asi ano a potom to pisal na forach ze mamicky preco ste take 🐷🐽🐷
@diaamax krásny príspevok taký pravdivý a od srdca👍, takých by tu malo byť viac 😉
@lesiiaoldi môj komentár bol myslený čisto na autorku a jej sebavedomie. Že sú aj viac upravené ženy, ako ona a nemyslia si, že na nich iné zazerajú.
Autorka nazvala iné mamičky, že majú mastné vlasy a vyťahané tepláky a zazerajú nanu lebo má ruz, spiralu a bronzer. Preto som jej to vrátila tým, čo som napísala. Pretože autorka sa stavia do pozicie krásky a ostatne mamičky do pozicie chudier v teplakoch s mastnymi vlasmi, ktore jej zavidia.
A k tym 4 vlasom opät utočila na ine ženy , že ona sa za 15 minut umyje, oblecie, namaluje aj vyzehli vlasy. Ako sorry, ale to je nerealne za 15 minut. Preto som sa jej spytala, ci ich na na hlave 4.
@lalenka33 aha, akože ani ja s ňou nesúhlasím a pourázala mamičky, ale nemusíme byť predsa ako ona. A vyžehliť vlasy sa dajú aj za dve minúty. Keď si vyžehlis len spredu a vzadu necháš "hadíky" 🤣🤣🤣
Vsak uzivaj si zena, ako dobre vyzeras a kasli na ostatne mamicky, co ta je po nich? Ci su to tvoje kamaratky? A zazeraju len tie neupravene s mastnymi vlasmi, a uplne vsetky, ano?
@mantilka aha, takže hovoríš, že keď po mne niekto zazera na ulici automaticky mi závidí môj výzor? Super, práve si mi dvihla sebavedomie 🤣🤣🤣
@lesiiaoldi no vidíš, ako málo stačilo aby si si zdvihla sebavedomie 😉
@mantilka Áno, keď niekto píše dookola, že VŠETKY na ňu zazerajú a všetky sú neupravené, tak určite to nie je v jej hlave. Všetci sú zlí, len ona je lietadlo.
Ja sama si nedovolím povedať, že všetky ženy okolo mňa, ktoré stretnem, na mňa zazerajú a vyhodnotím to ako závisť, lebo určite to nie sú všetky.
Takže buď je to troll alebo...
@enmery v hlavnom clanku som slovo všetky neprečítala. To, že píše ďalej všetky, môže byť už ovplyvnené negatívnymi komentármi. Môže sa stať, že skupinka mamičiek si ju vezme z nudy za cieľ ohovárania a pekne aj zazerajú. Netvarme sa, že také sa na SK nedeje.
Keď čítaš komentáre, nikto ju nepozná ale na odsudzovanie postačuje pár riadkov.
Ja nechápem prečo sú ženy na MK....príde niektorá matka sa posťažovať a zažije hromadný útok...a toto sa deje takmer v každej téme, čokoľvek sa rieši.
Mne to príde, ako zvyšovanie si sebavedomia na úkor autoriek.
Mňa vie toto vždy zaskočiť.. mám tri deti narodené krátko po sebe, bola som s nimi dlho doma - a tak som za tie roky spoznala a videla celu kopu generácií mám, ktoré sa obmienali na ihriskách a prechádzkach a naozaj, úprimne si nepamätám ani jednu čo by vyzerala zanedbane a ako bezdomovec.. drdol je normálny upraveny účes keď nechces aby ti vlasy zavadzali..
A áno, za ten čas strávený s deťmi po ihriskách bolo pár žien čo zazeralo, ale vôbec sa to nevzťahovalo na to či bol alebo nebol upravený, proste niektoré ženy zazeraju.. a možno občas niektorá zazrie preto lebo sa jej zdá že zazeras ty (ja zazeram len vtedy aby druhá strana mala nastavené zrkadlo 🤪) a možno vôbec nezazeraju, len si vztahovacna..
@enmery v hlavnom clanku som slovo všetky neprečítala. To, že píše ďalej všetky, môže byť už ovplyvnené negatívnymi komentármi. Môže sa stať, že skupinka mamičiek si ju vezme z nudy za cieľ ohovárania a pekne aj zazerajú. Netvarme sa, že také sa na SK nedeje.
Keď čítaš komentáre, nikto ju nepozná ale na odsudzovanie postačuje pár riadkov.
Ja nechápem prečo sú ženy na MK....príde niektorá matka sa posťažovať a zažije hromadný útok...a toto sa deje takmer v každej téme, čokoľvek sa rieši.
Mne to príde, ako zvyšovanie si sebavedomia na úkor autoriek.
@mantilka posťažovať si alebo pourazať druhé mamičky? Možno zazeraju lebo vidia ako arogantne si prezerá tie ich mastné drdoly a vyťahané teplaky.. Nemyslíš?
Nik na teba nezazerá.. každá ťa má v paži... Je dosť možné, že riešia úplne iné veci a to, že si upravená si ani nevšimnú...
Inak ja tu budem asi rucat presvedcenia, ale ja som sportovkyna telom aj dušou! 80% môjho šatnika tvoria teplaky, tricka, tenisky. Kabelky a ja sme zaprisahani nepriatelia nosim ruksaky a ladvinky. Saty nosim tak priblizne 1x za 3-5rokov na nej “akciu” ktorej sa zucastnim ako introvert tak z povinnosti len aby ma tam videli a taham domov. Moje su TEPLAKY crop topy leginy (len toe sportove) mikce max dzinsy riflove bundy a v zime klasika sportove a paperove vetrovky. Nijake elegantne balonaky kabaty a pod. A nikdy som o pozornost nemala nudzu. Ani teraz ked som 40+. Moj chlap vravi, aby som si na hlavu dala vrece, lebo je to mojou charizmou. Neviem mne je ta pozornost az neprijemna, kedze ako introvert si na tomto nezakladam. Ticho a samota - to je moje.
Inak ja tu budem asi rucat presvedcenia, ale ja som sportovkyna telom aj dušou! 80% môjho šatnika tvoria teplaky, tricka, tenisky. Kabelky a ja sme zaprisahani nepriatelia nosim ruksaky a ladvinky. Saty nosim tak priblizne 1x za 3-5rokov na nej “akciu” ktorej sa zucastnim ako introvert tak z povinnosti len aby ma tam videli a taham domov. Moje su TEPLAKY crop topy leginy (len toe sportove) mikce max dzinsy riflove bundy a v zime klasika sportove a paperove vetrovky. Nijake elegantne balonaky kabaty a pod. A nikdy som o pozornost nemala nudzu. Ani teraz ked som 40+. Moj chlap vravi, aby som si na hlavu dala vrece, lebo je to mojou charizmou. Neviem mne je ta pozornost az neprijemna, kedze ako introvert si na tomto nezakladam. Ticho a samota - to je moje.
@diaamax to raz darmo, vies to nosit a svedci Ti to.
@mantilka posťažovať si alebo pourazať druhé mamičky? Možno zazeraju lebo vidia ako arogantne si prezerá tie ich mastné drdoly a vyťahané teplaky.. Nemyslíš?
@lesiiaoldi a teraz ro is to, čo odsudzujes. Domyslas si, že možno arogantne pozerá. A možno fakt nejaká v skupinke mamiciek spustila ohováranie. Či to nie je možné ?
@diaamax 40+ a telo ako bohyňa. Wow. 👌🏻💪🏻
ži a nechaj žiť
@lesiiaoldi a teraz ro is to, čo odsudzujes. Domyslas si, že možno arogantne pozerá. A možno fakt nejaká v skupinke mamiciek spustila ohováranie. Či to nie je možné ?
@mantilka A ty si nedomyšlaš, že nejaká v skupinke ju začala ohovárať?🤣
@diaamax Podľa mňa si tu nikto nemyslí, že športové oblečenie nemôže vyzerať sexi 😀 Aspoň teda ja nie. Ja tiež nosím aj športové oblečenie, aj sukne alebo šaty... Ale čo sa týka legín, tie vôbec, maximálne doma, pre mňa sú príliš vyzivavé, až vulgárne by som povedala🫤
* bože vyzývavé skoro som si oči poškodila keď po sebe čítam 🤣
Asi zazerajú, že si im nesympatická. Musíš asi vyžarovať zlú energiu, povýšeneckosť, nadradenosť, aroganciu, že kto som ja....🤷
Ako vieš že ťa tak zdravia kvôli výzoru?

@lalenka33 a čo sú to tie farmasi mamky? Lebo nemám IG ani FB ani nič. Len tu som, takže nemám potuchy a zaujíma ma to😅
@lesiiaoldi to sú influencerky, ktoré sa živia MLM predajom farmasi, väčšinou sú to vizážistky, ktoré sa už roky venuju make-upu , líčia svadby, akcie. Veľa z nich je na materskej a teda tie majú nonstop full face make-up a nie len špiralu a ruž. Už keď by mal niekto niekomu zavidiet make-up , tak skôr tymto, ako tu autorke .