Prečo mi kamarátka nechce pomôcť?
Prišla som sa sem vyplakať. Strašne ma otravuje jedna moja kamarátka. Poznáme sa od strednej školy, boli sme spolužiačky. Ja som si našla v 17tich snúbenca, ku ktorému som sa nasťahovala. Išli sme spolu na VŠ matematické zameranie resp. ona bola na informatike ja na informačnej bezpečnosti ale mali sme dosť predmetov spolu. Išla som na tú školu, lebo som vedela, že absolventi sú dobre platení, nie že by ma to nejak bavilo. Prvým ročníkom som prešla len kvôli nej. Resp. mala som opakovať fyziku a štatistiku. Vďaka bohu prišla korona a snúbenec mi pomohol nejak to obabrať na skúške online. Dokončili sme školu obe. Už keď sme boli na VŠ tak na mňa nikdy nemala čas, lebo pracovala. Proste furt bola v robote. Dúfala som, že na mňa bude mať čas aspoň po štátniciach ale nie ešte ani neskončil akademický rok a už mala full time job. Ja som si povedala, že chcem ešte prázdniny. To bolo minulý rok. Zostala som ale doma a nešla som do práce, lebo snúbenec ma nenútil. Zvykol si na to, že som doma. Teraz sme spolu boli po čase a celý čas mi tam rozprávala o tom, že koncom roka chce brať hypo na taký menší trojizbáčik v BA. Nechcelo sa mi to počúvať ale však dobre. Ja som ju potom poprosila, či by mi vedela priniesť razítko, že som u nich bola na pohovore kvôli úradu práce. Veľmi nepekne mi povedala, že ona mi nebude vybavovať nejaké potvrdenie, že som niekde bola. To som fakt chcela tak veľa? Jedno razítko? Celé mi to príde, že po mne vybuchla za hlúposť lebo závidí? Že ja robiť nemusím?

No nemyslim si ze prave tebe nieco zavidi, akoze co ma ti zavidiet? Ona ma pracu, riesi si byvanie a ty si odkazana na snubenca... Uprimne neznasam takych ludi co vidim po dlhsej dobe a hned daco odomna chce, kamaratka/ nekamaratka. Treba si trocha nastavit zrkadlo lebo trochu sebareflexie ti neuskodi. A ked uz cele dni sedis doma na riti tak posli dakde zivotopis a mas hned potvrdenie na urad a nemusis s tym otravovat kamosku
@butterflyeffect skôr je to razna žena čo sa asi neserie s ľuďmi keď sa jej niečo nepáči. Ona si celý čas niečo buduje zatiaľ čo ty sedíš doma na zadku a mas niekoho kto to asi všetko zaplatí / jedine to ju možno trocha série / ale v podstate ti tým chcela povedať ….. že nebude niekomu kto cele dni sedí doma a ma o všetko postarané ešte aj razítko zháňať.