Prečo mi manžel nikdy nezalichotí?
Ahojte, prišla som sa opýtať, som s manželom 8 rokov. Doteraz mi ešte ani raz nepovedal: páčiš sa mi, si pekná, si nádherná... a takéto podobne typy slov. Často obaja srandujeme ale on častejšie spomenie ze napr: ta opica je škaredá ako ty, ešte že na teba nemusím žiarliť, a komentáre podobného typu. Nie niesom nejaká kráska to viem, ale veľa mužov v mojom okolí malo o mňa záujem a lichotilo mi keď som bola slobodná, dokonca manželovi kamaráti ma vedia pochváliť keď sa niekde spolu stretneme ze mi to pristane, alebo mužovi povedia akú má peknú manželku. No od neho som nič také nepočula, niesom ani plnšia. Jednoduchá chudá postava mam aj zadok, prsia nie len Bčka 😁 ale kvôli tomu ze mi nikdy nezalichoti mam problém v spálni. Neviem sa vyzliecť inak ako po tme, ani sex nesmie byť inak ako po tme. Tiež ani do sprchy neviem ísť ak je on v kúpeľne. Už som mu o tom veľa krát rozprávala ze prečo si ma teda vybral keď pre neho niesom atraktívna alebo teda pekná. On odpovie ze on tiež nieje fešák tak čo. Ako sere ma to už 🥲
ale za co ta ma chvalit ked ta vlastne roky nevidi? vsak chlapa treba zvadzat. je to obojstranna vyhoda
ale za co ta ma chvalit ked ta vlastne roky nevidi? vsak chlapa treba zvadzat. je to obojstranna vyhoda
@pralinka25 ona ho ma zvadzat? on sa ma v prvom rade tak spravat, aby sa jeho zena pred nim nehanbila a on jej ma sebavedomie dvihat, pochvalit ju, povzbudit a nie jej hovorit ze je skareda a ako opica. CO je daaka lahka deva, co sa necha urazat a este sa mu bude podkladat a zvadzat ho? za co? ja sa vobec divim ako sa dali dokopy a su v manzelstve, ak nic pekne od neho nepocula.. taketo vtipky su vtipne tak raz za cas a nie ako bezna sucast partnerskeho zivota, aby sa zena potom hanbila aj vyzliect, lebo je pre hlupaka skareda.
@anonym_autor ale ty sa mu nepačiš a si z núdze cnosť ,podľa mňa chcel inu ,ale vedel ,za na ňu nemá tak si podľa neho vybral jeho ligu ,ale pozor podľa neho a to neznamena,že niesi pekná ,ale pre niekoho iného
Je teda pekný rozdiel nechválit partnerku rečami a je rozdiel vravieť jej ,že je ako opica škaredá
zmysel pre humor je dôležitá vec a my s mužom si zo seba tiež občas robíme srandu - ale tie reči tvojho manžela nemajú s humorom nič spoločné, sú primitívne a urážlivé. To by mi chlap povedal len raz, resp. dvakrát, prvý a posledný. To, že ťa nepochváli, zamrzí, ale takých chlapov je veľa - tieto jeho drísty, to už je ale iný level bezcitnosti
Ja neverím
Chlap povie zene “ ta opica je škaredá ako ty, ešte že na teba nemusím žiarliť”
A toto sa niektorej zdá v pohode ??
To donútiť fakt nič lepšie neviete vymyslieť ?
@anonym_autor ako doslo k tomu, ze ste sa zobrali? Ja si to neviem ani predstavit, ze by ma muz takto urazal alebo by mi nedaval najavo, ze sa mu pacim. Sebavedomie by som mala na nule
Možno to celé nie je o tebe, ale o ňom. Nemá sa rád, chýba mu sebavedomie, tak to zakrýva aspoň za urážanie druhých. Ty si ho už niekedy za niečo pochválila?

Pride mi to vymyslene ale ok. Kamarati ta pochvalia lebo by si dali Hned povedat. To je normalne. A ak to nahodou nie je vymyslene mas doma jednoducheho jednobunkovca.