Prečo mi náhle prestal odpisovať?
Ahojte dlhšiu dobu má trápia iste veci. Neviem ako to vysvetlit. Veľa sa toho zmenilo., veľmi ma to trápi. skoncilo to zrazu pred dvoma tyzdnami, bolo mi to vtedy uplne jedno, lebo som mala tazke obdobie. rozlúčil sa a zablokoval. V utorok som mu začala písať znova. rovnaké hovno ako odchádzam. už mi nechce odpisovať. xxx miliónov správ odo mňa za 1 deň. Dnes som plakala, pretože mám pocit, že kúsok zo mňa odišiel... -
ja uz neviem co mam robit. veľmi nám chýba. v poslednom čase bol naa mne veľmi závislý. Dostala som veľmi dobré správy, ešte o pol šiestej ráno nechcel ísť spať. teraz sme si zase cudzí ako na začiatku.. plačem, lebo je to také divné.. -
stale sa k sebe vraciame a nechapeme preco to tak je. prečo sa k sebe vraciame, samozrejme sme si len písali. Ale teraz nechce vôbec odpísať. . zaujímavé. Poznáme si 4 roky boli sme dobrý kamosi keď sme sa mali stretnúť dostala som covid a on si medzi tým už našiel inú. Ja sa nikomu nechcem pliect do vzťahu ani manželstva ani nič podobne. Naozaj to pochopí človek ktorý si tým prešiel. 4 roky v kontakte už má aj dieťa snúbenicu. Zatajil mi niektoré veci. Proste ako keby som sa nalepila na toho starého človeka ktorého som poznala za slobodného. Samozrejme vždy sme si písali dennodenné aj hodiny. Naozaj mu na mne záležalo lebo on sa nevykasle nikdy na kamarátov. Jeho snúbenica o mne vie jej sa to nepáči čomu aj rozumiem. Ale pred dvoma týždňami sa rozlúčil. A stále to tak bolo aj to rozlucenie ale vždy sme si potom znova napísali. Dodám že sme sa nemali kedy stretnúť. Som zúfalá a veľmi má to trápi a boli to aj jeho. Chcela by som radu.
@domkakvet skús popremýšľať nad tým čo píšeš. Lebo absolútne nemáš žiadne poňatia o tom čo sa momentálne deje v mojom živote. To že som napísala pridala zopár príspevkov neznamena že má poznáte na 100% tak láskavo nemusis vôbec odpovedať na nič a ani na moje sracky ani problémy rieš seba dobre? Ja keď budem chcieť tak pôjdem za psychológom ale nestaraj sa do čoho je ta hovno. Ďakujem.
doporučujem psychiatra,zjavne ide o rozdvojenú osobnosť.
Asi zasiahla jeho žena, zbytočne sa vnucovat, kde ta nechcu..maloktory chlap sa vie kamaratit so ženou bez postrannych umyslov, ked ma snubenicu a dieta, načo ti taky chlap je, aj tak to nemysli uprimne s tebou, lebo ta furt blokuje...
si naivna a neskusena, nechraniš sa pri sexe
potrebuješ dobre knihy a videa na temu sex, otehotnenie, vztahy muž a žena, čitaj si hlavne krestanske knihy, ty nepotrenuješ skakat z postele do postele a lepit sa na ženatych
V dobrom ti to hovorim, ķed ta chlap nabucha a si ťa zablokuje, že to nie je jeho, to je hajzel prveho stupňa a ty ešte za nim dolezieš a zase sexuješ..takeho by som panvicou po hlave..
Musiš si samu seba važiť, robiš chybu za chybou..neviem, z akeho rodinneho prostredia pochadzaš, nesmieš byt taka naivna ku chlapom..
Teraz, ked je doba internetu, ludia su menej vzdelani, ako ked mi sme mali len par knih čiernobielo ilustrovanych...
Teraz videa, članky, rozhovory, podcasty, relacie, knihy na tisice a ludia take chyby robia a nevzdelani, že to absolutne nechapem, ako sa k nim nemòžu dostať informacie....
Možno sa teraz na mna nahnevaš, ja som tiez rodičov neposluchala, ked som mala 20, ale uznala som im po rokoch, že mali vo všetkom pravdu
- začni sa vzdelavat v sexualnej a vztahovej oblasti, lebo skončis ako matka so 4 detmi, každe od ineho, bez peňazi a najmu na ulici...
@sisa3551 ja nerozumiem o čo ti v príspevku vlastne ide. Pises že kamarat, ale zároveň mi to pripadá ako milenec, alebo niekto ku komu citis oveľa viac ako kamarátstvo, vidno že sú tam nejaké hlbšie city minimálne z tvojej strany. A nechápem prečo došlo k luceniu z jeho strany, veď keď ste kamaráti a doteraz o tebe jeho partnerka vedela, brala tá ok, tak čo sa zrazu take stalo že ukončil kamarátstvo. No jedine že by ste spolu mali niečo viac. A možno to aj dotyčná zistila …. Iba žeby nie …
@gabika0825 ona sa s nim nikdy nestretla...
4 roky platonickej nerealnej lasky.
4 roky vedome zbytocne strateneho casu ..
A ty tuzis este to predlzovat...
Oblec sa,vybehni do lesa,do mesta...
Nadychaj sa cerstveho vzduchu,chod s niekym na kavu,drink...
TAM VONKU JE ZIVOT!!!!
OZAJSTNY ZIVOT.
Nie za displejom telefonu....
Odraz dnesnej doby-sme az prilis zavisli na tychto technickych hrackach ...
Prosim ta, on konecne pochopil,ze to nie je spravne.
Ma snubenicu,ma dieta...
On sa uz chce dat dokopy a snad konecne stat pevne na zemi,nielen snivat..
Dovol mu to.
A ty sa skus spamätat,skoncentrovat a skus aj ty najst svoje stastie.
Ale nikdy ho nenajdes,ak neuvolnis to miesto,ktore ti zabera tento nezmyselny vztah.
Ja ta chapem.samozrejme po takej dobe pisania sa da aj bez stretnutia zalubit a vytvorit si nejaky sen...ano sen.
Som si ista,ze keby ste sa zacali stretavat,objavili by ste vzajomne vela vela veci, ktore by vam aj prekazali...
Hovotievalo sa-papier znesie vela.....tym sa chcelo povedat,ze napisat sa da toho ozaj vela,aj krasneho,aj hlupeho.....
Ale zit treba realne.
Nie v nejakej utopii.
Chvilku to potrva kym sa upokojis,a zmieris so situaciou,je to normalne.
Ale ver mi,prerusit uplne kontakt,je to najlepsie,co sa vam obom mohlo stat.
Lebo ked ste sa za 4 roky neboli schopni ani jediny raz stretnut,o com je to????
To je akurat tak dobre ako motiv na roman....
@sisa3551 je to paradox..vtedy ti to bolo ukradnute, jeho to možno vnitorne škrelo, ty si nedavala najavo nič a teraz sa to otočilo.
On sa posunul a ty sa topíš vo svojich ilúziach. Toto su už zabudnuté dvere. Je tam snúbenka a navyše dieťa. Oplatí sa ti aj cez takéto prekážky za ním hladať cestu? A on si nechať rozbiť to, čo si vybudoval?
@gerber58 máte všetci pravdu ďakujem za vaše správy. 🫶🏽Je to pre mna ťažké. Vždy keď sa prestanem sústrediť naňho a potom na svoj život či už to boli mesiace tak vždy sa ozval. Vtedy keď som to najmenej čakala a keď už som bola schopná zabudnúť. Opäť sa vrátil a zlomilo má to. Každopádne ďakujem.
4 roky si písať ?Takto mrhať časom ?Ten človek NEMÁ o Teba záujem .Si mu dobrá vtedy keď nemá nikoho po ruke a nudí sa .Ponizuješ sa ako posledná chudera .Vypisuješ mu ,podhadzuješ sa,kde je tvoja sebaláska?Čím skôr pochopíš ,tým lepšie pre Teba .Lebo keď sa v tom písaní zacykliš ,je to cesta do pekla .Hľadaj si reálneho partnera ,priateľa ktorý bude aj reálne s tebou tráviť čas .Tento to nebude .

@domkakvet čo nepochopím?? S tým priateľom nie som mesiac. Podarilo sa mu nabúchať mladšie dievča 🙂 stačí? A to že som s niekym bola vo vzťahu zopár mesiacov ešte neznamena že som k nemu nemohla stratiť cit a lásku.