Nevie naplánovať rande? Ako to riešiť?
Ahojte.. momentálne sa stretávam 3. týždeň s jedným mužom a neviem či som fakt náročná alebo neprispôsobivá ale jednoducho ma štve, že nevie zorganizovať normálne rande.. Už som 2 stretnutia organizovala ja ale zakaždým keď to je v jeho réžii je to hrozné. Dnes som sa totálne vytočila, pretože sme hodinu riešili kam pôjdeme a nakoniec to aj tak dopadlo aj tak tak, že som ja určila kde má byť o koľkej.. Čo ma štve je aj to, že píšeme čo dnes a on odpíše 2-3 správy a potom prestane odpisovať a odpíše o 40 min ďalšiu.. Zavolám, nedvihne.. Dnes som sa už tak vytočila, že radšej budem sama.. A najhoršie, že všetko na poslednú chvílu a spontánne rieši, ja som typ čo si víkend väčšinou plánuje. Aj pri ex partneroch sme aj rande dopredu naplánovali - napr. čo robíš vo štvrtok? stretnime sa..
Ked ty si planovaci typ a on spontanny, tak zhoda tam asi nebude. A zas na druhej strane, celkom ho chapem, ze v jednom kuse nestriehne kedy napises. Vacsina ludi ma aj ine starosti ako v kuse striehnut, ci neblika mobil
Ma doma zemu a deti.
@anonym_91b0f0 ženu a deti nema, keď tak priateľku, je to mladý chalan.. ale tiež ma to napadlo či to tak nie je
Hm, tretí týždeň a už ťa na ňom vedia vytočiť nejaké veci? To tak na začiatku nemá byť.
Ukončí to
@anonym_autor keby mal naozaj záujem, tak to takto nie je a čas aj iniciatívu si nájde. Berie ta len ako zábavku, zadné vrátka...
@anonym_autor Naplanuj si program bez neho
@anonym_autor ja som tiež spontanny typ... čiže podla mna prehanaš😃 neporovnavaj predchadzajuce vzťahy , nie kazdy bude štekať ako ty pískneš
@anonym_autor este len spolu chodute a tvoj cely prispevok obsahuje slova hrozne, stve, vytocila, najhorsie... Akoze naco si vobec s nim? Ocividne ti nevyhovuje ja by som nechcela byt s muzom, pri ktorom sa vytacam uz od prvych dni co sa pozname.
Nemusi to nutne znamenat ze ma nejaku inu.
Ja to neznasam aj na manzelovi, do poslednej chvile "nevie" ci niekam ide/me, a kam, ci s kym. Ja ked chcem ist, som vzdy dohodnuta, vtedy, o tolkej, atd. Proste ak by ste raz mali rodinu a deti Ta porazi, lebo pri (najma malych) detoch je nejaka ta organizacia zivota a dna este uplne niekde inde. Ja toto neznasam, ze niekto zavola a "za 5min tam a tam" - proste smola nie. Ak niekto nie je clovek ze nema co so sebou a nudi sa, ak mas nejake zavazky ci povinnosti, vacsine ludi sa takto fungovat neda.
Ale tak stale sa najdu taki, co im to neprekaza 🙂 co Ty asi nie si. Takze ak Ta este len pri randeni rozculuju taketo pomerne zakladne veci co du kazdodenneho fungovania, kasli na to, hladaj dalej.
@anonym_autor mam manzela skoro 16r a jeho nebavi vybavovat a riesit veci ohladom dovolenky. "Povedz mi kam a kedy ideme." 😀🤦♀️ Aj program planujem vacsinou ja, ked on najde nieco zaujimave kde chce ist, tak som rada a ideme, aby nebolo stale podla mna. On je ten typ, ze ked je manzelka a deti spokojne, tak je spokojny aj on. Nie kazdy je organizacny typ. Ja potrebujem veci vediet dopredu a naplanovat. Ale napr.na dovolenke riesime veci aj podla situacie.
Treba zacat pocuvat podcasty a partnership videa a hned clovek zisti, co ma (mat) aku kvalitu 😀
Nemôżes ho nútiť. Keď bol na vojenčine mal zabalené za päť minút aj oholenim on je iba vojak ty si generál tak organizuj a plánuj on splní všetky vaše požiadavky

Ma doma zemu a deti.