icon

Nevie naplánovať rande? Ako to riešiť?

Včera o 16:38

Ahojte.. momentálne sa stretávam 3. týždeň s jedným mužom a neviem či som fakt náročná alebo neprispôsobivá ale jednoducho ma štve, že nevie zorganizovať normálne rande.. Už som 2 stretnutia organizovala ja ale zakaždým keď to je v jeho réžii je to hrozné. Dnes som sa totálne vytočila, pretože sme hodinu riešili kam pôjdeme a nakoniec to aj tak dopadlo aj tak tak, že som ja určila kde má byť o koľkej.. Čo ma štve je aj to, že píšeme čo dnes a on odpíše 2-3 správy a potom prestane odpisovať a odpíše o 40 min ďalšiu.. Zavolám, nedvihne.. Dnes som sa už tak vytočila, že radšej budem sama.. A najhoršie, že všetko na poslednú chvílu a spontánne rieši, ja som typ čo si víkend väčšinou plánuje. Aj pri ex partneroch sme aj rande dopredu naplánovali - napr. čo robíš vo štvrtok? stretnime sa..

anonym_91b0f0
Včera o 16:44

Ma doma zemu a deti.

anonym_e0cf89
Včera o 16:46

Ked ty si planovaci typ a on spontanny, tak zhoda tam asi nebude. A zas na druhej strane, celkom ho chapem, ze v jednom kuse nestriehne kedy napises. Vacsina ludi ma aj ine starosti ako v kuse striehnut, ci neblika mobil

martinmmartin
Včera o 16:50

ja som si take zobral. Odvtedy planujem vsetko ja a vsetci su spokojni

autor
Včera o 16:56
@anonym_91b0f0

Ma doma zemu a deti.

@anonym_91b0f0 ženu a deti nema, keď tak priateľku, je to mladý chalan.. ale tiež ma to napadlo či to tak nie je

anonym_80b78d
Včera o 17:01

Hm, tretí týždeň a už ťa na ňom vedia vytočiť nejaké veci? To tak na začiatku nemá byť.

doriiis
Včera o 17:06

Ja ťa chápem. Mne by to vadilo tiež.

rozculena
Včera o 17:08

@anonym_autor nespoľahlivý,nemá ozajstný záujem.

anonym_1a4ef2
Včera o 17:19

Ukončí to

anonym_5ff18b
Včera o 17:52

@anonym_autor keby mal naozaj záujem, tak to takto nie je a čas aj iniciatívu si nájde. Berie ta len ako zábavku, zadné vrátka...

anonym_198971
Včera o 17:55

@anonym_autor Naplanuj si program bez neho

anonym_5f4a9d
Včera o 18:02

@anonym_autor ja som tiež spontanny typ... čiže podla mna prehanaš😃 neporovnavaj predchadzajuce vzťahy , nie kazdy bude štekať ako ty pískneš

anonym_7969d6
Včera o 18:29

@anonym_autor este len spolu chodute a tvoj cely prispevok obsahuje slova hrozne, stve, vytocila, najhorsie... Akoze naco si vobec s nim? Ocividne ti nevyhovuje ja by som nechcela byt s muzom, pri ktorom sa vytacam uz od prvych dni co sa pozname.

natalka13
Včera o 18:37

3 tyzdne? Mate byt spolu stale nalepeni na sebe, milovat sa vsade stale.

anonym_1c7a74
Včera o 18:49

Nemusi to nutne znamenat ze ma nejaku inu.
Ja to neznasam aj na manzelovi, do poslednej chvile "nevie" ci niekam ide/me, a kam, ci s kym. Ja ked chcem ist, som vzdy dohodnuta, vtedy, o tolkej, atd. Proste ak by ste raz mali rodinu a deti Ta porazi, lebo pri (najma malych) detoch je nejaka ta organizacia zivota a dna este uplne niekde inde. Ja toto neznasam, ze niekto zavola a "za 5min tam a tam" - proste smola nie. Ak niekto nie je clovek ze nema co so sebou a nudi sa, ak mas nejake zavazky ci povinnosti, vacsine ludi sa takto fungovat neda.
Ale tak stale sa najdu taki, co im to neprekaza 🙂 co Ty asi nie si. Takze ak Ta este len pri randeni rozculuju taketo pomerne zakladne veci co du kazdodenneho fungovania, kasli na to, hladaj dalej.

euka210
Včera o 19:07

@anonym_autor mam manzela skoro 16r a jeho nebavi vybavovat a riesit veci ohladom dovolenky. "Povedz mi kam a kedy ideme." 😀🤦‍♀️ Aj program planujem vacsinou ja, ked on najde nieco zaujimave kde chce ist, tak som rada a ideme, aby nebolo stale podla mna. On je ten typ, ze ked je manzelka a deti spokojne, tak je spokojny aj on. Nie kazdy je organizacny typ. Ja potrebujem veci vediet dopredu a naplanovat. Ale napr.na dovolenke riesime veci aj podla situacie.

alobal
Včera o 19:26

Treba zacat pocuvat podcasty a partnership videa a hned clovek zisti, co ma (mat) aku kvalitu 😀

hefo
Včera o 19:53

Nie ste navzájom kompatibilní, je zbytočné to ďalej siliť.

lacinda
Dnes o 00:29

Nemôżes ho nútiť. Keď bol na vojenčine mal zabalené za päť minút aj oholenim on je iba vojak ty si generál tak organizuj a plánuj on splní všetky vaše požiadavky