icon

Prečo mi priateľ klame o telefonátoch?

karin160298
28. mar 2026

Dobry den. Priatelovi niekto volal a on nedvihol. Pytam sa ze kto a on ze technik roty ze kolega. Lenze on stale dviha kolegom vzdy.. tak mu hovorim ze nech ukaze. A on ze dobre ze volala mu spoluziacka byvala zo skoly ze ona vola len ked chce alkohol alebo hocico. A mu hovorim preco klamal preck nepovedal hned. Ze zato lebo mu je neprijemne ked mu vola. Potom na moj natlak jej zavolal a hned co prve povedal ze som so Zuzkou.. a ona ze aha tak nic. Naco ma spominal ? Lebo vedel ze nepovie co chce ked je somnou? Potom mal vymazane snou spravy sms aj na fb. Pytam sa ho preco mazal. A on ze nemazal. Po hodine mi povedal ze mazal lebo snou nechce mat spravy lebo je otravna. A estw som sa ho pytala ze skade o mne vie ? A on ostal ticho a po dlhom tichu ze nevie ze asi na fb vidi ale ze nemaju v priateloch. Dalsia chujovina.. potom ukazal zev priatsloch ju ma. Klamstvo za klamstvom. Potom som pisala jeho mamw tak hovori ze to je z ich dediny taka trafe a zena a ze nemozem byt tak ziarliva... vazne ? Uz vidim ako by ona neziarlila kebyze jej muz jej tolko klamstiev povie ohladom nejakej zeny. Je mi zle..

Strana
z2
anonym_313053
29. mar 2026

Klame, neverila by som mu. To píšem ako žena ktorá je extrémne tolerantná.
Buď by jej hneď teraz zavolal štýlom - už som sám, môžeš hovoriť. Nech teda naozaj viem čo bolo vo veci, či neklame. Ak by to nespravil tak by u mňa skončil.

karin160298
autor
29. mar 2026
@anonym_313053

Klame, neverila by som mu. To píšem ako žena ktorá je extrémne tolerantná.
Buď by jej hneď teraz zavolal štýlom - už som sám, môžeš hovoriť. Nech teda naozaj viem čo bolo vo veci, či neklame. Ak by to nespravil tak by u mňa skončil.

@anonym_313053 zavolal a ze je somnou povedal hned. Potom ked jej volal znova uz nedvihala

Strana
z2