Prečo mi priateľ klame o telefonátoch?
Dobry den. Priatelovi niekto volal a on nedvihol. Pytam sa ze kto a on ze technik roty ze kolega. Lenze on stale dviha kolegom vzdy.. tak mu hovorim ze nech ukaze. A on ze dobre ze volala mu spoluziacka byvala zo skoly ze ona vola len ked chce alkohol alebo hocico. A mu hovorim preco klamal preck nepovedal hned. Ze zato lebo mu je neprijemne ked mu vola. Potom na moj natlak jej zavolal a hned co prve povedal ze som so Zuzkou.. a ona ze aha tak nic. Naco ma spominal ? Lebo vedel ze nepovie co chce ked je somnou? Potom mal vymazane snou spravy sms aj na fb. Pytam sa ho preco mazal. A on ze nemazal. Po hodine mi povedal ze mazal lebo snou nechce mat spravy lebo je otravna. A estw som sa ho pytala ze skade o mne vie ? A on ostal ticho a po dlhom tichu ze nevie ze asi na fb vidi ale ze nemaju v priateloch. Dalsia chujovina.. potom ukazal zev priatsloch ju ma. Klamstvo za klamstvom. Potom som pisala jeho mamw tak hovori ze to je z ich dediny taka trafe a zena a ze nemozem byt tak ziarliva... vazne ? Uz vidim ako by ona neziarlila kebyze jej muz jej tolko klamstiev povie ohladom nejakej zeny. Je mi zle..
Klame, neverila by som mu. To píšem ako žena ktorá je extrémne tolerantná.
Buď by jej hneď teraz zavolal štýlom - už som sám, môžeš hovoriť. Nech teda naozaj viem čo bolo vo veci, či neklame. Ak by to nespravil tak by u mňa skončil.
@anonym_313053 zavolal a ze je somnou povedal hned. Potom ked jej volal znova uz nedvihala

Klame, neverila by som mu. To píšem ako žena ktorá je extrémne tolerantná.
Buď by jej hneď teraz zavolal štýlom - už som sám, môžeš hovoriť. Nech teda naozaj viem čo bolo vo veci, či neklame. Ak by to nespravil tak by u mňa skončil.