Prečo mi priateľ nechce povedať, čo ho trápi?
Ahojte mam.priatela mame cez 30 rokov. Na fb pridava smutne storky,zdiela smutne veci a dava si smutnych smajlikov a ledva mi odpisuje a ked sa ho opytam co sa deje povie ze nic. Ja nemam ani potuchy co sa mohlo.stat pride mi to detinske.. neviem co robit.
Podľa mňa potrebuje vzbudzovať pozornosť ostatných a tak zo seba robí chudatko, nech sa ho ostatní vypytujú, čo sa deje.
Nie si prenho laskou ani zenou zivota, inak by s Tebou taketo veci zdielal. Je na case zist z kratsej cesty.a Ta len aby niekoho mal.
Toto mi robil jeden ex, tak som mu jedného pekného dňa povedala, že buď mi povie, čo je vo veci alebo nech zo seba nerobí úbohého idiota. Robil ďalej, skončilo to. Avšak podotknem mali sme 17r 🤣. Dospelému chlapovi by som to netolerovala ani pol dňa.
@anonym_autor ignoruj to. Ale za mňa je takéto správanie no-go, chce len pozornosť a hrá na city. A čím viac sa budeš doprosovať aby ti povedal čo mu je, tým viac sa mu to bude páčiť. Normálny človek na rovinu povie čo mu je a rieši to alebo nepovie, ale ani nerobí takéto divadlo.
Chce na internete vzbudzovat pozornosť, svojich 5 minút slávy😂
Nieje citovo labilny?
🚩 nevnucuj sa. Ocividne mu robi dobre, ked sa ho kazdy pyta, co mu je a on zo seba robi snehovu vlocku. Ja by som sa ale asi spytala :D jozo, mas po 30tke, pridavas depresivne veci na fb, jak pubertacka a nechces mi povedat, co ti je.. chovaj sa na svoj vek, alebo sa nato vyserme 😂
@anonym_autor vynucuje si pozornost, co ine? Sak nema 5 rokov. 😀
Btw ledva odpisuje, vy sa nevidite na zivo?
@anonym_autor to su tí dnesní progresivní latte matcha muzi 😀🤢
@anonym_b35402 stale lepsie ako agresivny frustrovany koalicny alfasamec. 🙂
ja by som mu povedala, ze ked takto nadalej bude so mnou nekomunikovat, tak moze ostat s dramaticko smutnymi statusmi na fb sam
Kamošov brat takto začal po rozchode a potom spáchal samovraždu.
@anonym_autor rakovina?
čo má depresie?
Pred samovraždou..
@anonym_b35402 mozno je to lavicovy dezolat.
@anonym_autor možno si ho niečím banalnym urazila (tak banalnym, že ani netusíš, že to mohlo byť urážlivé pre neho) a chlapec ťa trestá tichom.Bacha na takúto povahu! Ak to bude tým, tak radšej od neho bež!

@anonym_autor drama queen v mužskom rode, toto potrebuješ? Nech mu je čo chce, načo to potrebuješ vedieť? Možno sa len ráno nevykakal.