Prečo mi vadí, že môj priateľ nosí kľúče od bytu jeho ex?
Pekný večer prajem, potrebujem nestranný názor na jednu vec, totiž dnes som náhodou zistila, že priateľ stále nosí kľúče od bytu,kde býva jeho ex s ich spoločnými dcérami,ten byt je síce jeho babky a on im ho prerábal cca pred rokom a pol,no mne to prekáža, nerozumiem načo mu tie kľúče sú keďže mi tvrdí, že tam nechodí, keď ide pre dcéry, čaká ich v aute,ja chápem aj to, že s ex sa kôli deťom stretávať musí,ale mať a nosiť kľúče od ich bytu? Preháňam ak mi to vadí? Doteraz som to nevedela,len sa mu náhodou odpojili zo zväzku a pýtala som sa ho na ne,je pravda, že mi mohol aj zaklamať a povedať, že sú od niečoho iného,ale aj tak to vo mne vzbudilo divné pocity... Momentálne išiel cvičiť,tak sme nestihli si to viac vydiskutovať.
@anonym_autor nešťastná si iba ty
Inak by si sa nesprávala ako hysterická žiarlivá stíhačka
@enmery
@nyusika dámy kľud,nikde nepíšem to, že byt je jeho,ale jeho babky,ani nepíšem o podozreniach že by niečo s exkou mal,to by som už dávno vedela, samozrejme, že na to kľúče nepotrebuje,asi máte vlastné skúsenosti a nešťastné,žiarlivé stíhačky ste vy... pardón,ale ja sa nenavážam do nikoho,jedna jediná ma tu nazvala kravou a mňa dokáže uraziť len inteligent...😘 Dobrú noc a pokoj v duši 🙏😇
@enmery
@nyusika dámy kľud,nikde nepíšem to, že byt je jeho,ale jeho babky,ani nepíšem o podozreniach že by niečo s exkou mal,to by som už dávno vedela, samozrejme, že na to kľúče nepotrebuje,asi máte vlastné skúsenosti a nešťastné,žiarlivé stíhačky ste vy... pardón,ale ja sa nenavážam do nikoho,jedna jediná ma tu nazvala kravou a mňa dokáže uraziť len inteligent...😘 Dobrú noc a pokoj v duši 🙏😇
@anonym_autor Pokoj v duši potrebuješ hlavne ty. Opakujem, ja ani @nyusika sme tu túto tému nezaložili. Zistila si, že vadný nie je ex, ale asi ty, tak si si uľavilo na nás. To tiež hovorí veľa o tvojom nastavení. Ak si takáto k partnerovi, dlhé trvanie to mať nebude.
@anonym_autor je to v pohode podľa mňa, necháva si ich možno aj pre prípad núdze ak by sa nieco stalo tak vie otvoriť, čo je podľa mňa super, lebo nikdy nevies čo sa može stat, bolo by iné keby si mala podozrenie, že ta s ex podvádza
Keď je to v podstate jeho byt tak mi to nepríde divné
je to byt jeho babky a žijú tam jeho deti, čo ti vadí na tom, že má od toho kľúče?
@anonym_autor Pokoj v duši potrebuješ hlavne ty. Opakujem, ja ani @nyusika sme tu túto tému nezaložili. Zistila si, že vadný nie je ex, ale asi ty, tak si si uľavilo na nás. To tiež hovorí veľa o tvojom nastavení. Ak si takáto k partnerovi, dlhé trvanie to mať nebude.
@anonym_autor ukludni sa ty...je jedno, ci je to jehobyt, alebo byt JEHO babky - tvoj byt to nie je, tvoje deti tam neziju - ty si iba frajerka, aj to ziarliva stihacka...cize problerm mas ty, nie my s @enmery
a vies, ako sa hovori - frajerky su aj budu...deti su navzdy

@enmery teba mi je ľúto, evidentne si nešťastná 🙏
@anonym_autor nešťastná si iba ty
Inak by si sa nesprávala ako hysterická žiarlivá stíhačka