Preháňam ja ?

6. máj 2023

Ahojte.
Zaujíma má nestranný názor akú máte skúsenosť s priateľom alebo už manželom. Ja mám síce iba partnera no zakaždým keď odíde niekde s rodinou alebo sledovať nejaky zapas hokej futbal volejbal a i za cely čas sa mi neozve. Chapem pary ktoré to tak majú nastavené ale ani raz počas celého víkendu nezavolat max napísať správu ráno a pred spaním ? Je toto laska ? Lebo z môjho pohodu čistá ignorácia a má svoj svet ….

oli18
6. máj 2023

Je to normalne spravanie drvivej vacsiny muzov.

ika11123
6. máj 2023

Normalka

toskanka
6. máj 2023

Tiež to vnímam ako ignoráciu a aj ja potom načas ochladnem.

mandzula
6. máj 2023

@autor mne by to vadilo, my sme nastaveni tak, ze sa kontaktujeme x-krat denne.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domkakvet
6. máj 2023

Aj mne by to vadilo.

mikadooo
6. máj 2023

Vieš čo, ak sa ti to nepáči a už ste sa o tom bavili a on aj tak na to dlabe, tak moc sa do svadby nehrň... Ak už teraz neviete nájsť kompromis aj v takejto "blbosti", trošku by som si to vnútri premyslela, či chcem chlapa, ktorý si bude robiť JUST po svojom. Nepoznám vás, takže môže byť za tým aj zábudlivosť alebo čokoľvek. Ja som bola prípad ako tvoj chlap. Ale môj chlap mi povedal, že on je z toho nervózny, že ani nenapíšem, že som dorazila, že som ok, atď. A normálne ma poprosil, že stačí krátka sms, len aby proste bol kľudný. A mne to prišlo, že veď to je taká drobnosť, zaberie mi to Max pol minúty, tak prečo by mi to malo robiť problém 🤷. A keď som zabudla, tak napísal on, že ahoj, všetko ok? A ja som jednu vetou odpísala a bolo po probléme... Tým chcem povedať, že ak to robí just a naschvál, že on ti príďte písať nebude, tak to vnímam ako problém. Ak zabúda a ty si z toho na nervy, tak mu proste krátko napíš, či je všetko ok a ber to tak, že je proste nastavený ináč.

janai1
6. máj 2023

Aha, takže ma ignorovať rodinu a celý čas ti vypisovať smsky a volať ti? Nebuď stíhačka

autor
6. máj 2023

@janai1 aká stíhačka ,že chcem aspoň jeden telefonát ?

toskanka
6. máj 2023

Nie si stíhačka a je úplne jedno, ako to majú alebo vnímajú ostatní. Tebe to vadí, tak sa pokus to zmenit.

mikitilik29
6. máj 2023

Aj mne by to vadilo. Nechápem prečo sa nemôže ozvať aspoň raz denne ale úplne na teba kasle

annm81
6. máj 2023

Keď odíde niekde na pár hodín, tak ho samozrejme nemusím kontrolovať. Ale aby sa celý víkend neozval- aspoň že pricestoval a je v poriadku - mi nepríde normálne. Nemusí to byť 20min. telefonát s podrobným popisom kde bol, čo jedol, koho stretol a aký mal program, ale stačí aj krátka správa, že je všetko OK a želá mi dobrú noc. Myslím, že takto to má väčšina párov.

diaszoky
6. máj 2023

Aj mne to robil az ked sme boli manželia a osisli do zahranicia tam uz nemal kamosov iba mna odvtedy to nerobi a to sme sa uz vratili spet

sejjby
6. máj 2023

A čo mu nenapíšeš ty? Alebo nezavoláš?

zuzubb007
6. máj 2023

Snad ak ide dakde na 6 hodin nebude vyvolavat alebo vypisovat, ak ide na dva dni tak by mohol aspon vecer napisat, nestihaj velmi chlapi to nenavidia

vroni
6. máj 2023

Chápem správne, že napísal správu ráno a večer, ale inak nezavolal? Ak je to tak, tak preháňas ty. Ak si to myslela tak, že nenapísal ANI správu, ani večer, ani ráno a ani nezavolal, tak preháňa on a vadilo by mi to.

deti95060810
6. máj 2023

vadilo by mi to... mne by to prišlo akože nemá záujem a momentálne má lepší program...

reanda
6. máj 2023

ked nieco nejak citis, tak nikdy neprehanas.. je jedno, ako to maju ini.. ak tvojmu partnerovi vadi, alebo je jedno, co ty potrebujes, nie je to vhodny partner pre teba.. naco by ti bolo partnerstvo, kde sa musis stale potlacat, len aby si nebola stihacka, alebo podla niekoho nenormalna?

marca12
6. máj 2023

Asi ste inak nastaveni. Ja ked chodim prec na vikend,stane sa mozno 2x za rok,tak tiez nevolam. Moj sa nikdy nestazoval. Nerobim tam nic zle,nie je to znak,ze by som ho nemala rada,ale nie som taka uzkostliva,ze by som ho musela kontrolovat alebo vypocuvat,co doma. Vsetko si povieme az doma,ak to nie je surne. Priebezne poslem fotky alebo napisem. Zavolam ozaj len vynimocne. Treba trosku aj partnera nechat vydychnut o tom to je. To potom moze rovno ostat s tebou doma,ked teda musi byt s tebou stale v kontakte. Podla mna prehanas.

marca12
6. máj 2023

@deti95060810 a co je na tom,ze ma lepsi program? Dopraj a bude ti dopriate.

sense
6. máj 2023

Treba si to s nim vydiskutovat. Môj mi napíše každé ráno dobre ráno keď je buď on alebo ja už v práci a to spolu aj žijeme. A niekedy píše niekoľkokrát za deň dokonca za hodinu až mi s tým občas ide na nervy ale vtedy vypínam zvuk po poslednej správe ze nemám čas písať. A keď idem na víkend alebo som niekde s niekym nemám potrebu nonstop vypisovat

deti95060810
6. máj 2023

@marca12 my to máme inak .... takže prosím nekomentovať...

otazka1
6. máj 2023

Nechápem reakcie o stíhačke,u nás je normalne napísať prišli sme,cesta ok,cesta nie ok,ideme na jedlo,zápasy sú super atmosféra atd..neviem,niektoré tu máte chlapov za bohov nedotknutelnych,ako fakt 😃dokonca keď ide na cigaretu tak zavolá,spýta sa na deti,či je doma všetko ok..

divokykonik
6. máj 2023

Akože mne by to vadilo, my sa napr. vidíme s mužom ráno, keď dávam malému mlieko a ešte mi potom aj na messengeri píše dobré ráno. Čiže mne by tiež vadilo, keby sa mi neozve počas chodenia celý víkend.

obleckodogymu
6. máj 2023

Vôbec si nepíšeme keď spolu nie sme. Iba základné info, že sme v poriadku prišli, že sa dobre bavíme, na dobrú noc klasicke "ľúbim ťa" no a až keď sme spolu osobné tak si povieme všetko podrobné. On nevypisuje mne, ani ja jemu. Žiadne upodozrievacky keďže vždy poznáme ľudí s ktorými ten druhý je. našťastie sme v tomto nastaveni úplne rovnako obaja, obaja neznášame keď ostatní ľudia čo su s nami osobne, visia na telefónoch a potrebujú ohlasovat doma každý krok čo urobili 😊
Ale ak to tebe vadí, tak je asi na mieste sa o tom s priateľom pobaviť 😊

jana_eyre_2
6. máj 2023

My si teda nevypisujeme, ale keď niekde je, vie že sa mi má ozvať lebo chcem vedieť že je ok.. vie to odomna, vie že mávam strach z katastrof a tak sme sa dohodli aby pre moje ukludnenie mi dal vždy vedieť.. dnes má každý mobil, každý do neho kuka každých 5minut tak nech mi nevraví že sa nemôže ozvať že hej je mi fajn, žijem.. nič viac netreba..

victory7897
7. máj 2023

Človek niekedy fakt nemá čas ,zarozprava sa a čas zbehne ani nevie ako,ale max najviac 5hod , potom určite človek berie mobil do ruky a nejaké 3vety nikoho nezabiju, ide o to ,že si na toho druhého spomenie ,chýba mu tak na neho myslí a napíše,ozve sa ...zavolá , či je ok,čo porába

lenka567899
7. máj 2023

Toto nikdy nebudem chápať.. čo robili ľudia predtým ako boli mobily? Vtedy sa nelubili? Nájdi si nejaké hobby aby si nebola taká závislá od muža.. je to choré.. nehovorím keby ste boli od seba pár dni ale to už fakt nemôže človek ísť na pár hodín von bez toho aby vypisoval partnerovi? Ty kks