Prečo muži blokujú ženy na sociálnych sieťach?
čaute baby 🙂
prepáčte za anonym, ale mam dôvody, pre ktoré ešte nechcem komunikovať, že som ostala sama s babom.
taka otázka, mimo tehu, ide o "vzťah"...mam 30, otec môjho dieťaťa 49. oznamila som mu, že som tehotná, rozišli sme sa, potom sme sa ešte dvakrát stretli, snažil sa ma prehovoriť na prerušenie tehotenstva. aj som nad tým uvažovala, nebudem klamať. sľúbil, že ak teda na to ukončenie pôjdem, pomôže mi tým celým prejsť. stretli sme sa minulý utorok, dohadali sme ako psy, strašne veci odzneli. 3 dni ma ignoroval, ja som mu potom napísala. jeden deň sme si písali normálne, ale to bolo cele len o tom kedy pôjdem na ukončenie a ako mu dokážem, že som tam naozaj bola. na ďalší deň si ma blokol bez slova, ale ze všade... je mi z toho aj kus smiešne, že chlap v jeho veku toto spraví, veľmi detinské mi to príde. písala som mu teda na firemný fb, že ak sa neozve, podám návrh na súd, trestné oznámenie (zadržiava mi totiz môj laptop z prace, kde mam ja hmotnú zodpovednosť). všetko si precital a potom ma blokol aj na firemných profiloch. toto mi nevadí, však nech si blokuje. ani ho už nijak neriešim, lebo však síce čakáme spolu dieťatko, ale toto správanie je úplne mimo zdravy rozum. ja len chcem jednu vec vedieť. prečo si chlapi takto zablokujú ženu? ved cakame spolu dieťa, ako chce v budúcnosti komunikovať nerozumiem. rozum mi to neberie. dokonca ma dve deti z predchádzajúceho vzťahu a s ich mamou normálne komunikuje. ja si nemyslím, ze by som ho nejak extra otravovala a písala som mu výhradne kvôli tehotenstvu a môjmu firemnemu laptopu. chlap je dostatočne dobre zabezpečený, takže to nie je ani o tom, že by nemal peniaze a chcel sa vyhnúť vyzivovacej povinnosti...
Tak dedko asi nechce na staré kolena prebaľovať...kŕmiť...hrať sa na rodinku úžasných...
Tak panko chcel iba mladu milenku bez zavazkov, ale zial nevydalo 🥴.
... och od zaciatku, vsetko zle,,,, no asi netuzi do 75 platit vyzivne,,, a zrejme jediny , kto chce dieta si ty,,, avsak vybrala si pre svoje dieta velmi zle otca, ... o 20 rokov starsi rozvedeny chlap,, nie je celkom dobra partia.... ale co uz no, musis to zvladnut sama.... a preco ta blokol,, no asi si bola len kratka epizoda,,, ktora sa mala zostat bez nasledkov,, takto si zrejme Vas vztah nepredstavoval,,,, tiez to asi nebude charakter - ziadna vyhra,,,
Nevyhrážaj sa, konaj. Plesnivy dedo sa ide hrať na puberťáka, tu hru by som sa s ním hrať nenamahala.
@klementinka58 Alebo možno jeho "ex" ani nie je ex.
Z toho čo píšeš, on očividne nemá záujem o dieťa, neviete sa dohodnúť tak si ťa blokol, aby si ho neotravovala.
Teba fakt trápi iba blokovanie😃?
skvelý výber, hlavne že má prachy 😉
Tak ty si vyberieš o 20 rokov staršieho chlapa na vzťah/sex/otcovstvo a nás sa pýtaš, prečo si chlapi blokujú ženy na sociálnych sieťach? No asi každý chlap z iného dôvodu, ale tento tvoj päťdesiatnik asi preto, že nemá záujem s tebou komunikovať?
Nechaj ho vychladnúť, ozve sa aj sám.
Ako chce v biducnosti komunikovat? No nijak. On sa tomu snazi vyhnut uz teraz. Toto nebude o peniazoch. On sa asi uz v patdesiatke nechcel znova stat otcom. Deti s predchadzajucou partnerkou mal asi planovane....(?)
ach...
Preco ta zablokoval ked spolu cakate dieta? Lebo spolu cakate dieta ktore on nechce a nechce mat nic spolocne ani s tebou ani a dietatom
@enmery áno, trápi ma to, pretože by som cakala, že v jeho veku, keď už má niečo za sebou, bude chcieť vedieť ako sa jeho dieťa má. nemusíme mať partnerský vzťah, ale očakávala som, že aspoň ako rodicia jedného dieťaťa budeme vedieť spolu slušne komunikovať a nie sa blokovat ako pubertaci. ale áno, trápil ma aj vzťah, len pri tej hádke, ktorú som spomínala, odzneli veci na základe ktorých som pochopila, že tu už cesta ku vzťahu nie je a ani nebude.
@zuzanka.zuzu zabezpečená som aj ja, mam dobru prácu aj bývanie, auto, nezijem si vôbec zle. to o zabezpečení som písala len preto, aby som sa vyhla zbytočným komentárom o tom, že by sa nevedel podieľať na výžive dieťaťa 🙂
No, asi sa chce z toho celého vyzliecť a mať od dieťaťa pokoj...
Ale k tomu trestnému oznámeniu... neviem či ti to bohužiaľ pomôže. Riešili sme pred časom tú istú vec.... zadržiavanie trocha viac vecí, než len počítaču.... a polícia povedala bohužiaľ. Pokiaľ si to do jeho bytu priniesla dobrovoľne, tak ževraj nemá povinnosť ti to vrátiť a oni stým nemôžu nič urobiť. Ako.... tiež mi padla sánka že je to takto nadstavené a môžeš sa mu pohroziť a trocha ho postrašiť, ale ak ti to priniesla sama do cudzieho bytu, tak polícia ti mykne ramenami a zasmeje sa že kvôli tomuto im tam ženy chodia každú chvíľu.
Ale vy necakate spolu dieta. Ty si otehotnela s nim a on dieta nechce- jasne sa vyjadril- a takto dava najavo ze s tebou nechce nic a( nikoho) mat. Ani komunikaciu. Prosim nedufaj ze sa to zmeni. Ak si sa rozhodla dietatko nechat- necakaj na spolocne byvanie ci kocikovanie ci zaujem. Co si nevybojujes na sude - nedostanes. Budes to mat tazke- lebo obaja chcete nieco ine. On chcel len milenku a ty si zjavne chcela nieco ine- kedze si otehotnela. A asi mas uz roky aj vedomosti na to ako a kedy, pri akych cinnostiach vznikaju deti.
ja nechápem ako môžeš riešiť tvoje očakávania smerom k nemu. Ty si myslela, že sa bude správať tak a tak... No tak si zle myslela. Pánko sa vyfarbil a ty sa zariaď tak, aby tebe a dieťaťu bolo dobre. Škoda, že si ho neprekukla skôr
Nie každý túži po dieťati a toto je jeho postoj, on dieťa nechcel a nemá záujem ani i teba a i o dieťa. Keby záujem má neposiela ťa na potrat...a zrejme mu nedáš pokoj tak ťa zablokoval
Píšeš že ho neriešia, ale ani riešiš ho ...
Pritom on ti dal jasne najavo jeho postoj ..
Takže čo sa týka firemného laptopu mu napíš výzvu na vrátenie ak nie kľudne to moEs riešiť cez firmu.
A čo sa týka dieťaťa ak si ho necháš odkladaj si bločky a potom môžeš riešiť určenie otcovstva a výživné súdnou cestou
Pri splodení ste boli obaja, ale tehotenstvom sa on ocitol v pasci, pretože tvoje rozhodnutie ovplyvňuje jeho budúcnosť a aj budúcnosť jeho existujúcich detí, s ktorými má dobrý vzťah.
Jeden taky dôležitý fakt - alebo podstatná info. Bavili ste sa o com ten váš vzťah vobec je a aké sú pravidlá??
Teda hlavne o možnom tehotenstve. Ste dvaja uz vekovo "dosť starí" aby ste o možnosti tehotenstva vedeli. Ci vám ako všetkých zlyhala dvojochrana akebo ty si chcela on nie a bolo ti to fuk? Akebo si pánko myslel, ze "si da pozor"!?
A zniesť dosť naivne keď u neho necháš pracovný PC a oi očakáva v jeho veku záujem o nechcené dieta. Tie jeho bud uz sú, alebo budú za chvilu dospelé.
Preco si cakala, ze sa bude zaujimat o dieta, ktore s nim cakas, ked Ta jasne posielal na potrat a mas mu dokazat, ze si tam bola? No ja by som necakala ziadny zaujem po takomto spravani. Tie deti, ktore uz ma a su uz mozno aj dospele, alebo skoro dospele, mal vo veku, ked deti proste CHCEL. Toto Tvoje nechce, bohuzial ☹
Otazka je, preco ste mali sex bez ochrany, alebo sa hral na hrdinu, ze si "da pozor"? Ak deti nechcel, tak Ti to mal jasne povedat a robit opatrenia. Lenze Ty si podla mna bola zamilovana a nevidela si, co je zac, a dufala si, ze ked sa o tehotenstve dozvie, zazracne sa to zmeni. Ved predsa 2 deti uz ma a ma ich rad. Vsak bude mat aj toto tretie. No ocividne si nevidela v zamilovanosti, ze mu islo len o jedno.
No tento to odmieta, mozes ho iba potom nahanat po sudoch. Podla mna on chcel iba sex a mal nejake reci o vztahu. Zamerala by som sa na dieta a najst poriadneho otca, nie hentoho uboziaka.
Ale vy nie ste rodičia on ti jasne povedal, že dieťa nechce. Nechápeš?
Zablokoval ťa, lebo s tebou už nechce mať nič spoločné a zrejme si myslel 'zmizne zo sietí, zmizne zo života' 🤷🏻♀️ bez ohľadu na fakt, že si zabezpečená, odkladaj si bločky a žiadaj si výživné na dieťa. Ak tie peniaze 'nepotrebuješ', odkladaj ich drobcovi. Nikdy nevieš, čo ťa v živote čaká. Ani toto si nečakala.....
ďakujem každej z vás. veľmi ste mi pomohli. máte pravdu, nechce dieťa, nechce nás mať v živote a takto ma istotu, ze ho nebudem kontaktovať. mňa to len mrzelo, presne preto, čo písala jedna z vás- myslela som si, že keď má rád dve deti, bude mať rád aj to naše. mrzí ma to o to viac, že bývame od seba asi 2km a nejak som asi nechcela prijať, že by vedel žiť s tým, že ma kúsok od domu dieťatko a on o ňom nič nevie...ešte raz vďaka 🙂
No hrozne to je, co Ti poviem. Moj muz povedal, ze by nezniesol ten pocit, nevidiet vyrastat vlastne deti, vidiet ich raz za cas alebo vobec, ze nie kazdy den. Su chlapi a chlapi. Ja Ti verim, ze si verila a dufala, ze Vas vztah nie je len o sexe, ale ocividne, on to tak bral, len ako spestrenie. No mal sa podla toho spravat. Ale Ty si baby nechaj, ved ono za nic nemoze.
Mrzi ma to, ale babatko bude mat super mamu a najdes mu aj super ocina, uvidis. Casom...
Tak si daj tu otazku ty, preco si niekto niekoho zablokuje? Asi preto ze s nim nechce byt vobec v kontakte, nechce o nom vediet ani ho vidiet, chce ho zmazat zo zivota.
Chce aby si isla na potrat a aby ti bolo jasne ze o teba nema absolutne ziadny zaujem. Dieta ho tiez zaujima len do tej miery ci z toho bude dlhodoby problem alebo "sa to vyriesi" kym sa da.
@nevenka ďakujem za povzbudivé slova 🙂) samozrejme, že si bábo nechám. mam už aj dosť rokov, bývať máme kde a aj mam čosi nasporene. možno to nebude najľahšie, ale to zvládnem. my sme sa mnohokrát rozprávali o vzťahu a on mi vravel, že vzťah chce, ale pri našom poslednom stretnutí mi povedal, ze žiaden vzťah nechcel. kopec veci povedal inak ako tvrdil dovtedy. ja som proste žila v nejakej ilúzií niečoho, čo nikdy nebolo...mrzí ma to, lebo som raz chcela priviesť dieťatko do kompletnej rodiny. nevadí, hlavne, nech sme s babom zdraví a ostatné zvládneme 🙂
@tykat ved aj ja mam bývalé vzťahy, ktoré skončili, jeden dokonca veľmi škaredo, ale nikdy som nemala potrebu si niekoho blokovať. neviem, mne to príde ako keby sme sa hrali na malé deti. ja by som na to ani neprišla, keby som nebola tehotná. ani som ho ničím neterorizovala, nepýtala som si pre seba žiadne peniaze, ani pre bábo. až keď si ma blokol na súkromných profiloch, tak som mu napísala na firemný, že podám návrh na súd.

Mozno jeho ex nie je taka hystericka😒