icon

Prečo muži kritizujú výzor žien na internete?

24. sep 2024

Ahojte, otazka asi prevazne na tych par muzov co tu je, ale preco maju muzi potrebu urazat vyzor zien na internete?
Nedavno som videla jedno video s ceskou moderatorkou zorkou hejdovou a pod videom prevazne muzske komentare aka je to tuctova nana, ze je priserna alebo vyzera ako transka. Ide vacsinou o muzov ktori maju ako fotku auto, kamion, psa atd a svoju tvar ani neukazu. Myslim ze v realite to budu take tipy o ktore by napr zorka ani nezavadila pohladom.
Na instagrame uz bolo viac videi kedy zeny ukazali ake nechutne spravy im chodia od muzov (ale aj zien) kde komentovali ich vyzor (aj ked napr post alebo video bolo o niecom inom ako o predvadzani sa). Podla fotiek to boli vacsinou starsie obeznejsie rocniky ktore su kriticke na druhych ale sami sa asi nevidia.
Preco to robite?

Strana
z2
zuzanita1609
24. sep 2024

Podľa mňa to s pohlavím nemá nič spoločné. Podľa mňa je to o povahe. Aj niektoré ženy dokážu byť veľmi nemiestne,či k iným ženám,či pánom. Ak je človek spokojný sám so sebou,nemá potrebu urážať/zhadzovať niekoho iného.

melanta
24. sep 2024

@sickynickyobsadene ale samozrejme, že aj bohatý, pekný, štíhly majú svoje komplexy. Nemyslím si, že je to namyslenosť. To je komplex z niečoho. Alebo len debilný charakter a ten ak je debilný, tak je jedno, či je človek taký alebo onaký. Ale povedzme si úprimne, hejtovanie je primárne doména tých menej "úspešných" (či už ide o vonkajšiu krásu, postavu, atď). Väčšina ľudí, ktorí športujú, zdravo žijú, čítajú, nemajú potrebu hejtovať.

lubkovaandrejka
24. sep 2024

@betulinka1 presne si to vystihla. Tiez som si to vsimla. Najlepsie je,ked zacnu "a pred svadbou taky nebol vsak?" A vzdy vyryvaju. A pritom ano, niektore typy su uplne stratene existencie,ze clovek sa cuduje,ze sa s niekym zosobasili a su aj taki,ktori sa casom zmenili , ved clovek sa meni vplyvom skusenosti,okolia, a xy inych faktorov.

mnamko
24. sep 2024

Toto vrcholne neznášam a hneď im to aj patrične okomentujem.Su to chudáci,keby za nimi dotyčná osoba prisla,boli by posratý

mimikarol
24. sep 2024

Robia to ľudia, je jedno či je to žena alebo chlap, ktorý majú problém sami zo sebou. Neexistuje aby spokojný, psychicky vyrovnaný človek mal potrebu komentovať výzor druhého človeka.

betulinka1
24. sep 2024

@lubkovaandrejka ale nie mohol byt taky aj pred svadbou aj ju bit aj neviem co ale proste verila, ze sa to zmeni, ze mu da lasku a deti a ukludni sa to alebo v tom vyrastala alebo si myslela, ze lepšieho nenajde alebo sa bala povedat mu nie alebo ma proste nizsie IQ. To je uplne jedno v danej situacii, ked autorka je vydatá roky a ma 3 deti. Proste niekedy staci povzbudiť, poradit, povedat, ze to spravanie nie je v priadku a stale ten svoj zivot moze zmenit k lepšiemu. Ale tu naopak, výsmech, ponižovanie tej zeny a z celých diskusii dostane mozno tak 5 sprav k veci a 50 sprav o svojej neschopnosti. Mne je vtedy tych zien luto, ze to vazne jej naložíte, ked uz ma toho dost aj tak. 🙈

lubkovaandrejka
24. sep 2024

@betulinka1 ano,uplne s tebou suhlasim. Neviem preco to tak je,asi si niektori takto vybijaju svoju frustraciu. Niekedy si tiez poviem,ze je nejaka zena naivna, ale nakladat jej, no ako jej to pomoze? Nijak, bude sa citit esre viac zdeptane a ostane zaseknuta na mieste.

autor
24. sep 2024

@mimikarol nemyslim ze musia mat automaticky problem sami so sebou. Vela komentarov davaju ludia ktori su spokojni so svojim zivotom. Resp sa nim vezu bez toho aby nieco dosiahli alebo na nieco pracovali. Su spokojni ked si posedia hodinu na zachode a po prichode z fabriky si daju 20rocne teplaky a vychladene pivo.

betulinka1
24. sep 2024

@lubkovaandrejka presne toto si myslim aj ja. Ze si vybíjajú svoju frustráciu a ich zivot je mozno aj horší. Hlavne v takych agresívnych príspevkoch.

shelby88
24. sep 2024

Horšie je keď ťa ľudia urážajú na živo za to ako vyzeráš a ani za to nemôžeš. Nie každému bolo nadelené byť pekný a zdravý. Žiaľ. Od základnej až po strednú by som vedela rozprávať. To je horšie ako keď vás niekto zbije.

barborachors
24. sep 2024

lebo trollia, ventiluju negatívne emócie a komplexy.

mojemenonikto
24. sep 2024

Ja neviem, asi by som negeneralizoval. Aj medzi mužmi, ale aj medzi ženami sa nájdu jedinci, ktorí majú nutkanie posudzovať a komentovať výzor iných ľudí. Ale vôbec si nemyslím, že ich je väčšina. Iba je ich viac vidieť, alebo počuť. Možnože muži z tejto kategórie majú väčšiu potrebu napísať to priamo a ženy to skôr hovoria svojim kamarátkam. Preto môžeš mať pociť, že to robia častejšie muži. Istú rolu v tom hrá určite aj pocit anonymity, kedy internet takýmto ľuďom poskytuje pocit moci a tak sa často prejavujú agresívnejšie oproti tomu ako by sa správali, keby boli s tým človekom zoči voči. Je to smutné, ale je to tak.

danica2711
24. sep 2024

@biba_18 a vieš, že nie? Nezamýšľam sa nad konaním hlupákov a už vôbec nie nad tým, čo napíše neznámy človek o ďalšom neznámom človeku. Ja žijem svoj reálny život a virtuálny život neznámych ľudí na sociálnych sieťach ma absolútne nezaujíma

autor
24. sep 2024

@danica2711 hlavne ze sa zapajas do diskusii s neznamymi ludmi o neznamych ludoch ktori urazaju tebe neznamych ludi. A preto si aj na koniku ze? Lebo neznami ta vobec nezaujimaju. To dava uplne logiku. Milujem ked sa potrebuje niekto hrat na nieco lebo si mysli ze je tak lepsi.

name_354
24. sep 2024

Muzi maju najradsej umele zeny.
Furt si myslia ze maju pravdu.
A chlapov netreba brat vazne

autor
24. sep 2024

@name_354 fuuuuha aky nazor. Bez urazky ale co vies o muzoch? Ved chodis na strednu ci? A ani nevies ci mas ist so spoluziakom von.

karolinakr
24. sep 2024
karolinakr
24. sep 2024

Ja ti poradím, ked ta bude niekto kritizovať, spýtaj sa ho:" chcel si sa so mnou vyspať?" potom by som chcela vidiet tie reakcie 🙂

karolinakr
24. sep 2024

@biba_18 presne tak, tak vyzna chlapec lasku v škôlke, že dostaneš riadny buchnát

lenkalienka321
25. sep 2024

Nie som muž, ale odpoveď na Tvoju otázku je: Zlo a zbabelosť. Ľudia, ktorí majú v sebe zlo ( a to sa vie nahromadit aj z dôvodu, že im samým niekto ublížil a nespracovali to), radi posúvajú zlo ďalej. Obeť sa často stáva páchateľom. To zlo v ľuďoch sa nestratí len tak. Práveže má tendenciu rásť. Človek to môže vidieť na sebe. Ako reagujem na útoky druhých? Som dosť silný, stojím pevne na zemi, viem sa jasne a slušne ohradiť slovom NIE a stanovením hraníc, alebo im odplacam rovnako? Agresiou, urazkami, zlobou? Pokiaľ ľudia nepochopia, že "oko za oko" nikam nevedie, tak sa v ich životoch nic k lepšiemu nezmení.

mirithia
26. sep 2024

Lebo by ju chceli, no mať ju nemôžu... Ale občas majú aj pravdu 😁 Kto sa verejne ukazuje musí rátať aj s negatívnymi reakciami. Jednoducho je taká doba.

autor
26. sep 2024

@mirithia takze je to jednoducho v poriadku. Lebo je taka doba. Takze budes ok s tym ked niekto povie tvojej dcere ze je nechutna? Aj tie negativne reakcie by nemali byt len sproste urazky ale ked tak nejaka zmysluplna kritika.
Krasny priklad zo vcera. Ked huliak povie onej poslankyni ze je suka. A to sa nijak verejne neukazovala (aj ked to mi nepride ako dovod na urazky). Tak ne to podla teba v poriadku lebo je taka doba. Miesto toho aby si to ako zena maximalne odsudila.
Kam sme to dosli.

mirithia
26. sep 2024

Nezmenis to, zbytočne sa nad tým zamyslas. Strata času.

autor
26. sep 2024

@mirithia ja sama to nezmenim. Ale my vsetky ano. A nemali by sme sa tvarit ze taketo spravanie je v poriadku. Tuto to kovacic pekne napisala

fido69
26. sep 2024

@autorka napísala "preco maju muzi potrebu urazat vyzor zien na internete?"

1.) Preco anonymne? Máš strach z tých pár mužov na MK alebo skôr z tej hromady žien? 🤔
2.) Ako tu už bolo povedané urážky nemajú pohlavie. Len si niekto lieči svoje komplexy, svoju hluposť, svoju nedokonalosť, smútok a hnev, že je len bezvýznamný prach na tejto Zemi. Urážkou ukazuje svoju dôležitosť aspoň tým pár pochlebovačom, ktorí mu pošlú smajlíka namiesto potľapkania po pleci.

Takže títo ľudia si svoju dôležitosť potvrdzujú tým, že hejtujú niekoho skutočne dôležitého akým oni nikdy nebudú a užívajú si svojich 5 minút slávy medzi seberovnými.

name_354
29. sep 2024

Pravda ale viem aj podla toho co vonku vidim same napichane botoxom baby a umele prsia a aj zadok

rozkvet1
29. sep 2024

Muži, keď vidia ženu, ktorá má nejakú plastiku: ,,no fuj tá je umelá, ženu s umelými kozami nechceme"
Tiež muži, keď vidia prirodzenú ženu: ,,tá má riadne malé kozy, to je strašné"

tiezjedna
29. sep 2024

@egonsk myslíš za tvoj prázdny profil???😂 čo je na ňom k úrážaniu?? Zrejme dávaš priestor fantázii kvôli svojim postojom😉

egonsk
30. sep 2024

@tiezjedna mna sa nepytaj, ale tych, ktori aj z muchy spravia kona a z prazdneho profilu spravia moju kompletnu analyzu DNA az do tretieho pokolenia 😄

lentakyterapeut
20. nov 2025

@anonym_autor robia to slabi jedinci ktori si u zien neveria. Jednoduche. Maju z nich strach tak im nadavaju. Zazili vela odmietnuti a toto je ich trauma

Strana
z2