icon

Prečo muži nemajú radi nemanželské deti?

14. aug 2024

Aký je Váš názor nato?

alienkami
14. aug 2024

Dôvodom môže byť aj to, že tie deti nechcel. Či už si to uvedomoval alebo nie. Možno si len myslel, že deti chce, a časom si uvedomil, že nie. Netvrdím, že je to správne, ani že s tým súhlasím... Len, že to do určitej miery dokážem pochopiť.

autor
14. aug 2024

@minenkak Nie "niekoho" mať rád ale svoje nemanželské deti. To je dosť rozdiel

koniarova
14. aug 2024

Ako vidíš, minimálne polovica z nás to tu nepochopila. Tak teda prepáč,ak som sa ťa dotkla.

vanilkovazmrzka
14. aug 2024

Ze na nezmyselnu otazku sa neda dat odpoved.

autor
14. aug 2024

@jana_eyre_2 to je dosť možné

minenkak
14. aug 2024

Ale tie deti niesu vlastné a nie každé dieťa je dobré a milé

minenkak
14. aug 2024

A aký je v tom rozdiel niekoho a vyzenene deti

melanta
14. aug 2024

@minenkak už som pochopila z jej ďalších reakcií, že ona hovorí o vlastných deťoch. Čiže sú to mizivé biologické deti. Ale narodené vo vzťahu než manželstva.

rorino
14. aug 2024

Asi sa treba opýtať tých mužov,....

minenkak
14. aug 2024

Toto je zas taká otázka, prečo má každý nemá rád,no lebo nemá,nie je to povinnosť a ani možné

minenkak
14. aug 2024

A čo od toho chlapa chceš,nemá rád nemá,nedonutis ho

autor
14. aug 2024

@minenkak ak nevieš slušne diskutovať,tak sa nevyjadruj.

melanta
14. aug 2024

Autorka, niektorí muži nechcú deti. Niektorým to je jedno, ale ak ich budú mať, nebudú mať k nim vzťah. Ja som ale presvedčená, že svoje deti nemá rád iba muž, ktorý nemiluje ich matku. Takže opäť budem kritická voči ženám, ale zrejme žena vybrala svojim deťom zlého otca.

minenkak
14. aug 2024

V čom som neslušna akože

melanta
14. aug 2024

Prskáš tu na viaceré odpovede, pritom nikto ti nič zlé nenapísal. Ak máš frustráciu z toho, že tvoj partner nemá rád vaše deti, nevybívaj si ju tu. Pýtaj sa seba, prečo si deťom vybrala takéhoto otca. Prečo si nevybrala deťom za otca niekoho, kto ťa miluje, rešpektuje. Ak muž miluje ženu, bude milovať aj deti.

autor
14. aug 2024

@melanta ja nemôžem za to, že niektoré nepochopili správne otázku, lebo nevedia čo je nemanželské a pod. Ale majú potrebu urážať, že som hotentot ( to mimochodom robia iba nešťastnú ľudia ) alebo dospelé ženy rýpu, čo je to zase za tému..to ony si potrebujú vybíjať frustráciu, nie ja

luccija
14. aug 2024

@melanta vela chlapov neznása ex ženu a deti miluje.To je úplne individuálne.
Autorka ty si v pozícii ženy či toho dieťaťa?
@minenkak si sa spoznala s mužom až, keď boli dospelé?

autor
14. aug 2024

@melanta ďakujem. Ty sa snaž aby si Tvoje deti vybrali správnych partnerov, keď to máš potrebu vyčítať mne

minenkak
14. aug 2024

@luccija nie,poznám ho dlhšie ako má deti

domka222
14. aug 2024

@wieruska1 inak k tomuto som čítala článok. Vraj chlap sa radšej stará o deti ženy, ktorú miluje

cukroska
14. aug 2024

KTO POVEDAL...🤔🤔🤔🤔

minenkak
14. aug 2024

@domka222 presne

zuzitko74
14. aug 2024

Niektorí muži sú ochotní mať radi iba samých seba. Dieťa si často vyžaduje obeť a sebazaprenie a niektorí muži k tomu nie sú ochotní. Žijú si svoj vlastný život tak, ako im vyhovuje a dieťa ich nezaujíma.

suptdi
14. aug 2024

Vo väčšine prípadov, nemanželské deti znamenajú pre manželov problémy, tak asi preto.

sisska96
14. aug 2024

Ja som žena ale nikdy by som nechcela vychovať cudzie dieťa

namornicka
14. aug 2024

Baby, “svoje nemanželské deti” nie sú nebiologické deti, ktoré priniesla do vzťahu nová manželka. Sú to jeho/ chlapove deti, ktoré má mimo manželstva (alebo ich mal predtým ako sa oženil) a asi ich nevychováva, nežije s nimi a menej sa o ne zaujíma ako o svoje “oficiálne” deti, ktoré vychováva v rodine s manželkou. Preto matka nemanželského dieťaťa konštatuje, že chlap, ktorý s ňou dieťa splodil, ho ma menej rad, lebo vidí, že mu tu pozornosť nepreukazuje, najmä keď to porovná s jeho deťmi, ktoré vychováva v manželstve. Takto ten príspevok chápem ja.

miadi
15. aug 2024

Musis sa opytat toho konkretneho chlapa preco nema rad svoje nemanzelske deti . Ja ppznam jedneho co mà velmi rad svoje nemanzelske dieta hoci samotne dieta ho neznasa Lebo matka dietata ho nenavidi. A prenasa to na dieta . Otazku si dala tak zvlastne . Cize mas deti s chlapom neboli ste manzelia a Neviem ci ste spolu alebo nie no o deti nema zaujem. Pytas sa preco . Asi ich nikdy nechcel. Alebo ich nechcel s tebou . Alebo svoju averziu voci tebe prenasa aj na vase deti . Mozno ani Sam nevie preco . Ae mal by dat svoje vlastne individualne vysvetlenie . Je kopec chlapov co miluje svoje nemanzelske deti . Kollar ich mà celu zbierku.

majlo1234
15. aug 2024

Neda sa to zovseobecnit, ja som zena a tiez nemam vztah k svojim nemanzelskym detom. Chvalabohu spolu nezijeme

lenkakoc444
15. aug 2024

Taketo nieco som si nikdy nevsimla. Mame okolo seba tak pol na pol kamaratov, ktori su zenati a maju deti a ktori nie su zenati a maju. A teda ti "nezenati" sa detom venuju viac,pridu mi viac taki rodinne zalozeni (je to aj nas pripad tiez nie som vydata a mame dieta, pre partnera je to laska jeho zivota). Samozrejme toto je cista nahoda, ze v nasom okoli je to tak proste to tak vyslo.

rossalinda
15. aug 2024

no z mojej vlastnej skúsenosti - mm má z predošlého vzťahu dcéru - vždy ju miloval staral sa o ňu a majú krásny vzťah, so mnou ma dve dcéry a miluje ich nadovšetko niekedy mám pocit že viac ako ja, a potom mal románik a narodil sa mu chlapec - a povedal mi že to nie je také silné možno aj preto že sa škaredo rozišli, že musel o neho bojovať stará sa platí chodí za ním .... ale nie je to ono