icon

Prečo muži tolerujú nezamestnané partnerky?

26. mar 2026

Ahojte,mám kamarátku ktorá dlhodobo nepracuje( asi 3 roky je po škole) a chodili sme spolu do školy . Ona nepracuje ževraj načo,keď je jej priateľ v zahraničií a dobre tam zarobí a ako semtam sa o tom bavia ,ale vravela že naco pojde do fabriky atd ked on ju nenuti ani nič,vraj by ublizila sama sebe a nemala toľko času na seba. Ako trochu s nou aj suhlasim,že načo by drela vo fabrike keď on dobre zarobi,ale nemôže napriklad po rokoch mu to začať veľmi vadit a môže ju začat vyhanat do prace a bude to tazsie?

Strana
z3
negymama
26. mar 2026

a zase na druhej strane...co my vieme, Mozno si to dotycna slecna ci pani odpracuje, a dava partnerovi protihodnotu, ktora mu za to stoji, aby ju zivil svojou pracou.

slavomira236
26. mar 2026

A teba je co do toho? Ak im to vyhovuje ich vec

marsmykkok
26. mar 2026
@anonym_efc3d8

Skôr otázka, prečo si ľudia myslia, že sa narodili preto, aby muklovali v práci na základné potreby, inak sú leniví vraj.

@anonym_efc3d8 Nehovorím o prípadoch ak muž zarába 10 000plus alebo napríklad žena za mlada si zamaká a živia ju napríklad investičné byty, vôbec nie som názoru že človek musí makať za pokladňou alebo pásom 8 hodín denne inak je lenivý. Ale to že chlap proste má dve práce alebo musí chodiť do zahraničia aby uživil rodinu a zarobil napríklad 2000 eur alebo 2500 a žena sedí doma a nie je jej to trápne to nepochopím.

anonym_befd33
26. mar 2026

su muzi, ktorym nevadi ked je zena doma, ja si aktualne hladam pracu, lebo chcem nie, ze musim, som doma rok po vypovedi, povedal mi nech si nenajdem nieco co ma bude vycerpavat, ale kde budem spokojna, ze mam cas a nech neberiem hocico, niektori muzi to beru ako prestiz, ze sa o zenu staraju. Pracu chcem kvoli svojmu pocitu nezavislosti

zabka79
26. mar 2026

@anonym_autor niektori to tak chcu aby manzelka bola plne zavisla pod palcom, aby isla manipulacia ako po masle

karolinakr
26. mar 2026
@anonym_1f0c19

Osobne by som takúto lenivú voš doma mať nechcel ale keď im to vyhovuje tak je to ich vec.
Ja osobne by som sa v živote s takýmto parazitom dokopy nedal, nemá žiadnu ctiIadostivosť a potrebu niečo dokázať, pre mňa to je parazit a zbytočne prežitý život. Nemusi ísť hneď muklovať so fabriky ale veľa žien v takejto situácii začne napriklad podnikať - vlastný kadernícky salón, manikúra, eshop, súkromná škôlka....proste niečo vybudovať než len sedieť na riti a plesnivieť a chodiť po kaviarňach...

@anonym_e41fc9 čo to teba trápi, ak to nejde z tvojej peňaženky a hlavne anonymne..a vždy pripomeň vrasky a kila, lebo všetci muži po 50ke maju tehličky na bruchu a nemaju plešinu

anonym_1f0c19
26. mar 2026
@karolinakr

@anonym_e41fc9 čo to teba trápi, ak to nejde z tvojej peňaženky a hlavne anonymne..a vždy pripomeň vrasky a kila, lebo všetci muži po 50ke maju tehličky na bruchu a nemaju plešinu

@karolinakr no mňa by trápil čo mám a nemám doma, preto dávam svoj názor. A teba čo trápi moj názor keď naň reaguješ??

zanka777
26. mar 2026

@anonym_autor asi nie si jej naozajstná kamarátka keď máš potrebu ju riešiť a ohovárať na mk však?

karolinakr
26. mar 2026
@anonym_1f0c19

@karolinakr no mňa by trápil čo mám a nemám doma, preto dávam svoj názor. A teba čo trápi moj názor keď naň reaguješ??

@anonym_1f0c19 ja SOM názor dávala tomuto @anonym_e41fc9 ešte aj do cudzich rozhovorov sa staráš, do ktorých ťa nič a máš dlhý nos

nicegirl369
26. mar 2026

@anonym_autor a teba to trápi lebo?

anonym_351b4a
26. mar 2026

Super perspektiva do dochodku.....gratulujem.

Nic v zlom, ale naco by mi bola taka hnida leniva v domacnosti? To uz aj pes je uzitocnejsi nez take lenive nemehlo.

Naco chodit do prace aspon za 1000 eur mesacne ked mozem sediet doma za figu borovu 🤷🏻. Doma to musela byt super vychova.

Nesudim, niektorym muzom taketo socialne pripady imponuju pretoze to v nich budi dojem, ze ich zena ktora je na nich 100% zavisla nikdy neopusti.

anonym_122897
26. mar 2026

@anonym_autor lepsie sediet doma v teple, rano vstavat o 9:00 a v pohode si vsetko vybavit, ako driet v dakej velkej muklarni / otrokarni, v statnej sprave alebo u nenazrateho sukromnika 12 za minimalku a na ruku, nic z toho nemas, iba cisto zodrate telo, myseľ a co zarobis das na lieky, fast-food a dennu reziu, dnes iba sprosty fyzicky pracuju a pre niekoho, najlepsie je prave takym ktorych zivi ich partner, ved v minulosti to tak bolo ze muz nosil peniaze a zena sa starala o domacnost a fungovalo to, asi ty chybaju tenisove lakte, rozhodeny metabolizmus z nocnych za ktore by sa mali stinat ruky alebo vredy na zaludku lebo si sa nestihala nazrat nakolko bolo treba sefinkovi zaplatit jeho 3 nove BMW, ano poznam take pripady, sedia si spokojne doma, ziju si a maju sa, ziju skutocny zivot, nie prezivaju.

anonym_122897
26. mar 2026
@anonym_1f0c19

Osobne by som takúto lenivú voš doma mať nechcel ale keď im to vyhovuje tak je to ich vec.
Ja osobne by som sa v živote s takýmto parazitom dokopy nedal, nemá žiadnu ctiIadostivosť a potrebu niečo dokázať, pre mňa to je parazit a zbytočne prežitý život. Nemusi ísť hneď muklovať so fabriky ale veľa žien v takejto situácii začne napriklad podnikať - vlastný kadernícky salón, manikúra, eshop, súkromná škôlka....proste niečo vybudovať než len sedieť na riti a plesnivieť a chodiť po kaviarňach...

@anonym_1f0c19 "vlastný kadernícky salón, manikúra, eshop, súkromná škôlka"

hmm, cize len tak za nic si prenajmu priestor, zaplatia vybavenie a pozhanaju klientov...

Ty si dobre vymlety ako hlupak Kamenicky👧

anonym_3320c9
26. mar 2026

@anonym_autor lebo...a čo teba do toho?Poznám veľa žien s deťmi, bez deti aj starších, ktoré sú doma roky.Su spokojné nie strhane pomáhajú rodičom, deťom s vnúčatami, ďalšia večný študent v 45 r.studuje.Ty nevidíš čo zdedili, čo mali našetrené, alebo to risknu.To je taký folklór koľko budu mať rodičia na maturite a koľko bude raz dôchodok.Dovtedy zdedia, predaju bývanie, keď deti dorastu.Moja suseda, ktorá odrobila pár rokov má skoro rovnaký dôchodok ako moja mama, ktorá robila nočné smeny a zničené zdravie.Ona pekná zena celý život si sadila a pestovala záhradu a piekla koláče pre deti a chodila na výlety a cestovala a teraz sa stará o vnúčatá.Nespravodlive čo?Nikto pricetny sa nemôže spoliehať na dôchodok o 20,30 r.Mna financie a spôsob zivota druhých nezaujímaju a ty ju neohovaraj.

anonym_dd835d
26. mar 2026

@anonym_autor ja som bola takmer rok bez prace a ma islo porazit z toho. Snazila som sa popritom aspon nejake peniaze privyrobit svojim konickom. Muz tahal vsetko rok, svoje vydavky na seba som si platila z nasetrenych penazi a bolo mi blbe ze neprispievam do domacnosti finacne. Neviem si prestsavit sa nechat takto nechat vydrziavat a navyse len priatelom. Manzel tie dobre zaraba, utiahol by to aj sam ale mne by to nedalo

anonym_824908
26. mar 2026

Ak nieje milionár môže mu to raz vadiť . Napríklad keď príde dieťa a jemu dôjde že výdavky nebudú už len na nich dvoch tak ju bude hnať do roboty.Moj názor .Alebo nastane situácia že on príde o prácu a ona len sedí na zadku keď môže ísť robiť niekde

anonym_a08acd
Včera o 04:59

Závidíš, čo? 😸

anonym_bf4a4a
Včera o 06:04

ja neviem, ludia asi nepotrebuju mat financne rezervy. co my vsak vieme, mozno dievca daco podelilo a teraz proste len zije. co my vieme, ako to naozaj je v kazdom pripade. ja co som opisovala, tak holka je jedinacik, takze cely RD bude casom na nu, ona sa proste neboji, ze nebude mat z coho zit. Lebo vie, ze ako jedina, bude casom dedit, takze o prachy sa neboji. Preto sa do prace neponahla. ale Oni su manzelia s dietatom, nie bezdetny nezobrany par.

anonym_6791e5
Včera o 15:01
@anonym_85354c

@anonym_6791e5 hej vyssie spomínam poznám dve také krásky a s mužom sa "určite" dohadovali 🙂))

@anonym_85354c Nemôžeme jednoznačne povedať, že kto to má ako.Manzel mal kolegu, ktorý vyslovene nechcel,aby jeho manželka bola zamestnaná,aj keď im vždy chýbali peniaze a synov už mali na SŠ a VŠ, bývali na internátoch

marsmykkok
Včera o 15:10
@anonym_6791e5

@anonym_85354c Nemôžeme jednoznačne povedať, že kto to má ako.Manzel mal kolegu, ktorý vyslovene nechcel,aby jeho manželka bola zamestnaná,aj keď im vždy chýbali peniaze a synov už mali na SŠ a VŠ, bývali na internátoch

@anonym_6791e5 A dôvod? Lebo ak nebolo dosť financiíí zaváňa to skôr nie príliš pekným dôvodom, napríklad že bol príliš žiarlivý a nechcel aby sa stýkala v práci s kolegami alebo so zákazníkmi a je teda možné že ani vo voľnom čase nemohla ísť sama kde chcela alebo že ju proste chcel mať finančne pod sebou a teda chcel manipulatívne aby bola na ňom finančne závislá.

lenka13332
Včera o 15:12

@anonym_autor no tak si nájde iného ☺️

tiezjedna
Včera o 15:12
@anonym_6791e5

@anonym_6791e5 on mal za manželku nesvojprávne zvieratko??

karolinakr
Včera o 15:14

moj ujo si zobral jednu ženu, ktora ktovie prečo nikdy nerobila, ale keby mala aspoň dom ako výklad a záhradu ako z katalogu, ked to on sám ťahal, ale ona ani doma nič nerobila a potom, to že ostavala doma nedávalo žiadny zmysel

Strana
z3