icon

Prečo muži uprednostňujú štíhle ženy?

15. nov 2025

Caute baby. Co si myslite, preco muzi uprednostnuju pri hladani vztahu hlavne stihle zeny? Je to nejaka norma byt stihla, dlhe vlasy , bezdetne... ? A co ostatne?
Stretli ste sa tiez s tym?

Strana
z2
anonym_f18cc7
15. nov 2025

@anonym_autor toto je blbosť jak mraky 😂😂

anonym_7e5ffb
15. nov 2025

Tak mňa tiež upúta skôr štíhlejší chlap s vlasmi, ako rozkysnutý plešivec.

amdornik
15. nov 2025

no lebo ich lepšie poobracajú v posteli 😀

martinmmartin
15. nov 2025

Stihlost evokuje striedmost , sebadisciplinu ,plus vela kladnych vlastnosti ktore vyzrany clovek neprojektuje. a u zien je tam aj element "eterickej krehkosti" ktory sa s radostou ochranuje.....

ivik4
15. nov 2025

No normalne, viac muzov pritahuju stihle ale zas je stale vela muzov ktorym sa pacia kypre zeny. Mne sa napriklad hnusia chlapi s vacsim bruchom...nic pritazlive na tom nevidim

anonym_7de82c
15. nov 2025

Tým, že ja som štíhlej postavy tak si skôr viem predstaviť k sebe štíhlu alebo také "normálnej" postavy, nie veľmi "obeznu". Ale každému sa môže páčiť ina.

thereisabear
15. nov 2025

Lebo sú krajšie.

anonym_a74d32
15. nov 2025

@anonym_autor asi sa im nechce obchytavat prelievajuci sa tuk.

cyberk
15. nov 2025

Lebo sa ocividne o seba a svoje zdravie stara… nie je to raketova veda pochopit.

anonym_077a90
15. nov 2025

@anonym_autor Ako ktorí. Povrchní uprednostňujú štíhlosť. Ale vzdelaní, veľmi inteligentní potrebujú mať to isté vedľa seba, tak idú aj pod povrch, neriešia len vizuál. Ja napríklad štíhlych mužov nemusím, nevyzerá to dobre. A potrebujem vzdelanie, rozhľadenosť a inteligenciu, čiže len vzhľad mi nič nedá. To isté rieši aj muž, no nie každý.

7miriam77
15. nov 2025

Štíhlosť znamená zdravie a prirodzenosť, spokojnosť samého so sebou. Kdežto,keď je niekto obézny, tak nemá asi sebaovládanie a ešte som nestretla obezného spokojného človeka

telefon00
15. nov 2025
@martinmmartin

Stihlost evokuje striedmost , sebadisciplinu ,plus vela kladnych vlastnosti ktore vyzrany clovek neprojektuje. a u zien je tam aj element "eterickej krehkosti" ktory sa s radostou ochranuje.....

@martinmmartin presne, kráska a zviera 😉. Navyše je väčšia pravdepodobnosť, že po odrodení sa vráti do predošlého stavu a nebude ešte väčšia. Aj na to hľadí dosť chlapov.

petracandle
15. nov 2025

A ty by si chcela dobrovoľne obézneho chlapa? 😃
Väčšina normálnych mužov nehľadí na to, že nemá žena presne 60cm v páse alebo miernu celulitídu, ale vyslovene obezitu preferuje málokto.
A väčšinou je to o tom, že tá obézna žena má iné kvality, takže ju ľúbia aj napriek váhe. Ale ak by si mali vybrať, tak jasné, že by ju brali radšej štíhlu. Štíhlosť skrátka vyzerá lepšie a je aj lepšia v živote, zdravia.

unicornlady
15. nov 2025

To slovo "štíhla", zase neznamená, že musí byť vychrtlá.

Ja by som si tiež vybrala skôr normálne zdravo vyzerajúceho muža, než muža so silnou nadváhou. Tiež to vypovedá o životnom štýle. Ja chcem ísť aj na výlety, turistiku... to asi takýto človek k tomu až taký vzťah nemá. (a viem, že sa priberá aj z choroby, tiež si pri štítnej žľaze musím dávať na nejaké veci viac pozor)

o__o
15. nov 2025

Neviem, ale asi je krajsie ked nema clovek dvojitu bradu, ovisnute paze, brucho, ked sa mu netrasie tuk na tele pri chodzi.. alebo nie?

unicornlady
15. nov 2025

@o_o inak okrem tej turistiky či vládaní pri deťoch, tak aj taká intimita, tam tiež je lepšie, keď človek vládze

anonym_0b149e
15. nov 2025

Su viac sexi. Samozrejme je to aj vec vkusu. Vychrtla asi nie je uplne ono a naopak sumerna baculka moze byt kočka.

anonym_99ec72
15. nov 2025

@anonym_autor vela muzov stihle nepreferuju. uz davno nie.

anonym_a74d32
15. nov 2025
@anonym_077a90

@anonym_autor Ako ktorí. Povrchní uprednostňujú štíhlosť. Ale vzdelaní, veľmi inteligentní potrebujú mať to isté vedľa seba, tak idú aj pod povrch, neriešia len vizuál. Ja napríklad štíhlych mužov nemusím, nevyzerá to dobre. A potrebujem vzdelanie, rozhľadenosť a inteligenciu, čiže len vzhľad mi nič nedá. To isté rieši aj muž, no nie každý.

@anonym_077a90 ja poznam opacne pripady, ti jednoduchsi a nevzdelani maju obezne "baculky", prsa na bruchu, faldy pod pazuchami, lebo na ine nemaju.
A ty si akoze mudra obezna, ci co sa nam to tu snazis vnutit?

anonym_077a90
15. nov 2025
@anonym_a74d32

@anonym_077a90 ja poznam opacne pripady, ti jednoduchsi a nevzdelani maju obezne "baculky", prsa na bruchu, faldy pod pazuchami, lebo na ine nemaju.
A ty si akoze mudra obezna, ci co sa nam to tu snazis vnutit?

@anonym_a74d32 Som veľmi vzdelaná a nie, obézna nie som, ani vychrtlina

amdornik
15. nov 2025

to naozaj som sa tu dočítala až takú sprostosť, že obézna žena s nadváhou je nevzdelaná? vážne, ženy? toľká tuposť v pár vetách či písmenkách?

anonym_a74d32
15. nov 2025
@amdornik

to naozaj som sa tu dočítala až takú sprostosť, že obézna žena s nadváhou je nevzdelaná? vážne, ženy? toľká tuposť v pár vetách či písmenkách?

@amdornik opacne, pani tvrdi, ze len povrchni muzi preferuju stihle. Ze ti vzdelani nepozeraju na vizual😉

anonym_077a90
15. nov 2025
@amdornik

@amdornik Nepochopila 😂😂😂

ivik4
15. nov 2025

Boze... milujem 😄😄😄
Ani vzdelani ani nevzdelani ludia nemaju v hlave radar ktory im v hlave blikne aku ma clovek povahu pri prvom ocnom kontakte. Kazdy sa v tej chvili vie zamerat len na vzhlad a samozrejme sa otoci a pozera len za tym co sa mu vizualne paci fyzicky.

Inak presne vidiet kto pise anonymne komenty o vzdelani 😄😄😄😄😄

0silvia0
15. nov 2025

Preferencie co sa vzhladu a vahy tyka vobec nie su o vzdelani a povrchnosti🙄

amdornik
15. nov 2025
@anonym_077a90

@amdornik Nepochopila 😂😂😂

@anonym_a74d32
@anonym_077a90 čítala som od konca 😀 tak či onak, viete dobre, že je to kravina, zbytočne tu pliesť hmotnosť s inteligenciou a vzdelaním preboha 😀

amdornik
15. nov 2025
@ivik4

Boze... milujem 😄😄😄
Ani vzdelani ani nevzdelani ludia nemaju v hlave radar ktory im v hlave blikne aku ma clovek povahu pri prvom ocnom kontakte. Kazdy sa v tej chvili vie zamerat len na vzhlad a samozrejme sa otoci a pozera len za tym co sa mu vizualne paci fyzicky.

@ivik4 ak vieš konkrétne, daj sem, pobavím sa 😀

zuzanockamt
15. nov 2025

Super téma 🤣 Bavím sa 🤣

a0
15. nov 2025
@ivik4

Boze... milujem 😄😄😄

@ivik4 tebe snáď nenapadne pri prvom pohľade
“fuu ten tučný chlap, čo po mne pozerá ma určite dobrú povahu a dobré vzdelanie” ? Tak to si pekne povrchná 🤣🤣

ivik4
15. nov 2025
@a0

@ivik4 tebe snáď nenapadne pri prvom pohľade
“fuu ten tučný chlap, čo po mne pozerá ma určite dobrú povahu a dobré vzdelanie” ? Tak to si pekne povrchná 🤣🤣

@a0 uplne 😄🥹🥹

Strana
z2