icon

Prečo muži uprednostňujú štíhle ženy?

15. nov 2025

Caute baby. Co si myslite, preco muzi uprednostnuju pri hladani vztahu hlavne stihle zeny? Je to nejaka norma byt stihla, dlhe vlasy , bezdetne... ? A co ostatne?
Stretli ste sa tiez s tym?

Strana
z2
anonym_82bd8a
15. nov 2025

štíhli ľudia majú pod kontrolou svoje telo (strava, životný štýl), nie sú závislí na jedle

anonym_5efa62
15. nov 2025
@ivik4

No normalne, viac muzov pritahuju stihle ale zas je stale vela muzov ktorym sa pacia kypre zeny. Mne sa napriklad hnusia chlapi s vacsim bruchom...nic pritazlive na tom nevidim

@ivik4 fuuu, tak hej, keby si si mala vybrat. Ale co ja viem, ked by si si vybrala stihleho a za 20 rokov mu kus narastie brusko, ale inak je fajn clovek, tak co? Nechas ho? Nerypem, len ma to zaujima.

ivik4
15. nov 2025
@anonym_5efa62

@ivik4 fuuu, tak hej, keby si si mala vybrat. Ale co ja viem, ked by si si vybrala stihleho a za 20 rokov mu kus narastie brusko, ale inak je fajn clovek, tak co? Nechas ho? Nerypem, len ma to zaujima.

@anonym_5efa62 ak sa rozpravame o zdravom cloveku ktory neuziva lieky z kt. Sa zavodni alebo priberie,tak ano vadilo by mi to. Ja som s muzom 12rokov a cvici rovnako ako aj na zaciatku, dost sa stara o seba. Ak by bol chory, akceptujem to, za chorobu clovek nemoze. Ak by mu narastlo brucho lebo je lenivy a pazravy, tak by mi to vadilo velmi , to by sam videl na mne. Trvala by som na tom aby sa o seba staral tak ako dovtedy. Uz by som videla aky postoj by zaujal . Neviem, niesme ani po rokoch v takej situacii zeby sme sa zopsuli

anna777115
15. nov 2025

Ludia, to sú zase nazory. Ja poznam osobne stihleho chlapa, ktory na posedeni zozerie dve kačice a 12 knedlov a ledva dokončil učnovku. Na druhej strane poznam chlapa ktory ma dve VŠ a a akademicky tyt, zdravuje sa srtriedmo a ma 120 kg, lebi ma zdravotny problem. Vzájomna pritažlivosť, nie je otazka váhy, ale celkovej charizmy a vzajomneho vyžarovania. Sú ĺudia ktorí inklinuju k štihlosti, ale pri vybere partnera si zvolili pravy opak.Asi preto, lebo si spolu sadli ako ĺudia a prerastlo to do vzájomnej ucty obdivu a lasky. Nič sa nedá paušalizovať ani kategorizovat. Všetko, je proste relativne....

majlo1234
15. nov 2025
@anonym_077a90

@anonym_autor Ako ktorí. Povrchní uprednostňujú štíhlosť. Ale vzdelaní, veľmi inteligentní potrebujú mať to isté vedľa seba, tak idú aj pod povrch, neriešia len vizuál. Ja napríklad štíhlych mužov nemusím, nevyzerá to dobre. A potrebujem vzdelanie, rozhľadenosť a inteligenciu, čiže len vzhľad mi nič nedá. To isté rieši aj muž, no nie každý.

@anonym_077a90 to nie je len vizual, podprahovo hladaju matku pre svoje potomstvo, stihlost evokuje zdravie

dvoncb
15. nov 2025

@anonym_autor a kde žiješ? Veď stihli sú sexi a nehovorím aj občas pri tele je baba že ok ,ale je to malé percento

anonym_aa5f11
15. nov 2025

Rozumiem, ak je štíhly chlap, vyšportovaný, tak načo by mu bola rozkysnutá žena. Nepáči sa mi, ak sám má pupek, alebo nie je štíhly, ale zato takú partnerku hľadá. Je to pokrytecké.

anonym_d11751
15. nov 2025

@anonym_autor ja mám napr brucho…. A veľmi nadrzaneho suseda, ktorý ma od zoznámenia bali, píše mi, že sa mu moje brucho veľmi páči atd🙈 mne napr vyhovuje taký muž, s ktorým by sme mali spoločne hobby, ambície, navzájom sa posúvať a podporovať v štúdiu. Proste by sa so mnou predbiehal v učení, súťaživý. A úplne by mi bolo šumafuk, ako vypada. Ale ambicióznosť sa hľadá ťažko 😎

anonym_a74d32
15. nov 2025
@anonym_d11751

@anonym_autor ja mám napr brucho…. A veľmi nadrzaneho suseda, ktorý ma od zoznámenia bali, píše mi, že sa mu moje brucho veľmi páči atd🙈 mne napr vyhovuje taký muž, s ktorým by sme mali spoločne hobby, ambície, navzájom sa posúvať a podporovať v štúdiu. Proste by sa so mnou predbiehal v učení, súťaživý. A úplne by mi bolo šumafuk, ako vypada. Ale ambicióznosť sa hľadá ťažko 😎

@anonym_d11751 no fuj aky slizky sused slintajuci po " bruchu"

miadi
15. nov 2025

Tak si predstav vysoky vlasaty fesak single alebo nizky obezny plešaty s dvomi detmi .. co sa ti zda pritazlivejsie? To su len tie prvotne fakty potom dalej sa riesi / spoznava charakter . Ludia maju more moznosti tak si vyberaju Podla svojich preferencii ,muzi su vizualne tvory aj ten nizky plesaty sniva o sexy kočke no v realite sa musi uspokojit stym co sa najde . Jedine ze je pre zeny atraktivny ekonomicky tak vie pritiahnut dobre vyzerajuce zlatokopky .

miadi
15. nov 2025
@anonym_d11751

@anonym_d11751 je Strasne vela ambicioznych mužov a lahko sa najdu len maloktoremu sa pači brucho . Je jednoduchsie si povedat ze problem je v druhych ze sa tazko hlada ambicioznost . Ako vidiet problem u seba .Vzdy sa da schudnut ale chce to sebakontrolu .

anonym_000453
15. nov 2025

Vacsina muzov, co nemá čo ponuknut,ani vizuálne su neni nič moc, aj by chceli možno štíhlu kocku ale musia sa uspokojiť s tým na co majú, tak sa uspokoja aj s babou s nadváhou, co im iné zostava, ale slintat budu naďalej po štíhlych babách .V mojom okoli aj neatraktívnu muzi by chceli stihle kocky, len nemajú o nich zaujem.Stihla evokuje atraktívitu, mladosť, zdravie.Zeny už v mladosti s nadváhou v menopauze to budu mat veľmi ťažké aby z nich neboli skrine

dota6
15. nov 2025

Myslíš, že je to tak? Naozaj je to skôr o príťažlivosti. Napríklad, ja som vysoká, štíhla, športujem, dlhé vlasy, podľa mužov v mojom okolí som pekná. Teda som taký priemer, ale štíhla a vyšportovaná. A mne sa pred rokmi veľmi, veľmi páčil môj kamarát. On bol nižší a pri tele. Ale ľudia, ooo Bože na nebesiach. On bol vtipný, galantný, vedel vždy čo povedať, ako to povedať. Ostal len platonickou láskou. Bolo mi fuk koľko váži a že je nižší, veľmi ma to k nemu priťahovalo aj fyzicky. On ma však nechcel.

anonym_881be9
15. nov 2025

Nemala som nikdy pocit ze chlapi nemajú o mňa záujem. A to nie som ani som nebola nikdy štíhla ale ani morbídne obézna. Nie je to len o výzore ale aj o vyžarovani. A takisto neznamená že ak žena/muž majú pár kíl navyše , že sú leniví a vôbec sa nehýbu len lehnia pred tv
A je veľa ľudí ktorí nie sú ani štíhli ani obezni

anonym_5b46b5
15. nov 2025

Mna odpudzuju zeny s nadvahou a ešte keď je vyššia od kybla😁Aj moji kolegovia slintajú po stihlych.Niet nad peknu štíhlu, vysokú zenu

zmrzlinka2021
15. nov 2025

@anonym_autor

Pokiaľ nejde o morbídnu obezitu, muž ktorý hľadá celoživotnu partnerku, toto vôbec nerieši.

tinqua
15. nov 2025

Áno, štíhlosť je pre väčšinu ľudí atraktívnejšia...tak ako ženy visia na profiloch vyšportovaných chlapov, aj muži prirodzene túžia po žene, ktorá sa o seba stará. To nie je povrchnosť, ale realita....a áno, je smiešne sledovať, ako niektoré lenivé kráľovné sebaprijatia slintajú nad fit mužmi, ale keď si taký muž nájde rovnako fit partnerku, zrazu je to povrchný debil....ALE, aby bolo jasno...nik normálny nechce vedľa seba prázdnu bábiku. Charakter sa ráta. Energia sa ráta. To, ako sa chováš, ako komunikuješ a ako sa správaš k svetu, je to, čo priťahuje dlhodobo....lenže fyzická príťažlivosť je vstupná brána. A kto tvrdí, že nie, klame sám sebe...ak chceš partnera, ktorý na sebe maká, je férové, aby si aj ty dávala aspoň minimum. Ak nechceš, je to v poriadku, len rešpektuj, že nie každý chce niesť následky tvojej voľby.

stvorenie
15. nov 2025

Otázka ako pre blbých😂😂😂

gabrielkaa
15. nov 2025

Pokial je niekto inteligentný, tak dbá o stravu, záleží mu na tom čo je, hýbe sa, lebo je to prospešné pre jeho zdravie. Celkovo inteligentní ľudia dbajú o zdravý životný štýl. Samozrejme ak je niekto obeznejsi koli zdravotným problémom. To je niečo iné …

lentakyterapeut
15. nov 2025

Vybrala by si si pupkaca? No v 99% nie

dora281
15. nov 2025
@anonym_077a90

@anonym_a74d32 Som veľmi vzdelaná a nie, obézna nie som, ani vychrtlina

@anonym_077a90 Myslím si skromne, že veľmi vzdelanú ženu takáto otázka ani nemôže napadnúť. Veľmi vzdelaná žena má v tejto veci úplne jasno. Bez urážky, čo máš, nedajbože doktorát či univerzitu tretieho veku?

anonym_4eb6b8
15. nov 2025
@amdornik

no lebo ich lepšie poobracajú v posteli 😀

@amdornik
Lahko sa im daju nohy za hlavu v posteli

cippi
16. nov 2025

Ja som chodil dosť na tanečné párty a všimol som si jednu vec muži ak volali ženy do tanca tak zväčša tie štíhle a pekne boli na parkete stalea pekne tie čo boli obézne tancovali omnoho menej a rapídne menej chodili muži pre ne . Častokrát som mal pocit že len preto že sa to patrí aby nesedeli tolko. Takže tam sa pekne ukázalo čo sanohym mužom naozaj páči😁. Netrebalo ani štúdie na to.

sevrin
16. nov 2025

Nielen štíhle ale aj plnoštíhle vyzerajú fajn, ale zas tá postava by nemala vyzerať ako knedľa.

greywolf
19. nov 2025

@anonym_autor pretoze bachrate su nechutne

bluehorse1
30. nov 2025
@martinmmartin

Stihlost evokuje striedmost , sebadisciplinu ,plus vela kladnych vlastnosti ktore vyzrany clovek neprojektuje. a u zien je tam aj element "eterickej krehkosti" ktory sa s radostou ochranuje.....

@martinmmartin ake este kladne vlastnosti mas na mysli??

mircalla
30. nov 2025
@anonym_99ec72

@anonym_autor vela muzov stihle nepreferuju. uz davno nie.

VSER
@anonym_99ec72 To si obezne zeny vzdy nahovaraju.

anonym_99ec72
30. nov 2025
@mircalla

VSER
@anonym_99ec72 To si obezne zeny vzdy nahovaraju.

@mircalla blbost. vychrtlina nema nic sexi v sebe, ziadne cici ani rici.

mircalla
30. nov 2025
@anonym_99ec72

@mircalla blbost. vychrtlina nema nic sexi v sebe, ziadne cici ani rici.

@anonym_99ec72 Ty ani nechapes, co znamena slovo stihla.

Strana
z2