Prečo muži vyhľadávajú sebestačné ženy?
Nechápem prečo sa toto deje, rada by som si prečítala vyjadrenie mužov, dám príklad:
Žena a muž, medzi 30-40r. Ona samostatná, sebestačna, žije v pohode život, snaží sa vyzerať pekne, zdravšie sa stravovať, atď.. On úplný opak jej-nikdy sám nežil, nedbá o seba, jeho financie idú hlavne na cigarety a chlast,do budúcna žiadne vyhliadky. Prečo preboha takýto muž chce túto ženu a dáva jej to najavo? Čo sa mu deje v hlave? Z akého dôvodu si myslí že ona by ho chcela? Vysvetlite mi to niekto, vďaka.
Pretože väčšina chlapov ma tak extrémne vysoké sebavedomie a Ego , že my ženy im môžeme len závidieť 😄
A prečo by Ťa nemohol baliť? Kde je napísané kto na koho má? Má super sebavedomie, ktoré mu nepodupe ani žena, ktorá ho odmietne. Teba irituje to sebavedomie? Takže asi to bude Tvoja slabá stránka. Bez ohľadu na to za akého loosera ho považuješ, tak so sebavedomím bude asi na tom lepšie ako samostatná a sebestačná žena. Alebo Ťa priťahuje jeho mužská čerta lovca a vieš, že taký lovec by sa k Tebe hodil, ale ten zvyšok puzzle Ti tam pri ňom nesedí.
@autorka na Tvojom mieste sa fakt radšej zamýšlam nad sebou, čo vo mne ten muž všetko vyvoláva a spúšťa, keď o ňom potrebujem zsložiť príspevok. Jeho pohnútky sú nepodstatné. Podstatné je to, prečo Ti ten chlap vadí. Tvoj postoj, Tvoja reakcia.
@aurora33 Mne sa stalo pred par rokmi, ze som sa zastala v rade na pokladnu pokladnika, na ktoreho bol hnusny zajaznik predomnou. Hovorim mu, laskavo sa spravajte k panovi slusne (bol to taky ten zbohatlik v strednych rokoch), ze ten chlapec za pokladnou nemoze za chybu nefunkcneho terminalu, nech sa ide stazovat vedeniu a nie je drzy na cloveka, ktory za to nemoze. Za mnou stal bezdomovec (este si predtym hovorim, boze, to musim mat taketo "stastie", uplne mal cierne ruky a posunul mi na pase tymi rukami oriesky, co sa zasekli ) a tiez sa pridal, nech nekrici na pokladnika. A ten zbohatlik mi hovori, no vidite, takyto sa k vam hodi. A ja mu na to. Mne sa nahodou paci, no a co. Uplne zhasol a odisiel. Ten bezdak potom na mna pozeral ako na bohynu 😅, tak som len zmurkla na toho mladeho pokladnika a zdrhala odtial 🤣🤣🤣, nech ma nedobehne. Ale inak bol velmi mily ten bezdak, len by som sa ho ani palicou nedotkla 🙈🤷♀️, ale to ani toho arogantneho kkta 🤣🤣🤣
A možno ťa ani nebali len ma s tebou small talk. Nie každý chlap keď prejaví trochu záujmu a sa s tebou sem tam medzi ľuďmi porozpráva, chce hneď záväzok a vzťah.
A ak ti je jeho správanie nepríjemné tak ťa nikto nenúti w ním viesť ani len ten small talk
Príliš okolo toho filozofujete, jednoducho sa nájdu takíto otravní nápadníci, ktorým žiadne nie nič nehovorí. Nečudujem sa, že chce autorka vedieť, čo sa mu to v mozgu produkuje, ale nemá to význam. Raz mu to proste dôjde, ale je možné, že nikdy.
Autorka tak vies ci nevies si obhajit svoj nazor/postoj? Teba je mozno jasne ako to je, ale co ostatni, ktori do toho nevidia? Ako vediet co je za tym, ked k veci sa nic nedozviem?
@twinflame Nerozumiem čo odo mňa chceš. V úvodnom príspevku sa jasne pýtam že čo sa takému mužovi deje v hlave, to som chcela vedieť. Vy tu niektoré úplne točite o inom.
@gribka1 Ďakujem, ty si to pochopila ❤️
Osobne si myslím, že v dnešnej dobe je veľa takýchto mužov, mala som tú česť spoznať niekoľko. Netvrdím o sebe, že som vyššia liga, alebo, že som niečo viac. Len mňa napr. zaráža to, že muž po 40tke, ktorý vyzerá ako vyzerá, jedno oko na východ, druhé na západ, plešina na hlave, páchne od potu, zuby neviem kedy si naposledy umýval a pri úsmeve vidíš ešte aj zbytky jedla na zuboch, si bude vyberať...bude si vyberať, že on chce ženu blondýnu, s veľkými prsiami, modelku. Lebo jeho faldy na bruhu nepriťahujú, pritom on má pivné brucho a ledva chodí, taký je obézny. On chce ženu, ktorá je samostatná, finančne nezávislá ale on býva pri mamke, lebo prečo by mal platiť podnájom, no prečo? alebo prečo by mal brať hypotéku a bývať sám, keď môže u mamky, kde občas urobí nákup za pár desiatok eur. Chyba rodiča? alebo kde sa stala chyba?
Tu nejde o to, že niekto si o sebe myslí, že je viac alebo menej, ale proste tak to je. Prečo by zabezpečená úspešná žena si mala zavesiť na krk muža, ktorý samostatný nie je? ktorý ešte v 40tich rokoch býva s mamkou.
autorka myslim si, ze keby ti dotycny nehral na nejaku strunu, neriesis to ani v sebe ani na tomto fore. Moje otazky smerovali k tomu …
Cigy a chlast. To mi stačilo. A ešte o ňom založiť tému. Konečná.
Mne to divné nepríde. Každý chce niekoho kto sa mu páči hoci ten druhý nevyzerá dobre. Aj tučný človek môže chcieť mať po boku fitnesku lebo je to jeho typ. Neznamena automaticky že tučný si bude hľadať tučného a chudý chudého.
Prepáč, autorka, ale take zmýšlánie, ako máš ty je veĺmi povrchné. Predstav si že fungujú vzťahy ako v rozpravke, kráska a zviera, šrek a fiona, princezná a žobrák. Je, možné ĺubiť hocikoho. Na lásku nemajú právo, iba krásny a dokonalý ĺudiá. Ono, je doležitá aj nejaka charizma, osobnost človeka, ako vnima svet , druheho človeka. Čo budeš mať z nejakého Krasoňa, ktorý vobec nebude použiteĺný pre život. A čo sa týka tvojho osobneho nastavenia, aj to sa može počas života rapidne zmeniť, stačí nejaký uraraz, diagnoza a neverila by si, ako sa prehodia v človeku priority. Autorka lásku si zaslúži, každý človek a to neznamená, že, ak, nie je vymodelovaný podĺa tvojej predstavy a požiadavok, aké máš na svojho partnera, tak nie je hodný lasky. Ak, nemáš o neho záujem, ako o muža, tak mu to treba dať jasne najavo, že ťa obťažuje jeho záujem o teba a jeho správanie je pre teba nevhodné a neprijateĺné, to je všetko....
@anna777115 Nie som povrchna a mrzí ma že ma tu takto vidíte, ale čo už. Ja mám okolo seba rôznych ľudí, rôzne sociálne štandardy, výzor, nikoho nesudim. Rada pokecam so všetkými, každý si je strojcom svojho života a nech si žije ako chce. Jediné na čo som sa pýtala bolo, ako takýto muž rozmýšľa. A bohužiaľ aj napriek jasnemu nie vyhľadáva moju spoločnosť a nie vždy sa mu viem vyhnúť. Áno obťažuje ma to a som max hakliva na to, keď niekto nemá základy hygieny. Ale toto všetko tu nechcem rozoberať, ok? Iba som chcela pohľad z mužskej hlavy, to je všetko. Ďakujem všetkým.
Tak, ak niekomu dáš jasne najavo, že ta obťažuje a jeho spoločnosť, ti jrneprijemná a on to nefokáže akceptovať, tak musí byt zrejme aj rozumovo trochu slabši, ale mať obrovské ego, ktoté mu nahovára, že ty vlastne len robíš drahoty, ale nakoniec ťa namotá. Autorka, na takychto ĺudi, len rázne, aj zvýšiť hlas a dať najavo že nemáš záujem o jeho spoločnost lopatisticky, rázne a vyhybať sa mu.
Lebo je pre neho ako zrkadlo. Vidí svoje chyby a nedostatky. Ale vidí aj to, že sa môže stať krásnym. A tak miluje svoje zrkadlo. Prečo? Lebo mu pomáha stať sa lepším a krajším človekom.
@bloger Ale, prosim ťa taketo typy chlapov takto fylozoficky nerozmýšĺaju.Čím, nižšia rozumová kapacita, tým vačšie ego.
@anna777115 Tak ale ego majú aj ženy.
kedysi som predávala byt jednému manželskému páru , komunikovala som hlavne s mužom ktorý bol príjemný, galantný a vždy sme sa dohodli . V rodine boli dve deti , jedno manželky a jedno spoločné. Keď sme prepisovali elektriku , čakali sme pomerne dlho než vybavia na klientskom centre ostatných, tak sme sa dali do reči a mi vravel že on bol v mladosti a neskôr asi do 35 strašný , chľast, cigarety, výtržníctvo , zadržanie v policajnej cele , dlžoby . Rodičia z neho boli strašne nešťastní . Potom stretol manželku a povedal že to bola láska na prvý pohľad z jeho strany, že sa ju snažil opakovane kontaktovať ,ale stretol sa len s odmietnutím, lebo vedela ako žije. Postupne všetko menil , prestal vyvádzať, piť , splatil dlhy. Jednoducho ona zmenila jeho život .
Možno si jeho femme fatale , možno by mu stačilo povedať že si predstavuješ iného muža vedľa seba.
@subartic krásny príbeh, akurát čo nie "Jednoducho ona zmenila jeho život" ale on sám sa rozhodol zmeniť svoj život a keďže sú už manželia a majú rodinu, tak dúfam, že mu tá jeho zmena aj vydrží natrvalo.
Ja si myslím, že on len vykalkuloval, že by sa mal.pri tebe dobre...možno ani zaľúbený, zakukany nie je, keďže ho opisuješ ako tuťka.
Ja na tvojom mieste, mu narovinu poviem ze jeho sympatie voči tebe sú tí nepríjemné a že žiaľ nie je tvoj tip, tak nech si šetrí energiu niekde inde.

@twinflame Už sa tu všetko otáča úplne iným smerom a to čo som chcela vedieť vlastne neviem, ale ok. Naozaj nemáš pravdu čo píšeš a nejdem tu toho muža opisovať keďže by to bolo fakt nepríjemné. Ale vďaka za názor, asi môžeme túto debatu uzavrieť 🙂