icon

Prečo mužov odrádzajú prílišné prejavy lásky?

3. dec 2024

Len tak, volná diskuzia, možno hlavne práve pre mužov.
Prečo mužov odrádzajú prílišné prejavy lásky, starostlivosť, písanie… vyžadovanie času a pozornosti?
Ja viem, niektoré ženy vyžadujú prejavy lásky naozaj extrémne. No… mám pocit, že keď máte muža “na háku” snaží sa viac. Keď už vás má v hrsti a snažíte sa mu lásku viacej ukazovať-opätovať, prestane vás brať tak, ako keď ste boli nedostupné. Menej píše, menej sa zaujíma o váš priebeh dňa, nemá vás už za takú “bohyňu” .
Ako vrátiť také to čaro/kúzlo a chémiu vo vzťahu bez prosenia a vyžadovania pozornosti, čo treba zmeniť? Muži, vyjadrite sa ;)

bu_bu_bubak
3. dec 2024

@earlgrey ja som "vsudezdejsi".....

Kto by o Vas dvoch nevedel. Tu nie je tema kde by ti chalan nenadbiehal, zato ty vytrvalo hrajes nedostupnu 😀.

@thunderdome o tomto je popularny vtip. Ked si pekny tak sa jedna o flirt, ked si skaredy je to sexualne obtazovanie 🤣.

thunderdome
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
3. dec 2024

@bu_bu_bubak Zaujímavé 😄

thunderdome
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
3. dec 2024

@thunderdome Máš pravdu kamarát...ten posledný komentár bol trefný.

thunderdome
Autor odpoveď zmazal
yosi
3. dec 2024

@bu_bu_bubak Ženy musia hrať nedostupné aby nás potom mohli ohovárať, že to my sme tie prasce a sexuálni predátori

thunderdome
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
3. dec 2024

@yosi Ja mám rada prasce a sexuálnych predátorov 😄

morpheuss
3. dec 2024

@earlgrey Poznám chlapíka, čo bol počas celej pracovnej doby na telefóne so svojou frajerkou. Mal neobmedzené minúty a tak si spolu volali.. mal hands free, robil si svoju robotu a popri tom s ňou bľabotal somariny. Prisámbohu, že keby som toto musel robiť, tak si radšej strelím guľku do hlavy.

earlgrey
3. dec 2024

@morpheuss Úplne ťa chápem 😄

thunderdome
Autor odpoveď zmazal
columbovazena
3. dec 2024

@123profil321 Mne skôr zbytočné a obťažujúce. Buď ťa niekto chce, alebo nie, aj bez blbych dotahovaciek

thunderdome
Autor odpoveď zmazal
thunderdome
Autor odpoveď zmazal
thunderdome
Autor odpoveď zmazal
morpheuss
3. dec 2024

@thunderdome Keď ti môžem poradiť ako brácho bráchovi... neospravedlňuj sa relatívne "cudzej žene", že si neskoro napísal a nevysvetľuj, kde si bol, čo si robil, atď... To vyznieva ako keby si žil len pre ňu a toto ženy nepriťahuje. Ženy chcú muža, ktorý je samostatný, pre koho nebudú ľahko stredobodom pozornosti. Viem, že to znie kontraintuitívne, ale je to tak. Napísal si o pár hodín neskôr? Nevadí. Nech si @earlgrey kľudne domýšľa, že to preto, že si si rozdával trojku s dvoma krásnymi ženami. Určite je taký muž pre ňu atraktívnejší ako ten, čo z roboty uteká domov, aby jej rýchlo odpísal a bol tu už len pre ňu. Tým nechcem povedať, že @earlgrey si takú pozornosť nezaslúži. To určite nie, ona je bohyňa, to sám dobre vieš. Ako som sa dozvedel, nejednému mužovi tu už pomotala hlavu a nejedenému mužovi ešte hlavu pomotá. Ale keď chceš byť u žien úspešnejší, určite buď nedostupnejší, lebo posledná vec, ktorú ženy chcú, je poslušný psíček, čo zavrtí chvostíkom vždy, keď si zapískajú.

thunderdome
Autor odpoveď zmazal
morpheuss
3. dec 2024

@earlgrey btw, prepáč, že som neskoro odpísal... vieš ako to chodí.. ďalšia trojka 😈

lindous
3. dec 2024

@morpheuss Ženy sa tu chcú hrať na nedostupné, muži sa tu chcú hrať na nedostupných, stretnú sa takí dvaja a je po hre, nevyhral ani jeden… alebo obaja? 😅

thunderdome
Autor odpoveď zmazal
thunderdome
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
3. dec 2024
earlgrey
3. dec 2024

Ja som tu neoznačila mužov preto, aby ste vypisovali mne 🤣 ale preto, lebo autorka chcela názor mužov a nejako sa tu žiaden muž nezapojil....

lindous
3. dec 2024

@thunderdome cením 😅 nereagovala ešte, ale nemyslím, že ma treba úplne počúvať, nech každý robí ako sa jemu osvedčilo, čo človek dáva to priťahuje a každý hľadáme predsa niečo iné, ja píšem len moju skúsenosť 😊

A teda so svadobnými prípravami je teraz trochu kľudu, zato v práci sa treba obracať 😅

thunderdome
Autor odpoveď zmazal
thunderdome
Autor odpoveď zmazal
thunderdome
Autor odpoveď zmazal
hefo
4. dec 2024

@earlgrey Tak to je jasné (tým, čo používajú to chápadlo na krku), ale prečo nevyužiť takú dobrú nahrávku na smeč?

A zadanosť, to je nejaká fyzická vada? To už nesmiem kávu? Tak mi už zostáva piť jedine tak Earl Grey... 😂

thunderdome
Autor odpoveď zmazal