icon

Prečo narcisti zvyknú chodiť pred ženou?

25. jún 2025

Ajojte, presne takehoto narcistu mam, aj toto je jeden zo znakov samozrejme …. Kazdopadne ake vyhovorky mali vaši narcisti na tento jav? Moj mal taky, ze som prilis pomala….

tairyx
25. jún 2025

Podobne, a čo Ťa pri ňom ešte drží? Keď píšeš v prítomnom čase- že takého narcistu máš.

autor
25. jún 2025
@tairyx

Podobne, a čo Ťa pri ňom ešte drží? Keď píšeš v prítomnom čase- že takého narcistu máš.

@tairyx strach, majetky, dieťa

wayway
Autor odpoveď zmazal
koniarova
25. jún 2025

Pred ženou zvykne chodiť aj sedlák. Nemusí byť ani narcista.

miadi
25. jún 2025

Namiesto skumania Narcissist by si sa mala zamerat na seba svoju samostatnost Lebo tie dovody co ta v tom vztahu drzia si urcujes ty sama . Strach sa da prekonat majetky nie su vsetko .. a dietatu by to len prospelo nepozerat na vas toxicky vztah . Davate mu obaja zly vzor o rodine do zivota .

sara07
25. jún 2025

nerieš jeho lebo jeho nezmeníš
rieš seba, svoje vzdelanie pracu aby si sa mohla trhnut a zaplatit dobreho pravnika pri rozvode

andrejka1974
25. jún 2025

Pred ženou bežne chodí muž a narcistické byt nemusí , môj ma dosť rýchlu chôdzu tak ho často dobiehame , ale vždy nájdem riešenie aby spomalil dám mu ruku a držím sa ho a on spomalí

domkakvet
25. jún 2025

Toto som este nepocula, ale od takeho cloveka treba utekat cim skor tym lepsie.

nikuskaa92
25. jún 2025

Moj muz chodi stale za mnou par krokov. Tak on je co? 😄

miadi
25. jún 2025
@nikuskaa92

Moj muz chodi stale za mnou par krokov. Tak on je co? 😄

@nikuskaa92 Neviem co je tvoj muz ale potom ty budes narcista 🤣Podla tejto logiky . ( srandujem)

lenka13332
25. jún 2025

Vždy keď vychádzame z bytovky ide partner predo mnou lebo mi otvorí dvere. Na prechádzke vždy ideme spolu vedľa seba. Alebo napríklad v obchode ide tiež vždy predo mnou lebo chce všetko rýchlo nahádzať do košíka a ísť preč, skratka nerád nakupuje a ja jeho tempo nestíham. Nemyslím si ale že je narcista. Hoc keby nás niekto v obchode videl možno by si to aj bol pomyslel😂😂

lenka13332
25. jún 2025

Myslím že ak máš chlapa narcistu. To že chodí pred tebou je to najmenej. Poznám tieto povahy a tam sú problémy oveľa väčšie

personality
25. jún 2025

To nie je nacizmus ale idiotizmus

miniovecka
Odpoveď bola odstránená
miniovecka
Odpoveď bola odstránená
diewcatqoo
25. jún 2025

No u nas je to tak, ze raz idem ja pred muzom, raz on za mnou.. sme obaja narcisti? 🙂

fajnova
25. jún 2025

Toto dám prečítať môjmu mužovi 😅 my tak chodíme stále, ja tomu hovorím, že jak cigani 🤭 ale pravda je, že ja naozaj chodím extrémne pomaly a môj hovorí, že tak pomaly sa ani nedá ísť. Ale nám to vyhovuje. Ja si vykracujem, olamujem haluzky, stebielka, pozorujem hmyz a vtáčiky, pekne kamienky 😅. On so psom popredu, keď mi chce niečo povedať, tak ma počká, keď niečo chcem ja, zakričím, aby ma počkal. U nás normálka.
Kolegyňa mi povedala, že keby so mnou mala ísť na prechádzku, tak ma zabije asi 😀

fajnova
25. jún 2025

Ešte dodám, že v obchodoch sa vždy moce za mnou a to ma oveľa viac vytáča, ako keď chodí predo mnou. Na toto mám skutocne nervy a pre mna je skôr toto dôvod na rozvod 😁

nikuskaa92
25. jún 2025
@miadi

@nikuskaa92 Neviem co je tvoj muz ale potom ty budes narcista 🤣Podla tejto logiky . ( srandujem)

@miadi 😆😆😆😆😆

orisker
26. jún 2025

"Počúvaj, Abdulláh, prečo Ty dovolíš svojej manželke, aby chodila dva kroky pred Tebou? Azda nevieš, že korán vraví, že manželka má vždy nasledovať svojho muža a ísť až za ním?!"
"Drahý môj priateľ Muhammad, samozrejme viem, čo určuje svätá kniha islamu o chodení ženy za svojím mužom. Ale v čase, keď prorok písal korán, svet ešte nepoznal nášľapné míny!"