icon

Prečo nefajčiari tlačia na fajčiarov vo vzťahoch?

Dnes o 15:36

Som vo vzťahu s nefajčiarom a aj keď sa drží na uzde a už toľko o tom nerozpráva, tak občas prídu na neho take chvíľky, že ma blbe poznámky na moje fajčenie. A všímam že je celkom bežný tento nátlak vo vzťahoch od nefajčiarov. Mňa by zaujimalo kde sa to v ľuďoch berie, že si myslia, že treba niekoho upozorňovať, keď niekto dospelý fajčí tak vie čo robí, prečo majú ľudia potrebu hovoriť že je to nezdravé a vyčítať to niekomu?

Strana
z3
anonym_ad13f3
Dnes o 20:09
@anonym_autor

Necíti nič, ja sa snažím neobmedzovať okolie, keď som s priateľmi nefajčiarmi tak keď si chcem zafajčit tak idem bokom na tu chvíľku, aj keď sami vravia že netreba že im to nevadí. A na pachy som dosť citlivá aj ja sama. Kto nevie že fajčím, tak absolútne by mu to ani nenapadlo. Nie je to vôbec poznat. Veľa ľudí bolo prekvapených keď ma zahliadla fajčiť lebo ja cigarety hneď vyhadzujem a vlasy dávam do drdolu keď fajčím čiže ani nemám ako napachnut, a mám iqos tak to tak silne ani necítiť, hneď potom umývam ruky aj zuby. Kto nevie tak by ani netipol na mna. Jedine čo môjho partnera obmedzuje je vedomie toho že fajčím

@anonym_autor toto vsetko je len vase zbozne zelanie, aby ste sa opeknili.. zit s fajciarom musi byt za trest. V roku 2026 so vsetkymi poznatkami co o fajceni mame k dispozicii, fajcia len jednoduchi ludia, socky, ktorym absolutne nezalezi na sebe, na partnerovi, na detoch, na okoli. Ved tato tema je toho dokazom, preco vam partner vycita fajcenie. No lebo ste s cigaretou v papuli smradlavi, nechutni, napachnuti do poslednej bunky, mate znicene zuby, zazltnute nechty a na grcanie dych. Z oblecenia vam to citi na kilometer, pokozka zostarnuta a popolava, kondicka v prdeli, nestacite s dychom.. toto robi dlhorocne fajcenie. Staci takto?

zuzana76
Dnes o 20:18
@anonym_autor

@katkazatka to že by si si nezačala vlastne predchádza problém , teda riešiť take nemusíš vo vutahu, mna skôr zaujimalo že keď niekoho v takom vzťahu je, že čo si sľubuje od toho podpichovania

@anonym_autor leno zo zaciatku bol zalubeny a povedal si, ze to da, slebo ze kvoli nemu fajciar prestane, ak ho ma rad. Lenze fajciar neprestane a nefajciar pomrokoch zisti, ze mu to velmi vadi a zacne byt neprijemny. Ja som tiez za, ze nefajciar nech si hlada nefajciara.

anonym_5e3a88
Dnes o 20:32
@zuzana76

@anonym_autor leno zo zaciatku bol zalubeny a povedal si, ze to da, slebo ze kvoli nemu fajciar prestane, ak ho ma rad. Lenze fajciar neprestane a nefajciar pomrokoch zisti, ze mu to velmi vadi a zacne byt neprijemny. Ja som tiez za, ze nefajciar nech si hlada nefajciara.

@zuzana76 moj byvaly fajcit prestal ,,resiel na tie elektricke a z nich prestal uplne ... nebola by som s clovekom co smrdi ao popolnik ci xlovek z krcmy ... niekedy to proste clovek da .. a niekedy nie

anonym_0f3297
Dnes o 21:19

@anonym_autor pozri nefajčiarska som a môj muž fajčí
Mi skoro rámci srandu žartujem atď ale tým že máme dieťa hovorím že je to nezdravé atď ale unas fajčí môj muž , svokro , ujo môjho muž , moja ségra jej priateľ , môj brat , a áno aj mala im povie že fajčenie neje dobre že budú chorý atď .ale sú stim v pohode ja ich nesudim len žiadna aby nefajčili v môj a dcerkyne blízkosti a potom sa nás nechýbali a nebozkavali vadí mi aj ten smrad .
Ale ja som sa skôr stretla z opakom a to tak že ja som skúsila cigaretu okolí 18 rokov a teraz má 24 po istých udalosti som to proste vnímala že si potrebujem potiahnuť jednej potach možno dva ale nebolo to pár minút ale niekoľko dní tak som raz prosila muža nech mi dá cigaretu čo si zapáli že si chcem potiahnuť a začal robiť z scénu ako by som ich išla zobrať pritom som si len raz potiahla ale urazny niekoľko hodín a všetky rozprávala že som chcela od neho cigaretu ale keď som dodala že som chcela jeden poťah alebo Max 2 tak aj jeho rodiny príslušník povedľa že to bola úplne zbytočná scéna keď mi zaprve podľa tu cigaretu a zadruhe že sa nečudujem že som si chcela potiahnuť na základe udalosti čo sa stalo že sa čuduje že dávno n fajčím .
A pre mňa to bolo lepšie riešenie si raz potahnut z cigariety februári teraz od vtedy vôbec ma to nenapadlo ako urobiť dáku blbosť .

Strana
z3