Prečo niektoré ženy stále nepoužívajú vlastný email?
Pracujem v e-shope a normalne ma zaraza, ze dospele zeny nemaju email, pouzivaju manzelov. Toto mi pride v dnesnej dobe uplna nutnost, mat vytvorenu emailovu adresu. Alebo to je tak, ze manzel chce mat prehlad o jej nakupoch?.-D
To by ma zaujímalo čo mate v ponuke, keď väčšina vašej klientely nemá email. Fakt som si predstavila že predávate napríklad také tie nákupné tašky na kolieskach čo nosia babičky, alebo kapce😃
U nás sa zas používa iba môj mail,musím môjho dospelého muža upozorniť,že je to niekoho zaráža a je nutnosť,aby mal každý človek svoju mailovú adresu,svoj Facebook a aj Instagram
Odpoved na akú otázku je že nemajú mail, tak dávajú manželov? 😅 to sa ich pýtaš koho mail to je ? 😄 akože nehovorím, že nie sú takí ľudia, mam aj v rodine taký starší pár, že majú proste jednu emailovú adresu, na pracovne veci ju nepotrebujú, majú ju len na rôzne registrácie, nákupy atd… ale teda 95% žien, že by to takto mala? To sa mi zdá extrémne prehnané… čo predávate je výborná otázka v tomto prípade 😄
Odkedy je povinnosťou mať vôbec nejakú mailovú adresu? Toto je zase len ďalšia osobná vec každého z nás....a tí druhí sa samozrejme ako vždy, musia starať a starať.....
@lavender94 tak pozor s tymi taskami na kolieskach😁, moja dcera ani ja niesme babky, ale ako zacala studovat v Madride, prve co sme riesili, bola pohodlna velka taska na kolieskach, ono ked byvas v centre, nakupy riesis v centre (miestny farmarsky trh a supermarkety) a presuvas sa peso, je smiesne, ked vidis niekoho, ako taha tasky v rukach. Tam ma tasku na kolieskach uplne kazdy. Ja si to uzivam, vyzeram ako ozajstna Madridcanka🤣, uz sa mi parkrat stalo, ze ma hocikto zastavil a pytal sa na cestu ci nieco v okoli....
@iv007 môj 10mes. syn má mailovú adresu 🤪 aj moja mama 80+ 😃 (syn ju má kvôli menu a priezvisku, aby mu ju dakto “nevyfúkol” medzičasom).
Inak so zalozenim obstojneho mailu som mala v mojom pripade stastie, moj prvy email bolo moje meno a priezvisko spolu, bez nejakych pismen a pod., skratka nikto na svete taky email nemal, lebo mam velmi nevsedne priezvisko. Pred asi 6-timi rokmi som si zmenila priezvisko, aby bolo bez prechylovania-ova. A teda moje prekvapenie bolo, ako som si urobila novy email, ze znova som nemala problem vytvorit takyto email, len meno a priezvisko spolu. Som jedina na celom svete, kto je nositelom tohto mena (znie trochu zahranicne, nie slovensky)
Môj syn má 13 rokov a mailovú adresu má už roky, ani si presne nepamätám, odkedy. Keď tak teraz počítam, tak v rámci našej 3 člennej rodiny máme 7 mailových adries: ja dve pracovné, jednu súkromnú, muž jednu pracovnú, dve súkromné (z toho jedna stará, ktorú nepoužíva) + syn, ako som už spomínala.
Aby im mohli strážiť poštu 😂
To ešte aj toto niekto lustruje odkial je aky email a nazov alebo ,nebodaj komu patri? No už len toto by ma trapilo 😁 vy sa tam musite velmi nudit keď si všimnete ešte aj takuto somarinu ☺
Ja poznám ženy čo nemajú Instagram ani Facebook a používajú manželov 😂
A čo povieš na to,že môj manžel nemá email a všetko ide cez môj.Potrebujem mať prehľad o Tom,kde čo objednáva?Nie,sme svojpravni ľudia a je nám to tak pohodlnejšie,pretože on to vôbec neovláda,ani notebook nevie zapnúť😂😂😂pretože,čuduj sa svete,on to k životu ani práci nepotrebuje a čo potrebuje vybavím ja.Zbytocne riešia úplne nepodstatné veci,čo sa ani teba netýkaju.
niekedy niektore eshopy nemaju moznost dorucenia aku potrebujem, ponukaju napriklad len kuriera, ale ja mam nepravidelne rozvrhnutu pracovnu dobu, takze neviem odhadnut ci ten kurier pride akurat ked budem mat volno a budem doma, tak zadam manzelovu adresu do prace, aj jeho mail a telefonne cislo, aby o tom vedel a aby to dorucili jemu, lebo on je v praci kazdy den a chodi autom, tak nema problem mi prevziat zasielku.
U nás opačne. Môj muž nemá svoju mailovú adresu, maily za neho píšem ja, z mojich mailov. Ani účet v banke a platobnú kartu nemá. Používa moju. Je to problém? A čo koho do toho??? 😅🤣

U toho eshopu to ešte celkom chápem, milión krát som použila mužov telefón keď som niečo objednavala, alebo napísala jeho zásielku na moje meno lebo som vedela že ju pôjdem preberať ja. Ale čo ma vie rozosmiať aj na maili, ale hlavne na fb a už som videla aj instagramy.. 😅 keď ma niekto účet typu Lenka Peťko Kováčovci. Je to každého vec, ale príde mi to smiešne 😀