icon

Prečo otec sabotuje špeciálne okamihy s deťmi?

17. sep 2024

Všetky sviatky, narodeniny. špeciálne príležitosti mne a deťom vždy zničil. Je to nejaká diagnóza? Že mi povie, že budeme chodiť po kanáloch a robí nám hanbu? Že nám naschval strpčuje život a všade sa pritom tvári ako otecko roka?

Strana
z2
subartic
17. sep 2024

prečo to dovolíš ?

katka700
17. sep 2024

Prečo s tým čudom máš deti?

gab1sol
17. sep 2024

A prečo sa s ním ešte bavíš? A vôbec, prečo je prítomný pri tých príležitostiach?

januska12323
17. sep 2024

Lebo mu to dovolíš, preto.

autor
17. sep 2024

@subartic ako mu mám zakázať prísť deťom blahoželať?

autor
17. sep 2024

@katka700 keby som vedela že je taký… tak isto nemám, dobre sa pretvaroval.

autor
17. sep 2024

@gab1sol lebo deti si ho vyžadujú, je ich otec. Revú kedy príde.

kvietok2012
18. sep 2024

Máte striedavu starostlivost? Ak ano tak nech oslavu robí vtedy, ked su deti u neho Domov ho nepozývaj, komunikuj s ním len čo sa týka detí...niekedy treba povedat rázne DOSŤ...

anketkarka
18. sep 2024

Ako deťom kazí sviatky, keď za ním revú a vyžadujú si ho tam? Koľko majú rokov? Ako máte upravené stretávanie sa s deťmi?

gab1sol
18. sep 2024

Tak potom tie príležitosti kazí asi len tebe svojou prítomnosťou, keď ho tam deti chcú a plačú za ním…

autor
18. sep 2024

@gab1sol baby vy ste niektoré …. Áno deti plačú sj za zlým otcom, ktorý im povie, že sa s nimi neodfotí na narodeniny/Vianoce spolu so mnou. Pre deti je to otec, vzor. Ja na neho pred deťmi nekydám, on nemá problém deťom povedať že mama je zlá.

sense
18. sep 2024

Aký je vek detí? Chodia deti i otcovi? Tak nech oslavujú d ním u neho.

pribinak
18. sep 2024

Áno kľudne by som nedovolila aby prišiel
ku mne domov deťom blahoželať

Nech si urobí oslavu u neho doma

kitycat
18. sep 2024

Deti placiˇu lebo si to male deti. To ze ty aj nadalej dovolujes aby zazivali taketo situacie je velmi smutne.

Oni nechapu preco sa neodfoti, nechapu jeho reci, vidia len tu postavu otca, tak sa predtan zamyslat a konaj tak aby ste mali aj spolocne zazitky bez tohoto citoveho mrzaka 😉

anketkarka
18. sep 2024

Možno sa mýlim, ale z príspevku a vyjadrení autorky skúpej na podrobnosti mi to pripadá tak, že autorka sa snaží o spoločné ,,rodinné" oslavy. Otec detí s tým má problém hrať sa na rodinu, keď už rodina nie je, a tak sabotuje tieto spoločné ,,idylky" nevhodným správaním. @autorka dobre som to pochopila? Ak áno, tak na Tvojom mieste to vzdám. Zámer to bol pekný, ale s niektorými ľuďmi sa to realizovať nedá. Deťom bude lepšie mať oslavy oddelene.

rain15
18. sep 2024

kvôli sebe a aj kvôli detom by som ho na tie oslavy nevolala - aj jemu by som povedala, že ta to už proste nebaví a že keď má problém sa hodinu správať slušne tak nech on robí pre deti vlastnú oslavu a bude v konečnom dosledku lepšie všetkým...lebo ty nebudeš musiet počuvať jeho reči a dalej sa trapiť, že prečo takto kazí vaše okamihy a deti sa potom tiež nebudu trapiť, že prečo je tatino taký aký je a prečo kydá na maminku...a ak on svojim detom robiť oslavu sám nebude tak s tým už ty nič neurobíš....a neviem kedy robíš oslavy narodenín ale ak chce detom blahoželať, tak kludne nech príde na ich narodky alebo v iný den a nech ich zoberie na zmrzlinu alebo ku sebe a nech im tam gratuluje ale na oslavy by som ho nevolala, ani by som mu nepovedala dátum...

gab1sol
18. sep 2024

Nechce sa odfotiť, tak nechce, mávni nad tým rukou… Evidentne nežijete spolu, tak na čo vytvárať spomienky vo forme fotiek o šťastnej a spokojnej rodinke? Však ak už dovolíš, aby prišiel na sviatky, tak ho nechaj, nech sa venuje deťom. Ty s ním nepotrebuješ počas oslavy komunikovať. Keď bude mať blbé poznámky, nerieš ich a vydiskutuj si to potom s ním mimo oslavy, bez pritomností detí, príp. iných hostí. Jeho tie poznámky na oslavách prestanú baviť, keď ho budeš ignorovať.

autor
18. sep 2024

@rain15 ja som taký debil. Sto krát nám všetko zničí a sto krát mu dám kvôli deťom obmäkčiť. Pritom, vyslovene robil prieky keď som piekla na oslavu. Vianoce tie nervy kedy konečne donesie stromček a dá naň svetielka aby som ho mohla ozdobiť. On to raz tak vyhrotil, že sa stromček staval na poslednú chvíľu, kedy ja už finisujem a mám najviac prace. Proste tento kreten potrebuje vidieť mňa aj deti na kolenách, cielene nás vyčerpáva, ohovára po rodine kade tade, očierňujete, zosmieštňuje. Ešte to ako-tak šlo kým už druhým rokom čo si začal svoje komplexy riešiť aj na staršom škôlkarovi. Som z neho neuveriteľne vyčerpaná.

maryetta
18. sep 2024

Lebo mu “vadis” ty. A ide aj cez deti. Resp mu je jedno co na to deti len aby ublizil tebe. Toto nesmies dovolit. Musis sa od neho distancovat. Neriesit ho.

autor
18. sep 2024

Bonus bol… keď na rodinnom fotení zahlásil, že on sa s nami fotiť nebude (pred deťmi). Ja už neviem či to jeho mamička so setričkou ho takto masírujú? Chorý imbecil.

kristinapetronela
18. sep 2024

Mám kamarátku .ma presne takého muža ...teda ešte muža .rozvádzajú sa .on je blázon .nenávidí šťastie svojich detí ☹

autor
18. sep 2024

@maryetta tak načo silou mocou chce, aby sme s ním žili?

kristinapetronela
18. sep 2024

@anketkarka deti sú niekedy manipulované .a hlavne niektoré deti si vyžadujú lásku. Aj od "zlého" otca .oni za to nemôžu ....

autor
18. sep 2024

@kristinapetronela je to narcistická porucha. Sú to chorí ľudia. Keby mne toto niekto predtým povedal…

kristinapetronela
18. sep 2024

Áno narcista čo sa priživuje na nešťastí druhých ... Zbláznis sa ak s ním ostaneš ....ale aj dlho dlho potom vám nedá pokoj ...

autor
18. sep 2024

@kristinapetronela on úplne nenávidí šťastie detí. Moje šťastie mu nevadilo (nie okato,ale dnes už vidím že mi podkopávala celý čas nohy). Vyzerá to akoby práve ho najviac tešilo to detské nešťastie. Súdy vôbec neriešia narcistickú poruchu pritom takýto …dokáže všetkých dostať na psychiatriu.

danica2711
18. sep 2024

... lebo si svojim deťom nevybrala dobrého otca. A ty tiež nebudeš úplne v poriadku. Ja by som takému chlapovi absolútne zamedzila prístup k svojim deťom, a ty čakáš, kým donesie stromček, chceš sa s ním fotiť... preber sa, ubližuješ hlavne deťom

januska12323
18. sep 2024

Prečo sa s ním hráš na rodinku? Fotenie spravím sama s deťmi aj ten strom vieš kúpiť aj ozdobiť. Načo potrebuješ jeho asistenciu?

zuzubb007
18. sep 2024

Nehnevaj sa ale chyba je zjavne na tvojej strane, načo čakáš stromcek, že donesie muž sa zariadim bez neho a kúpim si, načo sa hráš na rodinku a rodinné fotenie? Načo chodí na oslavy? Však môže deťom zagratulovať len tak, jediný kto tu nevie zabudnúť na muža si ty, kto je tu trošku vadny si ty, načo sa s ním stretávas vôbec? Dám mu deti na chvíľu a dovi nič od neho nechcem ani ho vidieť ani nic

mrkvicka060
18. sep 2024

boze poznam takeho. nebudem to tu pisat verejne konkretne veci, neviem kto to tu cita, hned by ho isti ludia spoznali. ale viem o com hovoris a nebudem ti pisat, preco to dovolis. tito ludia sa citia dobre a dolezito, ked maju tu moc regulovat ako zle sa niekto kvoli nim citi. tymto ludom nerobi radost, ked sa druhi citia dobre. narodeniny, dovolenky, vylety a specialne prilezitosti su vo vseobecnosti udalosti radosti a ludia sa zabavaju a citia dobre. to oni nemozu vystat lebo oni si vo vnutri totalne zhniti a slabi a zakomplexovani a nevedia prekusnut, ked niekomu blizkemu je dobre a im nie. su to nestastni ludia plni zloby, lebo si myslia, ze vsetci a cely svet im nieco dlzi.. nemaju radi svoje deti, im na detoch nezalezi, oni vsetku svoju energiu davaju len do rozmyslania o tom, ako urobit zle a prieky, aby ste sa necitili dobre. a najma ty.
neviem ti poradit, je to chory psychopat. odisla by som. toto si deti nezasluzia. pre takychto ludi je najhorsi trest ignoracia. ked im das najavo, ze nema vplyv na teba. zial mate deti, takze sa to neda :( mrzi ma co prezivas, toto je strasna forma sikany a tazko sa s nou bojuje

Strana
z2