icon

Prečo otec sabotuje špeciálne okamihy s deťmi?

17. sep 2024

Všetky sviatky, narodeniny. špeciálne príležitosti mne a deťom vždy zničil. Je to nejaká diagnóza? Že mi povie, že budeme chodiť po kanáloch a robí nám hanbu? Že nám naschval strpčuje život a všade sa pritom tvári ako otecko roka?

Strana
z2
autor
18. sep 2024

@zuzubb007 áno som vadná lebo mi je ľúto deti skoro … som im vybrala za otca. Stromček a všetko si už riešim po svojej osi. On ale keď som pon ska mi reálne chcel zamedziť že teraz večer keď deti zaspali nebudem stavať stromček (ja to inokedy nemám čas spraviť a zároveň chcem deti prekvapiť). Tak hučal že deti isto počuli že sa stromček stavia. Keď sa ti stane takáto situácia pár krát si v šoku, sbsolutne to neočakávaš že toto môže robiť deťom jeden otec.

tykat
18. sep 2024

A vy spolu zijete ci nezijete ci ako to mate? A ako mate upraveny styk s detmi ak spolu nezijete?
Ak nemate upraveny tak dat sudne upravit, stanovit kedy ich ma on kedy ty. A ked ich mas ty tak sa zober a chod niekam kde vas nenajde. A kludne si tam oslavte sviatky bez jeho "predvadzaciek".

autor
Autor odpoveď zmazal
zuzubb007
18. sep 2024

No a moje deti stávajú stromček zo mnou a strašne sa z toho tešia, nemusí byť všetko nalinajkovane, a keď spolu nežijete či žijete? Teraz nechápem lebo podľa opisu je muž furt u Vás a rozkazuje či čo? tak nech sa stará o seba chlap a ty si rob ako uznas, však sama si to robíš zbytocne problémy kde niesu

zuzubb007
18. sep 2024

A je oficiálne chorý? Či len ty si mu určila diagnózu?

autor
Autor odpoveď zmazal
lenkakravcova
18. sep 2024

Pozri, ty o ňom nemáš dobrú mienku - a ani on o tebe.
Myslíš si, že je chorý a on o tebe, že si zlá. Miesto toho, žeby ste proti sebe bojovali - by ste mali uzavrieť mier (a obojstranne prestať bojovať) - ale to urobíš len vtedy, keď ti skutočne záleží na dobre detí - viac než na vlastnom egu.
Muži sa zvyčajne správajú k ženám tak, ako si ich ženy vážia - ak ho neustále slovne napádaš pred ďetmi, menuješ chorým, neschopným, narcistom, tak neočkávaj milú odpoveď. Keď sa začneš správať bez toho, aby si dookola útočila, sadnete si spolu ako dospelí ľudia a dohodnete sa na spolupráci kvôli deťom - tak to pôjde. Ale musíte chcieť. Obaja. Aj ty.

autor
18. sep 2024

@lenkakravcova Ja som to uzavrela, on nechce.

tykat
18. sep 2024

Je otec, takeho si svojim detom vybrala. To ze ty ho "diagnostikujes" ako choreho narcistu je len tvoj subjektivny nazor. Lebo tak ako on moze byt narcista, ty mozes byt hysterka.
Mate upraveny styk alebo nie? Ak nie tak upravit.
Ak ublizuje detom nahlasit na socialku.
Lebo takto budes len trpiet, knucat a nic sa nevyriesi.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
letfenixa
18. sep 2024

@autorka prečo útočis na diskutujuce? Doma si rob poriadky.

vikiki29
18. sep 2024

Ok, povedzme, že on nie je v poriadku. A ty si akože v priadku? Vyhováraš sa, že všetko robíš pre dobro deti… pre aké dobro??? Keď je to také zlé ako to tu popisuješ, načo s nim ostávaš?

autor
Autor odpoveď zmazal
jaond19
18. sep 2024

Oslavovala by som bez neho a vzdy vopred/alebo neskor, aby nevedel. On ked príde, aby nemal co znicit. Na vianoce cakat na stromcek? Nehrozí. Zariad si taketo dolezite veci kedy to tebe vyhovuje a bez neho. Jemu ziadne informacie o tom, ze ty cakas od neho nieco kupit, vybavit, doniest.... to su nastroje ktorymi ta vie a chce trápit.

vikiki29
18. sep 2024

Tak on tlačiť môže na čo chce, hádam máš svoj vlastný rozum nie? Máš kde bývať s deťmi? Ži si svoj život, ži pre deti, on nech si žije ako chce ked nevie žiť normálne. Takto si v jeho očiach len chudera, ktorá sa vždy podriadi.

autor
18. sep 2024

@vikiki29 vydiera ma cez okolnosti, cez peniaze.

subartic
18. sep 2024

máš stanovené výživné a styk s deťmi cez súd ? Veľa mu dovolíš , preto sa tak správa .

sense
18. sep 2024

A vy ste manželia či ex? Nech je to už akokoľvek tal nerob oslavy, správ oslavu sama s deťmi, načo potrebuješ rodinne fotenie , veď sa odfot s deťmi sama. Začni žiť svoj život , život do svojimi deťmi, načo za hra na rodinu keď zjavne nefunguje

mnamko
19. sep 2024

Stale nerozumiem,žijete spolu? Ako vydiera cez peniaze, veď snáď si dam súdom určiť výživné,ja už fakt niekedy nicomu nerozumiem

cacianka
19. sep 2024

Otec tvojich detí - partner, manžel alebo ex ?
Žijete spolu, alebo osve ?
Máte poriesene zverenie deti, výživné, termíny na styk ?
Toto sú dôležité aspekty, ako môžeš regulovať otca deti, aby vám nekazil pekne okamihy.
Mmch. nechápem prečo chces spoločné fotky , keď netvoríte pevnú rodinu a on ich kazí ?!
Ostatné sa odvíja od mojich otázok

ibatanecnica
19. sep 2024

@katka700 preboha ved mozno predtym taky nebol. Moj ex sa tiez rokmi zmenil. Preto je uz ex. Zo zaciatku bol uplne iny.

margotka17
21. sep 2024

Ono to nestačí, čo chce on. Veď tie deti sú v strese od malička. Odsťahujte sa od neho, nemusíš sa hneď rozvádzať. Keď zistí, že mu chýbate, možno sa zmení. Ak nie, rozved sa. Potom nech oslavuje s deťmi sám a ty tiež.

hara_vara
24. sep 2024

je to blbec a blbca ďaleko
pošli ho lekárovi

Strana
z2