icon

Prečo partner nadhadzuje poznámky o cvičení?

Včera o 07:14

Muž, s ktorým sa stretávam, mi častejšie nadhadzuje poznámky ohľadne cvičenia. Že nechodím, kedy idem, dlho som nebola, nenápadne mi to podhadzuje. Rozumiem, že mu ide určite o zdravie a chce aj, aby som bola aktívna. Nechcem to mať za zle a chcem to vnímať pozitívne. No potom mám občasne chvíle, kedy som z toho mierne smutná lebo premýšľam, či sa mu dostatočne pácim a či mi týmto nechce niečo naznačiť. Nechcem mu pokladať take tie otázky, či som tucna a podobne a pochybovať o sebe. Ale v poslednom čase keď taká poznámka na cvičenie príde, presne to mi napadne. Ini muži pred ním mi toto nikdy nehovorili.

Strana
z2
anonym_7797fb
Včera o 07:25

On ako zije cvici? Ak je to aktivny sportovec tak tie otazky nemusia byt vobec v zlom. A ja by som mu normalne povedala, ze tie otazky ti nie su prijemne pokial uvazujes o dlhodobom vztahu s nim. Cim dlhsie mu to budes ticho tolerovat, tym tazsie sa to bude neskor riesit. On ti nevie citat myslienky, ze ti je to neprijemne.

cyberk
Včera o 07:27

A si tucna? Take veci sa nemusis nikoho pytat, zrkadlo snad mas. Mozno mu ide o tvoje zdravie a je to smalltalk, mozno len chce investovat do vztahu, z ktoreho sa vykluje atraktivna zena po case. Tazko povedat ako rozmysla. Vsetko toto tu budu len konspiracky…

anonym_2758b5
Včera o 07:31

Musis to v začiatkoch stopnúť lebo ti bude podrývať sebavedomie.Od cvičenia to mozu byt neskôr i iné poznámky, oblecenie, vlasy, varenie atd.To su také typy ludi, čo radi pasivne útočia poznámkami.Urcite to neostane len pri tejto jednej poznámke, pojde to dalej ak nepovieš, že ti to nieje príjemne, nastaviť hranice od začiatku.

anonym_6377b9
Včera o 07:39

To že mu ide o tvoje zdravie, to si to pekne ospravedlňuješ.. samozrejme, že mi záleží na zdraví blízkych, ale nikdy som nikoho kvôli tomu neposielala cvičiť a nie to ešte novú známosť.. on je na tom ako? je aktívny športovec? Nenarozprávala si mu náhodou, že aj ty aktívne cvičiš a ako to miluješ a teraz to nie je realita?.. lebo ak si ho oslovila spoločným koníčkom, ale nebola to úplne pravda, tak sa môže vypytovať preto

thereisabear
Včera o 07:47

Veď sa ho narovinu spýtaj. Nech ti to vysvetlí. Je úplne v poriadku, že to neberieš pozitívne, ani nemusíš.

lindous
Včera o 07:49

Čo mu na to odpovedáš? Lebo ak niečo na štýl, máš pravdu, jasné, musím už ísť, chystám sa, tak jasné, že sa znova spýta, možno ťa chce nakopnúť, ak si myslí, že ty chceš a nevieš sa nakopnúť sama… ak nechceš chodiť cvičiť, povedz mu to rovno, ak si tak ešte nespravila a potom sleduj reakciu

bielasovicka
Včera o 07:50

@anonym_autor aj keby si bola tučná, on nemá čo podhadzovat nič o tom, aby si cvičila. Mne by sa taky chlap nepáčil. Bud ta chce takú aká si, alebo môže ísť hľadať inú. Bodka.

anonym_39ec89
Včera o 07:51

@anonym_autor uz si ta pripravuje na buduce väcsie prekrocenie hranic. Od zeny ocakava ze bude poddajna najlepsie bez sebavedomia aby sa dala ohybat. Postupne bude komentovat tvoje vlasy, oblecenia atd...je uplne jedno aka si pekna...ak mu stanovis hranice pritvrdi a ak nepovolis strati zaujem a odmlci sa a bude urazena obet " ved on myslel dobre.

monro
Včera o 07:51

Ako dlho sa stretávate? Je to medzi Vami vážne? Mne by sa to nepáčilo, brala by som to ako narážky na moju postavu a nie akože mu ide o zdravie. Ale záleží aj od Teba, či si spokojná so svojou postavou. Nie každému sa páči všetko, ale ani ty nemusíš byť s takým chlapom, ktorému sa nepáči Tvoja postava.

anonym_f3a712
Včera o 07:55

Ja by som sa ho to nejak citlivo opýtala. Možno ak rád športuje a cvičí tak si hľadá partnerku, ktorá to bude robiť tiež a budú to robiť spolu, podporovať sa a celkovo mať rovnaký životný štýl.
Mne frajer kúpil bicykel, pričom predtým som sedela na bicykli naposledy v 7 triede a nejak som ani nemala záujem o to a čo sa stalo - vznikol nám z toho super koníček, ktorý popravde mňa chytil ešte viac ako jeho. On dovtedy bicykloval a bol by rád, keby to robíme spolu a mame spoločné hobby a aj sme začali, aj sme už manželia a baví nás to stále 🙂 aj som z toho schudla samozrejme ale nebrala som to tak, že mi bicykel kúpil kvôli tomu 🙂
Možno sa na to pozri z tejto strany. Možno máš pravdu ale možno je to úplne inak 🙂

anonym_f9e47b
Včera o 08:01

@anonym_autor nemyslím si že mu ide o nejaké tvoje zdravie 😀 reálne si povedz, mas kilo navyše ? Nadváhu ?

autor
Včera o 08:10
@anonym_f3a712

Ja by som sa ho to nejak citlivo opýtala. Možno ak rád športuje a cvičí tak si hľadá partnerku, ktorá to bude robiť tiež a budú to robiť spolu, podporovať sa a celkovo mať rovnaký životný štýl.
Mne frajer kúpil bicykel, pričom predtým som sedela na bicykli naposledy v 7 triede a nejak som ani nemala záujem o to a čo sa stalo - vznikol nám z toho super koníček, ktorý popravde mňa chytil ešte viac ako jeho. On dovtedy bicykloval a bol by rád, keby to robíme spolu a mame spoločné hobby a aj sme začali, aj sme už manželia a baví nás to stále 🙂 aj som z toho schudla samozrejme ale nebrala som to tak, že mi bicykel kúpil kvôli tomu 🙂
Možno sa na to pozri z tejto strany. Možno máš pravdu ale možno je to úplne inak 🙂

@anonym_f3a712 chcem sa na to takto pozerať. Cvičí, ale nie prehnane. Ja som skôr nepravidelne a teraz som opäť dlhšie nebola. Bojim sa, že keď sa opýtam, či sa ma to pýta kvôli tomu, že sa mu nepáči uplne moja postava tak si to sám vyhodnoti, že som so sebou nespokojná keď mi toto napadlo. A potom ma tak bude vnímať aj keby tomu dovtedy tak nebolo. Ak chápeš, ako to myslím.

autor
Včera o 08:12
@anonym_f9e47b

@anonym_autor nemyslím si že mu ide o nejaké tvoje zdravie 😀 reálne si povedz, mas kilo navyše ? Nadváhu ?

@anonym_f9e47b on je oveľa chudší odo mna, je chuducky ale taká som nikdy nebola aj keď som nemala kilo navyše. Tiež by sa ku mne hodil oveľa viac 190cm namakaný chlap pri ktorom by som bola maličká, ale mne sa on páči a nikdy som mu na postavu nič nenadhodila, dostáva len komplimenty

autor
Včera o 08:14
@lindous

Čo mu na to odpovedáš? Lebo ak niečo na štýl, máš pravdu, jasné, musím už ísť, chystám sa, tak jasné, že sa znova spýta, možno ťa chce nakopnúť, ak si myslí, že ty chceš a nevieš sa nakopnúť sama… ak nechceš chodiť cvičiť, povedz mu to rovno, ak si tak ešte nespravila a potom sleduj reakciu

@lindous skôr to ignorujem doposledku. Keď niečo take napíše. Chcem sa o seba starať aj cvičiť, ale z vlastnej vôle a nie pociťovať tlak, že čo si pomysli keď som opäť nebola. Nie je mojim trénerom. Zároveň to nechcem brat tragicky, veď je normálne, že chceme pri sebe atraktívnu osobu ktorá sa o seba stará. Ale teda predosli partneri mi dávali vždy len komplimenty a nikdy sa do niečoho takéhoto nestarali. Ani im len nenapadlo spýtať sa, či som cvičila alebo prečo som nebola.

gribka1
Včera o 08:15
@anonym_autor

@anonym_f3a712 chcem sa na to takto pozerať. Cvičí, ale nie prehnane. Ja som skôr nepravidelne a teraz som opäť dlhšie nebola. Bojim sa, že keď sa opýtam, či sa ma to pýta kvôli tomu, že sa mu nepáči uplne moja postava tak si to sám vyhodnoti, že som so sebou nespokojná keď mi toto napadlo. A potom ma tak bude vnímať aj keby tomu dovtedy tak nebolo. Ak chápeš, ako to myslím.

@anonym_autor Bojíš sa? Ale veď by si aspoň vedela ako to myslí, očividne sa ty chceš trapiť, ale jemu len krasotinky rozprávaš. To nie je dobrý štart.

autor
Včera o 08:19
@gribka1

@anonym_autor Bojíš sa? Ale veď by si aspoň vedela ako to myslí, očividne sa ty chceš trapiť, ale jemu len krasotinky rozprávaš. To nie je dobrý štart.

@gribka1 ja mu nič nerozprávam. Len nechcem aby mal pocit, že sa urazam, keď to nie je celkom pravda. Skôr vyhodnocuiem zatiaľ sama v svojej hlave a zaujímali ma názory ako to berú iné ženy, či nepreháňam

lindous
Včera o 08:22

"Chcem sa o seba starať aj cvičiť, ale z vlastnej vôle a nie pociťovať tlak, že čo si pomysli keď som opäť nebola." nechodila by som okolo horúcej kaše a presne toto by som mu narovinu povedala, ste vo fáze zoznamovania zjavne, treba byť sám sebou a úprimný, lebo keď budeš chodiť po špičkách, raz to buchne... on očividne nerozmýšľa toľko aký dopad na teba bude mať čo povie, vypni filter aj ty

marlent
Včera o 08:27

Nevola sa Tomáš tato tvoja známosť?
Uplne mi to sedí na mojho EX ked si našiel novú priateľku a "vykrikoval " aka je ona taka ako ja nebudem a jediný naozaj prisaham jedine co k nej povedal Lebo ona cvici co si ty nikdy nerobila 🤣😂
Okrem toho je chuducky a jeho nová priateľka je od neho väčšia (to je kazda v nepubertalnom veku) takze mi to popisovo sedí 🤪

anonym_f9e47b
Včera o 08:43
@anonym_autor

@anonym_f9e47b on je oveľa chudší odo mna, je chuducky ale taká som nikdy nebola aj keď som nemala kilo navyše. Tiež by sa ku mne hodil oveľa viac 190cm namakaný chlap pri ktorom by som bola maličká, ale mne sa on páči a nikdy som mu na postavu nič nenadhodila, dostáva len komplimenty

@anonym_autor neodpovedala si mi na nič

anonym_3b6765
Včera o 08:48

Možno mu ide čisto len o zdravie.

anonym_8b0744
Včera o 08:58
@anonym_autor

@lindous skôr to ignorujem doposledku. Keď niečo take napíše. Chcem sa o seba starať aj cvičiť, ale z vlastnej vôle a nie pociťovať tlak, že čo si pomysli keď som opäť nebola. Nie je mojim trénerom. Zároveň to nechcem brat tragicky, veď je normálne, že chceme pri sebe atraktívnu osobu ktorá sa o seba stará. Ale teda predosli partneri mi dávali vždy len komplimenty a nikdy sa do niečoho takéhoto nestarali. Ani im len nenapadlo spýtať sa, či som cvičila alebo prečo som nebola.

@anonym_autor Asi by som mu na tvojom mieste napisala tu vetu:"Chcem...... Nebola."

anonym_b7a80b
Včera o 08:59

Však sa ho na rovinu opýtaj, že prečo sa pýta? Aj keď sa bojíš odpovede, aj tak si tvoja hlava básní svoje o tomto je za jeho otázkou...proste si to vysvetlite a obaja budete mať jasno.

januska12323
Včera o 09:17

Žiadne citlivé omáčky, rovno napíš "prečo sa pýtaš? " je to drzé tak môžeš byť drzá aj ty.

anonym_127691
Včera o 09:50

Ja by som mu povedala,nebudem chodiť cvičiť, ďakujem za opýtanie a hotovo

anonym_f2fba3
Včera o 10:28

príde mi to ako urážka. by som sa na neho vykašľala to nie je na vzťah.

anonym_05b735
Včera o 10:32

@anonym_autor daj si otazky..
1.si tučna?
2. On chodí cvičiť?

Mne by taketo poznámky vadili, nič pozitivne na tom nevidim, nie vsetci ludia, cvicia a su zdraví, čiže jeho pzonamky su nemiestne

domkakvet
Včera o 11:13

@anonym_autor chce ta mat pod kontrolou.

anonym_d6b7a5
Včera o 13:02

@anonym_autor Neviem síce tvoju situáciu, ale ako si na tom? Máš nadváhu? Takto, bola som v niečom podobnom, chvala bohu už nie som. Mám normálnu postavu, nemám nadváhu ani nič, mám 60 kg. Aj tak ma môj bývalý hrozne ponižoval. Stále počúvať: „Prečo nechodíš cvičiť? Začni cvičiť. Moja sestra má krajšie telo ako ty.“ Áno, aj túto vetu som mala na dennom poriadku.

Potom vraj som nevzdelaná, pritom mám normálnu ekonomku. Neustále ma ponižoval, hoci on sám nemal žiadnu, pripomínam. Potom zas, že sa zle obliekam, že mám krepové vlasy… kritika každý deň.

Dostalo sa to až do bodu, keď som sa hanbila vychádzať von, lebo ma tak psychicky zničil. A pritom dovtedy som sa sama sebe veľmi páčila. Aj takto vyzerá týranie, psychické týranie. Zhadzuje ťa, nechce, aby si si myslela, že máš na viac. Hlavne ak máš normálnu váhu, tak ho neospravedlňuj. Niektorí muži jednoducho chcú, aby sme sa cítili malé.

anonym_2758b5
Včera o 14:10
@anonym_d6b7a5

@anonym_autor Neviem síce tvoju situáciu, ale ako si na tom? Máš nadváhu? Takto, bola som v niečom podobnom, chvala bohu už nie som. Mám normálnu postavu, nemám nadváhu ani nič, mám 60 kg. Aj tak ma môj bývalý hrozne ponižoval. Stále počúvať: „Prečo nechodíš cvičiť? Začni cvičiť. Moja sestra má krajšie telo ako ty.“ Áno, aj túto vetu som mala na dennom poriadku.

Potom vraj som nevzdelaná, pritom mám normálnu ekonomku. Neustále ma ponižoval, hoci on sám nemal žiadnu, pripomínam. Potom zas, že sa zle obliekam, že mám krepové vlasy… kritika každý deň.

Dostalo sa to až do bodu, keď som sa hanbila vychádzať von, lebo ma tak psychicky zničil. A pritom dovtedy som sa sama sebe veľmi páčila. Aj takto vyzerá týranie, psychické týranie. Zhadzuje ťa, nechce, aby si si myslela, že máš na viac. Hlavne ak máš normálnu váhu, tak ho neospravedlňuj. Niektorí muži jednoducho chcú, aby sme sa cítili malé.

@anonym_d6b7a5
Pravda!
Takto začína psychické týranie a baba nevníma červené vlajky.
O pár rokov bude neskoro, keď sa k tomu pridruzia aj iné veci.
Je to vrchol drzosti, už v začiatkoch vztahu mat takéto nemiestne poznámky.Aj keby mala 80 kíl, takto si človeka doberať, veľa hovori o jeho charaktere.Chce mat moc a kontrolu nad nou

anonym_42ca1a
Včera o 14:17

Zistit, ci si tucna, vidis hned aj v zrkadle. Ked sa ta spytat, ci bola cvicit, tak mu povedz, ci bol aj on. Ze pojdes hned po nom. Chapem, ze ak niekto cvici, by chcel niekoho podobneho. Ale ak sam necvici, nahanat inych?
Cvicenie je dobra vec, najma ako clovek bude starnut. Ale ak nemas k nemu vztah, tak nutenim ta nepresvedci ...

Strana
z2