icon

Prečo partner nadhadzuje poznámky o cvičení?

Včera o 07:14

Muž, s ktorým sa stretávam, mi častejšie nadhadzuje poznámky ohľadne cvičenia. Že nechodím, kedy idem, dlho som nebola, nenápadne mi to podhadzuje. Rozumiem, že mu ide určite o zdravie a chce aj, aby som bola aktívna. Nechcem to mať za zle a chcem to vnímať pozitívne. No potom mám občasne chvíle, kedy som z toho mierne smutná lebo premýšľam, či sa mu dostatočne pácim a či mi týmto nechce niečo naznačiť. Nechcem mu pokladať take tie otázky, či som tucna a podobne a pochybovať o sebe. Ale v poslednom čase keď taká poznámka na cvičenie príde, presne to mi napadne. Ini muži pred ním mi toto nikdy nehovorili.

Strana
z2
zuzubb007
Včera o 14:19

Nemal by ti muž vôbec také niečo hovoriť a ešte na začiatku vzťahu, akože keby ťa pozná roky a priberieš 20 kilo má nárok ti naznačiť, že sa mu proste telo nepáči, možno je do teba zaľúbený, len proste ak máš 5 kíl navyše na žene to proste extrémne vidno, to už ty musíš vedieť ohodnotiť samú seba, a či to za to stojí, akú máš teda výšku a váhu? Na druhej strane ak on chodí stále cvičiť, očakáva možno trochu aktivity aj od ženy

tiezjedna
Včera o 14:26

@anonym_autor on ti priamo kričí, že má výhrady voči tvojej postave... Nerob si ilúzie, že mu ide o tvoje zdravie.

anonym_b6e424
Včera o 16:02

Otázka znie ako dlho ste spolu? Počiatočné zamilovanie do tvojich povahových čŕt odpadlo a zostala iba hola schránka, ktorá sa mu mozno už veľmi nepozdava. Na to, ci mas nadvahu nepotrebujes potvrdenie od ineho cloveka, snad to vidis.

anonym_cb8cf3
Včera o 17:18

No uplne narovinu ti to poviem. Nie je spokojny s tvojou postavou, nepacis sa mu takto. A to je zakladny problem. Taky vztah nema buducnost

romiada
Včera o 18:02
@anonym_autor

@anonym_f9e47b on je oveľa chudší odo mna, je chuducky ale taká som nikdy nebola aj keď som nemala kilo navyše. Tiež by sa ku mne hodil oveľa viac 190cm namakaný chlap pri ktorom by som bola maličká, ale mne sa on páči a nikdy som mu na postavu nič nenadhodila, dostáva len komplimenty

@anonym_autor tak keď je chudučky a oveľa chudši od Teba a Ty si už teraz mysliš ,že k Tebe by sa hodil namakany 190cm pri ktorom by si bola menšia, tak ver tomu že maš pravdu. Prečo? Lebo uz teraz analtzuješ čo povedal, prečo to povedal, či maš cvičit, či byt chudšia. Začinaš pochybovať či sa mu pačiš. Asi sama vieš kde je pravda.

lindusss2016
Včera o 18:16
@anonym_05b735

@anonym_autor daj si otazky..
1.si tučna?
2. On chodí cvičiť?

Mne by taketo poznámky vadili, nič pozitivne na tom nevidim, nie vsetci ludia, cvicia a su zdraví, čiže jeho pzonamky su nemiestne

@anonym_05b735 toto nie je ale pravda. Nikto nebude dlhodobo zdravy a bez bolesti, ak sa nehybe a necvici. Je to proste tak. Cvicenie je vyslovene nutne k zdravemu zivotu. Mozno sa ti to tak teraz nezda, ak si este mlada. Ale po 40 to uz postupne prichadza na kazdeho. Nenapadne bolesti, obmedzenia pohyblivosti a pod. Je obrovsky rozdiel medzi 50 rocnym sportovcom a nesportovcom... Bez cvicenia nie je mozne mat pevny stred tela, co je oporou celej nasej chrbtice, nasho drzania tela. Pracujem s tym, vidim, vnimam nasich pacientov. Niekedy je az zalostne, kam sa ludia dokazu prepracovat kvoli svojej pohodlnosti

anonym_2f2368
Včera o 18:17

@anonym_autor ja som mala aj 148 kg teraz mám 136 a ano jemne mi to naznačil ale nikdy mi to nevykrikoval lebo vie že nemôžem až tak cvičiť kôli chrbtici a kolenám a beriem psych.lieky od ktorych sa priberá ...jasné že sa snažím chudnúť ale ide to ťažko ...

anonym_cd4ede
Včera o 18:18

@anonym_autor Vieš, niekedy ma tie tvoje poznámky o cvičení trochu zamrzia. Mám potom pocit, že nie si spokojný s tým, ako vyzerám teraz, aj keď viem, že to možno myslíš dobre.
Toto je dospelá komunikácia, proste mu to povedz na rovinu.

anonym_05b735
Včera o 18:28
@lindusss2016

@anonym_05b735 toto nie je ale pravda. Nikto nebude dlhodobo zdravy a bez bolesti, ak sa nehybe a necvici. Je to proste tak. Cvicenie je vyslovene nutne k zdravemu zivotu. Mozno sa ti to tak teraz nezda, ak si este mlada. Ale po 40 to uz postupne prichadza na kazdeho. Nenapadne bolesti, obmedzenia pohyblivosti a pod. Je obrovsky rozdiel medzi 50 rocnym sportovcom a nesportovcom... Bez cvicenia nie je mozne mat pevny stred tela, co je oporou celej nasej chrbtice, nasho drzania tela. Pracujem s tym, vidim, vnimam nasich pacientov. Niekedy je az zalostne, kam sa ludia dokazu prepracovat kvoli svojej pohodlnosti

@lindusss2016 a kolko sportovcov uz umrelo .. cize vsetkeho vela skodi ..

Je nemiestne, keď partner svojej partnerke káže, a rozprava co ma robit, a mať pripomienky ako vyzera, dava najavo nezáujem

anonym_724120
Včera o 18:32

No hlavne nam sutorka akosi neodpoveda na to, aku ma vahu (a vysku). A naivne si namysla, ze mu ide o jej zdravie. Nejde. Nie je spokojny s jej postavou. A ona sa boji na tieto otazky reagovat 🙈. Oni sa fakt nasli 😅

lindusss2016
Včera o 19:39
@anonym_05b735

Je nemiestne, keď partner svojej partnerke káže, a rozprava co ma robit, a mať pripomienky ako vyzera, dava najavo nezáujem

@anonym_05b735 pre boha, ved umrie kazdy, ale kolko ludi umiera na sport? A ano, vsetkeho vela skodi, vrcholovy sport je ina kategoria, ale vramci zdravia sa hybat a sportovat je nieco uplne ine. Vyhovarat sa na to, ze vsetkeho vela skodi, je naozaj trapne.

lindusss2016
Včera o 19:40
@anonym_05b735

@anonym_05b735 a ano, je to nemiestne. Ak sa mu nepaci, nemal si ju vybrat. Mozno ho dostala povahou a v tom pripade je ale od neho rozumne, ze jej dava sancu a nekopne ju hned do zadku.

anonym_05b735
Dnes o 04:34
@lindusss2016

@anonym_05b735 pre boha, ved umrie kazdy, ale kolko ludi umiera na sport? A ano, vsetkeho vela skodi, vrcholovy sport je ina kategoria, ale vramci zdravia sa hybat a sportovat je nieco uplne ine. Vyhovarat sa na to, ze vsetkeho vela skodi, je naozaj trapne.

@lindusss2016 trapne a este k tomu ubohe, je komnetovať postavu svojej partnerky

lindusss2016
Dnes o 06:01
@anonym_05b735

@lindusss2016 trapne a este k tomu ubohe, je komnetovať postavu svojej partnerky

@anonym_05b735 ja som necitala celu diskusiu, priznavam. Ale z tych prvych komentov som sa ani nedocitala, ze by nejak komentoval jrj postavu, pytal sa, ci cvicila. Urcite je nevhodne ju zosmiesnovat a urazat, ale citlivo dat najavo, ze by uvital zmenu, nie je trapne. Je to predsa snaha o zlepsenie cohosi vo vztahu, fyzicka pritazlivost je dolezita.

Strana
z2