icon

Prečo partner odišiel bez slova?

filomena712
19. dec 2024

Ahojte....
Možno sa len potrebujem vyžalovať a prečítať si zopár Vašich názorov, pretože nerozumiem prečo, prečo odišiel bez slova, potichu, vtedy keď som nebola doma.
Žili sme spolu päť rokov. Okolie bolo vždy proti nášmu vzťahu, kvôli čomu často vznikali medzi nami nezhody, ale myslím si, že sme žili pekne.
Posledné dve hádky.....
Prvá .... našla som mu správy s dvomi ženami. Jeho reakcia bola, že tam nebolo nič také čo by ublížilo nášmu vzťahu, no nevedel pochopiť, že podľa mňa nie je normálne si písať s inými, pretože mi to ubližuje. Neriešil, mlčal, tak som za ním bola ja aby sme sa pomerili a ešte raz povedala, že mi to ublížilo. Ospravedlnil sa a že to už neurobí. Vlastne to bolo stále tak, keď sme sa nezhodli, urazil sa a ja som vždy došla aby nebolo dusno, bez ohľadu na to či to bola alebo nebola moja chyba. Alebo prišiel on akoby sa nechumelilo, miesto toho aby sme si veci vysvetlili.
Druhá ... okolie, hlúpe reči a zlizla si to moja dcéra. Proste dostalo sa von niečo čo malo zostať doma. Tak som ho tým konfrontovala, že načo tú vec hovoril svojej sestre, tvrdil, že on nie, že nič určite nepovedal. No a proste vznikla hádka....... Išlo len o to, aby ochránil náš vzťah a vysvetlil svojim blízkym nech nám dajú pokoj, pretože ja som sa za neho vždy postavila. Zase sa zaťal, niekoľko dní bolo ticho a potom keď som nebola doma sa odsťahoval bez slova, bez vysvetlenia..... len že stále vyvolávam hádky, čo si myslím, že nie je úplná pravda. V každom vzťahu sú nedorozumenia, ale myslím si že sa nekončia rozchodom. Odišiel piatykrát. Vždy to bolo kvôli tomu, že sme sa pohádali. Neobhajujem sa, však nikto z nás nie je dokonalým človekom, všetci máme chyby, ale väčšina starostí bola na mojich pleciach. Starala som sa, mal voľnosť, pohodlie, za nič som ho nebuzerovala. Preto ma to možno tak trápi a mrzí, že po tom všetko takto bez slova, bez akéhokoľvek vysvetlenia odišiel........

Strana
z4
vroni
19. dec 2024

@lonely66, odmyslime si otázku, či je tema skutočná alebo vymyslená. Nakoľko sa v skutočnosti v prospech autorky či proti nej nijako neangazujeme, sme aj my s našimi reakciami vlastne nereálne. Nič svojim reakciami neovplyvňujeme ani nezmeníme. Ale takéto situácie skutočne v realite nastávajú. Poznala som muža, ktorý sa tak správal (jeho ženu nie, netuším, ako to videla ona), takže možné to určite je (nie, určite to nie je autorka, nebol to Slovak)

soldi
20. dec 2024

@lonely66 mna by naozaj zaujimalo, ze ako zistila, ze si pise so zenami a ze o com si s nimi pisal. ale odpovede sa nedockame. z autorkinych odpovedi mam vsak stale viac a viac dojem, ze moj odhad je spravny a som na 100% presvedcena, ze jeho opis situacii by bol diametralne odlisny.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
enmery
20. dec 2024

@lonely66 Milá lonely, v jednej téme písala autorka o probléme, už v úvode popísala 3 zásadne info, na ktoré si sa jej ty potom pýtala. Ona Ti odpísala, že na tie otázky máš odpovede v jej úvodnom príspevku. Ty si sa urazila a vlastne pasívne agresívne ironicky odpísala autorke, že touto odpoveďou o sebe vlastne povedala všetko. Namiesto-Ach, prepáč prehliadla som. Aj mne sa stalo, že som niečo prehliadla a keď mi to autorka napísala, napísala som presne to, že prepáč prehliadla som to a smajlik. Takže ty ma tu nemusíš fakt nepriamo popisovať ako agresora. Na par príspevkov som Ti dala niekedy aj like. Maj pekný večer.🫡

123profil321
21. dec 2024

@soldi
@lonely66 prikláňam sa k vášmu názoru, že písaním len hľadal únik. Otázka ale je, čo bolo v tých správach...

enmery
Autor odpoveď zmazal
123profil321
22. dec 2024

@enmery fúha, takto toto je niečo iné ako napísala do diskusie... To mohla napísať hneď... To sa teda čudujem, že ho vzala späť toľkokrát...

enmery
22. dec 2024

@123profil321 Vieš čo, je to jedna veľmi inteligetná žena, empatická a citlivá. Samostatná. Podľa mňa sa hanbila to takto všetko napísať, lebo asi tušila, že jej ženy vynadajú do sprostých. Asi nezažila veľa lásky a stačilo, keď ju párkrát objal a dal jej bozky. A stále verila, že si tie veci uvedomí. Časom už mala strach čokoľvek od nech chcieť v domácnosti, či vo vzťahu, lebo ju trestal tichom a tým, že ona je zlá a len sa chce hádať. Napísala som sem krátky súhrn, pretože sa aktuálne dosť trápi a idú Vianoce a prakticky hľadá chybu v sebe a tieto komentáre, ako ho ona "šikanovala" výčitkami a on je vlastne zlatúšik, jej nerobia dobre.

mircalla
22. dec 2024

@enmery Ty sa mi ratas v kazdej teme

enmery
22. dec 2024

@mircalla 😄Tak to ma teší. Ďakujem.

adka176
23. dec 2024

Jooj otvor šampanské a oslavuj ...špinavé veci hoď do koša a ostatné pošli poštou a svojím telom bráň, aby neprešiel prah tvojho domu...držím palce

evansova
23. dec 2024

@filomena712 A naozaj ti bude tak velmi chybat?.Co kokretne? Urazky, frflanie, ponižovanie?
Otvor oči, uvedom si, ze mas svoju hodnotu a nikto s tebou nesmie zametat.
Zbal mu ten bordel co po nom ostal, vylozbza dvere

evansova
23. dec 2024

@evansova (pardon) vyloz za dvere a pošli mu SMS, aby vedel kde to ma. Budes volna a vsetky dvere budes mat otvorené.

siminick
25. dec 2024

@filomena712
No na čo ???
Čo sa ty vôbec nad tým zamyšlaš
Je*ni tie veci do smetiaka a už sa neobzeraj.

Strana
z4