Prečo partner odišiel bez slova?
Ahojte....
Možno sa len potrebujem vyžalovať a prečítať si zopár Vašich názorov, pretože nerozumiem prečo, prečo odišiel bez slova, potichu, vtedy keď som nebola doma.
Žili sme spolu päť rokov. Okolie bolo vždy proti nášmu vzťahu, kvôli čomu často vznikali medzi nami nezhody, ale myslím si, že sme žili pekne.
Posledné dve hádky.....
Prvá .... našla som mu správy s dvomi ženami. Jeho reakcia bola, že tam nebolo nič také čo by ublížilo nášmu vzťahu, no nevedel pochopiť, že podľa mňa nie je normálne si písať s inými, pretože mi to ubližuje. Neriešil, mlčal, tak som za ním bola ja aby sme sa pomerili a ešte raz povedala, že mi to ublížilo. Ospravedlnil sa a že to už neurobí. Vlastne to bolo stále tak, keď sme sa nezhodli, urazil sa a ja som vždy došla aby nebolo dusno, bez ohľadu na to či to bola alebo nebola moja chyba. Alebo prišiel on akoby sa nechumelilo, miesto toho aby sme si veci vysvetlili.
Druhá ... okolie, hlúpe reči a zlizla si to moja dcéra. Proste dostalo sa von niečo čo malo zostať doma. Tak som ho tým konfrontovala, že načo tú vec hovoril svojej sestre, tvrdil, že on nie, že nič určite nepovedal. No a proste vznikla hádka....... Išlo len o to, aby ochránil náš vzťah a vysvetlil svojim blízkym nech nám dajú pokoj, pretože ja som sa za neho vždy postavila. Zase sa zaťal, niekoľko dní bolo ticho a potom keď som nebola doma sa odsťahoval bez slova, bez vysvetlenia..... len že stále vyvolávam hádky, čo si myslím, že nie je úplná pravda. V každom vzťahu sú nedorozumenia, ale myslím si že sa nekončia rozchodom. Odišiel piatykrát. Vždy to bolo kvôli tomu, že sme sa pohádali. Neobhajujem sa, však nikto z nás nie je dokonalým človekom, všetci máme chyby, ale väčšina starostí bola na mojich pleciach. Starala som sa, mal voľnosť, pohodlie, za nič som ho nebuzerovala. Preto ma to možno tak trápi a mrzí, že po tom všetko takto bez slova, bez akéhokoľvek vysvetlenia odišiel........
@simca06022011 Áno, ibaže on decko je a autorka nie je schopná ísť k nemu alebo on k nej a niečo bez emócií mu dať/zobrať a zabuchnút dvere. Ona to proste nedokáže. Preto len napísať- veci máš v krabici pri bránke. Ja by som na jej mieste svoje veci nechcela, predpokladám, že to nič cenné nie je, čo sa už nikdy nebude dať nahradiť. Pretože opäť-kontakt s ním osobný, kde ona už opakovane zlyhala a bola emočná a doprosovala sa.
Posledná možnosť, poprosiť niekoho z rodiny o pomoc-zbaliť mu jeho veci, tá osoba mu to odnesie a prevezme jej veci a bude to bez kontaktu.
@enmery len ona pisala, ze ich chce. Inak by som jeho veci dala do vreca a pred dvere ako som pisala. Ale ak tam nieoc ma co chce = nevidim dovod tam neist. Alebo tam niekoho po to poslat :D alebo tam s niekym po to ist.
@simca06022011 No pre mňa a pre Teba to problém nie je. Autorka to osobne evidentne emočne nezvláda. Preto ho už 5krát prosila a mám pocit, že by sa to zopakovalo, keď bude stáť zoči voči. Preto je tá tretia osoba najlepšie riešenie. Aby si neublížila ešte viac.
@filomena712 maj trosku sebaucty zena.
@filomena712 a o com si pisal s tymi zenami? celkovo poses tak zvlastne on ti prispieval na hypo? byvali ste spolu?
ake okolie bolo proti vasmu vztahu a preco? jeho ci tvoja rodina?
@filomena712 to vážne riešiš,prečo odišiel?Môžeš mu iba poďakovať,je to chuj.Buď rada a zdvihni si zo zeme svoju hrdosť!
Bože,žena....
Ja vyhadzujem veci, keď zostanú😄 nebudem nikomu opatrovať rárohy.. vyhodím kefku, uterák, podušku, nech ho necítim..
Napísala by som, že má 24hodín, aby si tie špinavé veci zobral, inak letia do koša..
Potichu odide len zbabelec, atrapa chlapa.. buď rada, príde lepší 🫶
Povedzte mi jednu vec
Keď nemáte fb a mate len messenger, viete žiadať o priateľstvo alebo ho prijímať?
Veci ku kontajneru, vsak odišiel a nechal ich tam, tak čo už s mužskými vecami. Nechápem, na čo tomu vôbec venuješ myšlienku, keď ho už nechceš. Však si už dáke svetre kúpi, keď mu budú chýbať 😀
A v podstate Ti ukázal za čo Ťa má-zbaliť si čisté veci, špinavé nechať tam, zdrhnúť ako zbabelec bez slova, keď nie si doma...by mi nestál už ani za myšlienku.
Nie nie, nic nepis nevolaj, absolutne nic. Ked ti bude pisat o veci, zbal neoprate do vreca na smeti a nechaj pred dverami, aj mu to tak napis. “Dobre, veci mas vo vreci pred dverami/branou”.
Alebo druha moznost ked ti bude pisat o veci, ze mu napis “dobre, pridi si po veci ked nebudem doma, vtedy a vtedy. Kluce nechaj tam a tam a zabuchni za sebou.”
@liv1 áno presne takto by som to chcela urobit
@filomena712 on to zrejme videl inak, keď si si to uvedomila, je načase si povedať, že ho nepotrebuješ, nemá Vás rád, nie je čestný muž...
Drzim palce
@lonely66, neviem si predstaviť človeka, ktorý je inak pricetny, ale odchádza a vracia sa štyrikrát. Áno, jrdnekrat môžeš manifestativne odísť a zobrať si len najnutnejsie, ale vrátiť sas zase odísť a zase a zase - to je alebo manipulácia alebo historionska porucha osobnosti. Keď spomenieme možnosť obyčajnej zbabelosti. Nemajú ani spoločné dieťa, že by muža ťahalo naspäť to. No, nech sa snažím ako sa snazim, stale mi to vychadza, že je v tomto prípade mimo skôr ten muž než tá žena.
@lonely66 No a ja ešte doplním, to vážne sa s mužmi nesmie prebrať nič vážnejšie, lebo sa chudáčik urazí?A uteká to riešiť na net s nejakými sliepkami. Možno u Teba doma je to štandard, ale 4 dni niekoho trestať tichom, nekomunikovať, to normálny psychicky zrelý jedinec nerobí. A vie si priznať chybu a nie že 5 rokov sa vkuse ospravedlňuje len jeden, poskytne Ti fullservice a ty nič. V tomto mi fakt tá žena príde menej vadná-ona je len zúfalá a chcela byť milovaná a vybrala si na to nevhodný kus. Vzťah je o komunikácii.
@lonely66 No, nemám slov. Vieš čo, keď je to teda taky zlatušik, a jeho artnerka je sliepka, po zistení, že je sliepka, mal ukončiť vzťah a ísť ďalej. Ty si asi fakt nepostrehla, že sa bežne nebaví a trestá tichom aj 4 dní. Si niečo prečítaj o tom, aké osobnosti toto robia. A už nemusíš špekulovať, ako za všetko je vinná autorka a on je top. Myslím, že ona sa už aj tak cíti viac ako mizerne. Nepotrebuje pridávať.
@filomena712 nerespekt voci druhemu, nema co vo vztahu robit. Nerespeknute tvoje narozy, robi si co chce. Po 5 rokoch mu nebolo blbe odist bez slova? Co je to za chuja? Mozes ho hladat u jednej z tych dvoch alebo strieda obidve, to je najvacsia pravdepodobnost. Dobre ze odisiel a nech sa uz nevracia
@lonely66, je to krajne nepravdepodobné. To by autorka musela byť diabolsky inteligentný supermanipulator, aby muža vždy a znovu zmanipulovala k návratu a zároveň zmanipulovala nás predstieranim mužovej latentnej agresie (sem patrí niekoľkodňové mlčanie), aby sme uznali, že je na vine muž....musíš uznať, že toto je skôr popis z lacného psychothrilleru než z reality. A to všetko len preto, aby bola vyššia čítanosť koňa.... Nehovorím, že je to úplne vylúčené, ale výhra v Športke mi pripadá pravdepodobnejšia..
@lonely66
az 99% false, teda dost. Ja by som dala fifty, fifty. Jasne, ze nam autorka nedala ziadne znamenie😅 ziaden dokaz, ako napr. Oranzove pocitadlo tych 2 vyprastenych svagrin😡predvcerom, co potom cela tema zmizla... Toto sa mi prave nezda vymyslene, to ked citam bachorky na idnes tak to je fakt umelina, este si hovorim, preco to neopajcnu s MK cz, tam maju tie storky hlavu aj patu.
@filomena712 toto mi zaváňa tým, že si od nehostaršia a máš dieťa. On je mladý a rodina je proti vám, lebo chcú, aby si našiel rovnocennú partnerku s ktorou založí rodinu. Ak sa mýlim, tak je to blbec a radím nebrať ho už naspäť.

@filomena712 a ty sa netesis, že už je tvoj exfrajer?