Prečo partner píše iným ženám? Hľadanie dôvodov a pochybností
sme s priatelom rok a zistila som ze pise inym, vraj kamarátkam, ktore nepoznam, nikdy som mu nepozerala do mobilu ale prisla mu sprava ked som volala z jeho mobilu tak som sa pozrela a zistila som ze pise nejakej zene ale nic vazne len veci ako sa ma a pod, potom som otvorila jeho fb a nasla som tam aj ine, povedal ze je to kamarátka, ze nikdy mu o nic viac neslo len chcel vediet ako sa ma … inak mame pekny vztah a vsetko v poriadku, ale zacinam mat trochu pochybnosti, nemam pocit zeby mu u mna nieco chybalo a ukazuje mi ze ma ma rad ale nerozumiem naco ma pocit zaujimat sa o ine zeny ako sa maju alebo podobne … nechapem ci mu nieco u mna chyba alebo co .. aky mate nato nazor ? Len zbytocne ziarlim alebo mu ide o nieco viac ? A nejake velmi dobre kamarátky to niesu pretoze ich nepoznam … som z toho smutna .. aj ked som mu to povedala povedal ze vobec nemam mat preco pochybnosti ale pride mi to divne, ja len tak nevypisujem mužom
Áno mudrujeme, ale o tom je MK a ona sa prišla opýtať. On nenapisal inej žene, že si príde po stavebný materiál. Vypisuje iným a ešte ich nazýva kamoškami. Robí to po roku a to je ta najväčšia zamilovanosť. Pretože toto bude robiť stále a áno, teba to bude stále trápiť, zozierať a postupne sa odcudzíte a pomaly to ako rakovina rozožerie všetko vo vašom vzťahu. Len možno stratíš 10 rokov života. Takže bud to nerieš a bud s tým vyposovaním vpohode alebo ťa čaká ta verzia, ktorú som opísala.
už sme sa o tom bavili i v správach.
Ja takú partnerku nechcem.
Čo by som urobil...?
Rozišiel sa s ňou... jednoducho "NIE".
Keď niekto nemá v hlave "upratané", čo znamená vzťah, úcta, dôvera, keď partnerka povie, že sa koli tomu trápi a i tak si ide "svoje", tak tu sa nie je o čom baviť...
Už viac ako rok od zistenia bojuješ sama vo svojom vnútri... a to si mladá žena. Chceš si zobrať takéhoto muža za manžela.. ? Chceš mať s ním deti a ďaľších minimálne 70 rokov sa každý den trápiť ako sa trápiš teraz..?
Chlapov je vo svete ako maku, vo vzťahu nemáš premýšľať, nemáš vysvetlovať, nemáš sa trápiť... vo vzťahu sa máš cítiť príjemne, bezpečne, konfortne...
Važne ti nechcem zle, myslím to v dobrom... Nájdi si niekoho s kým bude všetko prirodzené, niekoho, kto ťa bude rešpektovať, niekoho, kto nepotrebuje, vyhladavať, kontaktovať, vymienať si akty s inými ženami...
Pretože ty, práve ty budeš tá, ktorá mu bude všetkým...
Žena, maj rada samú seba...😉
@michal_dr asi sme sa nepochopili, ale nie, ja nebojujem rok vo svojom vnútri, zistila som to teraz prvy krat, po skoro roku … bolo to nedavno … doteraz nebol ziadny problem, ale tak teda, doteraz som mu nikdy nepozrela do mobilu
No doveru by riadne nalomil. Nie je to normalne z jeho strany. Ale to ty uz tusis.
Si s nim iba rok a uz pise inym, tak ze asi vies co sa da od neho ocakavat neskor. Posli ho za tou s ktorou si pise a ty hladaj inde.
Ja neviem nemôže mať chlap kamošku, alebo žena kamaráta? Akože mám vzťah tak automaticky nikdo neexistuje? Ja mám tiež kamarátov s ktorými si píšem a chodíme spolu na obed a nikdy by som nič ani s jedným nemala tak kde je problém ak si nevypisuju uchylnosti nechápem???
Asi to taká láska z jeho strany nie je. Zaľúbený chlap sa správa inak, nezaujíma ho nič na svete, má klapky na očiach. Spraví pre svoju vyvolenú prvé a posledné… Presne ako sa hovorí, “zaľúbený ako somár do kopy sena”. Tomu tvojmu vyhovuje, že rozhadzuje siete, čaká že možno z toho niečo kvapne.
Mám s týmto viac osobných skúseností, napíš mi správu.

ja fakt neviem co mam robit, ja som sice z toho strasne sklamana a prestala som mu verit, ale on okrem toho ziadny iny “prešľap” nespravil .. a je dovod na rozchod ze “napisal si inej zene” ? Nepreháňam to ?