Prečo partner sleduje iné ženy?
Sme spolu mesiac. Stále si pridáva iné ženy, komentuje ženám fotky. Keď sme sa spoznali hovoril mi veci typu že on nepotrebuje také veci ako pridávať ženy sledovať a podobne. Ma za sebou kurevnicky život ale podľa mňa to stále trvá.
Byva sám takže mam stále obavy ze si tam nosí iné.
Stále žiarlim, hádame sa. Povedala som ze sa mi nepáči keď si dáva iné ženy ale stále to robí. Mám za sebou ťažký rozchod kde som sa delila o chlapa pol roka a nevedela som o tom. Ako to mám teraz vnímať čo robí ten môj súčasný?
Nejaké rady a typy? Stále ho stalkujem na sociálnych sieťach a podozrievam.
Neviem na čo si si začala s niekým kto má za sebou kurevnicky život tieto typy sa málokedy zmenia..ukončí to čím prv
Ja by som si nikdy ani s takymto typom muža nezačala, vadil by mi jeho predchádzajúci spôsob života a bolo by mi jedno, aj keby teraz sekol dobrotu do konca života. Nemám chuť mať po svojom boku muža, čo vystriedal polovicu mesta.
Nikdy by som si nic nezacala s kurevnikom, taketo typu ma vzdy odpudzovali.
Rady chces a tipy? Tak tu je moja rada, chlapa nezmenis, aj keby si miss world, bude kukat po druhych lebo je to diagnoza. Takze sa s tym bud zmier, alebo rozid. Tu ina rada nie je. Alebo moj tip, zamuruj ho do veze a mobil mu vyhod von oknom.
jednoducho ho posli odkial prisiel kazdopadne
sa nenechaj ponizovat tym spravanim od neho
@ivanka349 už ma včera podjebal a klamal až pokým som mu neposlala konverzácie od slečny čo mi písala ze bol s nou
asi nie len vcera. pochop ze toto nie je clovek pre teba a hlavne si nevyberaj nonstop podla jedneho vzorca lebo zas skoncis pri rovnakom type
Za mesiac "Vzťahu" ste toho celkom dosť stihli 🤭
Boze boze. A ty si mu odpustila, ze? 😅
@evcagabi nie ukončili sme to
Precitala som prvy odsek a uz som vedela aka bude moja odpoved, ale aj tak som docitala do konca, tak ze bud rada ze si s nim iba mesiac a ukonci to.
@domkakvet ukončil to, podjebal ma a bez slova odišiel
Bud rada, ze sa to skoncilo tak skoro.

@autorka
...ste spolu mesiac a takéto pocity máš z novej známosti..? 🙄🙁
Táto téma je úplne bezpredmetná... len troška viac sebaúcty nie názory iných, nik nežije tvoj život... 😉
@autorka, vzťah neznamená vlastniť, "musieť", ale "chcieť" byť/žiť s partnerom.
Polož si sama sebe otázku, či "chceš" byť s takýmto partnerom... podľa toho si "uprac" myšlienky a rozhodni sa sama... 😉
Je to tvoj vzťah, tvoj život, tvoje rozhodnutia... 😉
Richard Farbar - Nečekej... (Official Music Video)
https://www.youtube.com/watch?v=SK1uG-XRsz4