icon

Prečo priateľ často spomína kolegyňu?

18. okt 2025

Dievčatá je to normálne ak často spomína kolegyňu? Nastúpil do novej práce nedávno a neviem či mi má blikať kontrolka a nespomína ju pri často ale mám už pocit ,že je to už každý druhý deň alebo som len žiarliva zbytočne sú to bežné veci z jej života ale je to zvláštne zažil niekto niečo podobné? Ešte som mu nič na to nepovedala

Strana
z3
anonym_72e312
22. okt 2025
@anonym_11c3cc

aj mne sa uz skoro snivalo o jednej kolegyni z tolkeho spominania, dnes som rozvedena a myslim, ze aj tato kolegyna ma na tom svoj podiel (az potom som zistila, ze na sluzobkach, kde "nebola," vlastne bola).

@anonym_11c3cc som to musela trikrat precitat, aby som pochopila, ze hovoris o ex-manzelovej kolegyni a nie o svojej :D

anonym_dad2ed
22. okt 2025

@anonym_autor nezvyknem komentovať anonymne, ale tento raz to urobím. Aj môj manžel spomínal pričasto kolegyňu, nejak som to neriešila, ale asi som mala, bola z toho nevera z manželovej strany 😢 iba raz a pod vplyvom alkoholu, ale to ho neospravedlnilo. Asi by si mala sledovať situáciu. Možno to nič nie je u vás, ale človek nikdy nevie 🥴

kikuska_wedge
22. okt 2025

@anonym_autor ja som mala roznych kolegov, z ktorych sa stali kamarati. Aj sme si vysli von, niekedy nas bolo viac, niekedy len vo dvojici. Dodnes sa stretavame, aj ked spolu uz nepracujeme. Nic lubostne to neznamenalo. Ale poznam aj pripady milostnych afer na pracovisku. Takze na tvoju otazku nie je univerzalna odpoved. Sama musis vediet, ci je vo vasom vztahu vsetko v poriadku, ci si rozumiete a ci ste stastni.

anonym_faa28c
22. okt 2025
@sihe

@anonym_faa28c otacat nemusi… vypne upozornenia a vybavene

@sihe nejde o upozornenia, ale ked nahle prejde okolo, alebo si k nemu lahne a on dostane "tetanicky zachvat" ked ma zena podozrenie, myslim, ze je najmenej zistit viac

moze
22. okt 2025

Moze to nieco znamenat a nemusi. Ja by som si davala pozor a zistovala, kde mohla. To, ze ju spomina, vobec neznamena, ze nema o nu zaujem. Zaroven to ale nemusi znamenat, ze zaujem ma. Ale...

anonym_59fb53
22. okt 2025

Áno, blikali by a mne neblikali ani raz bez príčiny.

anonym_69faa4
22. okt 2025

@anonym_autor Aj ten môj spomínal a skončilo to tak,že ho namotala dievčina natoľko, že po pol roku polblúznenia chcel rozvod. Tak ho mal..A zničil všetko..zahodil 20 spoločných rokov a odniesli si to hlavne deti.

anonym_69faa4
22. okt 2025
@anonym_dad2ed

@anonym_autor nezvyknem komentovať anonymne, ale tento raz to urobím. Aj môj manžel spomínal pričasto kolegyňu, nejak som to neriešila, ale asi som mala, bola z toho nevera z manželovej strany 😢 iba raz a pod vplyvom alkoholu, ale to ho neospravedlnilo. Asi by si mala sledovať situáciu. Možno to nič nie je u vás, ale človek nikdy nevie 🥴

@anonym_dad2ed U nás tiež..kríza stredného veku. Lebo si hlupák myslel, že 25 ročná dievčina podotýkam zadaná mu tak pomútila rozum,že pol roka nás nepoznal, chcel rozvod, aby jej dokázal, že je voľný a chcel kúpiť dom.Myslel si,že opustí muža kvôli starému 46 ročnému chrenovi.
Bol taký akého som ho nepoznala za 20 rokov!
S dokonalého muža, skvelého otca sa stal agresor, ktorí sa nepriznával k rodine a nenávidel ma kvôli tomu, že je ženatý! Zahodil 20 rokov relatívne pekného manželstva za puberrálneho ošiaľu! Je to veľa rokov,ale dodnes mám s toho nočné mory.
@anonym_autor

hopsas
22. okt 2025
@anonym_69faa4

@anonym_dad2ed U nás tiež..kríza stredného veku. Lebo si hlupák myslel, že 25 ročná dievčina podotýkam zadaná mu tak pomútila rozum,že pol roka nás nepoznal, chcel rozvod, aby jej dokázal, že je voľný a chcel kúpiť dom.Myslel si,že opustí muža kvôli starému 46 ročnému chrenovi.
S dokonalého muža, skvelého otca sa stal agresor, ktorí sa nepriznával k rodine a nenávidel ma kvôli tomu, že je ženatý! Zahodil 20 rokov relatívne pekného manželstva za puberrálneho ošiaľu! Je to veľa rokov,ale dodnes mám s toho nočné mory.
@anonym_autor

@anonym_69faa4 neviem či ťa to uteší ale tiež poznám taký prípad. Slečna sa držala pána presne štyri mesiace potom ho opustila a on prišiel o všetko. O všetko.

zorienka28
22. okt 2025
@anonym_69faa4

@anonym_autor

@anonym_69faa4 Ty kokos. A ta 25-rocna co na to? Vyvijalo sa to nejak, alebo ho poslala do riti? Dufam, ze to druhe. Otras takito chlapi.
Mne sa stalo nieco podobne - jeden NECHUTAK v robote, zarasteny, vlasaty, chlpaty, trapny humor, krpaty, proste celkovo hnus velebnosti sa na mna namotal za to, ze som k nemu bola raz priatelska, a rozhodol sa vo svojej chorej hlave, ze ma dostane do postele alebo co. Zacal mi vypisovat chujoviny az som ho blokla, a raz v robote som nanho uz vyletela, co on isiel zalovat sefovi a zahral to na chudacika, ze ja som s nim flirtovala prva. Stale tam robi, ja uz nie.

anonym_faa28c
22. okt 2025
@anonym_69faa4

@anonym_autor

@anonym_69faa4 rozviedli ste sa? inak ako tak pozeram, presne pred 50tkou muzom zacina prepinat, my sme polu 20 rokov a spodine pisal na pokeci, nasla som a uplne zatmenie mozgu mam, kazdy den ma boli fyzicky pri srdci a si vravim, ze karma mu to vrati coskoro

anonym_faa28c
22. okt 2025
@anonym_69faa4

@anonym_autor Aj ten môj spomínal a skončilo to tak,že ho namotala dievčina natoľko, že po pol roku polblúznenia chcel rozvod. Tak ho mal..A zničil všetko..zahodil 20 spoločných rokov a odniesli si to hlavne deti.

@anonym_69faa4 predpokladam, ze s pipkou ani nie je, ktora by uz chcela stareho kktka pokial nema na ucte miliony

anonym_69faa4
22. okt 2025
@hopsas

@anonym_69faa4 neviem či ťa to uteší ale tiež poznám taký prípad. Slečna sa držala pána presne štyri mesiace potom ho opustila a on prišiel o všetko. O všetko.

@hopsas Toto bol veľmi podobný scenár.

anonym_69faa4
22. okt 2025
@anonym_faa28c

@anonym_69faa4 rozviedli ste sa? inak ako tak pozeram, presne pred 50tkou muzom zacina prepinat, my sme polu 20 rokov a spodine pisal na pokeci, nasla som a uplne zatmenie mozgu mam, kazdy den ma boli fyzicky pri srdci a si vravim, ze karma mu to vrati coskoro

@anonym_faa28c Nakoniec nie,pretože to nakoniec nepodpísal a nariadili nám manželskú poradňu a žili sme oddelene. A nikdy neboli spolu.

anonym_faa28c
22. okt 2025
@anonym_69faa4

@anonym_faa28c Nakoniec nie,pretože to nakoniec nepodpísal a nariadili nám manželskú poradňu a žili sme oddelene. A nikdy neboli spolu.

@anonym_69faa4 ach jaj, takze nakoniec cuvol aj napriek tomu, ze to inicioval

anonym_69faa4
22. okt 2025
@zorienka28

@anonym_69faa4 Ty kokos. A ta 25-rocna co na to? Vyvijalo sa to nejak, alebo ho poslala do riti? Dufam, ze to druhe. Otras takito chlapi.
Mne sa stalo nieco podobne - jeden NECHUTAK v robote, zarasteny, vlasaty, chlpaty, trapny humor, krpaty, proste celkovo hnus velebnosti sa na mna namotal za to, ze som k nemu bola raz priatelska, a rozhodol sa vo svojej chorej hlave, ze ma dostane do postele alebo co. Zacal mi vypisovat chujoviny az som ho blokla, a raz v robote som nanho uz vyletela, co on isiel zalovat sefovi a zahral to na chudacika, ze ja som s nim flirtovala prva. Stale tam robi, ja uz nie.

@zorienka28 Áno druhá možnosť. Kopla ho do prdele. A dodnes vraj žije s pôvodným mužom. Ten predpokladám dodnes nevie! Možno to bol podobný scenár, že on si namýšlal viac ako bola pravda. Ale chodil tajne za tou sukou,stretávali sa.Ja ju poznám. Prisahala,že nebolo nič, odprisahal to aj on. Ale aký bol šialený si nedokážeš ani predstaviť. S toho tichého, bezkonfliktného,obetavého ťuťka sa stal niekto iný.
Diabol!Dokonca sa dal potetovať,začal sa venovať tomu čo ona(čo predtým nenávidel).Chorobne posadnutý!
Dokonca prestal komunikovať aj s rodinou, vyhýbal sa všetkým
Bolo to veľmi náročné obdobie. Sama na všetko. Proste doma sa zavrel a s nikým nekonikoval,všetko sa razom strhlo dp takej hádky, že všetko rozbíjal. Akoby mu počarila.
Chlapi sú neskutočný poniektorí!

anonym_69faa4
22. okt 2025
@anonym_faa28c

@anonym_69faa4 ach jaj, takze nakoniec cuvol aj napriek tomu, ze to inicioval

@anonym_faa28c Áno. Lebo predpokladám,že ho kopla do zadku.Ona nikdy neodišla odtiaľ, ale on zmenil hneď prácu.

anonym_d97638
22. okt 2025
@anonym_72e312

@anonym_d97638 inak to su ti chlapi taki blbi? Ze ti povedia PIN a mobil nechaju len tak niekde polozeny, hoci tam maju take spravy?

@anonym_72e312 jeden pin nemal, to bolo tak 15 rokov dozadu, druhému son pin odkukala a potom pozrela... tomuto pin zatiaľ neviem, všade berie telefón so sebou, otáča si ho displejom nadol a vždy ma doma vypnuté zvuky.. ťažko je mu zistiť pin...

drahomirrra
23. okt 2025

Ježiiš, koľko takýchto afériek poznám, na každom pracovisku kde som bola, sa takéto dialo. Hnus, velebnosti.

anonym_25589b
24. okt 2025

Ako jedina kolegyna celozivotne v cisto muzskych kolektivoch, ktora vela keca, ti mozem povedat jedine - neexistuje univerzalne pravidlo. Tuto moju zhovorcivost a priatelskost mnohi beru ako presne to - priatelsku povahu - a na tejto urovni sa aj bavime roky a ich manzelky ma tiez poznaju z rozpravania (zijem aktivne, stale mam nejake historky a zazitky), ale mnohe aj osobne a vedia, ze som uplne neskodna. Bohuzial relativne casty je aj opacny efekt, pomerne bezny v takychto typoch kolektivov - namotaju sa a hoci jednoznacne vzdy davam najavo svoj odstup, neviem s tym vela urobit. No nijako to ani nepodporujem, urcite si s nimi po pracovnej dobe nevypisujem o osobnych veciach.

Ak to ta kolegyna robi, tak bud maju o seba vzajomny zaujem (pozor nie len ona je vinnik, skor by som tipla, ze to inicioval on), alebo su fakt blizki priatelia - ani jedno z toho nechces zrejme pocut, ale tvoje obavy su opravnene.

Strana
z3