icon

Prečo priateľ často spomína kolegyňu?

18. okt 2025

Dievčatá je to normálne ak často spomína kolegyňu? Nastúpil do novej práce nedávno a neviem či mi má blikať kontrolka a nespomína ju pri často ale mám už pocit ,že je to už každý druhý deň alebo som len žiarliva zbytočne sú to bežné veci z jej života ale je to zvláštne zažil niekto niečo podobné? Ešte som mu nič na to nepovedala

Strana
z3
viestta
18. okt 2025

A v akom kontexte ju spomina? Leontinka mi doniesla cukrik aby som mal sladky zivot, alebo Leontinka mi ukazala ako sravit toto jednoduchsie a som rad, lebo ja by som na to neprisiel?

autor
18. okt 2025
@viestta

A v akom kontexte ju spomina? Leontinka mi doniesla cukrik aby som mal sladky zivot, alebo Leontinka mi ukazala ako sravit toto jednoduchsie a som rad, lebo ja by som na to neprisiel?

@viestta jej osobný život atď nechcem písať konkrétne lebo neviem kto to tu môže čítať ale o deťoch kde býva atď

anonym_faa28c
18. okt 2025

to neznie dobre, sleduj situaciu ci si s nou nevypisuje cez mesenger, ale moze byt, ze je taky extrovert kontaktny, ale dala by som si pozor

autor
18. okt 2025
@anonym_faa28c

to neznie dobre, sleduj situaciu ci si s nou nevypisuje cez mesenger, ale moze byt, ze je taky extrovert kontaktny, ale dala by som si pozor

@anonym_faa28c keď to je úplne proti mne ísť niekomu do telefónu 🥲🥲ako stíhačka

anonym_ba3345
18. okt 2025

@anonym_autor moj takisto stále len o jednej kolegyni, pikošky na čom sa smiali v práci, čo rozoberali na obede, kam ona chodí nakupovať, aké ma problémy s dcérou..a potom si prečítam v jeho mobile zamilované správy.

anonym_faa28c
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nemusis ist do telefonu, ale pozeraj ci netravi viac casu na mobile, ci neotaca telefon, ked si blizko..

autor
18. okt 2025
@anonym_faa28c

@anonym_autor nemusis ist do telefonu, ale pozeraj ci netravi viac casu na mobile, ci neotaca telefon, ked si blizko..

@anonym_faa28c budem asi sledovať viac a ak ju spomenie priebehu par dni zas tak už mu aj niečo poviem na to

lindous
18. okt 2025

Je to výrazná zmena v jeho správaní alebo ti hovoril bežne aj o kolegoch z predchádzajúcej práce, len si to tak nevnímala? Spomína aj niekoho iného? Zatiaľ to nemusí nič znamenať, len má nový vnem v živote... keď o nej začne, popýtaj sa viac, sleduj reakcie...

anonym_ba3345
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor stíhačka je niečo úplne iné. Keď máš podozrenie urob to. Môj by sa nikdy nepriznal. Zatĺkal až dokym som mu na mojom mobile ukázala screenshoty 😅

autor
18. okt 2025
@lindous

Je to výrazná zmena v jeho správaní alebo ti hovoril bežne aj o kolegoch z predchádzajúcej práce, len si to tak nevnímala? Spomína aj niekoho iného? Zatiaľ to nemusí nič znamenať, len má nový vnem v živote... keď o nej začne, popýtaj sa viac, sleduj reakcie...

@lindous spomínal aj iných kolegov ale nie tak často a osobne

gribka1
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Možno tí kolegovia nerozoberali všetko ako zvyknú ženy. Možno.

anonym_700a7c
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor blikali by mi všetky kontrolky, keďže u nás z toho bol rozchod...

autor
18. okt 2025
@gribka1

@anonym_autor Možno tí kolegovia nerozoberali všetko ako zvyknú ženy. Možno.

@gribka1 to je pravda ,že ženy viac rozoberajú svoj život

gribka1
18. okt 2025
@anonym_autor

@gribka1 to je pravda ,že ženy viac rozoberajú svoj život

@anonym_autor Stačí, keď ti niečo z jej života povie, ty budeš mať iný názor ako ona a ono sa to prejaví. Podľa reakcie.

hopsas
18. okt 2025

@anonym_autor čítala som kdesi na psychologickom.portali že toto je prvý krok. Keď je niekto niekým ocareny tak cíti potrebu o ňom stále hovoriť. Čize za mňa išla by som.niekedy do roboty za ním omrknut situáciu, ukázať sa kolegyni, zoznámiť sa s ňou, pridať si ju na FB a pozvať ju na kávu kde môžme nezáväzne klebetiť o tom či má doma priatela, manžela a tak podobne..

petamich
18. okt 2025

Kolko ma kolegov, s ktorymi denne spolupracuje? Ak styroch a jedna z nich je "Zuzka", ktora je extrovertna a ukecana, absolutne by som to neriesila. Ak ich ma 20 a spomina len Zuzku a na obed so Zuzkou a na kavu so Zuzkou, tak stale by som ja teda ani nahodou mojmu muzovi do telefonu neliezla, pre mna je to no go ale otvorene by som sa ho opytala, ci sa mam obavat. Ty ale vies aky mas vztah so svojim muzom, my by sme to riesili takto.

stellarstar
18. okt 2025

@anonym_autor však otvor ústa je to tvoj manžel a rieš to s nim

anonym_faa28c
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_faa28c budem asi sledovať viac a ak ju spomenie priebehu par dni zas tak už mu aj niečo poviem na to

@anonym_autor zatial sleduj a zastavam nazor ako tu niektore zeny, ze nie je nic hororove ist do telefonu ak mas podozrenie, akoze co mat respekt pred cudzimi stetkami? on ma ma mat v prvom rade respekt voci tebe a absolutne by som ziadne vycitky nemala, ja som nikdy do telefonu nechodila, mal sa pri mne ako v raji, kopec volnosti, az raz debil stiahol hole stetky z pokecu, chcela som sa rozviest, teraz struha dobrotu, neviem dokedy, ale treba urcite si dat hranice a nech netrepe o nej tolko, lebo zacnes ty basnit a spamata sa hned, som vecer isla s kamosmi von do baru a moj sa hned spamatal vidiet ake je to z druhej strany, nespal, bal sa, ze ma strati, vychutnala som si to

zuzana76
18. okt 2025
@anonym_faa28c

@anonym_autor zatial sleduj a zastavam nazor ako tu niektore zeny, ze nie je nic hororove ist do telefonu ak mas podozrenie, akoze co mat respekt pred cudzimi stetkami? on ma ma mat v prvom rade respekt voci tebe a absolutne by som ziadne vycitky nemala, ja som nikdy do telefonu nechodila, mal sa pri mne ako v raji, kopec volnosti, az raz debil stiahol hole stetky z pokecu, chcela som sa rozviest, teraz struha dobrotu, neviem dokedy, ale treba urcite si dat hranice a nech netrepe o nej tolko, lebo zacnes ty basnit a spamata sa hned, som vecer isla s kamosmi von do baru a moj sa hned spamatal vidiet ake je to z druhej strany, nespal, bal sa, ze ma strati, vychutnala som si to

@anonym_faa28c stetkami ???, ved ta zena mozno ani nevie, ze ju spomina a on je platonicky zamilovany

zuzana76
18. okt 2025

podla mna je zalubeny, ocarila ho, nie je to ok

autor
18. okt 2025
@zuzana76

podla mna je zalubeny, ocarila ho, nie je to ok

@zuzana76 mne to príde neprimerané ale neviem si na to urobiť nesubjektivny názor preto som napísala nech vidím viac názorov 🥲

anonym_a4a70d
18. okt 2025

@anonym_autor u mňa takto začala nevera v manželstve , ale verím že u vás to tak nebude

anonym_2ece34
18. okt 2025

Záleží či je extrovert a spomína aj inych kolegov/ kolegyne.Ci spominal aj predtým alebo teraz prvýkrát a či vám všetko vo vztahu ináč funguje

anonym_faa28c
18. okt 2025
@zuzana76

@anonym_faa28c stetkami ???, ved ta zena mozno ani nevie, ze ju spomina a on je platonicky zamilovany

@zuzana76 myslela som to vseobecne a zeny ktore vypisuju zenatym a zadanym su stetky, prajem jej nech to tak nie je a je to len blbec co zbytocne vela rozprava a o nic sa pokusat nebude

zuzana76
18. okt 2025
@anonym_autor

@zuzana76 mne to príde neprimerané ale neviem si na to urobiť nesubjektivny názor preto som napísala nech vidím viac názorov 🥲

@anonym_autor neprimerane to je, ak ju spomina pricasto

veltraud
18. okt 2025

Dam ti trocha iny pohlad. Som v novej praci. Vzdy po praci hovorim muzovi, co a ako bolo. A v 80% spomeniem mojho sefa, s ktorym uzko spolupracujem. Vcera som si uvedomila, ze dost hovorim aj o nom. Dnes som to muzovi vysvetlila, ze nech za tym nic nehlada, ze vacsinu casu teraz travim s nim, tak prirodzene ho dost spominam. Je to fajn chlap, rozumieme si hadam vo vsetkom (co povazujem za velke plus), napriek tomu za tym nie je ani minimum niecoho viac. Proste spolu travime cas a teda nejako spada do mojho aktualneho pracovnehi zivota

anonym_d97638
18. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja som 2x pozrela do mobilu a 2x prišla na neveru... teraz iný vzťah niekoľkoročný, a mam v plane sa v tomto vzťahu pozrieť taktiež do mobilu, intuícia mi vraví, že jeho správanie má nejaký iný dôvod než tvrdí... takže niekedy to nie je na škodu ak máš podozrenie

mane01
18. okt 2025

@anonym_autor nevyšiluj, prosim ta! Ja som mala kolegu, zvykla som o nom doma rozpravat, lebo sme dost spolupracovali a mali sme par tem spolocnych. Taky dobracisko, fajn chalan to je. Moj muz tiez ziarlil ako pes. Mne to prislo strasne trapne, vsak keby som ho chcela tajit, tak o nom nic nepoviem. Potom som raz ukazala muzovi fotku z teambuildingu, zahanbil sa a odvtedy uz ani nemukol. Moj kolega je gay ako vysity… skoda, ze uz pracuje na inom projekte. Je to taky spravnak… takych nie je vela.

anonym_f37723
18. okt 2025
@mane01

@anonym_autor nevyšiluj, prosim ta! Ja som mala kolegu, zvykla som o nom doma rozpravat, lebo sme dost spolupracovali a mali sme par tem spolocnych. Taky dobracisko, fajn chalan to je. Moj muz tiez ziarlil ako pes. Mne to prislo strasne trapne, vsak keby som ho chcela tajit, tak o nom nic nepoviem. Potom som raz ukazala muzovi fotku z teambuildingu, zahanbil sa a odvtedy uz ani nemukol. Moj kolega je gay ako vysity… skoda, ze uz pracuje na inom projekte. Je to taky spravnak… takych nie je vela.

@mane01 ved si mu mohla rovno povedat ze je gay a bolo by po ziarleni

autor
18. okt 2025
@anonym_d97638

@anonym_autor ja som 2x pozrela do mobilu a 2x prišla na neveru... teraz iný vzťah niekoľkoročný, a mam v plane sa v tomto vzťahu pozrieť taktiež do mobilu, intuícia mi vraví, že jeho správanie má nejaký iný dôvod než tvrdí... takže niekedy to nie je na škodu ak máš podozrenie

@anonym_d97638 áno vždy treba počúvať aj intuíciu keď má človek pocit. ,že nie čo nie je úplne v poriadku

Strana
z3