Prečo priateľ chce ísť na svadbu svojej ex?
Ahojte. Mna a priatela pozvala na svadbu jeho ex s ktorou bol 3 roky.. 😀 potom co ho podvadzala s jeho kamaratom za ktoreho sa aj ide vydavat. Nechapem ze priatel tam chce ist mne je to divne a nechapem naco ona pozyva jeho. Su pol roka po rozchode.
@anonym_autor ona je rozidena polroka, už majú svadbu s novým????to ako štíhla aj svadbu s novým naplánovať?
@anonym_autor ona je rozidena polroka, už majú svadbu s novým????to ako štíhla aj svadbu s novým naplánovať?
@anonym_e489f4 Možno práve, že už nie je "štíhla," ale v pokročilom štádiu tehotenstva. (Viem, že to bol asi preklep, ale veľmi dobre zapadol do kontextu.)
@koniarova a možno ju má len ako náplasť na boľavé srdce.
@13uzivatelka11 chlap? Pochybujem.
@anonym_e489f4 Možno práve, že už nie je "štíhla," ale v pokročilom štádiu tehotenstva. (Viem, že to bol asi preklep, ale veľmi dobre zapadol do kontextu.)
@anonym_2dbc2e no zjavne ju tiež až tak strašne nemiloval. Keď tiež o chvíľu skončil vo vzťahu. Možno boli vo vzťahu len kamaráti. A to zistili až neskôr.
@koniarova trochu privela mozno... ked ona ho tak nemilovala mala odist a nie sa mu je*at s kamaratom... a na zaver ho este pozyvat na svadbu, cele zle
@13uzivatelka11 chlap? Pochybujem.
@koniarova ale ano, aj chlapi sú také svinky, že si niekoho nájdu len ako náplasť...
@anonym_autor tiež som pozvala môjho ex na svadbu a aj k nám domov chodí občas na návštevu, aj rodinné financie nám spravuje. Záleží, aký majú vzťah teraz.
@anonym_autor nešla by som ani náhodou.
To nie je " kamarát". Čo si chcú dokazovať?
Je to skôr trápne.
@anonym_autor a možno si chcete ešte vychutnať s tvojim priateľom svadobný sex.
Dúfam, že priateľ nechce ísť. Ona ho podvádzala s jeho "kamarátom"...... môže sa hanbiť aj nevesta aj ženích.
hostia popijú a potom sa budú vyrovnávať účty...😝
@anonym_autor Tak toto je aké choré. Nikdy by som sa nezúčastnila svadby ex, nie že ešte takého, čo ma podvádzal. On nad tým vóbec uvažuje?🙄
dobré vešeľe bulo, i nevesta še pobila 😂😂😂
Preklad.. na správnej slovenskej svadbe musí byť aj bitka
@anonym_autor bože, takze tvoj priateľ je už dospelý, nielen vekom ale aj osobnostne dospel a emocionálne. Keďže máš ešte také reakcie, aké máš, tak pravdepodobne ešte nerozumieš, že aj po rozchode môžu ľudia byť priateľmi, či blízkymi. V Anglicku je to dokonca akási spoločenská povinnosť volať si na svadbu bývalých priateľov. 🫤
@anonym_3137f6 my nezijeme v Anglicku
@anonym_autor spytala si sa ho? A to po pol roku ma už aj svadbu?

@anonym_2dbc2e no zjavne ju tiež až tak strašne nemiloval. Keď tiež o chvíľu skončil vo vzťahu. Možno boli vo vzťahu len kamaráti. A to zistili až neskôr.
@koniarova a možno ju má len ako náplasť na boľavé srdce.