Prečo priateľ chce ísť na svadbu svojej ex?
Ahojte. Mna a priatela pozvala na svadbu jeho ex s ktorou bol 3 roky.. 😀 potom co ho podvadzala s jeho kamaratom za ktoreho sa aj ide vydavat. Nechapem ze priatel tam chce ist mne je to divne a nechapem naco ona pozyva jeho. Su pol roka po rozchode.
možno sa chce len zabaviť a poriadne najesť. Darček môže byť už len taký menej hodnotný.
Ja by som nešla.
vrznut si
Máš divného priateľa 🤔, ....no možno chystá daku odplatu, ja by som ale určite nešla
Ved ked s kamosom je ok aj s tým, že sa snim dala dokopy,tak nevidím problém
To nieje, že len ex ho pozýva ale aj jeho kamoš snáď nie?
a ja by som isla aspon bude sranda 😀 ale pocitala by som s tym ze ma caka rozchod. 😅
A teda nechcela by som byt v kozi zenicha, ten o tom vie?
Tak jej asi potrebuje dokazat ze to s nim nezamavalo ze ma teba a je stastny prestastny bez nej. Toto ludia po rozchode robia. Ked niesu vyrovnany a maju potrebu byvalemu/byvalej nieco dokazat. Ale zas prist rovno na jej svadbu je extrem. Asi taky ako pozvat na svadbu byvaleho kt podvadzala a vydat sa iba pol roka po ukonceni 3r vztahu. Alebo som ja uz stara alebo neviem. Ja by som nesla keby ma byvaly pozve a nesla by som ani na tvojom mieste, a mala by som velmi neprijemnu dilemu keby moj frajer isiel.
a ja by som isla aspon bude sranda 😀 ale pocitala by som s tym ze ma caka rozchod. 😅
A teda nechcela by som byt v kozi zenicha, ten o tom vie?
@anonym_99a2f1 veď je to jeho kamoš, tak vedia určite o sebe🙂
Veď idú sa brat, tak asi su zalubení
On je s autorkou,tak asi je zaľúbený do nej
Jedine, že by nebol🫣
@anonym_autor bože, takze tvoj priateľ je už dospelý, nielen vekom ale aj osobnostne dospel a emocionálne. Keďže máš ešte také reakcie, aké máš, tak pravdepodobne ešte nerozumieš, že aj po rozchode môžu ľudia byť priateľmi, či blízkymi. V Anglicku je to dokonca akási spoločenská povinnosť volať si na svadbu bývalých priateľov. 🫤
@anonym_autor bože, takze tvoj priateľ je už dospelý, nielen vekom ale aj osobnostne dospel a emocionálne. Keďže máš ešte také reakcie, aké máš, tak pravdepodobne ešte nerozumieš, že aj po rozchode môžu ľudia byť priateľmi, či blízkymi. V Anglicku je to dokonca akási spoločenská povinnosť volať si na svadbu bývalých priateľov. 🫤
@anonym_3137f6 ale pol roka po rozchode sa ide vydávať za jeho kamaráta s ktorým ho podvádzala? Podľa mňa si potrebujú obaja niečo dokázať a ani jeden moc nedospel.
Ja asi nechápem. Tvoj frajer bol s ex 3 roky, počas toho si začala s jeho kamošom, rozišli sa a o polroka má s tým milencom svadbu a všetci traja sú inak v poriadku? Ja myslím, že zachviľu budeš mať ex ty. Ale asi by som sa išla zadarmo najesť, rozísť sa s ním môžem aj potom.
Robíte z toho všetky väčšiu vedu, ako v skutočnosti je. Aj to je život. Stáva sa. Môže človek hádam ostať zadobre aj s ex, aj s kamošom. Aj napriek všetkému.
@anonym_99a2f1 veď je to jeho kamoš, tak vedia určite o sebe🙂
Veď idú sa brat, tak asi su zalubení
On je s autorkou,tak asi je zaľúbený do nej
Jedine, že by nebol🫣
@anonym_5f63ad sak toto by som si na tej svadbe odsledovala lebo tam budu vsetci pekne pokope, daco sa popije a uvidi sa 😀
A ved toto naco z toho robit vedu, ide sa na svadbu a hotovo
Ja asi nechápem. Tvoj frajer bol s ex 3 roky, počas toho si začala s jeho kamošom, rozišli sa a o polroka má s tým milencom svadbu a všetci traja sú inak v poriadku? Ja myslím, že zachviľu budeš mať ex ty. Ale asi by som sa išla zadarmo najesť, rozísť sa s ním môžem aj potom.
@januska12323 ved presne, zabavit sa, napapat sa, to bude realityshow nazivo 😀
Podľa môjho názoru sa chce tvoj priateľ len predviesť, ukázať, že je šťastný, že o čo prišla. Ale to spraví len človek, ktorý s tým rozchodom vyrovnaný nie je a potrebuje si niečo nasilu dokazovať.
Podľa môjho názoru sa chce tvoj priateľ len predviesť, ukázať, že je šťastný, že o čo prišla. Ale to spraví len človek, ktorý s tým rozchodom vyrovnaný nie je a potrebuje si niečo nasilu dokazovať.
@anonym_5f63ad sak toto by som si na tej svadbe odsledovala lebo tam budu vsetci pekne pokope, daco sa popije a uvidi sa 😀
A ved toto naco z toho robit vedu, ide sa na svadbu a hotovo
@anonym_99a2f1 keby nebol s tým ok,tak pochybujem, že exka a kamoš ho pozvú na svadbu
Na čo by im to bolo?aby si zneprijemnili taký deň niekým čo bude o neveste snívať alebo nebodaj urobí zle?
Neviem mne to nepríde, že by sa autorka mala niečoho báť
Podľa mňa skôr opačne, že je to až moc dobre vysporiadané medzi nimi
Je to rozhodne viac ako divne, to co mu chce ukazovat, aka je stastna s niekym, s kym ho podvadzala?
@anonym_autor no chce sa ukázať pred ženíchom, ako ju chlapi milujú, nech vidia 🤣😀, no a ten tvoj ju chce ešte vidieť v bielom a predstaviť si, ako by ju ešte pretiahol....a možno po polnoci ešte aj pretiahne 😆🤣😆🤣
@anonym_99a2f1 a čo ja viem co si chce ona dokazovať? Podľa mňa je to celé divné.
@anonym_autor v tomto pribehu si asi jedina normalna... 1. co to je za hus, co si byvaleho pozyva na svadbu, ktoru ma s jeho kamaratom , s ktorym ho podvadzala? 2. co je to za osobu, ze tam pozyva aj teba- akoze velice je stastna a nad vecou???? 3. moj priatel by sa s takou zenou ani nikdy nebavil a nie jej isiel na svadbu... moja otazka znie, ucast na tejto komedii je v hre? akoze tam chce aspon jeden z vas ist?
Robíte z toho všetky väčšiu vedu, ako v skutočnosti je. Aj to je život. Stáva sa. Môže človek hádam ostať zadobre aj s ex, aj s kamošom. Aj napriek všetkému.
@koniarova v pripade podvadzania urcite.... pre boha...
@anonym_autor ona sa pred polrokom s ním rozišla a už sa vydáva?????????????????????????????????????????????????????????????????,
Je to kratko a beru sa, robia bordel obaja tvoj ex i ona…idu si dokazovat, ze sa vydava a pozyva ho na svadbu, on ze chce ist…ako male deti stavkujeme co vydrzi viac vas vztah ci manzelstvo, prepac obom vela nedavam….
Inak zazilo som to, exa podvadzala ex s kamaratom, vsetci boli kamosi ….a nakoniec po case sa ex vratil k ex…a ja som bola za de…bila
Možno ti tiahli spolu v trojke ale kamoš sa rozhýbal a požiadal ju o ruku ,lebo sa už deliť nechcel.
@anonym_2dbc2e a čo keď je pre ňu ten pravý? Keď on je je životná láska? To sa stať nemôže? No tak to zistila až vo vzťahu s niekým druhým.
@koniarova nikto ju nesudi... zistila to ale v case, ked ju niekto miloval a tam nevidim dovod na udrzovanie vztahu... a uz vobec nie pozyvanie sa na svadbu
@anonym_autor no možno ho nepodvádzali, ale sa rozišli v dobrom. Len tebe to tak predostrel
@koniarova nikto ju nesudi... zistila to ale v case, ked ju niekto miloval a tam nevidim dovod na udrzovanie vztahu... a uz vobec nie pozyvanie sa na svadbu
@anonym_2dbc2e no zjavne ju tiež až tak strašne nemiloval. Keď tiež o chvíľu skončil vo vzťahu. Možno boli vo vzťahu len kamaráti. A to zistili až neskôr.

On fakt chce ist?:/