Prečo priateľ odmieta zverejniť spoločnú fotku. Ako by ste to brali?
Vadilo by vám, keby priateľ nechcel zverejniť spoločnú fotku?
Nie sme spolu týždeň, normálne fungujeme, ľudia o nás vedia. Len keď som navrhla dať jednu spoločnú fotku z výletu, povedal, že také veci na sociálne siete nedáva.
Neviem, či to zbytočne riešim. Ja tam nechcem vypisovať vyznania, len mi je zvláštne, že sám fotky pridáva, ale spoločnú nie.
Ako by ste to brali?
@anonym_autor ja to mam naopak za mna take veci nepatria na socialne siete tak ak by cjcel bola by som zasadne proti. ❌ Jednoducho naco to pridavat?Potom staci, ze nejaku dobu nepridate a budu reci, ci este ste spolu alebo co sa stalo 😂 uplne zbytocne sa budu sirit reci. Alebo este lepsi pripad na ktorom sa smejem ked sa rozidu a ludia to zistia tak, ze zmiznu spolocne fotky z vyberov pma profilu 😂 Za mna vztah je jedna z veci, ktora nepatri na socialne siete verejne.
Ak nepridáva žiadne fotky, je to v poriadku. Ak pridáva iba fotky prírody a žiadnych iných osôb tiež. Ale ak tam má svoje fotky, poprípade foto rodiny a kamarátov v pohode mi to nepríde. Každý sa predsa chce pochváliť svojou milovanou partnerkou a chce aby ju videl (závidel) každý.
@anonym_autor ja zverejňovanie fotiek neuznávam. Myslím, že to patrí do súkromia. Ale samozrejme, je to každého osobná vec.
Je však tiež pravda, že kedysi, keď FB začínal, niečo spoločné tam bolo, ale neskôr, keď sa vzťah naštrbil, nechcela som, aby pridával naše fotky na svoj profil. Rovnako som nepridávala naše ani ja.
Takže áno, žiaľ, myslím si, že buď už k Tebe necíti to čo predtým, alebo s Tebou neráta.
Môže to však byť aj inak. Priala by som Ti, aby to tak bolo.
Ak nepridáva žiadne fotky, je to v poriadku. Ak pridáva iba fotky prírody a žiadnych iných osôb tiež. Ale ak tam má svoje fotky, poprípade foto rodiny a kamarátov v pohode mi to nepríde. Každý sa predsa chce pochváliť svojou milovanou partnerkou a chce aby ju videl (závidel) každý.
@anonym_ce110b no asi táto partnerka preňho nie je až taká milovaná 😏
Mala som takého ex. Že vraj si stráži súkromie, lebo ľudia sú závistliví atď. Ale zaujímavé že krátko po našom rozchode si na fb vycapil fotku s jeho novým objavom 🤷
@anonym_2dedb5 takisto som to tak zazila
Mne ako muzovi sa neraz potvrdilo ze zadana zena ktora nema na soc. sietach fotky s priatelom / manzelom sa obzera po nejakej lukrativnejsej alternative 😉
@anonym_ce110b pochvalit partnerkou a zavidiet? Odkedy clovek je "vec" ktorou by sa mal niekto chvalit?! Ved to je dehumanizacia za mna. Chvalit sa mozes majetkom, zazitkami alebo uspechmi ale nie druhym clovekom. Nikto druhy ti nepatri ani ho nevlastnis ani nemas ziaden dovod ho ukazovat, ze "pozrite koho som ulovil/a a teraz mi zavidte"
Haha never tomu chlapovi. Jak môj brat, dve frajerky naraz, tiež zakazuje spoločne fotky a pod. 😂 Dávaj si pozor keď ma s tým taky veľký problém
@anonym_autor nechce aby o nom vedeli, ze je zadany, sice to o vas vedia, ale nova prilezitost to vediet nemusi.
Nerozumiem týmto konšpiračným teoriam, ako chce vyzerat slobodny, ma ženu, hanbi sa zaňu... Nie každý má potrebu predvádzať sa na socialnych sieťach a ukazovat ludom svoje sukromie. Keď vidím, ako má niekto 1000+ priatelov, každemu dava like a realne tych ludi videl raz v živote ak vôbec, tak si pomyslim svoje.
Nezdielam každé jedlo, novú kabelku, dovolenku, západ slnka či dážd. Nepotrebujem všetkým všetko ukazovať a chvalit sa a zbierat liky. Žijem realny a nie virtualny život. Mám pár priatelov, ktorych realne poznam, nemam na profile žiadnu foto detí a muža. Najviac sa potrebuju ukazovat tí, čo im niečo chyba. Čo nemaju v reale hladaju vo virale. Mam 2 susedov, ktori po meste za ruky, na nete fotky, vyznania a doma hadky, nadavky. Žena dá fotku na horách s mojím milovanym mužom a o hodinu povie konečne ten debil odišiel do roboty. Žena odchadza do prace v tričku s fotkou muža a decka, srihne si odfotit outfit , odfotit mužove raňajky a dať prispevok pre moju lásku , a on o hodinu klati v ich posteli milenku. Načo je to dobré?
Ty a Columbova manželka. Dve najtajomnejšie ženy sveta, ktorých existencia podlieha najvyššiemu stupňu utajenia. 😂
Autorka, nepotesim ta. Ak pridava svoje fotky, alebo ine "bezne" fotky zo zivota (ja neviem, napr. z tury v lese, vyhlad alebo co) ale teba zasadne nie, tak to nie je o sukromi. On ta na verejnosti proste taji (dovody si mozme len domyslat). Bohuzial, priznam sa, ja som to robila tiez (dost davno, cca 8 rokov do zadu.. mlada a hlupa). A robila som to preto, lebo som si pisala s inym a tvarila som sa, ze som nezadana.
Svojmu byvalemu som samozrejme hovorila, ze nechcem davat sukromne veci na internet, ze to tam nepatri a blabla (hlavne ze selfie som dala v pohode). Potom som prisla s argumentom, ze ja proste na spolocnych fotkach nevyzeram dobre, ze sa tam sama sebe nepacim, ze ma rozsiruju a vyzeram tucno... hocico som si vymyslala. On mi to po case samozrejme prestal verit, nuz a dobre urobil. Raz som to dotiahla do takeho extremu, ze nechcem davat spolocnu fotku na net, lebo kamoska si prechadza rozchodom a neurobilo by jej to psychicky dobre (akoze vidiet nas stastnych na peknej fotke) :D :D :D Proste, kto chce, vyhovorku si najde. Ale je to cele uz za mnou.

Aby ťa jeho manželka nevidela.