Prečo priateľ skrýva kontakt s ex?
Zaujimal by ma vas názor na takúto situáciu. Obaja sme rozvedení vyše 5 rokov. Obaja máme z predošlých vzťahov deti. Stykame sa už dlhú dobu, pár rokov. Spoznali sme sa po rozvode. Každý žijeme v svojom byte, on sa zostahovat nechce, vraj to chce čas. Zaráža ma ale to, že keď sa stretávame, ma stále vypnutý mobil. Alebo aspoň nastavený na tiché zvonenie,alebo letecký režim, alebo vypnuté dáta a WiFi. Tvrdí mi,že s ex už nic mat nechce, ale viem,ze ho často kontaktuje, aj bez príčiny. S každou hlúposťou ohľadom detí, pritom ona opustila jeho a našla si iného,ktorý ju ale opustil. Nedalo mi to a pozrela som sa mu do mobilu. Zistila som, že ma pomazane konverzácie na messengeri, tiež volania, ale iba asi 3 týždne dozadu, určite čísla . Keďže tie starsie volania neboli upravené zistila som,ze s ex vola takmer denne ,aj 3x. Teda ona vola jemu .Ked je so mnou nikdy mu nikto nevola. Klikla som si do blokovaných kontaktov a tam mal číslo svojej ex. A aj správy od nej, zabudol to vymazať. V správach bolo vždy okolo 20.00 hod .písané niečo v štýle, ze s nim súrne potrebujem hovoriť, aj 2x týždenne. Keď sa neozýval, výčitky, že čo nereaguje,ze sada s dcérou do auta a ide k nemu, lebo tam dcéra niečo zabudla, opakujem vždy večer okolo pol deviatej . Vtedy vie,že sme spolu. Výčitky typu, to nemyslíš vážne, prečo si ma blokol zas, si s tou ludrou a pod. Pochopila som,že ju takto blokuje keď je so mnou, potom keď odíde ju odblokuje. Dosť ma to naštvalo, lebo mi to nepríde oki, takéto chovanie. Ani jej, ani jeho.
@vev82 vzdy to budem robiť, nemám rada tajomstvá
@anonym_autor tak už to dáva zmysel celé... Len si sa žiaľ nepriznala, že si chorobne ziarliva a ten chudák si radšej vypne pri tebe všetko čo môže, lebo by o tom počúval celý večer, ak by mu niekto si dovolil napísať, toboz matka jeho deti. Ale ty nebudeš tiež úplne čistá, keď potrebuješ kontrolovať toho druhého za jeho chrbtom. Ale neboj, dlho to trvať nebude 🙂
Mne sa stalo to isté, s ex má decko a stále rovnaké výhovorky, že komunikujú kvôli decku, pritom to vôbec nebola pravda, tá suka si na mňa nevymýšľala sprostosti, že som k***a, striedam chlapov a kopec ďalších nezmyslov, on jej to všetko žral a skákal ako ona pískala. Ju aj s deckom brával na výlety zatiaľ čo ja som ho čakala sama doma, upratovala, varila. Preto som písala blok a ruky preč. Lebo ak by to chcel s ňou vyriešiť tak by to vyriešil. Úplne Vám rozumiem autorka a som na Vašej strane.
@anonym_20c88c ďakujem, to pochopí iba ten, kto to zažil
Mne sa stalo to isté, s ex má decko a stále rovnaké výhovorky, že komunikujú kvôli decku, pritom to vôbec nebola pravda, tá suka si na mňa nevymýšľala sprostosti, že som k***a, striedam chlapov a kopec ďalších nezmyslov, on jej to všetko žral a skákal ako ona pískala. Ju aj s deckom brával na výlety zatiaľ čo ja som ho čakala sama doma, upratovala, varila. Preto som písala blok a ruky preč. Lebo ak by to chcel s ňou vyriešiť tak by to vyriešil. Úplne Vám rozumiem autorka a som na Vašej strane.
@anonym_20c88c možno vyhrala ta lepšia preňho. A možno mu stačí žena, ktorá nevolá žiadne dieťa DECKO. Lebo nazvat dieta Deckom to nie je len pohŕdanie ženou ktorá to dieťa porodila ale aj mužom, ktorý ho splodil . Lebo to Decko ako ho nazývaš bolo aj jeho a teda polovica z neho.
@anonym_20c88c možno vyhrala ta lepšia preňho. A možno mu stačí žena, ktorá nevolá žiadne dieťa DECKO. Lebo nazvat dieta Deckom to nie je len pohŕdanie ženou ktorá to dieťa porodila ale aj mužom, ktorý ho splodil . Lebo to Decko ako ho nazývaš bolo aj jeho a teda polovica z neho.
@anonym_e2cbf1 boze dobrý zas to decko,je to normálne slovo
@anonym_e2cbf1 aj on a tá jeho pizda hovoria DECKO. Keby ste vedeli podrobnosti nečudovali by ste sa.
@anonym_e2cbf1 boze dobrý zas to decko,je to normálne slovo
@minenkaa asi som zaujatá 😆😉 pre to množstvo škaredých slov : suka, k..va , teraz pizda.....a máš pravdu ,slovo decká používame aj my s mužom síce (idem pre decká) ,ale mne to v tomto príspevku prišlo ako nadávka, nemôžem si pomôcť 🤷♀️