Prečo rozchod po silnej láske bolí najviac?
Ahojte, chcela by som vedieť nestranný názor, po 3 rokoch samoty od rozvodu som stretla muža, muža s ktorým sme boli skoro rok a pol, ja mam dve deti a on jedno. Všetko bolo ideálne, aj sme si stále hovorili, že niečo tak silné co bolo medzi nami, sme nikdy nezažili. Od prvého momentu co sme sa stretli, rýchlo vzblko na veľkú lásku. Obaja sme to tak cítili, zoznámili sme sa s detmi, začal bývať u mňa (ma svoj byt tiez), ak bol so svojím dietatom, bol u nho doma. Moje deti si s ním rozumeli. Bol proste niekto, kto zo seba vyžaroval dobrotu). Vymenila som si vikendy, aby nam to sedelo, ze vikendy co sme s.detmi budeme spolu a nase volne vikendy sami. Mozem zratat na svoch rukach kedy to bola realita. Viac menej sme neboli spolu ked sme mali spolocne deti. Avšak nastal deň kedy začal riešiť sud o svoje dieťa by chcel do striedavej. Chcela som aby sme boli všetci spolu, on bol z toho v "rozpolozeni". Vnútorné to ani nechcel, čo mi nakoniec po jeho divnom správaní ku mne napísal v sms, ze si nas nevie predstaviť spolu my všetci ako rodinu a ani to tak necítil, preto sme sa spoločne ani veľmi nestretavali za ten čas co sme boli spolu. Ukončil to. Človek, ktorý o sebe tvrdil, že chce byť dobrým človekom, človek ktorý mi tvrdil, že si nevie predstaviť život bezo mňa atď. Týmto mi bodol dýku priamo do srdca, stratila som všetky ilúzie. Viete, človek zazije len raz v živote tak silnú lásku, aspoň u mna to bolo prvý krát a tvrdil to isté, ale nestala som mu ani za to aby mi to povedal, napriek tomu, že som sa ho pýtala co sa deje
@marika5555 má inú predstavu o rodine, v ktorej bude vyrastať jeho dieťa. Buď rada, že to ukončil a neťahal ťa za nos dlho. Kým to bolo bez spolužitia s deťmi, bolo to preňho ok, ale možno mu nevyhovuje tvoj štýl výchovy alebo niečo v spolužití. Preňho to nebolo to pravé, iba ty si to tak cítila, narozprávať mohol kadečo. Skutky hovoria viac než slová. Tak buď rada, že to skončilo takto. Ten pravý ešte len príde.
@marika5555 možno ten figel v tom, ze jeho dieťa netravilo čas s vami ako rodina.... Pravdu ti mal povedať už na začiatku... odpoveď vie on sám, keď to tebe nebolo podozrivé, zvláštne...
@marika5555 podľa mňa si mu asi nesadla, no. Aj také sa stáva.
@marika5555 tak ho potom nechaj, asi až tak zamilovaný nebol. Jedna vec je rozprávať o láske a spievať serenády a druhá konať podľa toho a tak žiť v realite. Keby Ťa tak veľmi ľúbil, tak sa snaží vyriešiť to aby bol s Tebou.
Dieta nie je problem, problem je iba jeden a to, ze nebol do teba az tak zalubeny, to je cele. Ked stretne zenu, ktoru bude naozaj chciet tak ani zlepena rodina nebude zrazu problem. Ak taku uz aj nahodou nestretol a riesi ju....a ty sa trapis a kktko je vysmiaty.
@marika5555 idealizujes si plytkeho chuja. Proste ho vnimas ineho aky naozaj je. Blaboly ako si nevie bez teba predstavit zivot ti v realite ukazal rozchodom. A ty ho ospravedlnujes a myslis si ze na vine je jeho naviazanost na dieta. Opakujem ti, ze keby bol zalubeny do teba tak nedovoli aby vas nieco rozdelilo.
@marika5555 môj priateľ je tiež extrémne naviazaný na syna. Ale nemá problém ho vziať so mnou vonku ,dať mi pred ním aj pusu, ruku. Jeho syn ma má rád, ja mám rada jeho. Priateľ si to tiež uvedomuje, tiež zatiaľ nechce spájať domácnosti ,ale nemáme problém byť so všetkými deťmi spolu alebo občas sa prídu jeho deti aj bez neho k nám pohrať (má ešte aj pubertiaka s vlastným životom ). Naozaj si nemyslím ,že dieťa je problém. Je to priorita rodiča ,to áno a to treba aj akceptovať. Ale ak to s tebou myslel vážne dieťa by do toho po takej dobe a ešte keď ste už spolu bývali zapojil