Prečo rozdáva môj partner moje darčeky rodine?
Ahojte, mám taký menší problém. Ak to podľa vás preháňam, prosím, nejak korektne ma uzemnite😅🙏 Ide o takú vec, že vždy, keď priateľovi kúpim nejaké sladkosti na narodeniny ( je to sladké, ktoré je jeho fav ), meniny,.. alebo aj len tak pre radosť, vždy keď prídeme k nemu, tak ide za rodicmi a dá to im. Už som to s ním preberala a povedal, že sa chce len podeliť, ale mne to ako podelenie nepríde. Dáva to hlavne teda jeho mame a ona sa potom teší, že jej syn niečo doniesol a málokedy povedal, že to je odo mňa pre neho. Veľakrát potom z toho sladkého on nic nemá. Niekedy mám pocit, že to pre neho robím úplne zbytočne. Ale vždy sa teší keď mu to dám.. tak nerozumiem, prečo toto robí… aký máte na to názor vy? Odkomunikovala som to s ním samozrejme viackrat, nic iné od neho som nedostala, len to, že sa chce podeliť.
@anonym_autor Nie je nahodou prilis setrny na peniaze? Ty mu nieco das, a ked idete na navstevu, daruje to dalej, aby neprisiel s prazdnymi rukami?
@majoranka24 Tiež ma to napadlo, vlastne aby on nemusel nič kúpiť.
vobec to ale o tej setrnosti byt nemusi.
ja tiez lubim sladke ale snazim sa ho jest menej. tiez aj ked dostanem nieco co lubim v podstate malokedy to zjem. ja uz teda aj hovorim nech mi to radsej ani nekupuju. tiez uplne bez problemov dokazem posunut oblubenu vec a nie preto ze by som nemala na kupu ale preto aby som nevyhodila. kazdy to tu vidi zo svojho uhla a ten jeho moze byt uplne iny.
ja som to pochopila tak, ze on mame da sladkost ale nepovie, ze to je od frajerky. jo mne to pride cudne. Pokresli fixkami tie cokoladky,srdieckami a take traposiny skus, ze ci opat posunie
@anonym_autor ja to vidim inak, pokial je to jeho fav a nedavas mu to kazdy den, ze by sa to kopilo a nestihal to jest, aj keby, tak by mal povedat, ze je to od teba, za mna rad flag jak vysity.
vobec to ale o tej setrnosti byt nemusi.
ja tiez lubim sladke ale snazim sa ho jest menej. tiez aj ked dostanem nieco co lubim v podstate malokedy to zjem. ja uz teda aj hovorim nech mi to radsej ani nekupuju. tiez uplne bez problemov dokazem posunut oblubenu vec a nie preto ze by som nemala na kupu ale preto aby som nevyhodila. kazdy to tu vidi zo svojho uhla a ten jeho moze byt uplne iny.
@pralinka25 ale toto je sladkosť, čo je jeho favorit, má ju v obľube
Tak neviem,.keď niečo máš rada, tak to nezjes? Dáš niekomu? Za mňa - šetrný lakomec.
Tak neviem,.keď niečo máš rada, tak to nezjes? Dáš niekomu? Za mňa - šetrný lakomec.
@anonym_e3ced4 ved som to napisala. ano nezjem. aj ked dostanem najoblubenejsiu cokoladu (co su prakticky bohuzial takmer vsetky) - nezjem ju. ak ju nacnem poponukam ale zvacsa posuniem dalej. uz aj rovno hovorim nech mi to radsej nedavaju. prave rpeto to pisem ze fakt existuju aj divni ludia ktori nieco fakt mozu lubit a nezjest to.
@anonym_autor Proste si treba uvedomit, ze je celkom bezne, ze ak ju potom da svojim rodicom, tak ma z tej cokolady este vacsiu radost, aj ked ju neochutnal. To neznamena ale samozrejme, ze by si ju rad nedal. Ak si toto uvedomis, tak to cele bude davat zmysel.
@anonym_autor Proste si treba uvedomit, ze je celkom bezne, ze ak ju potom da svojim rodicom, tak ma z tej cokolady este vacsiu radost, aj ked ju neochutnal. To neznamena ale samozrejme, ze by si ju rad nedal. Ak si toto uvedomis, tak to cele bude davat zmysel.
@bystrozraky 🤔 žeby bol taký ľudomil? To samozrejme je vysvetlením celého " prípadu". A takým ozaj pekným a dobrým. Ale netreba zabúdať aj na zlé úmysly dotyčného a existenciu nekalých manévrov, ako je šetrenie, lakomosť. No, tak, to už asi nedoriešime, ak sa to autorka niekdy dozvie, tak nám môže napísať aké boli skutočne motívy jednania jej priateľa, či zištné, či naopak dobrosrdečné.
To je ale sikovnik. Nepride s prazdnymi rukami, donesie drahe sladkosti a nic ho to nestoji. A to sa oplati 👍
To je ale sikovnik. Nepride s prazdnymi rukami, donesie drahe sladkosti a nic ho to nestoji. A to sa oplati 👍
@muchotrafka298 ale on ich nikam nenosi. byva s mamou. ten chalan ma 22 a kinderka nie su drahe cokolady ziadna svajciarka coko s platkami zlata.
@anonym_e3ced4 tak nech mu kupuje penu na holenie, alebo vodu po holení hádam tým sa delíť s mamičkou nebude alebo pánsky kožený opasok, peňaženku, spoločný zážitok a pod
Mne to príde zvláštne 😵💫 neviem si predstaviť, že máte dieťa, vaše dieťa dostane od rôznych kamosov sladké, muž to vezme a uteká s tým k rodičom
nabuduce to daj rovno jej pred nim .. a povedz mu vsetko najlepsie
Mne to príde zvláštne 😵💫 neviem si predstaviť, že máte dieťa, vaše dieťa dostane od rôznych kamosov sladké, muž to vezme a uteká s tým k rodičom
@anonym_5c24d3 ale to uz su scenare. ten chalan ma 22 a byva u mamy. mozno studuje. ja som si tiez v izbe nenechavala cokolady a normalne ked som bola v jeho veku a byvala u nasich som to davala do spolocnej skrine a neriesila kto si z toho co da.
Mala som raz frajera. Po každej hádke, na každý sviatok, pre každú hlúposť som od neho dostávala Ferrero Rocher. Lebo som mu RAZ povedala, že to mám rada. Blee. Dodnes ferrero nedám do úst, tak sa mi to zhnusilo. A čo sa teba týka, nemáte 6 rokov. Prestaň mu kupovať čokoládky a potom sa urážať, že to daroval mame. Nemàm problém, vyrobím si.
Pockaj, prides na rande do mesta, donesies mu Kinder cokoladu, on ju neotvori, odlozi do tasky (vrecka) a vecer pride domov a da ju mame? Spravne som pochopila? Kolkokrat do tyzdna mu donesies cokoladu? Mozno mu je trapne ti povedat, ze uz sa mu zhnusilo ich jest stale. Mozno naozaj chce urobit mame radost, ale to by jej mal kupit sam nieco. Ked prides k nim domov, dones jej Kinder-ku a podla jej reakcie uvidis, ci konci vobec u nej. Mozno ma aj niekoho ineho, kde ju rad posunie.😉
Náhodou je to milé. Nie je sebecký.Ty hľadáš problém tam, kde nie je
@doriiis Nie je sebecky? To mas ake ponimanie. Smutne,ze syn nevynalozi par eur pre sladkost pre mamu,ale zhrabne,co ma doma v sekretari a tvari sa ako bozie neviniatko syn roka,ze mame doniesol sladkost. Pre mna je to vychcane.
@anonym_autor prestala by som mu to kupovať, skusila by som niečo lepšie, nejaku voňavku , tu asi mame nedá 🫣
Tak si nabuduce kup pekne spodne pradlo namiesto sladkosti a to ti zarucujem, ze mame davat nebude ;)
Tak si ho nekupuj cokoladkami - co je pes, ze mu musis davat pamlsok zakazdym ked ho vidis alebo ked urobi nieco spravne na povel? Clovek moze mat nieco rad zo sladkeho, ale nepotrebuje to jest kazdy den - nakoniec sa ti to az moze zhnusit.
Toto nosenie sladkosti nerobim ani ja mojim vnukom. Je to od neho mile,ze mysli na rodičov.Ja zjem mozno desatinu z darovanych sladkosti,ostatne posúvam. Ty nekupuj nic,hlavne ak este nezarabaš,ale ten vlastny kolac je v pohode.
Za mna pochopim , ked ma doma niekto vela sladkosti, alkoholu atd… “vsimne “ sa dava stale a posunu to potom ludia, inym, ze nevedia, ze to je ako je….ale tak sukromne, ked kupim pre partnera a on to poda dalej, to je neprijemne a take, ze si neceni moju snahu, darcek ci nieco….co som kupila, ze je to pre neho, ze only for you
keď ti to vadí a on je rezistentný voči tvojmu dohováraniu, proste mu to prestaň kupovať. Ešte je možno aj otázka, ako často to kupuješ, možno je to príliš. Alebo je proste mierny lakomec, čo chce byť nasilu chrumkavý s darčekom, a ešte aj zadarmo
@doriiis určite to je milé, keď je nejaký sviatok a dostane veľa sladkého, tak rozumiem, že to “posunie ďalej”. Ale mrzí ma, keď mu kúpim z lásky pre radosť niečo, co ma rad a skončí to u jeho rodičov.. je mi to potom ľúto..
@anonym_autor tak mu kupuj cigarety. Tie mame nebude dávať. 🤣 (teda ak není fajčiarka)
Kúp dve kinder čokolády a na jednu napíš, pre môjho ***meno od ***tvoje meno, a na druhú pre ***meno mamu od ***tvoje meno. Napíš to tak aby sa to nedalo odlepiť, zmazať, vygumovať.
A potom máš možnosť 2,nič nekupuj.
Mimochodom, on ti niečo kupuje? Či je to len tvoja prehnaná iniciatíva? Aby si napokon nezistila, že ty si dávala do vzťahu viac než on a ľutovala
Moj kamarat dokonca veci co dostal (vino, cokolady a pod.) dokonca dalej predaval kamaratom, hlavne alkohol. Lebo on vobec nepil a dostaval vela "vsimneho", darmo kazdemu povedal, ze on alkohol nepije. Robil to dovtedy, kym nejakemu dalsiemu kamosovi nepredal pokazene zlomene stare vino. Odvtedy to vyhadzoval.
@anonym_autor tym dnesnym zenam vadi uz asi vsetko, este aj chlp medzi polkami
Preco si robis zbytocne problemy a rozbroje, mas nudny zivot? Spamataj sa

Nekupovala by som mu len tak a toľko, ja mám tiež rada niektoré sladkosti a potom, keď dostanem, tak mi na stole stoja, lebo proste nie som mlsná.. alebo potom, keď idem na návštevu a nesiem niečo sladké, donesiem pre všetkých v domácnosti